22.11.2003 synchronicity

174 posts, 9 pages, 18,661 views

Avatar
#1 • • samojedi Guest
nyt on kylla pakko sanoa etta ei taa peli vetele enaa.
naa tallaset bileet saa ainakin mun osalta riittaa,
oon liian monta kertaa tullu huomattua etta
nimelta mainitsemattomien henkiloiden bileisiin ei kannata
menna koska ne ovat aina aivan tajuttomia fiaskoja.
dave clarken kammaaminen kaisaniemessa, full onin 300 tyyppia
jotka ei paassyt sisaan kaapelilla jne on jo koettu niin tata ei ois mun mielesta tarvinnu kokea enaa.
bileet oli suoraan sanottuna paskimmat missa olen ollut.
ostin lipun vikoilla rahoillani ennakkoon
tyhmyydesta sakotetaan.
empa kylla voi sanoa etta olisi mitaan sympatioita tallaselle.
mitenkohan ne artistit aina tiettyjen jarkkaajien bileissa peruuttaa
ois ollu kohtuullista jos ois voinut palauttaa lipun ja
saada rahat takaisin.
ma meinaan tehda tasta kantelun kuluttajaviranomaisille
vaadin korvausta ainakin puolesta lipun hinnasta.
s
Avatar
#2 • • Jukka I Guest
Kuka/ketkä peruutti?
Avatar
#3 • • Mikco Guest
Ihan perusbileet ja sillee ja lähdin aika ajoissa pois.

Kylmä siel pääsalissa oli. Progehuussihuone oli suht sopiva lämpötilan puolesta ja retropuolella oli sit aika kuuma eli jokaiselle jotakin.

Varmaan huomenna flunssa kun mentii edestakas areenoiden läpi jne...

Nemo ja Waxman olivat illan kovimmat dj:t.
Propsit siitä !!
Marusha - Ravechanel \o/
Avatar
#4 • • SAMi Guest
303 HQ pelasti, etenkin Njassa.
Avatar
#5 • • alke Guest
joo oli kyllä ISO pettymys.

kiitos kuitenkin niille uskollisille jotka jaksoi jorata mun settiä :)(:
Avatar
#6 • • Gnizhak Guest
Joo, pääartistin peruminen, ja sen heikko informoiminen mihinkään vei kyllä fiilikset jo alkuvaiheessa aika totaalisesti. Pääsalin heikko äänentoisto ja porukan vähyys meinasi viedä loput. Onneksi alahuoneen puolella jengiä riitti ja waxman & nemo polkivat konetta käyntiin.. Njassa (levyraatiolemuksestaan huolimatta) korjasi kyllä klasarihiteillään potin kotiin.. kiva kuunnella ja sai bilefiilikset nousemaan.

NYC survivorsille voisi järjestäjä esittää julkisen anteeksipyynnön.. ja joku voisi selvittää mitä siinä loppujenlopuksi tapahtui ja miksi noin pääsi käymään... lipun hinnasta todellakin tällä budjetilla osa olisi kova saada takaisin. Kuluttaja-asiamiehen kommentteja vastaavasta voisin tankata ennenkuin osaa sanoa mitään enempää.
Avatar
#7 • • A-E Guest
Nyt ei tarvii harmitella sitä, että jäi Beltram näkemättä rahan puutteen takia. Onhan se tietenkin aivan perseestä, että peruutuksesta kerrotaan vasta näin myöhään varsinkin kun jengi on tullut pitkän matkan takaa kyseistä herraa katsomaan.
Avatar
#8 • • pie Guest
Vähän vaille 21 katsoin sattumalta Klubituksen sivuja et onko mitään kommenttia näistä bileistä ja luin Beltramin peruuttamisesta. No en antanut asian häiritä. Ennen kymmentä sisään pääsi jonottamatta, turvatarkastuskin oli asiallinen.

