Kulttuurien väliset erot - mikä on sairasta ja mikä ei.

2,158 posts, 108 pages, 644,368 views

Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#441 • • Aziz Combat Fighter

ulina, 27.10.2008 14:03:
---
Ana-5000, 27.10.2008 13:57:
Enpä usko että sulla on paljoa kerrottavaakaan.

---
Aika ylimielinen asenne ja pata kattilaa.. Ehkä jos sä kuuntelisit vois ollakki. Mun silmissä sä oot vaan pumpulissa kasvanu pelokas poika ja oot sitä aina ollutkin. Se niistä henkilökohtaisuuksista. Kiitos ja moido :)



Juu, tähän on hyvä lopettaa. Kiteyttää mainiosti keskustelun tason.
phanatic

Posts: 1,123

#442 • • phanatic
Jussi Halla-Aho:

Mutta olen edelleen ja tulen jatkossakin olemaan vilpittömästi ja täydestä sydämestäni sitä mieltä, että jos naishenkilö, joka vastustaa maahanmuuttajaraiskaajien karkottamista, tulee maahanmuuttajaraiskaajan raiskaamaksi, se on iloinen asia. Yhtä iloinen asia on se, että henkilö, joka vastustaa maahanmuuttajapuukottajien karkottamista, saa itse maahanmuuttajan puukosta.



http://www.halla-aho.com/scripta/guestbook/1738.html

Alunperin H-A kirjoitti siis ilmeisesti (mutta poisti sen sivuiltaan, joten en voi tästä 100%:sti mennä takuuseen):


Sanon aivan suoraan, että jos maahanmuuttajajengi raiskaa Rosa Meriläisen, minä olen tapauksesta yksinomaan iloinen. Olen valmis sanomaan tämän suoraan aivan koska, missä ja kenelle tahansa. Pystyn myös perustelemaan sen:
- Se on moraalisesti oikein, koska Meriläisen kaltaiset ihmiset ovat syyllisiä siihen, että noita tyyppejä tulee Suomeen.
- Se vähentää raiskaajien Suomessa oloon syyttömien naisten tilastollista todennäköisyyttä tulla raiskatuksi.
- Se on opettavaista.



WTF? Ihminen joka iloitsee raiskauksista? Iloitsisikohan hän myös Meriläisen äänestäjien raiskauksista? Tai kenen tahansa, joka pistäisi "maahanmuuttajaraiskaajan" linnaan eikä lentokoneeseen?
Kon-tiki

Posts: 1,936

#443 • • Kon-tiki The Unsinkable

phanatic,
Jussi Halla-Aho:

Sanon aivan suoraan, että jos maahanmuuttajajengi raiskaa Rosa Meriläisen, minä olen tapauksesta yksinomaan iloinen.
---


WTF? Ihminen joka iloitsee raiskauksista? Iloitsisikohan hän myös Meriläisen äänestäjien raiskauksista? Tai kenen tahansa, joka pistäisi "maahanmuuttajaraiskaajan" linnaan eikä lentokoneeseen?



Vittu mikä pelle, oli tohtori ja valtuutettu tai mikä vaan. Siis mähän en tahdo Suomeen ketään sharia-lakien kannattajaa ja heitättäisin mielelläni kaikki nykyisetkin ihan mihin vaan kunhan eivät jää tänne, mutta kuvatunlainen blogiuho nyt vaan kertoo hyvin kieroutuneesta mielestä.

Erityisen ärsyttävää tossa on se, että JH-A:n vois kuvitella kuuluvan just siihen väestönosaan, jonka mielestä raiskaus on pahin rikos minkä naiselle voi tehdä, logiikkana tietysti se että pillu on naisen tärkein ruumiinosa. Siksi hän tulee blogikirjoituksessaan toivoneeksi Meriläiselle pahinta mahdollista kohtaloa, minkä hän itse tietää! (ja for the record, naisena mulle itselleni tärkein ruumiinosa, jos nyt jotain priorisointeja pitää harrastaa, on aivot. Ne tekevät musta sen mikä mä olen. Ja joo, ei tartte kenenkään käydä kiinni siihen toiseenkaan päähän tai yhtään mihinkään.)

