Kulttuurien väliset erot - mikä on sairasta ja mikä ei.

2,158 posts, 108 pages, 644,436 views

kuilu ja kummitus

Posts: 3,815

#961 • • kuilu ja kummitus

alek szahala, 3.1.2009 15:05: hitler-kortti


Kuilun toinen (2.) lisäys Godwinin lakiin: jos internet keskustelussa viitataan fasismiin, niin Hitler kortin ilmestymisen todennäköisyys on yksi (1).

Mikä oli viestisi tarkoitus tässä nimenomaisessa threadissä, alek, mitä se ilmaisee? (kun se voi tarkoittaa niin monia eri asioita)

Claymore, 4.1.2009 03:23: Kyllä tarpeen vaatiessa ampuisin kaikki rajaa lähestyvät, niin naiset, lapset, kuin miehetkin.


TÄMÄ on se suurin ero ihmisten välillä. Toiset ovat valmiita murhaan, toiset eivät. TÄMÄ on se jako, joka olisi tehtävä selväksi ihmiskunnassa: jaettava ihmiset niihin, jotka ovat valmiita murhaan, ja niihin, jotka siitä kieltäytyvät. Tällainen jako on jo olemassa, mutta se pitäisi tehdä selväksi.

Asenteesi on Suomen perustuslain vastainen. Asenteesi on minun eettisen maailmankuvani vastainen. Olet minusta yhtä kaukana kuin fundamentalisti muslimi tai keskitysleirin vartija. Ja jopa Anasta olet yhtä kaukana, ja odotankin Anan vastalausetta sanomisiisi. Ellei hän sittenkin hiljaa hyväksyisi naisten ja lasten murhaa, jos sen vain tekisi joku muu, esim Claymore... =(

Ja Claymore tulee tästä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Claymore, ei siitä viuhkaräjähdepanoksesta.


Ach so. Oletkin larppaaja/WoWittaja/tjsp? =) Oletkos käynyt intin? Ja ikääkin varmaan löytyy? =))) Ikään viittaan siksi, että mitä nuorempi kiihkoilija, sitä valmiimpi hän yleensä on väkivaltaan ja murhaan, esim itsemurhapommittajat ovat lähes kaikki alle 30v. Ehkä siksi, että nuorempana ei ymmärrä elämästä vielä niin paljoa, ei ole käsitystä kuolemasta, mitä se on.

"Rauhanuskonnolla" yleensä käsitetään islaminusko. Mikä on vitsi, islam ei ole todellisuudessa mikään rauhanuskonto. Minä itse en edusta mitään uskoa.


No, et myöskään edusta ateismiin tässä threadissä liitettyä "rauhan uskonnottomuutta". Eli "uskonnoton" kykenee aivan yhtälailla murhaamaan naisia ja lapsia kuin uskossa oleva. Sen takia tekemäsi pesäero tuntuu oudolta, vai meneekö se niin, että kun sinä murhaat vakaumuksesi ohjaamana, kyseessä on aivan eri asia, kuin jos muslimi murhaa oman vakaumuksensa ohjaamana?

Kerrohan miten selität, että yksinomaan islamin-uskoiset aiheuttavat ongelmia ympäri maailmaa. Veikkaan, että tulee valheita kuinka vain harvat kannattavat ääri-islamia, ja kuinka kaikki muut ovat maltillisia uskovaisia, jotka eivät ole vaaraksi kenellekään.


Noni. =D Tällasilla "perustiedoilla" kun toimii, ei voi tulla kuin kelvotonta bautaa. Täysin validit vasta-argumetit leimataan valheiksi jo ennen esittämistä. Koitahan Claymore olla varovainen logiikan kanssa, tulee pää pipi.

Tällasessa porukassako Ana haluat maahanmuuttoa vastustaa? Tietty, jopa sinäkin vaikutat fiksulta Claymoren vieressä seistessäsi, joten ehkä siitä on jotain hyötyä... =DDD

--
Wikipedia: Internetissä leviää todellisen informaation ohella runsaasti epämääräistä ja valheellista tietoa. --- Joillakin ihmisillä tämä saattaa johtaa esim. toden ja epätoden rajan hämärtymiseen.

Avatar
#962 • • REivaaja Guest
Ai että vielä järkyttävä HIV ongelmakin (jota tietenkin afrikkalainen maahanmuuttajaväestö tulee tänne kylvämään ihan vaan pahuuttaan). Ei tässä ole nyt kyllä perustelluista uhkista kyse vaan puhtaasti neuroottisuudesta.

Pistä kaksi neurootikkoa keskustelemaan mistä tahansa ongelmasta niin siitä tulee kaksi kertaa suurempi ongelma..

over and out.
Claymore

Posts: 45

#963 • • Claymore
Hei kaikille! Mä olen Claymore ja tulin takaisin piristämään yötänne.

Riku, 4.1.2009 10:27:
---
Claymore, 4.1.2009 08:13:
Huomaan. Henkilöön kohdistuvat loukkaukset eivät ole uutta sinulle. Congratulations!
---
Kiitos. Mä olen kyllä ylpeä osaamisestani vittuilla ihmisille. Se minusta on kuitenkin tietynlaista "älyllistä miekkailua", tosin sen osaaminen tulee huomattavasti paremmin esille kun sitä esittää livenä ja saa joskus toisen täysin hiljaiseksi kun tämä ei enää pysty vastaamaan takaisin.