Nemo & Waxman olivat jees, Alkemist pääsi myös plussan puolelle. Sen mitä Nessiä kuuntelin oli ihan ok. Acid Kings oli myös melko puuduttavaa kuten myös NYC Survivors.. Phil Kieran oli aika tasapaksua (no mitä voi olettaa jos UK lukee lopussa :happyroll: ), tosin välillä hän soitti ihan meneviäkin biisejä.

Yleistunnelma oli vaisu, ihmiset ja tunnelma puuttui jota en kyllä toisaalta ihmettele kun jokaisella varmaan mielessä Makasiinien järjestelykyky E10V:ssä. Vai eikö tekno vaan kiinnosta ihmisiä?

Mun kohdalla palvelu toimi Makasiinien taholta, kuinkas muilla? Kuulin että jonoa oli taas syntynyt vaikka ihmisiä ei ollut kovin paljon paikalla.

Järjestäjän kannalta saattoi olla taloudellisesti ihan hyvä ettei Beltramia lennätetty Suomeen. Ja mielessä oli jo bileiden aikana että kukahan menee jatkoille..että onko Stellan ovessa lappu peruutettu :)
Avatar
#9 • • bulk Guest
Mä olin alunperin aivan kahden vaiheilla, mutta lopulta päätin, että 18e on juuri ja juuri liikaa Joey Beltramistakin. Jumalation, että ois ottanut päähän, jos olisin sittenkin tullut kun Beltram peruutti.
Avatar
#10 • • e-z Guest
jaahas - ennalta arvaillut jutut kävi taas toteen. kun mä kuulin noista bileistä ekan kerran niin eka spekulaatio oli siitä että saakohan järjestäjä tosiaan tuotua beltramin suomeen. en ostanut lippua muiden kiireiden takia, mikä nähtävästi pelasti pettymykseltä.

roxx.
Avatar
#11 • • Edited alke Guest
tässä nyt kun ehti kotiin kävellessä miettiä asioita, pitää vielä kerrata pari kohtaa.

on ensinnäkin AIVAN NAURETTAVAA että ne jotka olivat kalliilla ostaneet ennakkolipun (18e, olkoonkin vielä ihan halpaa, on silti ISO aukko esim. opiskelijan lompakossa), eivät saaneet minkäänlaista suoraa hyvitystä. miksi rahoja ei voinut saada takaisin, jos esim. seuraavaan tapahtumaan ei ole minkäänlaista kiinnostusta saapua? monet frendit harmittelivat tätä isoon ääneen.

beltramin peruuntuminen oli tavallaan ennalta tiedossa. mies on hyvin tunnettu no-showsta - äijän asenne kyllä kuvastuu hyvin tosta "en viitsi lentää nykistä helsinkiin vain yhtä keikkaa varten"-mentaliteetista. koska sen nyt ei luulisi olevan mikään salaisuus jos miehen uraa on vuosien varrella seurannut (niin... jos), olisi varasuunnitelma varmaan ollut paikallaan.

en myöskään ymmärrä valintaa maksaa vain tietyille deejiille liksaa? :scared: sanottiin että yksi vaikuttava tekijä on se, kuinka kauan artisti on soittanut levyjä - itse oon soittanut vuodesta '96 lähtien ja ainoa "korvaus" minkä bileistä sai, oli takahuoneen jatkuvasti finaalissa olleet bisse ja batteryt (pari kpl onnistuin saamaan) sekä alennusdrinkkiliput (siis bisse maksaa normaalisti 4e ja lipulla sai naurettavan euron alennuksen?) jotka vieläpä lakkasivat toimimasta joskus puolenyön jälkeen? mä soitan mielelläni vaikkapa pelkillä matkakuluilla jos kyseessä on pienen luokan kemut, mutta jos povataan vuoden suurimpia teknobileitä, luulisi jo esim. beltramin peruutuksen jättävän budjettiin sen verran rahaa että töitä tekeville asiansa osaaville deejiille pystyisi maksamaan jotain, ja ylipäänsä luulisi että järjestäjä maksaisi mielellään jonkinlaisen korvauksen. ei mun mielestä ole deejiin tehtävä korvata järjestäjän persnettoa, ainakaan jos valitaan näin, kuten rivien välistä voi lukea, että "artisti X on huonompi kuin artisti Y". joko maksetaan kaikille, tai ei kenellekään (poislukien ulkomaannimet).
kaikilla on kuitenkin laskut/vuokrat maksettavana ja safkat ostettavana.

