11,982 posts, 600 pages, 4,028,452 views
Cride:
---
Airvision:
-Joo,näin kandee toimii mutta...nyt olen maistellut vain ne "pari" eli onkohan mulla sitten huomenna luvassa pikkurapeli..
---
ehkä...
tai vois jo kysyy et miten kävi?
kiiki:
kohtalotoveri! on se kumma ku on niin kiire päästä töihin että pomppaa hereille ennen herätyskelloa.... ja silti tulee ihan yhtä kiire ku aina
Cride:
Airvision:
Tällä kertaa kävi oikein hyvin,eipä ollut oikeestaan mitään epänormaalia olotilaa vaikka muutamat eilen maistelinkin.
niin...kai se riippuu niin ravitsemuksesta, unen ja stressin määrästä ynnä muusta sellaisesta
Cride:
Airvision:
-juu,moni asia vaikuttaa yleensä mul on "parista" bissestä pikku rapeli aamuisin,mut onneks tänä aamuna ei ollut..huomis aamusta en sit taas tiedä kun olen tässä jo maistellut parin punkkupullon edestä
no se onkin sitten jo eri juttu...
ezzy:
---
Luminescent:
Punaviini, klassinen musiikki ja hyvä seura takaavat loistavan illan.
---
klasarikiksua
Aron Ralston Sacrifices His Right Arm to Save His Life
An experienced climber and outdoorsman, Ralston went hiking alone down Utah's Bluejohn Canyon on April 26. As he climbed over a boulder, it shifted, pinning his right arm against a canyon wall. Five days later, after having tried fruitlessly to budge the 800-pound rock, he broke the bones in his forearm and amputated his arm below the elbow with a dull pocketknife. The operation took about an hour. Once free, he rappelled down a 60-foot cliff and walked five miles before finding help.
http://www.cmu.edu/magazine/03fall/aralston.html