Voi kuinka hienoa. Toisaalla on vallassa sellainen käsitys, että asiat väittelevät, eivät henkilöt. Ad hominem ei ole kovinkaan hyvää "älyllistä miekkailua". Oletko tullut ajatelleeksi, että vastatustajasi ovat saattaneet mennä mykiksi typeryytesi takia?

En kaikissa tietenkään. Suojatakseni omia verorahoja? Huvittava näkemys. Minä suojaan kaikkien suomalaisten verorahoja. En tosin tiedä kuulutko sinä tähän joukkoon.
---
Mä nyt laskin sut kaikkiin suomalaisiin, ja otaksuin että olet lähinnä kiinnostunut omista rahoistasi, koska mä en nyt ihan tältä sanomalta ole valmis nielemään että ainakaan enemmistö suomalaisista olisi valmis tappamaan ihmisiä rahan vuoksi.



Prosenttilukuja on mahdotonto sanoa suuntaan tai toiseen. Tällä hetkellä se on kuitenkin raha, mikä tätä maailmaa pyörittää. Ei hyvät toiveet, eikä varsinkaan unelmat.

Ja mun tietääkseni ainakin kaikki työ- ja täysikäiset maksaa veroja, alle 16v en lainsäädännöstä ole varma. Kyllä, mulla on kansalaisuus, kuten ennen pitkää niillä maahanmuuttajilla ja jopa pakolaisillakin jos ne tänne päästetään. Ja silloin nekin maksavat veroja.



Tottakai tuista menee osa veroihin.


Tietty jos uskot että suurin osa tänne tulee elintasopakolaisina, et usko myöskään että nämä suurena joukkona osallistuisivat yhteiskunnan ylläpitämiseen.



Tämä nyt ei ole mikään uskomisen asia. Tämä on fakta. Voitaisiin vaikka mainita tähän väliin "pahamaineiset" somalit, joista n. 90% on työttömiä tai työvoiman ulkopuolella.

Silti, suuren joukon syyttäminen johtaa väistämättä siihen, että syyttömiä ihmisiä menee joukon mukana ja (kerran nyt olen jo ottanut tämän kortin tässä peliin, niin mitä tässä enää menettää) jopa ne natsit saivat sen reilun oikeudenkäynnin.



Hypoteettinen tilanne: tilastoista käy ilmi, että n. 99% tietystä väestöryhmästä syyllistyy vakaviin rikoksiin, alle vuoden oleskelun jälkeen. Kysymys sinulle: onko oikein, että aletaan tarkastelemaan/rajoittamaan tämän ryhmän maahanmuuttoa, vaikka se prosentin kokoinen ryhmä saattaisi mahdollisesti kärsiä tästä?

Mun käsittääkseni kuitenkin koko länsimaisen oikeusjärjestelmän perusperiaate että jokainen ihminen on tasapuolinen lain edessä ja syytön kunnes toisen todistetaan, ellet sitten ole valmis jopa tätä periaatetta myymään suojellaksesi tuota minun mielestä kuitenkin tällä hetkellä kohtuullisen triviaalia asiaa?



Kyllä yhdyn tuohon, mutta pienellä korjauksella. Jokainen länsimaisen ihmisarvon käsityksen omaava ihminen on tasapuolinen länsimaisen lain edessä ja syytön kunnes toisin todistetaan.


Omasta mielestäni ei ole vielä tarpeeksi todisteita suuntaan tai toiseen. Se jää nähtäväksi. En kohtele ketään ihonvärin perusteella.
Uskomatonta, että tällaista paskaa edes pitää suoltaa tänne.
---
Kyllä genetiikka on ihan tieteellistä ja jopa melkoisen ekstaktia tutkimusta. Ihonväri on fyysinen ominaisuus. Samoin dokumentoitua on "mustan rodun" suurempi fyysinen koko (myös siellä alapäässä, siinä vasta "white man's burdenia") jne. Ei sun tarvitse näissä asioissa esittää poliittisesti korrektia, tää on tieteellistä faktaa.



Ok. Mielestäsi (korjaa toki, jos menee väärin) afrikan mantereelta peräisillä on suurempi fyysinen koko, tummempi iho ja pidempi penis.
Menikö oikein? Eli jokin on vaikuttanut näihin ihmisruumiin osioihin?
Eikö ole ollenkaan mahdollista, että se olisi vaikuttanut myös siihen harmaaseen massaan, jota kannat hartioitten yläpuolella?

Riippuu tilanteesta. Tarvittaessa kyllä. Nykytilanteessa ei, eikä muutenkaan kovin helposti.
---
Mä haluisin ihan oikeasti kuulla mikä sellainen tilanne olisi, jossa olisit valmis vastustamaan köyhiä aseellisesti? Tai edes antamaan näillä erilaiset oikeudet lain edessä?



Oman maan kansalaisille? En koskaan. Muun maan kansalaisille. Heti.


Riippuu tilanteesta. Tällä hetkellä usko ja kansalaisuus tuntuvat olevan vahvimmat perusteet.
---
Tässä on meidän ero. Musta on hyvin huolestuttava piirre jo pelkästään se jos ihminen on valmis erottelemaan toisia ihmisiä uskon tai kansalaisuuden perusteella erilaisiin arvokkuus- tai ihmisoikeudet omaaviin kategorioihin. Sille on olemassa termikin: rasismi. Joko tunnustat?



