22.11.2003 synchronicity

174 posts, 9 pages, 18,663 views

Avatar
#81 • • GoDra Guest


Urpo? Sano Antti vain.

Ymmärrän askeettisuuden päälle paljon enemmän kun uskotkaan, mutta senkin toteuttamisessa voi onnistua tai sitten ei. Nyt ei mun mielestä pääsalissa onnistuttu.

Sen sijaan 303HQ:ssa oli onnistuttu paremmin. Tuli ihan Vanhat Hyvät Ajat (tm) mieleen tanssiessa dj:n kanssa samalla tasolla ja ison strobon välkkyessä hänen takanaan. Ja savuakin oli sopivasti.

Joku kyseli tätä: Nessi soitti 303HQ:ssa paljon vanhaa acidia ja jonkun hiphouseraidankin. Pääareenan settiä en kuunnellut.




ookoo Antti, toi ylhäällä oleva viesti siis oli muokkaamattomana sellaisenaan kun sen olin valvonnan jälkeen tehnyt ja niin päin pois. Myönnän toki itsekkin että pääsali olisi voinut olla pirun paljon hienompi. Alkuperäiset suunnitelmat tehtiin sen pohjalle että halli jaetaan kahtia, näin ei kamasiinit pystyneet tekemään. Syy ja seuraus.
Seuraus oli tuo mitä tuli, parhaamme teimme ja nytkin aika loppui.
Suuri halli on aina nihkeä dekota, varsinkin kun tekniikka pelmuaa samalla tasolla samaan aikaan.
303 kolme oli hyvä koska se oli pieni tila. Jos halli olisi jaettu, olisi pieniä tiloja saatu 2, yhden ison sijaan.
Nythän redroomia ei decottu laisinkaan kun aika meni päähallissa.
Harmittaa, oon tehny monia decoja ja tämä on ainoa kerta kun niistä tulee negatiivista palautetta, tai ainakaan niin että se kantautuisi mulle asti. :(
Avatar
#82 • • RedDevil Guest
Ois teilki ollu hauskaa jos te oisitte leikkiny mun kaa ja puhallellellu saippukuplii. :D Kiitooooooooooossssssssss kaikilleeee jotka leikki mun
kaa. :hearts:

aCId kiNgs :hearts: Happo maailman kuninkaalliset.

Nessi ei petä koskaan.

Kyrvän otsasta ja aivot voi jättää narikkaan, mut huumorii ei pidä unohtaa sinne.

Kai ihmisillä oli tylsää kun oli lähteny taas sillä asenteella liikkeelle et on tylsää. :angry:
Avatar
#83 • • pie Guest
Eivät nämä nyt niin paskat bileet olleet. Pääsylipun sain alennushinnalla 15e ja sain jotakuinkin vastinetta rahoille, vaikka Beltram perui. Edes Beltramin peruutus ei vituttanut kovin paljon, koska tarkoitus oli tulla myös muun kuin pelkästään Beltramin takia paikalle. Pakko myöntää, että jos olisin yhtään enemmän lipusta maksanut niin ei olisi hinta vastannut tarjontaa.

21.40 sisälle, ei jonoa ja sisäänpääsykin löytyi heti (siitähän oli tuolla upcoming eventsin puolella maininta että blueroomin kautta sisään). Narikkahenkilökunta ei ollut kyllä taaskaan mitään iloisen palvelun ammattilaisia, mutta hommansa hoitivat kuitenkin. Bodycheck meni nopeasti ja siitäkään ei mitään valittamista.

Skeittihalli oli kyllä viileä alkuillasta, missä lämmittimet olivat? Loppuillasta lavan edessä tanssiessa yhden löysin, se ei paljon salia lämmittänyt. Kun tarpeeksi tanssi niin ihan sopivan lämmintä oli. Jos alkoi paleltamaan niin Alahuoneen puolella oli lämmintä.

