Unity, Misc. & The Circus present: LOVE feat. PETE TONG

150 posts, 8 pages, 61,668 views

MOIDO!

Posts: 2

#141 • • MOIDO!
Tapahtuma oli todellakin ainutlaatuisen hienosti järjestetty ja tunnelma mitä loistavin! Tongi veti todella loistavan setin.. kuten myös Suomen omat edustajat.

mutta hei haloo*uuh*.. vähän olisi pitänyt jätkien vetää hommaa kotiinpäin, kun kerran vuosituhannessa saadaan Suomeen visiitille noin vaikutusvaltainen henkilö. Tong on tunnetusti kova Ruotsifani ja illan propsit meni jälleen suurimmilta osilta naapurimaahan ja House Mafialle. Hei soittakaa jätkät niitä teidän omia lauluja seuraavan kerran kun jotain vastaavia vierailevia soittajia käy Suomessa. Näyttäkää, että kyllä meillä Suomessakin osataan tehdä hyvää housea!

Kuuntelin meinaan Tongin haastattelua ja kommentti oli, ettei hän osaa nimetä yhtään suomalaista dj:tä tai tuottajaa, mutta Ruotsista ja Norjasta tulee hyvää musaa ja siellä kyllä osataan.

Ei siis millään pahalla vaan hyvällä..
Wert

Posts: 3,386

#142 • • Wert Varapalkkaliukuja

Replying to Unity, Misc. & The Circus present: LOVE feat. PETE TONG:

MOIDO!, 7.7.2009 13:01:

Tongin haastattelua ja kommentti oli, ettei hän osaa nimetä yhtään suomalaista dj:tä tai tuottajaa, mutta Ruotsista ja Norjasta tulee hyvää musaa ja siellä kyllä osataan.

Ei siis millään pahalla vaan hyvällä..


Ja Herra Tong itse vasta soitteli suomalaistuottajien matskua, joka voitti hänen oman skabansa... *igor*
Tapi

Posts: 1,437

#144 • • Tapi Dreamstate

Replying to Unity, Misc. & The Circus present: LOVE feat. PETE TONG:

Ah, kerrankin pääkaupunkiin ollaan avattu uusi kerho, joka on tyylikäs muttei mauttoman blingi Sedu-tyyliin. Lisäksi Circus toimii bilepaikkana ihan järisyttävän hyvin; tanssilattia on suuri, baaritiskejä riittävästi, sopivasti istumapaikkoja ja tekniikka kohdillaan.

Analta ja Orkidealta ihan loistavaa soundia - illan tähti oli settinsä aluksi vähän uninen, mutta paransi meininkiä loppua kohden. Heikki L ja JS16 vetivät homman vähän Onnela-osastolle, joten himaan oli hyvä lähteä vähän ennen kolmea.

Misc + Unity = WIN

Caro², 6.7.2009 18:53:
Just to straighten up a few (obvious) missundestandings from your behalf...


Hei pliis, taasko tää alkaa? :D
Tth

Posts: 33

#145 • • Tth
Oli mahtava ilta. Circus oli hieno mesta, ja tuntui eksoottiselta toki hyvällä tavalla, mutta ennen kaikkea musiikki huhuh *hikoil* *jiihaa* nousi top3 keikkoihin ikinä (ok, en ole ollut kun vähän päälle kaksi vuotta 'mukana' mut kuitenkin...).
Ainoa huonompi puoli on että oli sunnuntaina, oletin koko ajan et olis pe-la, heh huomasin kalenterista vain reilu viikko aikasemmin (vaikka oli ollu ennakko piletti since lopputoukokuu...*blush*)et äh, nyt pitää 'ottaa' vapaata, onneks onnistui :). Niin ja sit piti oottaa junaa 5 asti, mut ei siinä mitään.
Kinli

Posts: 782

#146 • • Kinli
I just löööv LOVE!

Olipa mainiot bileet! Circus roxxor. Tänne lisää kemuja!

Muutama fotokin tuli otettua vaikka keskittymiskyky ei siihen täysin riittänytkään tällä kertaa. Onneks paikalla oli pari kourallista kamerakaveria mun lisäksi. :)

Loput kuvista täällä.

586480942_LXWMU-S.jpg
586474813_32suJ-S.jpg
586468710_7azns-S.jpg
Caro²

Posts: 5,301

#148 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Replying to Unity, Misc. & The Circus present: LOVE feat. PETE TONG:

Kinli, 9.7.2009 22:34:
Muutama fotokin tuli otettua vaikka keskittymiskyky ei siihen täysin riittänytkään tällä kertaa. Onneks paikalla oli pari kourallista kamerakaveria mun lisäksi. :)


Nasta setti, tykkäsin - jälleen :) Saa hyvän käsityksen bileiden fiiliksestä mikä oli vallan loistava <3
Zapa

Posts: 1,393

#149 • • Edited Zapa Mr Wrangler

Replying to Unity, Misc. & The Circus present: LOVE feat. PETE TONG:

Kon-tiki, 6.7.2009 14:15:
---
Zapa, 6.7.2009 13:56:
---
Kon-tiki, ´´
Lisäksi olin joistakin biiseistä, joita en ollut ennen kuullut, tunnistavinani pätkiä Pet Shop Boysin West End Girlsistä
---


James Talk & Ridney - West End Girls ;)

---


Kiitz! Ei teknoihminen näist houseist aina ota selvää, mutta kasarimusiikin se kyllä tunnistaa.



Ja se Eurythmicsin "Love Is A Stranger":ia sampläävä biisi on "Paul Harris - I Want You" (ei viime vuonna ilmestynyt "Paul Harris & Steve Mac - You" vaan siis ensin mainittu)
SESSIONS2

Posts: 532

#150 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
Tuulas & Karos LOVE -photos are now online!

Click to enter @ SESSIONS2

<3

There are few ingredients combined that give you faboulous outcome. If you're making food, they would be 1kg of cream, 1kg of butter and then something you like - If you're clubbing, the ingredients would be Unity (club organizer), Misc Management (booking agency) & Circus (venue). MASSIVE! Pete Tong from BBC Radio 1, Pacha Ibiza and FFRR Recordings, here in Finland.. MAS-SI-VE! First of all the venue is one of its kind in Finland. It even searches its equal from Europes most known clubs! That place is a phenomenal clubbing place! The Lights, the whole desing, DJ's in their Booth, dancefloor and the Precision Audio PA really kicks your ass just to make some moves at the floor <3

This was really a kick start for bit-like european clubbing style in Finland. Unfortunately I wasn't able to enjoy it fully. I came straight from Konemetsä and was dead tired. I had only couple of hours to take these photos before I had to drive back to Kotka. Luckily there were three of us at the same event. Tuula was having a blast and she managed to get some shots while dancing - this gallery is a combination of Tuulas visions and mine. Mikko's gallery will be uploaded in a few days!

- Karo


IMG_9591-Edit.jpg