Joo, minä tunnustan Isä, ja kadun syntejäni. Armahda minut synneistäni. No hassuttelu sikseen. Jos saan nyt hiukan selittää tässä. Mielestäni meidän tulee tarkkaan katsoa ketä maahan päästetään. Ja varsinkin millä perusteilla. Pakolaisten vastaan otto on omasta mielestäni OK. Näitähän tulee suomeen max. 750 vuodessa plus mahdolliset perheet. Tästäkään ei ole varmuutta, onko heillä todellista oikeutta tulla tänne. Suurin osa tänne tulevista on humanitääristä maahanmuuttoa, toisin sanoen elintasopakolaisuutta. Oman maan kehitykset sijaan he tulevat tänne(eurooppa) loisimaan helpon rahan perässä. Ja näistä maista ei kuka tahansa tulekaan, vaan se rikkain osa.


Syntyneet lapset? Nämähän sopeutuu nopeiten, mitä oikein hourailet.
---
Kato se oli just mun pointti. Mut se tais sulta mennä ohi. Se oli se toinen äärilaita, mut suosittelen lukemaan uusiks ja pohtimaan enemmän kun pari sekuntia mitä sillä hain takaa.



Toisen polven maahanmuuttajat ovat juuri huonointa sakkia sopeutumaan.
Tämä on käynyt ilmi ympäri eurooppaa lukuisia kertoja.

Niin hirvittäviä ongelmia onkin. Sossu maksaa vuokran ja kaikki kulut.
---
Kaikki kulut? Tiedätkö sä oikeasti pätkääkään mitä sossu maksaa ihmisille? Ootko sä ikinä yrittäny hakea sossusta rahaa? Sitäpaitsi sossussakin on vain inhmillinen ja erehtyväinen henkilökunta, joka tekee päätökset. Mikään yleinen sossun linja ei ole että ihmisille myönnettäisiin rahaa muuhun kuin perustoimeentuloon. Yksittäisiä tapauksia, missä viranomaisia onnistutaan kusettamaan, toki varmasti löytyy.



Kyllä tiedän mitä sossu jakaa. Olen hakenut sosiaalitoimistosta rahaa, ja tiedän että sillä tulee vain juuri ja juuri toimeen. Siis jos ei onnistu kusettamaan niiltä extraa.

On se perkele kun ei rahat riitä khatin salakuljetukseen. Tai sitten serkulle lentolippuun.
---
Oih mitä fleimaamista, melkeen syttyy kalsarit tuleen!!! Tohon sun ekaan läppään: Britanniassa llistattiin BBC:n Horizon-dokkarissa tiedemiesten ja asiantuntijoiden kahden vuoden tutkimustulokset Britannian 20 vaarallisimmasta huumeesta. Khat oli sijalla 20. Kannabis sijalla 11. Tupakka sijalla 9. Alkoholi sijalla 5. Sinä varmaan toki perustat mielipiteesi laittomuuteen, mutta mä voin perustella myös senkin, miksi lain sokea totteleminen on osoitus oman moraalisuuden kyseenalaisuudesta ja yksinkertaisesti typerää.



Ei, en perusta mielipidettä laittomuuteen. Huumepolitiikasta sen verran, että vapauttaisin kaikki huumeet myyntiin ja valtion verotettavaksi, samoin kuin tupakka. Ehkä harkintaa voisi käyttää kovimpien huumeitten kohdalla, mutta näin minä itse ajattelen. En kannata kieltolakeja. Jokaisella pitäisi olla oikeus tehdä mitä tahansa omalle keholleen.


Kerrotko mitä osaamista näillä on? Khatin salakuljetus? Ihmiskauppa? Ryöstöt? Kiristykset? Huijaukset sossuista kymmenestä eri maasta? Mikä helvetti on se ammattitaito mikä näiltä saadaan? Valaise minua.
---
Tarkoituksseni oli kysellä että oliko sana "osaamattomuus" tarkoituksellista vai (minun normaaliin tapaani) typotus sanasta "osattomuus" josta siinä kappaleessa puhuttiin, koska minä en sanonut sanaakaan osaamattomuudesta ennen tuota sinun ohimenevää heittoasi.



Ok.

Mutta vastataan nyt silti kysymykseesi. On totta, että useammilla somalialaisilla vaikkapa on heikompi koulutustaso kuin suomalaisille. ja nyt tulee se iso "mutta"-listaus:

Ensinnäkin näillä on mahdollisuus opiskella tänne tultuaan (tosin suomalainen opintotukijärjestelmä on vielä sosiaalitukijärjestelmääkin huonompi, ja lähes mahdoton huijata jos kerran olet sitä mieltä että tätä pakolaiset lähinnä harrastavat).



Mahdoton huijata? Minulla on pari kaveria, jotka ovat eläneet melkein kokonaan opintotuilla ja satunnaisilla kesärahoilla vuodesta 2002 tähän päivään saakka.


Toiseks, maahanmuuttajat yleensä saavat ne huonoimmat ammatit joka tapauksessa, jopa vaikka näillä olisi korkeakoulututkinto takana.