Soundi oli kyllä parempi kuin E10v:ssä. Ja ääni oli ihan kohtuullinen, en ainakaan itse allekirjoita että olisi ollut kamalaa puuroa. Ehkä olin niin hyvässä paikassa tanssimassa et siihen kuului hyvin? Dekotkin olivat ihan ok-tasoa. Niille jotka valittivat niin mitä siellä sitten olisi pitänyt olla? Videoscreenien videot olivat mukavia, mutta sijoittelu kyllä olisi pitänyt olla toisin. Vj Move jo kertoikin miksi ne olivat siellä sivuilla ja tämä selitys hyväksytään. Redroomissa ei mitään koristeluita ollut, mutta eipä mua haitannut. Ja Alahuoneen kun olisi saanut samanlaiseksi kuin Technetiumissa niin olisi ollut hienoa sielläkin.

Ja musiikki oli hyvää :happyroll:


P.S

Vituttamaan jäi se, ettei jatkojen hintaa kerrottu. Jo ennen bileitä Jone kyseli hintaa jatkoille, mutta kyselyihin ei vastattu. Miksi? Minua ainakin kiinnostaa tietää aina lipun hinta. 6e on erijuttu kuin 12e. Ja tähänväliin sanottakoon etten halua kuulla kommenttia "vittu et sä tiiä et kaikki maksaa paljon tohon aikaan!!!11!!1!" Jatkojen esiintyjäkaarti olisi ollut mielenkiintoinen, mutta kun järjestäjä ei kykene sanomaan piletin hintaa niin en periaatteesta lähde Vallilaan asti kysymään Stellan ovelle kuinka paljon maksaa sisälle.
Avatar
#84 • • paanos Guest
Nojaa, eipä häävi fiilis jäänyt.
Siitä NYCS:stä vielä kun joku kyseli tarkemmin, niin ehkä pari biisiä ehtivät pojat soittaa, kunnes Irwin vedettiin lavalta alas ja silmäkulma aukes verta vuotaen. Se äijä tais päästä karkuun?
Meni about 10 minsaa, kunnes Irwin nousi lavalle uudestaan.
Jälleen soittivat pari biisii, kunnes joku toinen äijä hyppäs lavalle, otti Irwinin mikin ja rupes karjumaan siihen ja käyttäytymään agressiivisesti.
Mut tän jälkimmäisen äijän poket tuli hakemaan pois, kun ei päästetty sitä lähtemään karkuun.
Raivostuttavaa. Mut semmosta sattuu.
Avatar
#85 • • J Raninen Guest
"Hassua" oli seurata, kun ne poket alko raahata sitä yhtä häirikköä pihalle, niin äijä huuti koko ajan "Rauhaa! Rauhaa hei!". Eipä rauha kelvannut paria minuuttia aikasemmin..
Avatar
#86 • • happosepi Guest
Bileiden epäkohdat on ylempänä varmaan sanottu, en jaksa lähteä toistamaan. Kaikesta huolimatta viihdyin ihan mukavasti.

Pääsalin seteistä tykkäsin oikeastaan vain Nessistä, homma oli jälleen hallussa ja tanssijalkakin meinasi väkisin liikahtaa. Alkekin näytti saavan meininkiä aikaan, harmi että ehti näkemään vain loppusetin. Ison ja keskimmäisen areenan fiilis oli lattea koko illan, mutta 303-puolella meno näytti rokkaavan koko ajan. Kehutun Njassan missaaminen harmittaa. Kaikenlisäksi 303-puolen äänentoisto oli mielestäni ainoa, joka potki juuri oikealla tavalla napakasti ja selkeästi.

Propsit järjestäjälle yrityksestä, yritykseksi tämä nyt ikävä kyllä näytti tällä kertaa jäävän.