JH-A käyttää suuren osan työtarmostaan vakavan mutta kuitenkin toissijaisen ongelman ylipaisuttelevaan hehkutteluun, kun Suomen historia kerta toisensa jälkeen on osoittanut, että pelottavin vihollinen tulee jostain muusta kuin Afrikan suunnasta. Väikkärinsä hän taas on kirjoittanut juuri sen toisen ilmansuunnan kielistä. En kiistä niiden osaamisen tärkeyttä, mutta ettei vain sellaisen väkivaltafantasioista nauttivan mielen kiinnostuksessa slaavilaisuutta kohtaan olis kuitenkin jotain synkkää takana?
Avatar
#444 • • Edited Reivaaja Guest

phanatic, 27.10.2008 15:56:
WTF? Ihminen joka iloitsee raiskauksista? Iloitsisikohan hän myös Meriläisen äänestäjien raiskauksista? Tai kenen tahansa, joka pistäisi "maahanmuuttajaraiskaajan" linnaan eikä lentokoneeseen?



Kyllä hän iloitsi. Sen hän selvästi ilmoitti. Mun on vaikeaa ottaa tosissaan hänen kannaatattajiaan tai hänen ehdottamiaan ehdokkaita, tai heidän kannattajiaan. Jotkut ei fasistit on vaan nyt tehnyt omaa typeryyttään emämunauksen ja liittynyt tohon järkyttävään neofasismin kelkkaan, imien samalla itseensä heidän ahdasmielisia arvojaan hypetyksen imussa. Sinänsä harmi etteivät maltilliset edustajat suostu kaikessa populismissaan käsittelemään aihetta julkisesti jolloin tämän tyhjiön tulevat luonnolliseti natsit ilomielin täyttämään, heillä kun ei muita teesejä ja siksi he pystyvät käytämään kaiken aikansa maahanmuuton lieveilmiöiden korostamiseen. Samalla vain unohtuu että monikulttuurisuus on kansallisuuksia laajempi asia.

PS hallituksessa tulee olemaan tappio kaikille muille kuin perus-Suomalaisille.

Ja mä en jaksais vääntää sun kanssas mun sivistyksen tasosta, joten olisi kiva jos jättäisit mun ja eräiden henkilöiden väännön väliin. Pallo on sulla.
Avatar
#445 • • Edited REivaaja Guest
Oletko sinäkin kyllästynyt raiskaaviin apinalaumoihin?
Haluatko sinäkin tehdä kaikkesi pitääksesi maahanmuuttajat poissa yhteiskuntamme vähistä varoista, mutta et löydä ehdokasta joka ajaisi asiaasi unohtamatta sinua?

Nyt se on mahdollista uuden järjestelmän avulla! Eikä se maksa sinulle parhaimmillaan mitään!

Mene Kivan kotisivuille ja autat pitämään sosiaalikassamme koskemattomana luonnonvarana!

Koet sivuston varmasti omaksesi myös jos vain haluat tehdä vaikutuksen tyttöystävääsi tai vain yksinkertaisesti olet emotionaalisesti ylilatautunut ja koet suurta huolta maailman epä-oikeudenmukaisuudesta.

If you cant win them, lend to them!

And this is how you get your money back for sure!
tbo

Posts: 935

#446 • • tbo budhisattva

Ana-5000, 27.10.2008 06:55:
Um, erona toki näissä "kuolonuhrimäärissä" (joilla nyt ei ole ensinkään edes mitään vitun väliä kun mietitään nykyhetken tilannetta) on se, että Islam sotii pyhää sotaa länttä vastaan tällä hetkellä, siinä missä kristittyjen ristiretket tapahtuivat tuossa about keskiajalla.



EMT, tuli mieleen näistä vähän viimeaikaisimmista skenaarioista mieleen Pohjois-Irlanti, jossa katoliset ja protestantit keksi ties mitä keinoja saadakseen toisiaan hengiltä. Ihan niinku Phanatic sano, voisko millään olla et _uskonnollinen_fundamentalismi_ on se mikä tossa hommassa mättää eikä uskonto niinkään? Kyllä raamattua lukevista tyypeistä löytyy ties mitä höyrypäitä (TJEU: http://www.godhatesfags.com/) samalla tavalla kuin sitä koraaniakin lukevista, vaikka molemmat mainostaa itseään rauhan uskontoina ja molempien pyhistä kirjoista löytyy ihan oikeesti asiaa tukevia lauseenpätkiä.

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*

Avatar
#447 • • REivaaja Guest

mariq, 20.7.2006 15:05:
*lmao* Tälle repesin ihan täysin! Eihän siis tietenkään ongelmia ole olemassa, jos niistä ei kukaan puhu *joo* Way to go, niomic! *aplodit*

LOL. Sä vain toteat miten tää planeettaa pyörii miettimättä mistä se johtuu ja pitääkö se edes paikkaansa.