isossa salissa oli muuten ihan HELVETIN kylmä jatkuvasti. ainoa kohta jossa lämppäys tuntui, oli kaiuttimien edessä jossa sitä lämmintä ilmaa tulikin sitten pistemäisesti vain yhteen kohtaan.

entäs jatkobileet? liput ovelta 12e! halpaa kuin saippua... :laugh:

otan kyllä osaa järjestäjien pettymykseen, ei persnetto ole mikään kiva juttu etenkään tässä skaalassa, mutta tästä jäi monelle ikävä vedätyksen maku suuhun :heart:

kieran oli omaan makuun tooooodella tylsä :( nessiäkin jammaili mielummin. joten alahuone ja njassan setti olikin sitten paras juttu koko bileissä, propsit siitä kuitenkin.
Avatar
#12 • • genki Guest

liksa - sanottiin että yksi vaikuttava tekijä on se, kuinka kauan artisti on soittanut levyjä



:eek: :confused:
Avatar
#13 • • Individual Guest
Oliko tosiaan niin, että vaikka pääesiintyjä perutti, niin ihmisillä ei ole ollut mahdollisuutta halutessaan jättää ostamansa ennakkolippu käyttämättä ja saada sitä vastaan myöhemmin rahaa?
Tietenkin, jos henkilö taas on tietoinen siitä, että pääesiintyjä ei esiinny ja silti osallistuu tapahtumaan, niin silloin kai ei enää järjestäjä ole mitenkään korvausvelvollinen hänelle.
Mutta se, että ilmoitus pääesiintyjän peruuttamisesta julkaistaan ajankohtana, jolloin monen muualla Suomessa asuvan henkilön matka kohti tapahtumaa on jo varmasti alkanut tuntuu aika hassulta. Etenkin kun järjestäjien tiedossa se on varmaankin ollut aiemmin kuin klo 20:48, jolloin siitä tänne foorumille ilmoitettiin. Silloinko asia lopulta selvisi, että pääesiintyjä ei tule paikalle? Eläteltiinkö vielä iltayhdeksältä toivoa siitä, että herra muuttaisi mielensä? Silloinhan hän olisi ollut Suomessa joskus seuraavana aamuna... :D
"Taas se Individual puhuu asioista vastoin parempaa tietoa! :angry: ", ajattelevat varmaan monet tässä vaiheessa. Ei! Mun mielestä olisi hyvä nyt nostaa kissa pöydälle, kun lyhyen ajan sisällä on ollut useampikin tapahtuma, jonka jälkeen on ollut epäselvää, että mitä vittua!

T:T
Avatar
#14 • • Quu Guest
Haluaisin edelleen vastauksen tähän kysymykseeni jonka jo esitin upcoming events -puolella.

Miksi tästä peruuntumisesta ei ilmoitettu aiemmin? Kai se nyt oli jo varmasti tiedossa järkkärillä jo useita tunteja aiemmin? Eihän sieltä NYCistä lennetä tunnissa suomeen?
Avatar
#15 • • Edited Antti H. Guest
Uskomatonta kohellusta, ei voi muuta sanoa.

Paikalle tultaessa oli kyllä mennä totaalisesti hermot. Beltram perunut ja lipunmyyjän mukaan se oli jo tiedossa perjantaina! (Missä tiedotus!) Kukaan ei tiennyt alussa mistään mitään. Multa tultiin kysymään, että onkohan nää oikeat bileet, kun ei vielä sisääntultaessakaan voinut olla varma (Missä tiedotus). Soittoaikataulut tulivat seinille vasta joskus puoli yhdentoista aikaan (Missä tiedotus!). Pääareenan koristelu ja videotaulut olivat lähinnä vitsi.

