Darude - My Game preview

149 posts, 8 pages, 51,310 views

Chantola

Posts: 769

#101 • • Chantola Black Hole / Spinnin / Club86 / Baroque / Bonzai
Joo...Täällä on taas aihe karannut lapasesta. Haluan silti tarttua myös asiaan. Totta kai se vituttaa jos on artisti ja joku runkkari imee sun biisejä ilmatteeks mitä oot niskalimas vääntäny. Miksi vitussa daruden pitäis sallii se et sen tekemää musiikki ladataan ilmatteeks??!! Kuinka moni teistä tekee hyväntekävyisyystyötä? jos jollain on niin vitusti rahaa et pystyy siihen, ni GREAT! nykyään on perkeleesti nettikauppoja mistä lataa biisejä...0,99-2.49 skipale. jos ei siihen kykene ni kuunelkoot näitä suomen hyviä radiokanavia...se on ilmasta!

My Game single:

Ei yllä Tell Me:n tasolle, mutta ihan menevä rykäisy...vokaalit on hyvät. kitara on niin kyseenalainen jotenki. toisaalta se sopii tohon tuotokseen, mutta toisaalta tekis mieli heittää se vittuun tost biisistä. muuten biisi kuulostaa oikeen kelpo darudelta. odotan et pääsen kuulemaan remiksit =) Joonas hahmo on ainakin ollu liekeis, joten odotukset on korkeella...

Hyvää työtä!
gerry

Posts: 979

#102 • • gerry
En ota mitään kantaa tuoho teosto vs. gramex keskusteluun (tunnollisesti kaikki hyvät biisit ostanut formaattista riippumatta) vaan keskityin itse kans musiikkiin... Ihmettelen vaan aina ku joku levy ennen julkaisua nettiin päätyy et miten joku promo VOI päätyä jakeluun varsinki kun se on vaan muutamalla ihmisella (joilla tuskin on mitään syytä sitä levitellä edes skeneorgasmityytytyksen takia).


Tykkään kovasti "My Game":sta jossa ainaki mielestäni voksut toimivat paremmin kuin "Tell Me":ssä (jossa ainaki laulajan korkeat kohdat särähtivät välil korviin). Tietty vähä ehkä välil kaipais sellaista vanhemppaa Darude saundia (muutama digidigidii eri saundeil eri biiseihin jne. Tyylikäs kierrätys tapaan esim. D.S.S minusta toimii) mutta ei toi uusikaa linja paha oo... Ehkä jopa positiivista kokeilla rohkeasti laitasta laitaan erilaisia juttuja, voipi faniskaalaki kenties laajentua...:)


Ihan pakko vielä avaudua tuosta paljon puhutusta "kaupallisuudesta" et mitä vitu väliä.... Eiköhä jokainen kaupallinenki artisti voi duunata ihan mitä haluaa jollaki UG aliaksel. Se on vaan musta suuri etu jos pystyy tekemää aluevaltauksia jollaki markan pilipalidancella (jolla en nyt Darudea tarkoittanut) jota teinit joravat yökerhoissa ja sitten jotaki uugeemppä matskua clubisoittoon. Taidetta se on tehdä musa radiosoittokriteereillaki;) En nyt kenenkää dancemuusikon skenepisteit menis laskemaan sen takia et on jossaki NRJ hits top kympissä... Päin vastoin.

Muttajuu, khyl soittoon/ostoon menevät noiki viisut ja levyä odotelles<3

--
by B.C.S

Rovenriel

Posts: 3

#103 • • Edited Rovenriel
Ihan tänään vasta kuulin biisin (joo, en enää nykyään juurikaan konemusaa aktiivisesti seuraile, radiosta kuulin ja radioakin harvoin kuuntelen! seliseli) mutta tämä on kyllä ihan helmi. Useinkaan en kovinkaan artistiuskollinen ole, ja Darudelta olenkin aiemmin pitänyt vain Feel the Beatista. Yhtälailla olen todella huono mitenkään älykkäästi perustelemaan miksi biisi on hyvä, välillä vain yksikin elementti biisissä voi tehdä siitä todella mahtavan. Tässä pidin erityisesti breakbeat-maisuudesta (omasta mielestäni siinä oli sitä ja jos oikeasti ei ollut niin voi voi) ja vokaaleista sekä lyriikoissa oli jotain pointtia. Luultavasti tulee hankittua CD-hyllyn täytteeksi.

Muokkaus: Jatkaakseni offitusta olen samaa mieltä niiden kanssa, jotka vastustavat nettipiratismia. Kenenkään ei tarvitse työtään ilmaiseksi myydä, noita biisejä tuskin parilla sormen näpäytyksellä tehdään, ei ammatti eikä harrastelijapiireissä. Toki toisesta hyötymistä tulee kaveripiireissä joka ammatissa, mutta kukaan ei tee 40 h viikossa töitä ilmaiseksi ja on naurettavaa oikeuttaa itsensä jonkun tietyn ammattikunnan (tässä siis muusikot) työstä ilmaiseksi hyötymään (/nauttimaan). Se on eri asia jos HALUAA osaamistaan jakaa ilmaiseksi, mutta minun mielestäni sellainen on lähinnä vapaaehtoista.

