sapeli

sapeli

jokukukamikä?

November 2008

persoonallisuustestin tulokset täällä kans :)

By sapeli, Wednesday 19.11.2008

Olet 60 % Harkitsija

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista:

Ekstrovertti ...
*---- Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija .......
*---- Tuntija
Impulsiivinen .
*---- Harkitsija
(mpmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.


Näitä testejä on aiemminkin tullut tehtyä ja oli aika jännä - ehkä vähän pelottavakin - huomata, että nykyinen työni ja arkirutiinit vaikuttivat muutamaan vastaukseeni, ja luulen että ne veivät tuon asteikon enemmän käytännölliselle puolelle intuitiivisen sijaan. Tuo kuvauksen alkupuolisko osui kyllä ihan nappiin, minut tuntevat varmaan allekirjoittavan sen ainakin.

Buzzador

By sapeli, Wednesday 5.11.2008

Osa teistä onkin jo varmaan kuullut Buzzadoreista - lyhyesti sanottuna, saat ilmaisia tuotteita testattavaksi ja kavereille tarjottavaksi, ja jos jaksat raportoida ihmisten kommentteja (vie noin 5 minuuttia per kampanja) on ihan hyvä mahdollisuus jatkaa. *joo* Mulle esim. tuli ekan kuukauden aikana 10 x 0.5l Fanta B'Good pulloja, kyllä niitä kelpasi maiskutella. *hih*

Jos kiinnostaa niin tätä kautta saa lisää tietoa:

Hei
Olen rekisteröitynyt Buzzadoriksi sivulla Buzzador.com ja ehdotan että sinäkin teet samoin!
Buzzadorina saat ilmaiseksi testata uusia tuotteita sekä palveluja.

Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan voi vaihdella viikoista kuukausiin, riippuen siitä kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.
Kun sinulle sopiva kampanja tulee eteen, saat viestin siitä sähköpostitse.

Seuraa tätä linkkiä, niin että ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun käyttäjätunnukseni Buzzadorina on sapeli):
https://www.buzzador.com/fi/buzzador/register.php?refstr=sapeli

Jos haluat tietää enemmän ennen kuin päätät, voit edetä seuraavaan linkkiin:
http://www.buzzador.com?refstr=sapeli&lang=fi