Poi-blogi 13

By sapeli, Tuesday 5.10.2010

Kolmas Kipinän tapaaminen oli eilen, ja ai että olen tyytyväinen että menin rankasta viikonlopusta huolimatta! Minulle nimittäin oli järjestetty oma opettaja sinne, kun olin edelliskerralla kysellyt parista kinkkisestä tempusta. Näin myös Merzu pystyi paremmin keskittymään muuhun luokkaan.

Edelliskerralla siis olin aloittanut opettelemaan peruskukkaa (eli vasen käsi kiertää suorana yläkautta eteenpäin pyörittäen poita samansuuntaisesti, oikea käsi kiertää suorana yläkautta taaksepäin, poi pyörien myös takaperin), sekä 4-beat corkscrewiä (Suom: -kattilaa, eli 2 kierrosta edessä, 2 pään päällä).

Näitä harjoitellessani olin myös oppinut puolivahingossa 4-beat windmillin (Suom: yläkahdeksikon?), ja olen yrittänyt mahdollisimman usein harjoitella isolationeita, jotka vaativat selkeästi vain paaaljon harjoitusta.

Tomppa näytti mooonta uutta temppua eilen, näissä sitten riittääkin opettelua! Näin antispin-flowerin (joka on ykkösenä uusien hienojen opeteltavien juttujen pitkällä listalla), hauskan isolation-tempun jonka nimeä en muista, perussolmun, 4-beat thread the needlen (Suom: neulomisen) sekä oikein päin että käänteisenä, sekä hauskan tempun missä kädet ovat ristissä ja hartioiden kohdalla, ja kehon liikkeillä pyöritetään poita vuorotellen edessä ja takana.

Opettelua siis riittää, mutta lähiaikoina pitää myös harjoitella musiikin tahtiin pyörittelyä sekä kehittää koreografia - Marraskuun alussa on nimittäin eräs tapahtuma, jossa haluaisin esiintyä! Paineet on kovat, lähinnä omien odotusten takia, mutta se on vaan hyvä, koska paineet pistää harjoittelemaan enemmän. *hymy*

Comments

Please login to read and write comments.