sapeli

sapeli

jokukukamikä?

December 2010

Poi-blogi 18

By sapeli, Sunday 19.12.2010

Kipinä-kurssi on ohi, eli toistaiseksi ollaan taas omin eväin kiinni harjoitteluissa!

Edellisen blogin kirjoittamisen jälkeen olen oppinut kaksi uutta temppua - selän takana selän takana peruskahdeksikon (3-beat weave) ja käänteisen 5-beat weaven! Molemmat oli ison kynnyksen takana oppia, koska alkaa olla niin vaikea hahmottaa miten käsien tulisi mennä. (Varsinkin selän takana!)

Nyt alkaa taas olemaan pitkästä aikaa sellainen fiilis, että ei ole temppua mitä en saisi opeteltua. *hymy* Ja se on tosi hyvä motivaatio jatkaa opettelua!

Toisaalta temppujakin tärkeämpi saattaa olla koreografioiden harjoittelu, eli voisin aloittaa uuden esityksen suunnittelun lähiaikoina! Coldwater Canyon jäi aika hyvin mieleen, tällä kertaa siis jotain erilaista, ehkä jotain enemmän tanssahtelevaa... *juonittel*

Kipinä-kurssi tosiaan päättyi, enkä vielä ole ainakaan ilmoittautunut millekään jatkokurssille. Harmi kyllä Luoviuksen kursseilla on ikävä taipumus olla hankaliin aikoihin ja hankalissa paikoissa (esim. maanantaisin iltayhdeksältä, tai jossain Espoon puolella). Jos sopiva kurssi ilmoitetaan niin olen kyllä varmasti siellä. Onneksi myöskin kurssilaiset puhuivat siitä että voitaisiin harjoitella yhdessä jossakin, toivon mukaan saadaan sekin onnistumaan!