Eipä sillä ole paljoa väliä, vaikka olisi itse vesimaan tutkinnot takana. Jos korkeakoulututkinnot ovat maista, joista ne saa, joko ostamalla tai allahia ylistämällä, ei niillä ole paljoakaa arvoa.


Kolmanneksi mä voin todeta että mulla esimerkiksi oli somalialainen hammaslääkäri koulussa ala-asteen ajan, tosin tätäkin kohtaan oli pienillä koululaisilla kauheat ennakkoluulot ja tämän nimi oli oikeastaan lentävä läppä koko koulussa. Siitä mulla on omakohtasta kokemusta, mutta näin ylipäätään nää ennakkoluulot, joita sä nimenomaan edustat hyvin tehokkaasti, ovat yksi suuri ongelma maahanmuuttajian kotouttamisen ja kulttuuri-intergaarion suhteen.



Voi kuinka hienoa! Valitettavasti suurin osa sieltä tulevista ei ole hammaslääkäreitä, saati muutakaan ammattitaidon osaavaa porukkaa.


Neljänneksi kyllä täällä Suomessakin on sekä alhaisesti koulutettua väestöä huolimatta ilmaisesta koulutusjärjestelmästämme, mutta myös tarvetta tälläisille työntekijöille.



On tarvetta, ja on reserviä. Eikökän työllistetä ne omat ensin ennenkuin aletaa hamuamaan ulkomailta porukkaa. Eikös joo.


Toisaalta maahanmuuttajat ovat ne viimeiset, joita tarjokkaista yleensä palkataan. Ne suomalaiset saavat kyllä paljon helpommin ne työpaikat, joten siitäkään on turha syyttää mamuja.



Tottakai ne saavat helpommin paikat. Heillä on kielitaitoa ja osaamista. Jos ei tätä ole maahanmuuttajilla, niin voi olla todella vaikea työllistyä. Mutta, jos on ollut maassa jo yli 10-20 vuotta luulisi osaavan sen verran kieltä, että olisi jo joku ammatti hallussa.


Esimerkiksi bussikuskit ovat olleet käsittääkseni vähissä pk-seudulla viime aikoina, ja nykyisin suuri osa näistä puuttuvista ammattilaisista on ollut mahdollista korjata maahanmuuttajilla, koska nämä ovat valmiita kouluttautumaan ja tekemään hommia, joita suomalaiset eivät halua.



Niinpä niin. Tässähän käy juuri ilmi tämä porvaripuolueiden kiinnostus saada maahan osaamatonta ja halpaa työvoimaa.


Sama juttu koskee yhä suuremmissa määrin terveyskeskuslääkäreitä. Suomalaiset kun saavat paikkoja ja työskentelevät mieluummin sillä parempipalkkaisella yksityisellä terveydenhuollon puolella kuin palvelevat kansan syviä rivejä siellä vähemmän palkkaa maksavalla julkisella puolella.



Niin no, kukapa tekisi työtä 1000 euron palkalla, jos olisi saatavissa 3000 euroa samasta työstä. Mutta älä nyt turhaan sotke tähän humanitääristä maahanmuuttoa. Sillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Tosiasiassa pitäisi erottaa kokonaan työperäinen ja humanitäärinen maahanmuutto. Tätähän nämä vihervasurit haluavat. Sotkea työperäisen ja humanitäärisen(rasitteen) maahanmuuton käsitteen, että päästään leimaamaan ihmisiä.


Suuri osa maahanmuuttajista työskentelee esimerkiksi siivoajina ja varastotyöntekijöinä, joten ei erityisen ammattitaidon puute välttämättä estä näitä saamasta töitä. Silti se suomalainen palkataan yleensä ennen somalia, joten sitä "NE VIE MEIDÄN TYÖPAIKAT!!!"-argumenttia on turha ees vilauttaa ässänä sieltä hihan suusta.



Hyvä, että työskentelee edes jossakin. Tässä voi olla jotain vääryyttä, jos parempitaitoinen maahanmuuttaja jää suomalaisen jalkoihin vain sen takia, että on maahanmuuttaja. Tätä minä en hyväksy.

Claymore

Posts: 45

#964 • • Edited Claymore

kuilun partaalla, 6.1.2009 11:26:
Claymore, 4.1.2009 03:23: Kyllä tarpeen vaatiessa ampuisin kaikki rajaa lähestyvät, niin naiset, lapset, kuin miehetkin.
---

TÄMÄ on se suurin ero ihmisten välillä. Toiset ovat valmiita murhaan, toiset eivät. TÄMÄ on se jako, joka olisi tehtävä selväksi ihmiskunnassa: jaettava ihmiset niihin, jotka ovat valmiita murhaan, ja niihin, jotka siitä kieltäytyvät. Tällainen jako on jo olemassa, mutta se pitäisi tehdä selväksi.



Koita nyt vähitellen tajuta: jokainen on tietyssä tilanteessa valmis murhaan.

