sapeli

sapeli

jokukukamikä?

May 2007

Bilesaturaatio

By sapeli, Monday 7.5.2007

Vapun jälkeen ei ole oikein ollut inspiraatiota mihinkään tuleviin bileisiin, ja tänään taidettiin hoksata miksi. Viimeisten parin kuukauden aikana on ollut niin monet niin hyvät bileet että on vaikea pistää niistä paremmiksi - toisin sanoen tulisin lähes väistämättä vertaamaan tulevia bileitä näihin aiempiin, ja siinä jäätäisiin luultavasti häviölle.

Ensin oli Hytkyt. Parasta teknoa mitä olen kuullut, ja paras tilaisuus nauttia kunnon junglestakin, ja vieläpä juuri oikeanlaisessa ympäristössä. *sydän* Sitten pienen tauon jälkeen tuli Laserpointit, parhaat Kaapelitehtaan bileet missä olen ollut. Ei mitään moitteita ja täydellistä trancea... *jiihaa* Sitten, Club Colors Royal Onnelassa ja Marcus Schultz. *whaat* *pökr* Ja heti perään vielä ehkä koskettavimmat Illut Nosturissa. *plur*

Tiedän toki että bileet, niinkuin muutkin elämän tapahtumat, pitäisi arvostella sellaisinaan eikä verrata tuleviin tai menneisiin. On silti sellainen olo, että on löytänyt bileistä sen, mitä niistä hakikin, ja nyt on löydettävä jotain uutta - muttei tiedä vielä mitä.

Antaa uusien tuulten viedä *hymy*