Ja kyllä lämmitti mieltä, että seuraavaan Syncronicityyn pääsee nyt sitten oikein puoleen hintaan. Laittavatkohan niiden bileiden hinnaksi sitten 1 euroa ja sitten kaikki pääsevät puolella eurolla sisään. Ennakkolipuista on ennenkin osattu maksaa puolet takaisin mukisematta, miksei nyt! Tällä menettelyllä voisi sinne seuraavaan Syncronicityyn joku saapuakin.

ONNEKSI osasin ottaa homman huumorilla ja naureskella vaan kaikkille jutuille, jotka eivät pysyneet järjestäjän näpeissä eilen. Irwinin tapaus kyllä olikin sitten kruunu kaikkeen.

MUTTA voi elämä, että 303HQ:n musiikki maistui hyvälle. Njassa on kuningas! Jokke on kuningas! Ja Nessikin oli tällä kertaa kuningas!
Avatar
#16 • • ---[-]--- Guest
Jepajee.

Mahtoikohan Beltram itsekään tietää, et pitäis olla Suomes soittamassa??? Mä veikkaan et herran näkyvyysaste olisi prosentuaalisesti ollut huomattavasti suurempi, mikäli ennakoita olisi mennyt enemmän. Onhan se sääli, kun kaikkien promoottoreiden ammattiylpeys ei ole samalla tasolla. Se ei voi myöskään olla näkymättä vastuullisten bilejärjestäjien järjestämissä tapahtumissa. Jos nyt jotain plussaa pitää sanoa, niin sisäänkäynti ja narikka toimi tällä kertaa jouhevasti. Bileissä oli tilaa hengittää ja baaritiskiltä sai tilattua juotavaa nopeasti. Miinuksia löytyy kuitenkin huomattavasti enemmän. Oma fiilis katosi ovella, kun kuulin Beltramin peruutuksesta. Ääni oli kaikkialla suht' puuroa ja dekot sekä screenit oli sijoiteltu vähän miten sattuu. Onni onnettomuudessa, että ei tarvinnut maksaa. Järjestäjille iso käsi siitä. Kun nyt kuitenkin saapui paikalle kauempaa ja valitsi monista vaihtoehdoista luultavasti huonoimman, ei nyt järin hyvä mieli bileistä jäänyt.
Avatar
#17 • • Quu Guest

Paikalle tultaessa oli kyllä mennä totaalisesti hermot. Beltram perunut ja lipunmyyjän mukaan se oli jo tiedossa perjantaina! (Missä tiedotus!)



Voiko järjestäjät olla oikeasti näin ahneita?

Uskomatonta paskaa.
Avatar
#18 • • metsis Guest
njassa oli <3
nyc survivors survivor show <3

lähes kaikki muu oli :(

loppupeleissä olen iloinen ettei beltram päässyt paikalle, niin beltramin kuin itseni ja kanssabilettäjien puolesta. makasiineilla vallitsi ehkä ankein 'tunnelma' mitä olen hetkeen bileissä todistanut.
Avatar
#19 • • Hansu Guest
Aluksi otti raskaasti päähän kun en päässytkään ko. tapahtumaan jota olin innolla odottanut, mutta nyt pyyhin hikikarpaloita otsaltani ja kiitän sitä yläkerran valkopartaa!
Avatar
#20 • • Ana-- Guest

Paikalle tultaessa oli kyllä mennä totaalisesti hermot. Beltram perunut ja lipunmyyjän mukaan se oli jo tiedossa perjantaina! (Missä tiedotus!)



Voiko järjestäjät olla oikeasti näin ahneita?

Uskomatonta paskaa.



NYCistä kestää 10-12h lentää suomeen (muistaakseni) ja biljetit on sen
hintaset jo, että Beltram tuskin on ottanut lippuja vastaan ja jättänyt
edes ilmoittamatta, kun päätti, ettei suomi nappaa. Kyllä se on varmaan
ollut jo ennakkoon tiedossa, ettei mokomaa sankaria kannata suomeen
odottaa.