Lopuksi laitan täytenä offina oman suositteluni artistille Conjure One, albumin nimi myös Conjure One. Muutamia erittäin hyviä raitoja. Jos suosittelu **tuttaa, niin eipä kukaan pakota kyseistä bändiä katsastamaan.
Rovenriel

Posts: 3

#104 • • Rovenriel

darudevil, 21.8.2007 01:03:
Jos muuten sattuu joku muistamaan tai tietämään, niin mähän olen djtykseni alusta asti soittanut vain cd:eitä (ja saanut runsaasti kakkaa niskaan silloin kun se ei vielä ollut cool) ja sitä myötä toi nettikaupan kehittyminen on jeesannu älyttömästi.



Kun näytät olevan niin ystävällinen, että vastailet täällä ihmisten kysymyksiin niin heitänpä omani kehiin ihan offina (taas). Et tietäisi sinä (tai kuka tahansa muu!) mistä saa Beat Pusherin Murto/Rokki CD:nä vai saako lainkaan... tosin enää ei varmaan mistään kun on vähän iäkäs.

Ja kaikille: Ostaisin mielelläni vaikka käytettynäkin, kunhan ei nyt mielettömissä hinnoissa pyörisi...!! We loves it, my precioussss.
darudevil

Posts: 427

#105 • • darudevil Darude
Ei kyl hajuu tost Murrosta. Mul on se cd-sinkkuna kauan sitten ostettuna, muistaakseni Street Beatista. Näin sitä joskus aikoinaan myös jossain UK:ssa, mutta siin oli muistaakseni se vokaaliversio messissä ja joku (alle?) kolmeminuuttinen radio edit originaalista (voi olla kyl et muisti tekee tepposet, siit on aikaa). Mahtava biisi, soitan edelleen aina välil. Klassikko, sanoisin.
Rovenriel

Posts: 3

#107 • • Edited Rovenriel
No itseasiassa sitä Murtoa lähinnä metsästän, Rokkia en muistaakseni ole edes kuullut. Ja kiitos vain erittäin paljon, se itseasiassa löytyi muutamasta paikasta. Eikun ostamaan. Kiitos, kiitos, kiitos. *halitus* Montahan vuotta minä olen tätä CDtä etsinyt... muutaman vuoden. Kiitos!
(Joku varmaan luulee - oikeutetusti - että oon vähän palikka kun en ole itse löytänyt :P )

Edit: Itseasiassa se löytyi tarkemmin tarkasteltuna vain yhdestä ainoasta paikasta CDnä, kaikki muut tarjosivat vinyylinä.

Edit2: Ostettu, onnesta soikeena :D
gerry

Posts: 979

#109 • • gerry
Koska ois taas sinkkujulkkarit........:D?? Viimeksi oli kivaah vaikka ekana artistina tuliki soitettua niin porukkaa oli kiitettävästi... Niin ja glamouria kans;)

--
by B.C.S

Canyin

Posts: 179

#111 • • Canyin
Jätkä on keksiny LÄTKÄ-TRANCEN!
Onneks olkoon!
Falfa

Posts: 74

#113 • • Falfa To the unknown man
Löytyyhän tosta tsipaleesta ihan mukavasti draivia. Vokaalien kanssa vähän sama kuin Tell Men kanssa, että paikoin töksähtää pahoin ja osin on toimivat. Evansin (Call me grazy rallatukset vissiin?) sulautuu kappaleeseen hyvin, kun taas Tonton (I dont wanna change) joka hoiti myös vissiin Tell Me -kappaleen voksut yksinään on mainitsemaani töks-töks menoa. Jää tuosta kuitenkin hyvä mieli, vaikka ensimmäisen kerran maispeissistä kuunneltua se ei heti säväyttänyt, mutta nyt radiosoitossa useasti kuultuna tää on alkanut maistumaan jo paremmalta.

Vaikken ole vielä tätä floorilla päässyt kuulemaankaan, niin taitaa Tell Me viedä silti voiton. Hyviä vetoja kumpainenkin, ja noi remixit himottaa kuulla kyllä ehdottomasti albumista puhumattakaan.

Toivottavasti levyn julkkari-touri tulee tässä aikanaan sitten Ouluun saakka *winkwink* *nauru*

--
“Näin ei ole koska näin ei ole koska näin ei ole.”

MEinesalo

Posts: 98

#114 • • MEinesalo
Osaako artisti itse sanoa, että tuleeko kyseinen veisu kenties deejaypromo:n kautta vai joudunko vaivautua kauppaan asti?
MSC

Posts: 63

#117 • • MSC

darudevil, 19.9.2007 10:02:
No niin,

tänään keskiviikkona 19.9.2007 pitäisi kaupoista löytyä uusi single *My Game*



haa eipä vaan löytynytkään, kuopion anttilan huippu kymmenen väittää ettei heillä ole valikoimassa, perskeles.. no täytyy kai myöhemmin käydä tiedustelemassa.. :(
Pexi_

Posts: 168

#119 • • Pexi_ *Mr Noman*
Mikäs ois varmin paikka helsingissä mistä tota sun uutta singleäs vois varmuudella löytää *iloinen* Olettaen tietty et kaikki ei oo menny kun kuumille kiville heti alkuunsa..
MSC

Posts: 63

#120 • • MSC

darudevil, 19.9.2007 12:48:
Grrrpele...

Noh, jos nyssit tiäräisivä tilat niit kiakoi kun kävikkysymäs...

Tarkistin vielä, kyl se tänään on se virallinen päivä (kato täältä luolast kaikki päivät ja päivämäärät näyttää samalta).



joo no jospa ne osais järjestää... useimmiten on ollunna aika hyvästi näit uusii kiekkoja siellä