Klubituksen kilonpudotus

1,827 posts, 92 pages, 743,571 views

Birgie

Posts: 1,311

#1141 • • Birgie Kikati
Tän taudin potemisella pari viikkoa sai hyvän lähdön laihdutukseen kesää kohti, ei oo paljoa ruoka maistunu ja muutenki ollu huono olo nii ei oo tullu syötyäkään. 1.4. jatkuu kuntoclubin jäsenyys ja sillon aletaan kasvattaa lihasta ja kiinteyttää pyllyä! *hymy*

--
Elämä ei ole täydellistä, kuolema on täydellistä.

AnderS

Posts: 470

#1142 • • AnderS KävyttömänKesänOravanPoika
Mä aloitin kevätkilonpudotus projektin helmikuussa. Nyt on lähteny sellainen 6 kg ja vielä olis sellainen 10-11kg jäljellä. Tämä kevät on sujunu jotenki kivuttomasti ku lähtöpaino ei ollu niin kova kuin viime vuonna.
Lou

Posts: 60

#1143 • • Lou Club Serenity
Osallistun.

--
Serenity now.

DJ Rx

Posts: 2,527

#1144 • • DJ Rx FINRG Recordings
paljos pitäs tiputtaa?

--
Due to graphic nature of this post viewer discretion is advised.

Avatar
#1145 • • Rujo Mutantti Guest
Ja miten korkeelta?
Epailija

Posts: 5,636

#1146 • • Epailija Physicist, 2nd class.

vaavu, 29.9.2006 15:50:
Olin 3 viikkoa urheilematta; tästä 2 viikkoa ulkomailla ja viikon flunssassa. Tulos: 1 kg lisää painoa, lihakset surkastuneet ja pömppövatsa tilalle. En muista että koskaan aikaisemmin olisin ollut näin painava. Melkein on sellainen fiilis, että kolmen viikon rötväyksellä tuhosin vuoden treenaamisen tulokset. :(



Tarvitseeko yhden kilon muutoksia edes laskea? Viikossa paino saattaa helposti vaihdella tuon kilon ja jos menee sopivina hetkinä vaa'alle, saatta tuo ero syntyä yrittämättä vuorokaudessa-parissa. Ylimääräiset (tai vajaat) yksittäiset kilot lähtevät (tulevat) varsin nopeasti pois (takaisin).

Oma tavoite kesälle: Itselläni paino on pysynyt vakaasti 58:n ja 60:n kilon välillä viimeisen kahdeksan vuoden ajan, eikä sitä ole tuosta juuri syytä pudottaa tai nostaa. Rullistelulla, säkkitreenillä, tanssilla, lenkkeilyllä ja yksinkertaisella lihaskuntotreenillä olisi tarkoitus jäntevöittää tätä nykyistä massaa, pitää se tuossa 58:n tienoilla ja varmistaa mahdollisten lisäkilojen menevän kasvavien lihasten piikkiin.

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

oooo

Posts: 1,249

#1147 • • oooo

Epailija, 22.3.2007 17:41:
---
vaavu, 29.9.2006 15:50:
Olin 3 viikkoa urheilematta; tästä 2 viikkoa ulkomailla ja viikon flunssassa. Tulos: 1 kg lisää painoa, lihakset surkastuneet ja pömppövatsa tilalle. En muista että koskaan aikaisemmin olisin ollut näin painava. Melkein on sellainen fiilis, että kolmen viikon rötväyksellä tuhosin vuoden treenaamisen tulokset. :(
---


Tarvitseeko yhden kilon muutoksia edes laskea? Viikossa paino saattaa helposti vaihdella tuon kilon ja jos menee sopivina hetkinä vaa'alle, saatta tuo ero syntyä yrittämättä vuorokaudessa-parissa. Ylimääräiset (tai vajaat) yksittäiset kilot lähtevät (tulevat) varsin nopeasti pois (takaisin).



Ei nyt menny ihan mullekkaan perille toi yhden kilon "lihominen". Siis painohan voi vaihdella joskus ihan päivittäin. Kilon heittelyllä ei kyllä pitäisi olla mitään merkitystä.

Lihaksetkaan ei muutamassa viikossa ehdi surkastua täysin olemattomiin (tietääkseni?). Luultavasti se vain tuntuu siltä, että on löysä olo, jos on tottunut liikkumaan runsaasti ja sitten pitää taukoa. Luulisi, että siellä ulkomailla on tullut vähän käveltyä..ja se kävelykin auttaa pysymään edes jossain kunnossa.

En usko, että mitään järkyttävää läskimahaa on kehiin tullut, koska kilon ei pitäisi näkyä missään ja on normaalia, että paino heittelee joskus. Ja joskus pömpöttää.
La Petite

Posts: 1,160

#1148 • • La Petite Killed by selfish game, burned by acid rain...
Joo-o, kilon-parin painonvaihtelut on kovin normaaleja varsinkin naisilla. Tietty aika kuukaudesta tuo nestettä mukanaan. Toki vielä jos on JUURI tullut ulkomailta, on kehossa vielä se lennon jälkeinen turvotus, mikä saa olon tuntumaan jokinorsulta.
Ja vaikka ne lihakset tuntuis kadonneen, ne saa kyllä nopeasti taas näkymään, jos ne viel pari viikkoa sitten näkyivät. Onneks lihas ei ole ihan niiiiiin katoavaista. *hymy*

--
Rem tene, verba seqventur

Hyzenthlay

Posts: 5,103

#1149 • • Hyzenthlay myrkynsekoittaja
Heh, tuli huomattua tammikuussa, että stressaaminen pudottaa painoa aika tehokkaasti *justjoo* kuukauden aikana 2kg pois enkä tehnyt yhtään mitään. Tiedä sitten, miten hyvästä se oli, ja onko tullut takaisin. Parin kilon kevätpinceytyminen vois olla paikallaan. Heti kun tervehdyn, niin alkaa aamulenkit ja salit + pieni ruokavalioremontti *pepsodent*

--
Lapsuus on lyhyt, joten kannattaa juhlia aina kun voi :D

vaavu

Posts: 1,324

#1150 • • vaavu vara-vana
Mulla on oma kampanja menossa viime vuoden loppupuolen vuoksi. Erinäisten syiden vuoksi paino nousi viime syksynä 54 kilosta 56 kilon tietämille, eli uuteen ennätykseen koko painohistoriani aikana. Kävin kyllä koko ajan suhteellisen tasaisesti liikkumassa, mutta siltikin ylimääräinen ihra alkoi ahdistaa. Häpesin jopa jossain vaiheessa itseäni bileissä, kun päälle piti laittaa jotain paljastavampaa vaatetta.

Otinkin tavoitteeksi kesään mennessä saada peilikuvan taas sellaiseen kuntoon, että sitä voi katsoa ärsyyntymättä. En varsinaisesti halua laihduttaa, mutta yritän saada pikkuhiljaa kroppaa kuntoon. Nyt pääsin takaisin 54 kiloon, ja peilikuva näyttää paljon paremmalta. Mielenkiintoista on myös huomata, että syksyllä ja talvella ostetut vaatteet ovat väljentyneet aika paljonkin.
vaavu

Posts: 1,324

#1151 • • Edited vaavu vara-vana

Epailija, 22.3.2007 17:41:
Tarvitseeko yhden kilon muutoksia edes laskea? Viikossa paino saattaa helposti vaihdella tuon kilon ja jos menee sopivina hetkinä vaa'alle, saatta tuo ero syntyä yrittämättä vuorokaudessa-parissa.



Punnitsen itseni aina samaan aikaan ja samantapaisessa tilanteessa, joten heittoa esimerkiksi syödyn ruoan suhteen ei hirveästi ole.

Totta kyllä on, että kuukautiset aiheuttavat piikin painoon, lisäksi muitakin pieniä heittoja saattaa tulla. Sellainen tasoitettu keskiarvo näistä mittauksista antaa kuitenkin jotain osviittaa siitä, missä paino oikeasti menee. Ja jos tämä keskiarvo nousee kilon, kyllä se näkyy vartalossa.


Ylimääräiset (tai vajaat) yksittäiset kilot lähtevät (tulevat) varsin nopeasti pois (takaisin).



No mulle ainakin tuntuu olevan vaikeaa sheivata edes sitä yhtä kiloa pois, kun haluan että se kilo lähtee rasvasta, ei nesteestä eikä lihaksista. :( En ole kuitenkaan sitä tyyppiä, joka jaksaa kärvistellä liian vähällä ruoalla.

Oma tavoite kesälle: Itselläni paino on pysynyt vakaasti 58:n ja 60:n kilon välillä viimeisen kahdeksan vuoden ajan, eikä sitä ole tuosta juuri syytä pudottaa tai nostaa.



Mulla on pysynyt paino 54 +- 1kg sisällä käytännössä kuusitoistavuotiaasta, pl. viimesyksyinen ekskursio ylärekisterissä. Siksi se tuntuukin isolta jutulta, kun tulee tai menee yksi kilo tässä haarukassa.

Ja loppujen lopuksi: olennaista ei ole, kuinka paljon mittari näyttää, vaan miltä peilikuva näyttää.
La Petite

Posts: 1,160

#1152 • • La Petite Killed by selfish game, burned by acid rain...
Ja tähän väliin klassikko (mutta totuus) : Lihakset painaa enemmän kuin läski.

--
Rem tene, verba seqventur

Zandy

Posts: 273

#1153 • • Zandy

La Petite, 22.3.2007 19:19:
Ja tähän väliin klassikko (mutta totuus) : Lihakset painaa enemmän kuin läski.



Totta. Juuri eilen olin salilla laatimassa fysioterapeutin kanssa mulle uutta saliohjelmaa ja samalla tehtiin säännölliset punnitus ja rasvaprosentin mittaus (aina 3 kk välein). Ihmettelin kun paino oli noussut vajaan kilon kun silti on viime aikoina tuntunut, että vaatteet on löysempiä kuin ennen. Mutta tosiaan, rasvaprosentti oli pudonnut prosentilla viime mittauksesta, joten salilla rehkiminen ja fiksu syöminen oli tuottanut juuri toivotun tuloksen.
Mua ei ainakaan hirveästi kiinnosta kuinka paljon vaaka näyttää jos vanhat vaatteet tuntuu hyviltä ja peilikuva näyttää samalta (tai ehkä jopa kiinteämmältä *nauru*)

On taas kiva fiilis aloittaa uuden ohjelman kanssa, vielä vaan kun saisi vanhat urheiluvammat hoidettua niin kaikki olisi kuntoilun kannalta hyvin...
*joo*
Avernian

Posts: 7,451

#1154 • • Edited Avernian Kerettiläinen
Tuossa on kuun lopussa ja tämän kuun lopussa parin viikon painonpudotusjakso, sen jälkeen taas vähän aikaa runsaammilla kaloreilla ja katsotaan sitten joskus toukokuun puolessa välissä tarviiko kiristellä. Biitsille kehtaa kyllä mennä pienellä pömpölläkin, mutta onhan siinä jotain kivaa jos sattuisi jostain treenin erottamaankin.

Edit: Kyse on siis ihan vain parista kilosta ihraa, joten toukokuussakin kerkeää.

--
Liian totta ollakseen hyvä.

Let's get ready to ruuuumblee! *sydän*

Hansu

Posts: 481

#1155 • • Hansu

vaavu, 22.3.2007 18:38:
...paino nousi viime syksynä 54 kilosta 56 kilon tietämille
...Häpesin jopa jossain vaiheessa itseäni bileissä, kun päälle piti laittaa jotain paljastavampaa vaatetta.


Jos olet kutakuinkin "normaalipituinen" (esim. yli 165 cm) niin tuo 56 kg ei kuulosta kyllä alkuunkaan läskiltä, pikemmin melko hoikalta. Tässä kontekstissa kuulostaa, anteeksi vaan, melko typerältä hävetä painoaan. Kauneusihanteet ovat toki yksilöllisiä, mutta sivullisen korvaan kuulostaa lähinnä siltä, että ongelman ydin ei ole "läskeissä" vaan enemmänkin korvien välissä.
Alley Cat

Posts: 489

#1156 • • Alley Cat Jedi Master
Tulipa paha mieli, kun luin, kuinka joku täällä itkee 2 kg painon lisäystä. Ihan hävetti mennä bileisiin kuulemma. Mulla on tullu reilun vuoden aikana palttiarallaa 15 kg lisää, ja olen nyt selvästi ylipainoinen.

Vakavaa masennusta ja tietämättäni myös kaksisuuntasta sairastaessa en tajunnu kiinnittää asiaan huomiota. Mutta nyt on vointi sen verran parempi, että oon saanu syömiset kuriin ja liikuntaakin harrastan taas. Tavotteena on olla entisissä mitoissa Sensation Blackiin mennessä.

--
You see madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little... push.
-Joker-

extramppa

Posts: 217

#1158 • • extramppa hengailija
Mulla oli myös tossa melkeen 3 vuoden ajan tapana punnita itteni kerran viikossa ja merkkailla niitä ylös. Joskus viime syksyllä luovuin tästä tavasta. Pikkuhiljaa huomasin, ettei oikeen meinannut kaikki vaatteet mahtua. Sitten tossa viime viikolla astuin puntarille n. puolen vuoden tauon jälkeen ja HERRANJESTAS en oo kans ikinä ollut näin painava ja painoa on sellaset 8,5kg yli ihanteen (mun oman ihanteen siis, painoindeksin mukaan en vissiin vieläkään oo ylipainonen).

Nyt rupesinkin sitte pistään (taas) elintapoja remonttiin. Tavoitteena ois tehdä kuutena päivänä viikosta jotain (jumppa,sali tai lenkki) ja muistaa syödä aina aterialla 1/4 lihaa 1/4 lisuketta ja 1/2 kasviksia.

Tossa kun kävin tällä viikolla puntarissa, olin muka laihtunut 2kg alle viikossa, mutta luulempa, että tuo eroavuus johtuu juurikin siitä ajankohdasta.
Peikkotyttö

Posts: 1,219

#1159 • • Peikkotyttö
kahdessa kuukaudessa hävinny johonki melkein 7 kiloa O_o

no,en jää kaipaamaan

--
Groove is in the Heart

hrdkvr

Posts: 3,929

#1160 • • hrdkvr KURGO
LOL

toissakesänä tiputin sen 10kg /kk ja nyt kaikki tullut takaisin.

1) vähähiilarinen "dietti" jonka vetäsin pisti mun mahan ihan kovaksi eikä aineenvaihdunta toiminut kunnolla moneen kuukauteen

2) ei oo enää ollu aikaa eikä energiaa mennä liikkumaan

3) itsehillinnän puute ja niin tullu mässäiltyä

ehkä tänä kesänä pitäis taas sivaltaa mahaa pois jollain keinolla

--
-keep it hard-