Teknoa keskimääräistä enemmän kuluttavan naisseuralaisen suusta kuultua:

"Benn soitti ihan kauheeta"
"Nessi oli turhan nopeeta"
"Alke kuulosti hyvältä"
"Kieran kuulosti sekavalta, olikohan levyjen kanssa käynyt joku kämmi" (kuten näköjään olikin)
"Healium ois ollut hyvä ilman sitä hiton acidia"
"Jokke oli suloinen"

:)
Avatar
#87 • • deetsay Guest
Loistavan musiikin ja artistien ja kaikkien tuttujen ansiosta oikein maistuvat bileet, ja hauskaa oli vaikka kalliiksi tuli. Tuskin Beltram olisi edes tajunnut omia vanhoja ravebiisiremixejään mulle soitella, ja Njassa hoiti kyllä sen klassikkopuolen kotiin niin että kyllä kolisi.

Henkilökunta oli oikein ystävällistä, melkeen hävettää että on tullut manattua joskus Helsinkiläisten asenteita, jopa yövuoron bussikuskilta sateli vaan iloisia kiitoksia kun maksoin kolikoilla niin se sai vaihtorahaa :-)

Mutta kenenkäs bileet ne nyt sitten oli? Ei kai siinä kenenkään yksityisyyttä loukata jos kerrotaan kuka meille hoiti nämä mukavat bileet ja melkein Beltramin? :-) Kyllä mä ainakin sinisilmäisyyttäni edelleen uskon että se oli jossain vaiheessa tulossa, vaikka se peruminen paljastettiinkin selkeesti petkuhuiputusmielessä ihan tahallaan ihan liian myöhään.

Aika mielenkiintosesti mahtanut napsahtaa jollain äijällä päässä että ensin maksaa teknobileisiin pari kymppiä sisälle ja sit hyökkäilee lavalle huutamaan "NO HUMAN PARTY" (?) ja "BORING"...

Onneksi en jaksanut jatkoille asti, en osannut arvatakaan mikä siellä ois ollut homman nimi, ja ois ollut ikävä elää uudelleen kusetustunnelmat kahdeksan vuoden takaa kusetusbileistä, kun rämmittiin kusetusloskassa kusetuskaapelitehtaalle heilutellen kusetus-"invitation to afterparty"-kusetuslappusia ja sit sinne olisikin maksanut 50 kusetusmarkkaa sisälle kusetettavaksi... Olis ihan kiva jos nuo kusetusjatkot saataisiin loppumaan ennenkuin niistä tulee maan tapa tai joku järkkäri joutuu oikeesti ottamaan jonkun sakon harhaanjohtavasta mainonnasta tai jostain.
Avatar
#88 • • Toma Guest
Sen kummemmin analysoimatta, seuraavat kaksi hauskaa sattumusta
tekivät jo yksinään bileistä mun kirjoissa loistavat:

Joskus 22.30 maissa kun Nemo & Waxman ovat soittaneet puolisen tuntia
meno Alahuoneella on niin vitun kova että Nemo huutelee dekkien takaa
"Älkää hyppikö niin paljon, neulat alkaa pomppii!". Eikä meno laimennut
oikeastaan missää vaiheessa.

Acid Kingsien setin aikana pari mimmii änkeää lavalle jorailemaan äijien
taakse ja yks kingeistä ajaa ne tylysti pois lavalta. :D

What can I say? I :heart: 303!

-Toma
Avatar
#89 • • surphase Guest
synchronicity...
the organizers did well promoting the event's enhancements.. Now its better they start a Budha-like meditation about what went wrong, need not mention anything, guys here have already pointed out more and more...
that event could have been anything BUT a rave since it lacked the most important presence "the human resort" (perhaps the price too much?? well next time bring on underground DJs, there r plenty of 'em out there eager 2 play almost 4 free)
considering this guess organizers better don't make promises they simply cannot afford
...and lookin back at E 10v. actually i give credit too the long que that time and to all the guys missing in action this saturday...

at least there was still Elliotness :happyroll:
Avatar
#90 • • JsL Guest
Jeps, kymmenen pintaan paikalle ilman ennakkolippua. Parin ihmisen "jonosta" ostamaan lippu. Miksi ei kukaan lipunmyynnissä kertonut JB:n peruuttamisesta? Noh , enpä olisi pois kääntynyt vaikka JB olikin suurin syy paikalle tuloon.

