Mihin suuntaan klubitus on mielestäsi kallistumassa?

81 posts, 5 pages, 19,519 views

typ0

Posts: 1,891

#1 • • Edited typ0 syntax error
suunta ei mielestäni ole hyvään suuntaan päin...eli alaspäin

edit:
lisäisin tähän vielä sellaisen pyynnön että jos vaikka perustelut heittäis nii ois kivempi lukee..

--
Herääminen on lupaus tulevasta unesta. -jari

Te olette roskia luonnossa Kraftwerkin rinnalla. -Individual

-P

Posts: 4,972

#2 • • -P

typ0:
suunta ei mielestäni ole hyvään suuntaan päin...eli alaspäin2nd that. Olisi hienoa jos tätä saisi nykyään luettua ilman, että topic sisältäisi n + 1 paskaläppää sekä n. 100 topicin vesittämisyritystä.

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

siveys

Posts: 2,492

#4 • • siveys lovely
huonoon. idioottien sananvapautta ei rajoiteta kylliksi
sapeli

Posts: 11,766

#5 • • Edited sapeli jokukukamikä?

siveys:
huonoon. idioottien sananvapautta ei rajoiteta kylliksiAamen tälle. *joo* Missä tahansa yhteisössä yksilön vapauksia täytyy rajoittaa yhteisön edun vuoksi. Mitä suuremmaksi klubitus kasvaa, sitä enemmän täytyy imo olla sääntöjä ja rajoituksia että homma pysyy koossa. Mielestäni esim. uusien topikkien kanssa voisi tehdä samalla lailla kuin uusien kuvienkin - jonkun moden pitäisi käydä ne läpi ja klikata "ok" ettei turhia topikkeja tulisi alunperin niin paljoa.

Mut modet on vähän niinkuin meidän hallitus, ja mielestäni tekee erittäin hyvää työtä - ja jos tarpeeksi moni on sitä mieltä että joku mode pitäisi vaihtaa niin eiköhän sekin tapahdu.

edit: ja eihän täällä mikään pakko ole hillua - onhan noita muitakin nettiforumeita, ircistä puhumattakaan, missä voi sananvapauttaan harjoittaa. Klubituksen kalentereita voi silti selata ja tapahtumista ja kuvastoista pysyä kärryillä ilman forumeihin postailuakin. *hymy*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Hurjimus

Posts: 188

#6 • • Hurjimus Team Yökukkujat
Aika huolestuttavalta kyllä vaikuttaa, jos siis tätä forumia tarkastelee. Tuntuu että osalla kirjoittajista puuttuu täysin itsekritiikki omien kirjoituksien suhteen. Ihan kaikkea turhaa ei tarvitse kaikkien käyttäjien luettavaksi laittaa, ja silloin on hyvä että modet puuttuvat asiaan ja saavat homman pysymään hanskassa edes jotenkin. Ihanteellista tietenkin olisi ettei moderaattoreita tarvittaisi.
Itseäni ei kyllä tuo tunkio- ja häröilyosio haittaa yhtään, välillä ihan kiva lukea ja kirjoittaa vähemmän vakavasti, mutta johonkin se raja pitäis saada vedettyä..

--
Nullum magnum ingeniae sine mixtura dementiae fuit.

lostgone

Posts: 2,493

#7 • • lostgone
Klubituksella menee minusta hyvin.
Osa sen käyttäjistä on vain joko tyhmiä tai tylsiä ihmisiä.*hmph*
Ja perusteluina se, että osaa, voi ja on teoreettinen vapaus tuottaa paskaa, ei tarkoita sitä että sitä tarvitsisi tuottaa koko ajan lisää, sillä paska on joka tapauksessa edelleenkin paskaa.*dissaa*

--
Pimeän puolustuspuheenvuoro.

astaroth

Posts: 8,873

#8 • • astaroth gohai
Klubitus on bueno, mutta tänne aina putkahtelee tasaisin väliajoin kaiken maailman neropatteja trollaamaan, ilman mitään sen suurempaa tarkoitusta itse foorumin kanssa. Käyttäjät kusee, ei klubitus.

--
Täällä laitetaan joka viikonloppu kiksukarvat jalkaan, glowstikkiin bensaa ja vedetään pirit nokkaan eikä vittuakaan välitetä kuka ne musiikit oikein on tehnyt. - Yana

sapeli

Posts: 11,766

#9 • • sapeli jokukukamikä?

Astaroth:
Käyttäjät kusee, ei klubitus.Toisaalta taas sanoisin että klubitus on pikemminkin yhteisö kuin nettisaitti, mistä seuraa että klubitus = käyttäjät. Mutta tottakai olen samaa mieltä, käyttäjissä se vika on.