Kyllä suuri osa nykyisistä mielenterveysongelmista johtuu juurikin siitä että tiedetään paremmasta. Ilman mediaa, globaalia kommunikointia ja ylisuuria asutuskeskuksia nälänhätä ja pedofilia olisivat vain normaalia arkea, eikä ne sairastuttaisi yhteisön jäseniä jossa kaikille ne ovat normaalin kriteerien puitteissa. (Mieti vertaistukea hetki) Siinä vaiheessa kun tajuat olevasi muita heikommassa asemassa sinulle tärkeässä asiassa, kasvaa todennäköisyytesi sairastua psyykkisesti monituhatkertaisesti. Olkoot se sitten raha, valta, älykkyys, rakkaus, tai mahdollisuudet, ihan sama.
(nyt mieti pieniä alle 4v lapsia. Ovatko he onnettomia koska heillä ei ole sitä mitä naapurilla?)
Avatar
#448 • • Edited REivaaja Guest

2la, 20.7.2006 15:29:

No HALOO!! Sinä et nähtävästi käsitä lasten hyväksikäytöstä hevon helvettiä. Luuletko, että ne lapsen traumat ja kärsimykset tulevat siitä, että muut pitävät tätä "leikkiä" sairaana?! Niin että jos se kaikkien mielestä olisi ihan ok, olisi se lapsenkin mielestä ok?

Toki häpeän tunne, pelko siitä, mitä äitikin sanoisi jos tietäisi, pahentaa lapsen oloa, mutta ei se nyt ainoa negatiivinen asia siinä iljettävyydessä ole!

Mua oksettaa tuo sun kommenttisi nyt niin paljon että olisi parempi jättää vastaaminen tähän. Mutta enpä jätä.



Niin sairasta kuin se onkin, niin kyllä pedofilian sairaus perustuu puhtaasti sen sairauteen.

Se on mietitty joskus kristinuskon kulta-aikaan siten. Esim: juutalaisilta: pippelissä esinahka=pippeli paisuu ja kantaja kuolee. Pippelissä ei esinahkaa = ei paisu (siis kasvain) ja kantaja säilyy.

Lapsi ei saa saada lasta = Ei ole tarkoitettu siitettäväksi.
(Ja penissyövästähän syytettiin runkkaamista, mutta kun löydettiin pöpöt, jäi opittu uskomus runkkaamisen pahuudesta voimaan ja keksittiin luovempia rangaistuksia lapsille. Kuten että tulee sokeaksi.)

Ja tämänhän takia voidaankin kiistellä 16 ikävuoden mielekkyydestä pedofilian rajaksi.

Tää on kyllä ihan mun loogista teologian ja moraalin välistä paskavyyhdin purkua. Yksityiskohdista en voi luvata, mutta periaatteesta voin lyödä pääni pantiksi.

Ja ei, ei tarvitse/kannata vastata.

Anteeksi ny että yritän tuottaa pettymyksen, mutta tässä maailmassa ei ole mitään taikanappuloita joita painamalla olisi kaiken yläpuolella.
Avatar
#449 • • REivaaja Guest

Ana-5000, 16.9.2008 12:18:
Mikäli kyseinen huippuosaaja aikoo Suomen kansalaiseksi mieliä tai muuttaa tänne pysyvästi asumaan, niin totta munassa. Olettaisin tosin, että tämä huippuosaaja tunnistaa itse nämä tarpeensa ja opiskelee kielen ihan omaehtoisesti. Toinen hyvä kysymys on myös, että minkä takia tänne muuttaisi edes näitä ihmisiä, kun Suomessa on tunnetusti osaamisesta ollut tapana maksaa kitsaasti ja verottaa siitäkin puolet pois, jotta muut (joita on valtaosa maahantulijoista) "huippuosaajat" saadaan ruokittua ja asutettua?

Suurin osa maahanmuuttajistahan ei tosiaankaan ole Nokialle töihin tulevia huippuosaajia, vaan kehitysmaista tänne saapuvia, kouluttamattomia ja kielitaidottomia ihmisiä.



Eli me saadaan hyötyä muiden maiden koulutuksesta, mutta muut eivät meidän? Fasismia kauneimmillaan. Kun joku kainis aamu heräät ja huomaat ettei ympärilläsi ole yhtään toisen kulttuurin edustajaa, niin silloin sinullakin on syytä olla huolissasi. Oletko sinä seuraava? Ja mihin menee oman maan kansalaiset?

