vaavu:
Normaalisti me ollaan totuttu syömään leivan päällä tuorejuustoja tyyliin Creme Bonjour. Nämä ovat kuitenkin aika kalliita, ja lisäksi niiden rasva on pääosin eläinperäistä (eli huonoa rasvaa). Erään kerran huomasin, että esimerkiksi Keijun tuorejuustot tehdään rahkasta ja kasvimargariinista. Eksperimentoin kotona tämän pohjalta, ja sekoitin maitorahkaa ja kasvipohjaista kevytmargariinia sekä erilaisia mausteita. Lopputuloksena oli levite, joka oli hinnaltaan noin neljäsosa valmiista tuorejuustosta, ja voitti maullaan monet kaupan tuorejuustot.
Tätä pitääkin koittaa
Millaisessa suhteessa suurinpiirtein olet sekoittanut rahkaa ja margariinia?
Epailija:
Soijarouhetta voisi mielenkiinnosta kokeilla - kerran.
Kokeile ihmeessä - ihan syötävää se on. Ei sitä pelkkänään kykene syömään (ainakaan en minä), vaan täytyy maustaa hyvin tai syödä rahkan/viilin/jogurtin kanssa.