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

typ0

Posts: 1,891

#10 • • typ0 syntax error

Astaroth:
Klubitus on bueno, mutta tänne aina putkahtelee tasaisin väliajoin kaiken maailman neropatteja trollaamaan, ilman mitään sen suurempaa tarkoitusta itse foorumin kanssa. Käyttäjät kusee, ei klubitus.mut eiks käyttäjät tee klubituksen? siis sanon et tää on ympäristönä paras forum mis oon ollu <3 kiitokset anqqalle =)
muute kyllä kiteytät mun ajatukset aikahyvin en osannu pukee niit sanoiks.
Modejen toiminta välillä ihmetyttää ku ne nakkelee lukkoja "miten sattuu" fiiliksellä tai näin musta tuntuu.
tuo että topikit tarkastetaan enne ku ne pääsee liikenteeseen kuulostaa hyvältä mut luulen et siihe menee kyl tovi aikaa enne ku siitä toimiva kokonaisuus tulis..

--
Herääminen on lupaus tulevasta unesta. -jari

Te olette roskia luonnossa Kraftwerkin rinnalla. -Individual

Hotblood

Posts: 387

#11 • • Hotblood

typ0:
suunta ei mielestäni ole hyvään suuntaan päin...eli alaspäin

edit:
lisäisin tähän vielä sellaisen pyynnön että jos vaikka perustelut heittäis nii ois kivempi lukee..Niinpä *nauru* Ja sun perustelut oli missä.... *vink*

Mun mielestä Klubitus on paras nettifoorumi. Reilu puolisen vuotta tosin vasta täällä notkunu, mut en ainakaan sinä aikana oo nähny mitenkään huonoon suuntaan menemistä. Välillä on tyhmiä topicceja mut modejen linja mun mielestä ollut aika reilu, kannatan sananvapautta ja täällä on onneksi tarpeeks eri osioita forumilla joista sit jokainen voi valita mitä haluaa lukea. Mä ainakin tykkään siitä että täällä on muutakin juttua kuin pelkkiä bileraportteja yms. Enemmän yhteisön tuntuinen vaik toki musiikin ja bilettämisen ympärille rakentunutkin. Elämään kuitenkin kuuluu muutakin ja eikös kavereiden kanssa puhuta ihan kaikesta, ei pelkästään siitä asiasta minkä äärellä on alunperin tavattu....?

--
&quot;Mieluummin kadun tekemiäni asioita kuin tekemättä jättämisiä. En juurikaan kadu.&quot;

typ0

Posts: 1,891

#12 • • typ0 syntax error

Hotblood:
Niinpä *nauru* Ja sun perustelut oli missä.... *vink*oottelen sitä sanallista antia tuovaa fiilistä että en mongerra mitään järjetöntä niinku yleensä todennäkösesti tapahtuu tulevana yönä x)

--
Herääminen on lupaus tulevasta unesta. -jari

Te olette roskia luonnossa Kraftwerkin rinnalla. -Individual

POSER

Posts: 800

#13 • • POSER Wimp and Poser
Lukkojen jakelu välillä kans ihmetyttää. Kaiken maailman paskaa häröily täynnä. Vois ees vähän yrittää karsia niitä turhimpia... Mutta muuten pidän kyllä Klubbarin tasosta, eli ei liiemmälti valittamista. Kait*nauru*

--
Keppiä Jehoville!

Lauri

Posts: 1,051

#14 • • Lauri Devoted
Samaan suuntaan kuin Platinum meni muutama vuosi sitten ja sama lopputulos, uskoisin...
Selkeästi boardi kuin boardi lähtee alamäkeen kun poiketaan "aiheesta", eli forum kasvaa ja kasvaa
ja täysin kulttuuriin liittymättömät threadit alkavat. Mutta se on elämää. :)
typ0

Posts: 1,891

#15 • • typ0 syntax error

mayah:
typ0:
Modejen toiminta välillä ihmetyttää ku ne nakkelee lukkoja "miten sattuu" fiiliksellä tai näin musta tuntuu.
---
Meillä on sitä varten tuolla perustettu threadi tästä aiheesta, et jos joku kokee tulleensa epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi, siitä voi antaa palautetta. Tai sitä voi myös antaa privassa. Molempiin vastataan varmasti sen mukaan mitä kyetään.mä en suoranaisesti oo kokenukkaa epäoikeuden mukasuutta paitti sillo ku tres sulki mun kaivaman topikin vuodelta -02 jostain sinitukkasesta djiistä x)...mut ei siitä sen enempää..
ihmettelen sitä että muutamaan "epäkohtaan" puututaan vaikka ois puututtavaa muuallaki. samanlaista sulkemisen arvosta paskaa tuntus olevan aika paljon...

mayah:
typ0:
tuo että topikit tarkastetaan enne ku ne pääsee liikenteeseen kuulostaa hyvältä mut luulen et siihe menee kyl tovi aikaa enne ku siitä toimiva kokonaisuus tulis..
---
Musta sit taas tää on ajatuksena TÄYSIN älytön. Suurin osa klubbarin threadeista on oikein järkevää tai toisaalta viihdyttävää luettavaa. Joskus vaan tulee tilanteita, jossa postataan postaamisen ilosta ja lopputulos on sitten nähtävillä.nii...miten sen sitte kunkin näkee..