Onko kansallissosialismin ainoa oikea tunnusmerkki todelläkin hakaristi ja juutalaisvaino?
Natsitkin kohteli Amerikkalaisia hyvin ja kommunisteja huonosti.
Sua ei kyllä saa hereille kun joukkohaudoilla. Historia toistaa itseään jos sen annetaan.
Epailija

Posts: 5,636

#450 • • Epailija Physicist, 2nd class.

REivaaja, 30.10.2008 04:08:
Niin sairasta kuin se onkin, niin kyllä pedofilian sairaus perustuu puhtaasti sen sairauteen.



= kehäpäätelmä. Pedofilia ei ole sairaus sen enempää kuin homouskaan, vaan seksuaalinen suuntaus.

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

phanatic

Posts: 1,123

#451 • • phanatic

foobar, 1.11.2008 23:43:
Taas pari ajankohtaista esimerkkiä muslimien suvaitsevaisuudesta ja kulttuurista:

13-vuotias tyttö kivitettiin joukolla Somaliassa kuoliaaksi, koska hänet oli raiskattu:
http://news.yahoo.com/s/ap/20081101/ap_on_re_af/af_somalia

Onneksi Heidi Hautala ja Astrid Thors ovat perustamassa rekrytointipisteitä Afrikkaan! Kyllä kulttuuri taas rikastuu.



Mielestäni olisi ollut ihan mukavaa, että esim. tuo 13-vuotias tyttö olisi saatu "rekrytoitua" pakoon Somaliasta ennen kivittämistä.
Damien

Posts: 2,882

#452 • • Damien [tr3ox]

foobar, 1.11.2008 23:43:
Taas pari ajankohtaista esimerkkiä muslimien suvaitsevaisuudesta ja kulttuurista:

13-vuotias tyttö kivitettiin joukolla Somaliassa kuoliaaksi, koska hänet oli raiskattu:
http://news.yahoo.com/s/ap/20081101/ap_on_re_af/af_somalia


"Maahanmuuttajalehti lietsoo homovihaa Berliinissä":
http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=137269

"Lehti antaa lisäksi ymmärtää, ettei homon tappaminen ole islamilaisen lain mukaan rikos."

Onneksi Heidi Hautala ja Astrid Thors ovat perustamassa rekrytointipisteitä Afrikkaan! Kyllä kulttuuri taas rikastuu.



Ei se nyt noinkaan ole. Somali-Militantti-Arabi-Muslimi yhtälössä on iso mannermainen aukko, nimeltään Afrikka. Sekasortoinen Somalia, hyväksikäytetty maanosa, lisää sekasortoa ja sen jälkeen sekopäinen päällikkö vetämään tätä ruotua AK47 sojottamassa kohti taivaita.

Ei Muslimit ole sekaisin sen enempää kuin kotimaamme Lääkäriliitto tai Kristillisdemokraatit. Kaikki ääriliikkeet jotka kohdentavat voimavaransa, yksilön vapauksien rajoittamiseen, ovat yksiselitteisesti perseestä. Korjaan, kaikki toiminta mikä kohdentuu yksilön itsemäärämisoikeuden rajoittamiseen on perseestä ja fundamentalismi kaiken muun paitsi sananvapauden kohdalta on tietämättömyyttä.
Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#453 • • Aziz Combat Fighter

phanatic, 2.11.2008 10:16:
---
Mielestäni olisi ollut ihan mukavaa, että esim. tuo 13-vuotias tyttö olisi saatu "rekrytoitua" pakoon Somaliasta ennen kivittämistä.



Siellä elää miljoonia ihmisiä sodan keskellä, ja vastaavanlaista kauhuleffamatskua tapahtuu koko ajan vaikka niistä ei tänne paljoa uutisoidakaan.

Kuinka monta olisi tarkoitus ottaa, ja miten otettavat valikoidaan? Miten voidaan varmistaa, ettei oteta niitä kivittäjiä tai niitä jotka tulivat verihurmoksessa katsomaan "oikeuden" toteutumista?

Vai oliko tämä murhattu tyttö jotenkin poikkeuksellinen?

Ja miksi lopettaa Somaliaan. Oikeastaan koko Afrikkahan on niin hirvittävässä tilassa, että esim. kaikki nälkään kuolevat lapset pitäisi heti päästää kerskakuluttamaan länsimaihin. Potentiaalisia autettavia ja tulijoita on satoja miljoonia.