Asenteesi on Suomen perustuslain vastainen. Asenteesi on minun eettisen maailmankuvani vastainen. Olet minusta yhtä kaukana kuin fundamentalisti muslimi tai keskitysleirin vartija. Ja jopa Anasta olet yhtä kaukana, ja odotankin Anan vastalausetta sanomisiisi. Ellei hän sittenkin hiljaa hyväksyisi naisten ja lasten murhaa, jos sen vain tekisi joku muu, esim Claymore... =(



No voi että! Ihan vastalause. Kuules nyt. En minä ketään helpoin perustein ala ampumaan. Jos todellakin tulisi tilanne, jossa Suomen valtion olemassaolo olisi riippuvainen omista toimistani, esim. rajasta, ei minulla olisi ongelmia puolustaa sitä.

Ja Claymore tulee tästä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Claymore, ei siitä viuhkaräjähdepanoksesta.
---

Ach so. Oletkin larppaaja/WoWittaja/tjsp? =) Oletkos käynyt intin? Ja ikääkin varmaan löytyy? =)))



Eläissäni en ole pelannut WoWia tai sitten larpannut. Intin olen käynyt n. kymmenen vuotta sitten ja se oli tosiaan sillä hetkellä Suomen 2. kovin paikka (ja on vieläkin) missä sen voi käydä. Voidaan toki paljastaa palveluspaikat ja vuosi tähän, jos se kovin kiinnostaa.


Ikään viittaan siksi, että mitä nuorempi kiihkoilija, sitä valmiimpi hän yleensä on väkivaltaan ja murhaan, esim itsemurhapommittajat ovat lähes kaikki alle 30v. Ehkä siksi, että nuorempana ei ymmärrä elämästä vielä niin paljoa, ei ole käsitystä kuolemasta, mitä se on.



Varmasti näin onkin. Tosin en ole missään vaiheessa menossa itsemurhapommittamaan. Oli ikä sitten 10 tai 100.


"Rauhanuskonnolla" yleensä käsitetään islaminusko. Mikä on vitsi, islam ei ole todellisuudessa mikään rauhanuskonto. Minä itse en edusta mitään uskoa.
---

No, et myöskään edusta ateismiin tässä threadissä liitettyä "rauhan uskonnottomuutta". Eli "uskonnoton" kykenee aivan yhtälailla murhaamaan naisia ja lapsia kuin uskossa oleva.



Tottakai kykenee. Kuka tämän kyseenalaistaa? Kuka tahansa on valmis tappamaan/murhaamaan oikeissa olosuhteissa.


Sen takia tekemäsi pesäero tuntuu oudolta, vai meneekö se niin, että kun sinä murhaat vakaumuksesi ohjaamana, kyseessä on aivan eri asia, kuin jos muslimi murhaa oman vakaumuksensa ohjaamana?




Vakaumukseni? Kerrotko vielä vakaumukseni. Tai tilanteen, jossa olisin valmis murhaamaan? Osaatko esittää sellaisen skenaarion? Ja totta helvetissä se eroaisi muslimin vastaavasta. He (ei toki se muslimivähemmistö) ovat valmiita tappamaan kaikki, jotka eivät alistu heidän sharia-lain alle ja elä dhimmeinä.



Kerrohan miten selität, että yksinomaan islamin-uskoiset aiheuttavat ongelmia ympäri maailmaa. Veikkaan, että tulee valheita kuinka vain harvat kannattavat ääri-islamia, ja kuinka kaikki muut ovat maltillisia uskovaisia, jotka eivät ole vaaraksi kenellekään.
---
Noni. =D Tällasilla "perustiedoilla" kun toimii, ei voi tulla kuin kelvotonta bautaa. Täysin validit vasta-argumetit leimataan valheiksi jo ennen esittämistä. Koitahan Claymore olla varovainen logiikan kanssa, tulee pää pipi.

Tällasessa porukassako Ana haluat maahanmuuttoa vastustaa? Tietty, jopa sinäkin vaikutat fiksulta Claymoren vieressä seistessäsi, joten ehkä siitä on jotain hyötyä... =DDD



No voi voi. Ei voi muuta sanoa. Listaapas nyt tähän ihan huviksesi maailman terroriteot, sanotaanko vaikka 5-10 vuoden ajalta. *nauru*

tbo

Posts: 935

#965 • • tbo budhisattva

Claymore, 7.1.2009 04:01:

Koita nyt vähitellen tajuta: jokainen on tietyssä tilanteessa valmis murhaan.



Ihan miten tahansa sä yritätkään tän lauseen kääntää, sä olet yksinkertaisesti niin väärässä et päähän sattuu kun miettii miten väärässä sä olet.

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*

Claymore

Posts: 45

#966 • • Claymore

tbo, 7.1.2009 04:42:
---
Claymore, 7.1.2009 04:01:

Koita nyt vähitellen tajuta: jokainen on tietyssä tilanteessa valmis murhaan.


---


Ihan miten tahansa sä yritätkään tän lauseen kääntää, sä olet yksinkertaisesti niin väärässä et päähän sattuu kun miettii miten väärässä sä olet.



Voi voi pientä. Otetaanko sellainen hypotettinen tilanne, jossa minä osoitan aseella äitiäsi/tyttöystävääsi/vaimoasi/jne läheistäsi. Sinulla on ase. Osoitat sillä minua päähän.
Minä taas sinulle tärkeintä ihmistä. Mitä teet? Minä tapan kaikki paikallaolijat (sinä mukaanlukien) vai yritätkö estää sitä). Miten on katsotko, kun teurastan koko perheesi ja vingut sen jälkeen?
Mikään ei tuo heitä takaisin sen jälkeen.
Claymore

Posts: 45

#968 • • Claymore

tbo, 7.1.2009 05:13:
---
Claymore, 7.1.2009 04:54:
Otetaanko sellainen hypotettinen tilanne, jossa minä osoitan aseella

---


lässyn lässyn, jos tädillä olis munat niin se olisi setä.



