sapeli

sapeli

jokukukamikä?

September 2010

Poi-blogi 12

By sapeli, Thursday 23.9.2010

Tänä maanantaina oli taas Kipinä, ja olin saanut ihan hyvin opeteltua ne pari juttua mitkä olin saanut "läksyksi" (tai mitkä itse olin päättänyt opetella). Nyt osaan tehdä sivuavaukset (eli poit pyörii samassa tasossa mutta etäällä toisistain ja limittäin) sekä waven (eli toisin sanoen opettelin pyörittämään selän takana vasurilla).

Sivuavauksia oli muuten hauska opetella aina kun odottelin jossain bussia, niistä saa tehtyä hauskan näköisiä käännöksiä, ja varsinkin kun vielä opin tekemään isolationeita (eli poi näyttää pyörivän "paikallaan" kun käsi kiertää sitä ympäri), tuo näyttää tosi hienolta. *hymy*

Maanantaina taas huomasin kuinka jotkut perusjutut ovat ihan hakusessa, esimerkiksi kun perhosesta avaus oli aika vaikea opetella. (Se on siis se kun perhosesta jatketaan yksi pyörähdys kädet suorina sivuille, ja sitten palataan keskelle.) Muutenkin kädet suorana on tosi vaikea pyöritellä, varsinkin vasurilla, varsinkin taakse kurottaen. Ja sitä pitääkin nyt opetella, koska flowerit on kaikkein hienoimpia kun pyörittelee tulilla tai valoilla!

Sain onneksi muitakin harjoiteltavia juttuja, esim. 4-beat corkscrewn, ja melkein jo osaan sen! 3-beat corkscrew tulee helposti (molemmat tekee 2 kierrosta alhaalla mutta vain 1 pään päällä), mutta 4-beat on onnistunut jo monta kertaa, mutta vähäsen puolivahingossa. *hih*

4-beat corkscrewista sitten pitäisi suht helposti päästä 4-beat windmilliin, mikä olisi kanssa tosi hieno oppia - nuo pään päällä tai pään yli tehtävät tuppaa olemaan hienoimpia hohtopoilla! *hihu*

Poi-blogi 11!

By sapeli, Monday 6.9.2010

Pitkästä aikaa poiharrastus etenee! *jiihaa*

Tänään alkoi Luovius RY:n poin alkeiskurssi Kipinä! *hihu* Alku meni vähän alkuinfoiluun, mutta opin uuden tempun, ja se on kaikkein tärkeintä. *hih* (Plus muut kurssilaiset vaikuttaa tosi mukavilta!)

Opin siis tekemään "avauksen", eli kun on esim. kääntymässä peruspyörityksestä (three-beat weavesta) käänteiseen, tekevät poit yhden "tyhjäkäyntipyörähdyksen" sivulla, siten että kädet ovat etäällä toisistaan.

Huomasin myös toista temppua opetellessani että jotkut perusjutut ovat yhä tosi hakusessa, kuten vasemmalla kädellä selän takana pyörittäminen. Sitä täytyy kyllä harjoitella ensi kertaa varten!