Montako heistä pitäisi ottaa Suomeen, ihan oikeasti? Anna joku luku.
Avatar
#454 • • REivaaja Guest

Ana-5000, 4.11.2008 04:15:
Montako heistä pitäisi ottaa Suomeen, ihan oikeasti? Anna joku luku.

Tässä pitäis nyt sitten olla joku ministeriön jäsen ilmeisesti. Musta aika epäolennaista kysyä montako. On paljon helpompaa kysyä kuin vastata. Vastaa siis itse. Ja Suomi ei edelleenkään ole maailman ainoa - eikä listan eka - johon maahanmuuttajia voi sijoittaa...
phanatic

Posts: 1,123

#455 • • Edited phanatic

Ana-5000, 4.11.2008 04:15:
---
Ja miksi lopettaa Somaliaan. Oikeastaan koko Afrikkahan on niin hirvittävässä tilassa, että esim. kaikki nälkään kuolevat lapset pitäisi heti päästää kerskakuluttamaan länsimaihin. Potentiaalisia autettavia ja tulijoita on satoja miljoonia.

Montako heistä pitäisi ottaa Suomeen, ihan oikeasti? Anna joku luku.



Koska kaikkia ei voida auttaa, ketään ei pidä auttaa?
20 512,3

Montaako hädänalaista afrikkalaista (meidän suomalaisten) sinun mielestäsi pitäisi auttaa? Anna joku luku.

Edit: ottamalla enemmän naisia, voimme olla 100% varmoja, että raiskareita ja puukottajia tulee vähemmän. Vai monenko somalinaisen olet kuullut syyllistyneen näihin rikoksiin? Joten luulisi sinun tilastojen ystävänä kannattavan ainakin tätä ajatusta lämpimästi.

Edit2: Eikö ole hieman mustavalkoista heittää tuollaista "no pitääkö sitten kaikki maailman nälkäiset lapset tuoda tänne"-tyylistä kommenttia jos jossain ehdotetaan hädänalaisen ihmisen auttamista. Mustavalkoinen ajattelu on kaiken pahan alku ja juuri.
Avatar
#456 • • REivaaja Guest

phanatic, 4.11.2008 06:46:
Edit: ottamalla enemmän naisia, voimme olla 100% varmoja, että raiskareita ja puukottajia tulee vähemmän. Vai monenko somalinaisen olet kuullut syyllistyneen näihin rikoksiin? Joten luulisi sinun tilastojen ystävänä kannattavan ainakin tätä ajatusta lämpimästi.

Onhan toiki nyt vähän kyseenalaista. Toki joudun kannattamaan sen vuoksi että Somaliassa naisia silvotaan.
Damien

Posts: 2,882

#457 • • Damien [tr3ox]

phanatic, 4.11.2008 06:46:
---
Ana-5000, 4.11.2008 04:15:
---
Ja miksi lopettaa Somaliaan. Oikeastaan koko Afrikkahan on niin hirvittävässä tilassa, että esim. kaikki nälkään kuolevat lapset pitäisi heti päästää kerskakuluttamaan länsimaihin. Potentiaalisia autettavia ja tulijoita on satoja miljoonia.

Montako heistä pitäisi ottaa Suomeen, ihan oikeasti? Anna joku luku.

---


Koska kaikkia ei voida auttaa, ketään ei pidä auttaa?
20 512,3



Lähinnä omaa etuaan ajavien poliitikoiden populistiset ja mitään aikaansaamattomat yritykset pitäisi valtamedian puolesta jättää omaan varjoonsa. Jos kansainvälinen yhteistyö ala YK, ei vielä toimi kunnolla (korruptio vs. G5 vs. turvallisuusneuvoston isotpojat), miten joku paikallispoliitikko suomesta voi saada mitään aikaan Somaliassa. Ei niitä Ahtisaaria nyt ihan joka kuusen oksalla kasva. Kansainvälinen yhteistyö on kuitenkin se ainoa looginen ratkaisu ja kaikki muut voimavarat, voisivat pikkupiipertäjät kohdentaa kotimaisiin ongelmiin, kun niitäkin on vielä riittävästi ratkottavana.
phanatic

Posts: 1,123

#458 • • phanatic
Eli niin kauan, kuin kansainvälinen elin, jossa suurimman mittakaavan ihmisoikeusloukkaajilla on veto-oikeus, on voimaton lähes kriisin kuin kriisin edessä, kenenkään on taas kerran turha puuttua toisten asioihin. Ihmisoikeusloukkaukset pysykööt maan sisäisinä asioina.

Ja kyllä, pidän Thorsin lausuntoja populistisena hömppänä, mutta mielestäni on uskomatonta käyttää kivitettyä tyttöä perusteluna sille, kuinka meidän ei pitäisi ottaa pakolaisia maasta, jossa moista tapahtuu.
Damien

Posts: 2,882

#459 • • Edited Damien [tr3ox]

phanatic, 4.11.2008 12:51:
Eli niin kauan, kuin kansainvälinen elin, jossa suurimman mittakaavan ihmisoikeusloukkaajilla on veto-oikeus, on voimaton lähes kriisin kuin kriisin edessä, kenenkään on taas kerran turha puuttua toisten asioihin. Ihmisoikeusloukkaukset pysykööt maan sisäisinä asioina.

Ja kyllä, pidän Thorsin lausuntoja populistisena hömppänä, mutta mielestäni on uskomatonta käyttää kivitettyä tyttöä perusteluna sille, kuinka meidän ei pitäisi ottaa pakolaisia maasta, jossa moista tapahtuu.



Tsot tsot, itse kävit venkuilemassa lainausmerkkien saattelmana sarkastisesti kuin Mckain konsanaan, joskin sinällään aivokääpiö tason Muslimi vihapostiin.

Ana vaan tarttui syöttiin ja liipaisi samaa sarkasmia takaisin.

Minä koitin korkeintaan tuoda sen moraaliittomuuden esiin - kun ratsastetaan viattomien kärsimyksillä eikä oikeasti saada mitään merkittävää aikaan - mikä on mielestäni poliittisen pelin suurin helmasynti.

Kuka tässä nyt sitten on oikeassa? Vitustako minä tiedän, mutta noin se tapahtumakulku meni siinä vaiheessa, kun itse hyppäsin tähän junaan...

edit: kappalejaot.
Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#460 • • Aziz Combat Fighter

phanatic, 4.11.2008 06:46:
---
Koska kaikkia ei voida auttaa, ketään ei pidä auttaa?
20 512,3



20.000? Selvä. Onnistunee tässä kolmen vuoden aikana. 20.000 on luku, minkä voin hyväksyä. sen verran on vielä kantokykyä.


Montaako hädänalaista afrikkalaista (meidän suomalaisten) sinun mielestäsi pitäisi auttaa? Anna joku luku.



Minusta meidän pitää auttaa niitä, jotka sitoutuvat yhdessä auttajien kanssa rakentamaan oman maansa kuntoon. Ensin Somaliaan pitäisi lähettää uskottava sotilaalliinen voima ja riisua militantit islamistit vallasta, asettaa maahan hallitus ja alkaa rakentamaan somaliaan teitä, kouluja, sairaaloita ja muita infrastruktuurin osia, millä Somaliasta saadaan somaleille elinkelpoinen maa.

Mun mielestäni muutaman tuhannen etuoikeutetun tänne päästäminen ei ratkaise yhtään mitään.


Edit: ottamalla enemmän naisia, voimme olla 100% varmoja, että raiskareita ja puukottajia tulee vähemmän. Vai monenko somalinaisen olet kuullut syyllistyneen näihin rikoksiin? Joten luulisi sinun tilastojen ystävänä kannattavan ainakin tätä ajatusta lämpimästi.



Jos itse saisin valikoida, ottaisin toki mielummin naisia kuin nuoria miehiä.


Edit2: Eikö ole hieman mustavalkoista heittää tuollaista "no pitääkö sitten kaikki maailman nälkäiset lapset tuoda tänne"-tyylistä kommenttia jos jossain ehdotetaan hädänalaisen ihmisen auttamista. Mustavalkoinen ajattelu on kaiken pahan alku ja juuri.



Ei missään nimessä ole mustavalkoista muistuttaa siitä, että auttamalla yhtä hädänalaista somalia peset kätesi ja moraalisi puhtaaksi siitä tosiasiasta, että somaliaan jää miljoonia somaleita, joilla ei ole rahkeita paeta vauraisiin länsimaihin.

Sen sijaan että otetaan tänne ne muutama tuhat turvaan systeemin elätettäväksi olisi varmaan aiheellista painostaa kansainvälistä yhteisöä lopettamaan maan sotatila uskottavalla interventiolla.

Koska tulijoista ei voi suomeen sijoittamalla auttaa kuin jotakin promillea, jos sitäkään.