Oi voi. Eikö vässykällä ollut munaa vastata kysymykseen. Eipä tietenkään. Kukapa odottaisi rehellistä vastausta teiltä humanistihipeiltä. All life is sacred my ass.

tbo

Posts: 935

#969 • • tbo budhisattva

Claymore, 7.1.2009 05:22:

Oi voi. Eikö vässykällä ollut munaa vastata kysymykseen.



Tässä sulle munaa:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/db/Penis_Anatomy.gif

Toivon kaikesta sydämestäni että sinne jonnekkin (kaikesta päätelle aika paksun) otsaluun taakse uppoaa sellainen läppä että maailmassa monta on ihmeellistä asiaa ja niihin kuuluu mm. sellainen että vaikka sulla nyt onkin aika herkkä liipasinsormi niin ihan kaikilla maailman asukkailla ei ole.

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*

Claymore

Posts: 45

#970 • • Claymore

tbo, 7.1.2009 05:35:
---
Claymore, 7.1.2009 05:22:

Oi voi. Eikö vässykällä ollut munaa vastata kysymykseen.


---


Tässä sulle munaa:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/db/Penis_Anatomy.gif

Toivon kaikesta sydämestäni että sinne jonnekkin (kaikesta päätelle aika paksun) otsaluun taakse uppoaa sellainen läppä että maailmassa monta on ihmeellistä asiaa ja niihin kuuluu mm. sellainen että vaikka sulla nyt onkin aika herkkä liipasinsormi niin ihan kaikilla maailman asukkailla ei ole.



Otan osaa. Näinhän se teillä moku-uskiksilla usein käy. Kyllä minä ymmärrän sen, kun ad-hominem ei enää tehoakaan. Tämä tuli vastaan siinä 9 vuoden iässä. Olisiko tässä jotain basson aivoja mädättävää vaikutusta? Who knows? :D
tbo

Posts: 935

#971 • • tbo budhisattva

Claymore, 7.1.2009 05:51:

Otan osaa. Näinhän se teillä moku-uskiksilla usein käy. Kyllä minä ymmärrän sen, kun ad-hominem ei enää tehoakaan. Tämä tuli vastaan siinä 9 vuoden iässä. Olisiko tässä jotain basson aivoja mädättävää vaikutusta? Who knows? :D



*whaat*

tiiäkkö, oot kyl sellanen epeli et ellen pitäis norea aivan saatanan typeränä ja idioottimaisena pään puskaan laittamisena joka on vain pelleilyä ja ongelmien lakaisemista maton alle joka ei niiden ratkaisemista edes yritä, sä saisit kyllä kunnian korkata meikän listan. Vähän huolestuttavaa kyl toisaalta, mä en oo ikinä koskaan aikasemin koko mun klubbarihistorian aikana edes miettiny tollasta.

niijjanoimuuten, ei niin et sillä olis yhtää mitään väliä yhtään missään suhteessa mut "moku-uskis" = ad hominem. Sitäpaitsi, mitä vittua se edes tarkottaa?

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*

kuilu ja kummitus

Posts: 3,815

#972 • • kuilu ja kummitus

Claymore, 7.1.2009 04:01: Koita nyt vähitellen tajuta: jokainen on tietyssä tilanteessa valmis murhaan.


Olet väärässä.

Voidaan toki paljastaa palveluspaikat ja vuosi tähän, jos se kovin kiinnosta


Ok, UudRakP/KrhEsk/II/8X, eli oon käyny intin parikyt vuotta sitte. Vielä ku se ei ollu semmonen suklaatehdas, ku kymmenen vuotta sitte, ku kävin kertaamas. =)

Varmasti näin onkin. Tosin en ole missään vaiheessa menossa itsemurhapommittamaan.


=? Eli et ole kuitenkaan valmis uhraamaan itseäsi Suomea puolustaaksesi? Siihenkään tosiaan eivät kaikki kykene, ja itseasiassa en sitä sinusta uskonutkaan. Sinunkaltaisesi ovat aina valmiita murhaamaan muita, mutta omaa persettä ei uhrata. En tietenkään sellaista edes sinulta vaatisi, älä pelkää.

Tottakai kykenee. Kuka tämän kyseenalaistaa? Kuka tahansa on valmis tappamaan/murhaamaan oikeissa olosuhteissa.


Ei ole, eli minä kyseenalaistan. On ihmisiä, jotka eivät siihen suostu, vaikka aseella uhattaisi. On ihmisiä, jotka eivät suostu murhaamaan aseettomia siviilejä, vaikka aseella uhattaisi.

Minä en laske välittömäksi itsepuolustukseksi tehtyä tappoa murhaksi, joten kykenen aseelliseen puolustukseen. Mutta en ikinä ampuisi siviilejä, en missään tilanteessa. Tässä threadissä on muutkin olleet samalla linjalla, mm Ana.

Vakaumukseni? Kerrotko vielä vakaumukseni. Tai tilanteen, jossa olisin valmis murhaamaan? Osaatko esittää sellaisen skenaarion?