Alkuun hengailin pääsalissa tuopillisen verran, missä Alkemist? paukutti ihan kivasti, mutta sitten tulikin jo kiire kolkkilaan. Siellä sitten menikin loppuilta. Waxmanin ja Nemon setti oli aika :hearts:. Circus bells, rave channel ja red 2 olivat kohokohdat :heart:. Tämän jälkeen kävin katselemassa aikataulua, josta sitten selvisikin tuo peruutus. Tiedon tajuttuani teki mieli heittää tuoppi seinään ja lähteä kotiin :crybaby:.
Sitkeästi kuitenkin jatkoin jalkojen nostelua, minkä Nessi sitten lopulta palkitsikin We are the Phuturella :heart::heart::heart:.

Eli kiitos hauskasta illasta kaikille kolkkilan artisteille :). Kallistahan tuo oli mutta... :hah:
Avatar
#91 • • erik Guest
Olisin ehkä jättänyt tulematta, jos olisin ennakkoon kuullut JB3:n perumisesta.. ilmeisesti ovella ei lukenut mitään?
Muuten kemut oli kyllä hyvät, vaikkei taas kerran oikeen tahtonut olla selvyyttä alueiden jaosta. 303 hq:ssa tuli vietettyä miltei koko ilta ja siellä oli oikeen mukavaa.
Avatar
#92 • • Kalle Karvanen Guest

Acid Kingsien setin aikana pari mimmii änkeää lavalle jorailemaan äijien taakse ja yks kingeistä ajaa ne tylysti pois lavalta. :D

What can I say? I :heart: 303!

-Toma



Tämä oli helvetin hauska pikku tapahtuma, jonka myös itse näin. Tuli välittömästi mieleen Imatran Voiman Randy B:n kommentti: "Electro, it's men's music." Vaikka ei electrosta ollutkaan kyse :)
Avatar
#93 • • HardS Guest
Ihme tyyriit noi jatkoliput kyl oli. Olin Stellassa ensimmäistä kertaa, kiva mesta (vaikkakin vähän ankea johtuen ihmisvähyydestä) ja hintatasokin oli miellyttävä (pitkä 3e). Toivottavasti siel olis jatkossakin jotain kiinnostavaa.

Kiitsa Julial ja possel seurast, oli kivaa :)(:
Avatar
#94 • • jk73 Guest
Tässä vaiheessa olisi varmaan asiallista että bileiden järjestäjät astuisivat rohkeasti esiin selittelemään tekemisiään, selväksihän on vain tullut että kyseessä eivät olleet "Nessin bileet"... Ylipäätään on huvittavaa että promottorit eivät anna itsestään mitään muuta tietoja kuin anonyymin sähköpostiosoitteen.

Itse en myöskään oikein ymmärrä puhetta persneton tekemisestä KUN Beltramin soittopalkkio jäi toivottavasti maksamatta eikä suurimmalle osalle kotimaisistakaan soittajista ilmeisesti juuri mitään maksettu?

Kuten moni on jo todennut, onhan näitä vedätyksiä ennenkin nähty - pelin henki kävi aika äkkiä ja karusti lauantaina selväksi, itse huomasin Beltramin peruutuksen vasta kun tutkin sisällä soittoaikatauluja.

Kaikesta huolimatta, Alahuoneella oli hauskaa koko illan, Tuomas Toivosen setti (jolla ei ollut montaakaan kuulijaa) oli myös sangen mainio ja Acid Kings & NYC Survivors rokkasivat molemmat. Ja toivottavasti Irwiniä pahoinpidelleet psykoottiset piri-nistit saadaan kiinni ja pannaan linnaan.
Avatar
#95 • • Tapi T Guest

Tässä vaiheessa olisi varmaan asiallista että bileiden järjestäjät astuisivat rohkeasti esiin selittelemään tekemisiään, selväksihän on vain tullut että kyseessä eivät olleet "Nessin bileet"...


Samaa mieltä minäkin. Tähän mennessä ainoa kommentti järjestäjien puolelta taitaa olla Godran kommentit, jossa haukuttiin ihmisiä urpoiksi ja kehotettiin nielaisemaan omia ruumiinosiaan. Ei tod. näytä hyvältä.
Avatar
#96 • • mtd Guest
Mikäs/kenen tämä Synchronicityn lehdistötiedotteen lähettänyt WhyNot Entertainment on?
Avatar
#97 • • GoDra Guest


Samaa mieltä minäkin. Tähän mennessä ainoa kommentti järjestäjien puolelta taitaa olla Godran kommentit, jossa haukuttiin ihmisiä urpoiksi ja kehotettiin nielaisemaan omia ruumiinosiaan. Ei tod. näytä hyvältä.




Niin siis minä en ole järjestäjä, olin siellä decottamassa.
Suurin syy avautumiseeni oli siis se että yli 10h työ valui reisille.(pääsali)
Tästäkään tuskin olisin avautunut sellaisenaan mutta koska olin jo joutunut valvomaan viikonlopun aikana n.40h tuntia niin pinna oli hieman kireällä ja Antti h kommentti decojen olleen vitsi napsautti viimeisenkin vivun.
Pahoittelen jos loukkasin jotakuta.
Avatar
#98 • • ReQ Guest
Kyllä GoDra ainaki mun sympatiani saa :) tuskin se dekottajan vika oli jos bileet kusi ja toi avautuminenkin nyt oli ihan ymmärrettävää väsymyksessä...
Avatar
#99 • • e-cho Guest

Tässä vaiheessa olisi varmaan asiallista että bileiden järjestäjät astuisivat rohkeasti esiin selittelemään tekemisiään, selväksihän on vain tullut että kyseessä eivät olleet "Nessin bileet"...


Samaa mieltä minäkin. Tähän mennessä ainoa kommentti järjestäjien puolelta taitaa olla Godran kommentit, jossa haukuttiin ihmisiä urpoiksi ja kehotettiin nielaisemaan omia ruumiinosiaan. Ei tod. näytä hyvältä.



Niin, onhan nyt jo tiistai, herranjestas! Mitäpä jos kuitenkin odottaisitte hetkisen ja antaisitte järjestävän tahon hetkisen levätä väsymystä ja todennäköistä vitutusta pois. On se kumma, ellei GoDran viesti osoittanut, ettei ole maailman rakentavinta lähteä selittelemään moisia asioita jos on vielä tyystin riekaleina viikonlopun koitoksista.

Uskoisin, että vastine tullaan näkemään. :)
Avatar
#100 • • Munkki Tuck Guest


Niin siis minä en ole järjestäjä, olin siellä decottamassa.
Suurin syy avautumiseeni oli siis se että yli 10h työ valui reisille.(pääsali)



Jaahas... Sinä siis olit vaan decottamassa ja silti jaksoit avautua tuolla mm. "kitisevälle Alkelle" palkoista, "Pilipali paskantärkeille wannabe mr important paskahousuille" jostain muusta ja jaksoit hehkuttaa myös 6 ja 4 piste ääniä :scared: Omat työntekijät saisi kyllä ympäri korvia jos he tuollaisia päästelisi suustaan asiakkaille.

Parasta oli silti tämä caps lock päällä kirjoitettu "OTTAKAA URPOT FAKTOISTA SELVÄÄ ENNEN KUIN ALATTE AVAUTUMAAN", kun se tuli tuohon NYC Survivors juttujesi perään. Aika kuumottava decottaja kyllä olet. :panic:

Tuolta nettisivuilta taisi ainakin rivien välistä selvitä, että firman kanssa on ainakin joku "Pasi" vahvasti tekemisissä. Hänen pitäisi kyllä tulla esiin ja putsata pöytä jos hän vielä jotain aikoo tehdä konebileiden parissa, uskottavuus ja muuthan tässä vaan menee. Eiköhän hänet muuten tavoittaisi tuon pohjoisenkin klubbailuforumin kautta.