--
Herääminen on lupaus tulevasta unesta. -jari

Te olette roskia luonnossa Kraftwerkin rinnalla. -Individual

[Nuclear]

Posts: 5,855

#16 • • [Nuclear] el aprendiz

mayah:
Musta sit taas tää on ajatuksena TÄYSIN älytön. Suurin osa klubbarin threadeista on oikein järkevää tai toisaalta viihdyttävää luettavaa. Joskus vaan tulee tilanteita, jossa postataan postaamisen ilosta ja lopputulos on sitten nähtävillä.


Huolestuttavaa vaan on, että tää paskatopikkien kirjottelu on lisääntyny räjähdysmäisesti viimeisen ½ vuoden aikana. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa siitä, että ois kivaa jos ihmisille sais taottua sitä järkeä päähän, mutta kun näin ei näytä olevan, niin sillon pitää tehdä jotain muuta. IMO bannit/jäähyt ois ihan hyvä vaihtoehto.

--
"Onnellisen miehen talossa asuu järjestys" - Kiinalainen sananlasku

sts

Posts: 7,969

#17 • • Edited sts Sama pyynti aitta!
En itsekkään arvosta noita teiniläppiä ja paskatopikkeja, mutta pitää muistaa se että syy miksi klubari on niin vapaa ja epäpuristinen on nuo kummalliset topikit, voidaanhan ne poistaa mutta sen jälkeen on nopeasti jäljellä platinum tyylinen puristi foorumi.
typ0

Posts: 1,891

#18 • • typ0 syntax error

mayah:
*lohduttel* Mä pyydän nyt Tresin puolesta anteeksi tätä vääryyttä. Jos haluat perustaa vaikka ryhmärin tästä aiheesta, se on ihan ok *vink*ihhii ii <3<3 ihana oot =D
sust tuli just mun suosikki modearaattori ^^

mayah:
Viimisen kahden, kolmen viikon aikana privaan saamastani palautteesta lähes puolet on liittynyt siihen, että jengi toivoo jäähy-ominaisuutta Klubbariin. Mä vastustan ajatusta. Mä henkilökohtaisesti en halua, et forumista tulee sellainen, minne jengi ei uskalla postata sen pelossa, et joutuu pihalle viikoksi. Toistaiseksi yksikään (no joo, ehkä yks tai kaks tapausta) klubbarin aktiivikäyttäjistä ei musta oo tehnyt mitään sellaista, et ois syytä jäähylle pistää. Henkilökohtaisuuksiin meneminen forumin puolella on musta ehkä ainoo sellanen syy. Spedeily ei valitettavasti lopu, mikäli spedeiljät eivät sitä lopeta. Tunkio auttaa tilannetta hieman, koska sen voi sulkea silmistä (paitsi mä ja pojat, mut ei se mua ainakaan haittaa). Tunkion pointti ei kuitenkaan ole täyttää sitä kaikella, mikä mieleen juolahtaa vaan nimenomaan toimia tunkiona, jonne valituksia aiheuttavat threadit voidaan siirtää. Siksi tunkiolta puuttuu "uusi aihe"-ominaisuuskin, ettei klubbaria varta vasten täytettäisi paskalla.no siis...emmäkää halua että tästä tulee sellanen kapulanatsi paikka *eiei* mut pitäs jonku sortin järki yrittää säilyttää tai sit suoraan sellanen osasto missä ei oo mitää moderointia et sinne saa sit suoltaa kaiken paskan ja kaiken muun pitää puhtaana paskasta yms schaibasta.

mayah:
Niin, mä näen sen niin. Ihan turhaa työtä, kuhan rakkaat klubbarilaiset hiukan jaksais miettiä ennen sitä tallenna-napin painamista.nii...

--
Herääminen on lupaus tulevasta unesta. -jari

Te olette roskia luonnossa Kraftwerkin rinnalla. -Individual

sts

Posts: 7,969

#19 • • sts Sama pyynti aitta!
Eipä sitä paskaa oo pakko lukea, ja voihan nuo häröilyssä jne olevat uudet postaukset suodattaa pois tuosta uudet listasta.
Avatar
#20 • • Dorka Guest
klubbari mun silmissä on joo menny alaspäin näillä ihme threillä ja hyvätkin spoilataan mut mitä väliä - tai mitä tälle voi tehdä? et mitään, on aivan eri asia kun käyttäjiä on parituhatta jotka jokainen tietää "skenestä" toisensa niin forumikin pysyy hyvin asiallisena tietysti - joten nyt ollaan minusta vain siinä tilanteessa että, mitä isommaksi kluppari kasvaa niin sitä suuremmaksi nämä "ongelmat" kasvavat eikä tälle asialle voida käytännössä tehdä yhtään mitään ilman radikaaliratkaisuja (jäähyt, tiukemmat modet jne.).