=? Itsehän sellaisen jo kerroit? ->

Kyllä tarpeen vaatiessa ampuisin kaikki rajaa lähestyvät, niin naiset, lapset, kuin miehetkin.


"Tarpeen vaatiessa". Ja sitten sanot, että murhaamisesi eroaa muslimin vastaavasta.

Ja totta helvetissä se eroaisi muslimin vastaavasta.


...

Ja siis miksi? Vastaat "nerokkaasti" että....

He (ei toki se muslimivähemmistö) ovat valmiita tappamaan kaikki, jotka eivät alistu heidän sharia-lain alle ja elä dhimmeinä.


Oot kyl vamma-aivo, justhan sä ilmoitit, et "kaikki pystyy tappamaan". Sä olet yhtä valmis murhaamaan kuin äärimuslimit, syyt murhaan vain vaihtelee. Kaiketi tajuat, että murha on murha on murha, siinä eivät syyt auta, ei oikeudessa, eikä inhmillisyyden näkökulmasta.

Sun ja äärimuslimin ero on siinä, et sil muslimil on useinmiten oikeetakin vitutuksen aihetta ja vuosia aivopesua takana. Sä et tarvii protoja, sä olit ilmeisesti valmiiks viallinen.

No voi voi. Ei voi muuta sanoa.


Osoitus osaamattomuudestasi edes arvioida omia kykyjä. Sillä sanot paljon muutakin kuin "no voi voi".

Listaapas nyt tähän ihan huviksesi maailman terroriteot, sanotaanko vaikka 5-10 vuoden ajalta. *nauru*


Listaa sä vaik molemmat aivosolus. Sun "vastaukses" antaa kyl osoittaa, et olet varsin tyhmä, ärsyttävä ja vastenmielinen ihminen. Ikään kuin maailmassa ei olisi muuta terroria, kuin äärimuslimien terrori. Onneks aatteenne tulevaisuus on sun kaltaisten urpojen harteilla. =) Osoitapa hieman kykeneväisyyttä ajatteluun ja älylliseen kommunikaatioon, tai olet ensimmäinen onnekas Norevillessä tänä vuonna.

Mehustele vaik tolla: http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=533044

Suosittelen kyseistä whitepower-threadia "Finnish are Aryans?" muillekin, saa nauraa.

--
Wikipedia: Internetissä leviää todellisen informaation ohella runsaasti epämääräistä ja valheellista tietoa. --- Joillakin ihmisillä tämä saattaa johtaa esim. toden ja epätoden rajan hämärtymiseen.

siveys

Posts: 2,492

#973 • • siveys lovely

kuilun partaalla, 7.1.2009 10:41:
Suosittelen kyseistä whitepower-threadia "Finnish are Aryans?" muillekin, saa nauraa.


Tää on kyllä kanssa yks niistä suurista kysymyksistä tällä maapallolla, jotka kuuluu just tähän topicciin..

Mille tässä meidän kulttuurissa saa nauraa?

Saako sille nauraa, että Halla-Aho toivoo satunnaisten raiskausten osuvan vihervasemmistolaisiin maahanmuuton puolestapuhujiin, että he ymmärtäisivät olevansa väärässä?

Saako nauraa Halla-Aholle jos pitää häntä tämän takia tunteettomana idioottina? Saako nauraa "tulkitsijiolle" jos näkee Halla-Ahon logiikan olevan premissiensä puitteissa koherenttia ja että sitä tulkitaan täysin irrallaan kontekstista ja puuttumatta premisseihin? Saako nauraa itse tilanteelle jos kokee Halla-Ahon käyttämän retoriikan koskettavan sellaisia tabuja, että tietää sen aiheuttavan pääosin hallaa itse asialle?

Vai pitääkö vaan olla nauramatta siksi, että raiskaus on niin vakava asia?
Riku

Posts: 3,187

#974 • • Riku The Little Prince

Claymore, 7.1.2009 04:00:
Hei kaikille! Mä olen Claymore ja tulin takaisin piristämään yötänne.

Sori, mä joudun ottaa pienen aikalisän ja vastaa tähän vasta myöhemmin, koska sattuneesta syystä mun motivaatio on aika nollilla just nyt. Täällä näköjään kuolee ihmiset vaikkei niitä rajalla ammuttaisikaan.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

kuilu ja kummitus

Posts: 3,815

#975 • • Edited kuilu ja kummitus

siveys, 7.1.2009 17:30:
Mille tässä meidän kulttuurissa saa nauraa?


Sikäli kun naurua on vaikea estää, niin kaikelle, mikä naurattaa. =)

Saako sille nauraa, että Halla-Aho toivoo satunnaisten raiskausten osuvan vihervasemmistolaisiin maahanmuuton puolestapuhujiin, että he ymmärtäisivät olevansa väärässä?


JOS se naurattaa, niin en oikein ymmärrä, mikä on ongelma? Nauru, kuten muutkaan ruumiintoiminnot eivät oikein lupia kysele. Ne voi toki peittää, mutta ainakin itse huomaa reaktionsa.

