Mikä ärsyttää?

14,184 posts, 710 pages, 4,743,908 views

Riku

Posts: 3,187

#5501 • • Riku The Little Prince
Ihmisten ikuinen omaan napaan tuijoittaminen.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

larzizi

Posts: 1,661

#5502 • • larzizi
Eräs kaveri. En ymmärrä miksi loppuen lopuksi olemme niin "hyviä" (tai ainakin olemme paljon tekemisissä) kavereita, kun olemme kuitenkin täysin eri aaltopituuksilla. Hänen kanssaan ei vaan voi keskustella. Hän voi sanoa mielipiteensä (jos sitäkään), mutta perusteluja ei koskaan löydy ja jos yritän keskustella jostain, niin hän vain sanoo, että annetaan asian nyt olla tai että ei häntä kiinnosta. Hän ei KOSKAAN halua keskustella tai väitellä mistään. On ihan suunnattoman raivostuttavaa, jos toinen haluaa aina vain keskustelutilanteista pois. Lisäksi hän tuntuu aina vain kääntävän kaikki asiat huumoriksi ja välttelee vähänkään vakavaa keskustelua muistuttavia tekijöitä.

Vaikka hän ei halua koskaan keskustella, ei hän kuitenkaan ymmärrä, että joku muukin ehkä haluaa vaan joskus olla hiljaa. Jos on itsellä esim. huono päivä ja ei vaan jaksa puhua kellekään, on hän heti kyselemässä, että mikä nyt vaivaa, voisiks puhua, mikä sul oikeen on, PUHU JO! Kun siihen sanoo, että en vaan nyt jaksa, niin alkaa jälleen kamala kysymysten toistaminen, että miksetmiksetMIKSET?! Hän on kuin pieni lapsi, joka haluaa kaiken itselleen heti eikä malta odottaa hetkeäkään. Kun esim. tänäänkin kysyin häneltä yhtä asiaa, mutta tajusin heti kysyttyäni unohtaneeni erään asian, joka vastasi kysymykseeni, intti hän minulta vastausta varmaan kymmenen minuuttia putkeen, vaikka sanoin, että "ai niin, ei mitään. unohdin, että kerroit jo aikaisemmin". Loppuen lopuksi meni hermot, tokaisin vihaisena "lopeta jo!" ja sen jälkeen hän jopa tajusi olla hiljaa.

Hänelle myös pitää selittää asiat TODELLA monta kertaa ja mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta hän tajuaa. Lähes kaikkien muiden kavereiden ja tuttujen kanssa molemmat ymmärtää helposti asiat ja ei tarvitse vääntää rautalangasta, mutta hän ei vaan tajua. "mitä? siis täh? joo... siis.. ei ku.. mitä? nii nii.. siis mitä? sano nyt!"

= On hiljaa silloin kun itse haluaa, mutta ei silloin kun se olisi kaikkien parhaaksi ja häntä pyydetään olemaan hiljaa. Ei anna muiden olla rauhassa hiljaa, jos siltä tuntuu. Ärsyttää väkisin kaikkia muita.

Ehkä olen itse liian heikkohermoinen, mutta alan pikku hiljaa olla niin täynnä tota. En kyllä ole ainut, jota ärsyttää nämä piirteet kyseisessä henkilössä. Tekisi mieli purkaa vähän agressioita tähän henkilöön *släp* *senkin*

ARGH! *dissaa* *grr*

--
Rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness... give me truth.

Avatar
#5503 • • Rujo Mutantti Guest
"Plästik piipooooool, ou beibi näy joor satsö dräääg"
aurinko

Posts: 895

#5504 • • aurinko mustikkainen noitanainen
yläkerrasta kuuluva poraamisääni!!!11

Onneks pääsee lähtemään kohta töihin, kun ei pysty keskittymään enää yhtään mihinkään :(

Miten kenelläkään voi olla noin paljon porattavaa... Tai ehkis sillä on siellä joku ihmeen sirkkeli, millä se huvikseen pistää puita palasiksi tuntikaupalla.

--
Ota aurinko syliisi, silmiisi kuu.

Caro²

Posts: 5,301

#5505 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Dementation, 9.10.2006 12:06:
*aplodit*


Ei sisältöä..


Ps. Huomaa kuinka kontekstistä irroitettu hymiö on aikuisten oikeasti täysin vailla sisältöä. Mille annat aplodit? Miksi noin iloista naamaa? Mihin tämä liittyy? Onks tällä joku pointti? Jos sattuu sopiva tilanne, pelkän hymiön postaaminen topikkiin ei kerro kirjoittajan kommentista mitään.

Oliko se sarkasmia? Mille se nyt ilakoi? wtf? Enemmän herää kysymyksiä kuin vastauksia (mikä on joskus hyvä asia, mutta ei aina).


Nämä bileet ovat kulttuuriteko, arvostan että tuotte tälläisen bilekonseptin tarjolle.


Sisältöä.

Hyvin usein olen huomannu viestien sisällöttömyyden olevan suoraan verrannollinen siihen, että "viestiin on pakko vastata jotain, joten vastaanpa jonkun turhan huudahduksen tai vastaavasti pelkän hymiön". Eli tiivistettynä "Pakko kommentoida joka viestiin jotain" on yleensä melko turhaa ja sisällyksetöntä lässäämistä.

Jos nyt suoraan sanotaan, niin en pysty käsittämään miksi juuri sinä kaikista ihmisistä, jonka teksteissä on enemmän sisältöä kuin 83.7 prosentilla muista käyttäjistä, takerruit tähän aiheeseen. Eikö sinua häiritse yhtään turhanpäiväinen (jatkuva) lässytys? Sen ymmärtää, että silloin tällöin tulee heittoja sieltä sun täältä, nehän vaan piristää päivää, mutta jos topikki alkaa täyttyä moisesta niin ajaako se enää asiaansa?



No offtopik ei ole järin pop, ja siihen mun mielestä saakin puuttua jopa moderaattorien toimesta jos se karkaa käsistä.


Kyllä se pitäs lähteä ihan ihmisestä itsestään se offtopikin välttäminen. Moderaattorin puuttuessa vahinko on jo tapahtunut.


Mitä taas tulee quoteen vastaamisella hymiöllä, niin ihmiset sais opetella quottaamaan niin että jos quottaa koko tekstiä, niin vaihtaa siihen "---klip---" tyylisen ilmauksen tekstin tilalle.


Itse en kannata pätkääkään tutoa klip-tyyppistä ratkasua. Ennenkuin kysyt, tässä on kolme suurinta syytä:

1) Alkuperäinen viesti voidaan poistaa, jolloin quottaus (ja varsinkin linkki) tulee täysin tarpeettomaksi.
2) Jos jokainen laittaa -klip-, keskustelun seuraaminen muodostuu ylivoimaisen vaikeaksi.
3) Jos alkuperäinen kirjoittaja editoi alkuperäistä viestiä, -klip- quottauksen vastaus saattaa olla täysin ristiriidassa "alkuperäiseen" tekstiin. TAI vastauksessa on saatettu avautua kohdista joita tekstissä ei enää ole laisinkaan.



Tällöin quote pysyy kauniina.


Quote pysyy myös hyvin kauniina, kun ylimääräinen jorina poistetaan ja jätetään vaan se asia johon quotataan (tämä on vissiinkin ihan netiketissäkin mainittu?).


Mutta tässäkin kohdassa nostan esiin, että juuri se yksi hymiö saattaa kertoa juuri sen mitä ihminen haluaa viestittää.


Eli vertasit alunperinkin täysin "poikkeustapausta" asiaan, josta itse puhuin yleismaallisena ilmiönä? Toki insinööriajattelulla päästään helposti lopputulokseen, että jokainen hymiö on turha, mutta puhun edelleenkin viestin "sisällöstä" ja sen puutteesta. Jos yksi hymiö selvästi ilmaisee asiaa ja/tai kertoo viestin sisällön, niin silloinhan se mitä suuremmalla todennäköisyydellä on asiaa - riippuu asiayhteydestä (en nyt ihan niin retardi ole). Mutta jos viestiketjua lukee ja kirjoitetut viestit ovat selkeää bullshittiä ja puutaheinää, niin kyllä siinä voi mielestäni jokainen ihan päissään miettiä tämänkö olevan webbifoorumin tarkoitus?

Ja nyt puhun (kuten aikaisemminkin), viestien sisällöstä en pelkästään siitä, että siellä on hymiö. Hymiö-vertaus on vaan äärettömän helppo tehdä, koska sitä näkee eniten. Sisällyksettömyyttä näkee kyllä ihan kirjoitusmerkeinkin ilmaistuna.
anniharha

Posts: 1,937

#5506 • • anniharha
Minä. *hmph*
Onnistuin tuossa viikonloppuna kadottamaan kalenterini. Joo, eihän siellä ollutkaan kuin tehdyt työtunnit, kaikki tärkeät tilinumerot, pieniä kivoja muistoja alkusyksyn ajalta sekä ohjelma loppuvuodeksi, perkele. *toktok* Jottei vähempää voisi oma huolimattomuus vituttaa, niin kadotinpa vielä tänään ylihienot pääkallokynsikkäätkin. *senkin*

--
and though my words could save the world they never come out right

Josssu

Posts: 506

#5507 • • Josssu
Rakas yläkerran naapuri. Voisitko edes joskus olla huutamatta iltaisin ja öisin. Voisitko katsoa telkkaria sellaisella äänenvoimakkuudella, että saisin nukuttua. Et ilmeisesti. *släp*
On se niin hemmetin mukavaa herätä viideltä töihin, kun tää karju rauhottuu joskus vasta kahden maissa yöllä.
Jone

Posts: 8,258

#5508 • • Jone Archibald Haddock
Vesikatko, joka on nyt kestänyt about 8 tuntia.

En voi syödä mitään, koska olen traumainen lapsi ja haluan aina ehdottomasti kotona ollessani pestä käteni ennen sitä. En voi myöskään käydä vessassa, koska ei vetäisi enkä taaskaan pääsisi pesemään niitä käsiäni. En myöskään voi käydä suihkussa ja traumaan likaisuudestani.

2 tuntia lisää ja pää laukeaa.
pirpeli

Posts: 5,533

#5509 • • pirpeli

Josssu, 9.10.2006 21:15:
Rakas yläkerran naapuri. Voisitko edes joskus olla huutamatta iltaisin ja öisin. Voisitko katsoa telkkaria sellaisella äänenvoimakkuudella, että saisin nukuttua. Et ilmeisesti. *släp*
On se niin hemmetin mukavaa herätä viideltä töihin, kun tää karju rauhottuu joskus vasta kahden maissa yöllä.



Tähän ja Maijan viestiin quotea...Joo sama homma. Jos voisin sijoittaa nappiin menneen pikku neutronipommin johonkin, laittasin kuselta ja paskalta haisevan Ympyrätalon kulmille sellasen ja sitte tohon mun naapurikämppään. Vittusaatanapaska-aivo deekut, olkaa joskus hiljaa ja polttakaa seuraavan kerran sitä röökiä sängyssä ja polttakaa vahingossa ittenne. Olis maailma himpun verran parempi.

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

AnssiV

Posts: 1,798

#5510 • • AnssiV EDM saved me from Jesus
Tämä on oikeastaan juttu joka tuli taas esille tuossa menneenä viikonloppuna:
Jos kaksi jätkää osaa jollain tasolla tanssia ja hyppäävät hyvän biisin soidessa tanssilattialle irroittelemaan niin eipä mene pitkään kun joku tulee kysymään: "Oletteko te yhdessä?"
Voi vittu, ei kaikki jonkin sortin tanssitaidon omaavat miehet ole homoja!!
..ilmankos täällä Lohjalla ei saa mitään vipinää aikaiseksi. On meinaan tullut tamppailtua tuolla normibaari-iltoina sen verran pitkään että todennäköisesti kaikki luulevat homoksi. Pitää vissiin lopettaa koko tanssailu. *grr*
Josssu

Posts: 506

#5511 • • Josssu

pirpeli, 10.10.2006 14:24:

Tähän ja Maijan viestiin quotea...Joo sama homma. Jos voisin sijoittaa nappiin menneen pikku neutronipommin johonkin, laittasin kuselta ja paskalta haisevan Ympyrätalon kulmille sellasen ja sitte tohon mun naapurikämppään. Vittusaatanapaska-aivo deekut, olkaa joskus hiljaa ja polttakaa seuraavan kerran sitä röökiä sängyssä ja polttakaa vahingossa ittenne. Olis maailma himpun verran parempi.



Joo on ihana käydä tuossa ympyrätalon ässässä *sars*
Viime yönä yläkerran mies päätti mm imuroida siinä vähän vaille 12. Alkaa aivot pikkuhiljaa napisemaan mulla. Tässä talossa vaan ei voi tehdä tuollaista, koska pelkkä "kovaääninen" puhekkin kuuluu naapureihin.
Kyllä Kalliossa on mukavaa *sydän*
pirpeli

Posts: 5,533

#5512 • • pirpeli

Josssu, 10.10.2006 16:14:
Kyllä Kalliossa on mukavaa *sydän*



On*hmph*
*nauru*. No on useimmiten. *neutronipommiarakentel*

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

Avatar
#5513 • • REivaaja Guest
Just sinä!!!
Mellu-

Posts: 4,006

#5514 • • Mellu-
monikin asia *igor*

--
Mellu lähti lahdesta, mutta lahti ei lähtenyt Mellusta -enrg-
Lentopallokenttien Dennis Rodman

TPYOMASTER

Sssan*

Posts: 651

#5515 • • Sssan* Kalastaa kalsarit jalassa
pitkä päivä ilman polttoainetta...No Käytiin sit äsken viime ja vihdoin hakemassa subipatongit ja mulla oli ihan kamala nälkä ja päätin ottaa jotain uutta hyvää...sit se myyjä suositteli jotain ja otin tietysti sen ja kotona vyöryi vastaan iso pettymys...Se oli jotain kauheeta makeaa litkua täynnä koko safka*sars*


Nyt kun söin pari haukkusta niin tuli vaan kahta kauheempi nälkä ja kiukku.. kuinka tuo syöminen onkaan tärkeetä..ärsyttää *grr*ja äkkii jotain hyvää mulle nyt *slurps*

--
Yy kaa yy kaa, minä olen Hämähäkki..

Sand3

Posts: 1,157

#5516 • • Sand3 satuolento
Se että viime yönä pyörin sängyssä todella pitkään ennen kun nukahdin...sit aamulla joku s**t*n*n työkone pyöri ikkunan alla herättäen mut *senkin*...ja sit viel tää nuha *nuha*

--
Neiti ruuvimeisseli. Kiero kuin korkkiruuvi.

blastic

Posts: 930

#5517 • • blastic ballistic ballstick

Sand3, 11.10.2006 08:59:
Se että viime yönä pyörin sängyssä todella pitkään ennen kun nukahdin...sit aamulla joku s**t*n*n työkone pyöri ikkunan alla herättäen mut *senkin*...ja sit viel tää nuha *nuha*



Mä melkein toivoisin, että joku pörinä herättäis mut aamulla. Alkaa kyllä hieman kyrpimään, kun vielä kahden jälkeenkin saa laskea lampaita ja metsästää mr. nukkumattia. Aamulla on sitten ihan kanttuvei kun pitäis töihin lähteä. *poks*
Avatar
#5518 • • Annakins Guest

Ssannah*, 10.10.2006 21:57:
pitkä päivä ilman polttoainetta...No Käytiin sit äsken viime ja vihdoin hakemassa subipatongit ja mulla oli ihan kamala nälkä ja päätin ottaa jotain uutta hyvää...sit se myyjä suositteli jotain ja otin tietysti sen ja kotona vyöryi vastaan iso pettymys...Se oli jotain kauheeta makeaa litkua täynnä koko safka*sars*



Siinä oli varmaan sitä makeaa sipulikastiketta.
zaler

Posts: 1,545

#5519 • • zaler e h k i s
tyhmät ihmiset *toktok*

--
let´s eat to the beat!

lostgone

Posts: 2,493

#5520 • • Edited lostgone

aapee, 10.10.2006 15:03:
Tämä on oikeastaan juttu joka tuli taas esille tuossa menneenä viikonloppuna:
Jos kaksi jätkää osaa jollain tasolla tanssia ja hyppäävät hyvän biisin soidessa tanssilattialle irroittelemaan niin eipä mene pitkään kun joku tulee kysymään: "Oletteko te yhdessä?"
Voi vittu, ei kaikki jonkin sortin tanssitaidon omaavat miehet ole homoja!!
..ilmankos täällä Lohjalla ei saa mitään vipinää aikaiseksi. On meinaan tullut tamppailtua tuolla normibaari-iltoina sen verran pitkään että todennäköisesti kaikki luulevat homoksi. Pitää vissiin lopettaa koko tanssailu. *grr*

Lähex mun kaa joraa kvlaan?*vink* Siel ei varmasti kukaan ymmärrä sua väärin..*justjoo*

--
Pimeän puolustuspuheenvuoro.