Saako nauraa Halla-Aholle jos pitää häntä tämän takia tunteettomana idioottina? Saako nauraa "tulkitsijiolle" jos näkee Halla-Ahon logiikan olevan premissiensä puitteissa koherenttia ja että sitä tulkitaan täysin irrallaan kontekstista ja puuttumatta premisseihin? Saako nauraa itse tilanteelle jos kokee Halla-Ahon käyttämän retoriikan koskettavan sellaisia tabuja, että tietää sen aiheuttavan pääosin hallaa itse asialle?


"Saa."

Vai pitääkö vaan olla nauramatta siksi, että raiskaus on niin vakava asia?


Hmmm. JOS se on niin vakava asia, ettei naurata, niin silloin "ei saa" nauraa. Mutta ongelmanasettelusi sisältää ristiriidan. JOS joku asia on vakava, niin ei kai silloin naurata, jolloin nauraminen ei ole edes vaihtoehto, jota problematisoida.

Kysyt kysymyksiä, joihin "oikean" vastauksen tiedät vain sinä! =) Ja jos alistat tällaiset asiat enemmistön vallalle, niin en oikein edes tiedä, mitä sinulle sanoa... =/

Nauru ei ole demokratiaa. Eikä sen tarvitsekaan olla.

edit: en siis käyttänyt verbejä "saa nauraa" merkityksessä "on lupa nauraa", vaan merkityksessä "nauramisen todennäköisyys lähenee yhtä (1)". =)

--
Wikipedia: Internetissä leviää todellisen informaation ohella runsaasti epämääräistä ja valheellista tietoa. --- Joillakin ihmisillä tämä saattaa johtaa esim. toden ja epätoden rajan hämärtymiseen.

Zet4

Posts: 1,135

#976 • • Zet4 n00b

Claymore, 7.1.2009 04:01:
--
Eläissäni en ole pelannut WoWia tai sitten larpannut. Intin olen käynyt n. kymmenen vuotta sitten ja se oli tosiaan sillä hetkellä Suomen 2. kovin paikka (ja on vieläkin) missä sen voi käydä. Voidaan toki paljastaa palveluspaikat ja vuosi tähän, jos se kovin kiinnostaa.



No paljastappas, alkoi kiinnostamaan.

--
Nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit

-Cicero

Avatar
#978 • • Annakins Guest

josbe, 8.1.2009 23:44:
Tää koko show:

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/YKn+avun+tyrehtyminen+syvensi+ahdinkoa+Gazassa/1135242586148

On sairasta jos mikä.



Jep. Lähes 800 kuollut, joista melkein 300 lapsia. Yli 3000 loukkaantunut. Miljoona Gazan 1,5 miljoonasta ihmisestä joutunut lähtemään kodeistaan, mutta eivät pääse pois Gazasta, koska rajat pysyvät suljettuina. Humanitaarisen avun perille pääsy vaikeaa ja vaarallista eikä sitä sen takia saada jaettua riittävästi. Kolmen tunnin "apuikkuna" ei todellakaan ole riittävä, varsinkin jos sen aikana tulitetaan apukuljetuksia.

Siitä kuka tähän kaikkeen on syyllinen voidaan väitellä ikuisesti (Hamas lopetti tulitauon, koska Israel ei lopettanut Gazan saartoa, koska Hamas ei lopettanut raketti-iskuja, koska Israel ei lopettanut vastaiskuja ja Gazan saartoa koska koska koska). Lopputulos on kuitenkin valitettavasti se, että siviilit, erityisesti lapset, kärsivät ja Hamas ja muut äärijärjestöt selviytyvät tästäkin voittajana.

Oisko mitenkään mahdollista lopettaa syyllisten etsiminen ja ihan oikeasti pyrkiä rauhaan, jonka perusteena on kahden valtion ratkaisu?


*uuh*
kuilu ja kummitus

Posts: 3,815

#979 • • kuilu ja kummitus

Annakins, 9.1.2009 11:15: Oisko mitenkään mahdollista lopettaa syyllisten etsiminen ja ihan oikeasti pyrkiä rauhaan, jonka perusteena on kahden valtion ratkaisu?


Nykyisen kansainvälisen diktatuurin aikana en usko tuon olevan mahdollista. Viittaan siis siihen, että ainoa valtioiden välinen yhteistyöelin, YK, on impotentti koneisto, jonka alennustilasta ja demokratian rappiosta vastaavat Turvallisuusneuvoston pysyväisjäsenet veto-oikeuksillaan.

Joten kansainvälisen demokratian sijaan meillä on kansainvälinen diktatuuri, eikä rauha ole koskaan ollut diktatuurien prioriteetti.

--
Wikipedia: Internetissä leviää todellisen informaation ohella runsaasti epämääräistä ja valheellista tietoa. --- Joillakin ihmisillä tämä saattaa johtaa esim. toden ja epätoden rajan hämärtymiseen.

Epailija

Posts: 5,636

#980 • • Epailija Physicist, 2nd class.

Annakins, 9.1.2009 11:15:
Oisko mitenkään mahdollista lopettaa syyllisten etsiminen ja ihan oikeasti pyrkiä rauhaan, jonka perusteena on kahden valtion ratkaisu?



En elättelisi toiveita tuosta niin kauan kuin länsimaat (jenkit etunenässä) hyysäävät Israelia. Nykymeininki vain ruokkii niitä ajatuksia, jotka johtavat tällaisiin konflikteihin.

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous