Huumeista

3,602 posts, 181 pages, 1,840,521 views

tbo

Posts: 935

#2701 • • tbo budhisattva

interkosmos, 14.9.2006 19:11:
---
tbo, 14.9.2006 19:05:

koska Eurooppaan tuodaan niin paljon marokkolaista hasaa että se yksinkertaisesti monopoloi markkinat.

---


... ja jatketaan tätä vielä sulatetulla muovilla, moottoriöljyllä tms. matskulla. *hmph* Peeällää, nej tack!



Väittäisin et noi jatkeet on suurimmaks osaks urbaanilegendaa, ainakin siinä määrin mitä jatkeella normaalisti käsitetään (vrt. amfetamiini - jokainen välikäsi lisää siihen vielä vähän glukoosia/leivinjauhetta/tiesmitä). Totta kyllä, että sieltä seasta löytyy saastaa ties minkälaista, elmukelmun klimppejä sun muuta, mutta itse sitä tavaraa on erittäin vaikeeta jatkaa enää sen jälkeen kun sen pakattu kuljetusta varten - se prässäytyy niin tiiviiks ettei sitä enää yksinkertaisesti enää voi jatkaa. Ne muovinpalaset johtuu kuljetuksesta. Mutta sit taas, voiki käydä niin (ja useimmiten käykin) että kun tarvitaan tavaraa 30 tonnia maailman laajuiseen levitykseen, niin itse sitä kannabishartsia (mitä hasis siis on, tai pitäis olla) ei löydy 30 tonnia, ja silloin itse siinä valmistusprosessissa laitetaan puolet petäjäistä, niin sanotusti. Petäjäinen on pääasiassa hennaa. Joskus A-studiossa oli vuosia sitten joku espanjalainen tullimies joka kerto et keskiverto marokkolaisessa hasassa joka tuodaan Espanjaan (eli siis suunnilleen abt. kaikki mitä Euroopasta saa) on 40% hennaa, 40% kamelinlantaa ja 20% kannabista. Hennan uskon (testatkaa vaikka värjäämällä hiukset, mut varokaa ettei naapurit soita poliiseja paikalle tuoksun takia), kamelinpaska voi mennä urbaanilegendan piikkiin.

Mut PL on likaista, sen takia sitä ei pidä tukea. Eikä se todellakaan ole likaista sen takia että siinä olis jotain ylimäärästä skeidaa, ehei.

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*

Zandy

Posts: 273

#2702 • • Zandy

Super-Kerttu, 14.9.2006 07:44:
---
UnityF, 14.9.2006 01:39:
meillä on kaverin kanssa kiistaa, onko lakka lailinen edellee vaiko ei?

---

Tossa kesällä kuulin poliisin haastattelun ja silloin lakkaa ei vielä ainakaan luettu huumeeksi! En sit tiedä onko asia nyt jo muuttunut. Saisivat kyllä saada senkin jo huumeiden piiriin.. *igor*



Gamma on luokiteltu Suomessa huumausaineeksi vuonna 2001. Lakka taas on luokiteltu laissa lääkeaineeksi, mutta sen hallussapito voi tuottaa syytteen huumausainerikoksen valmistelusta.
(tämä tieto peräisin muutaman vkon takaisesta Hesarista)
xl8r

Posts: 2,227

#2703 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan

tbo
Huhut kertovat myös pienistä eristä kotimaista kemiantuotantoa: MDMAta on ilmeisesti valmistettu Suomessa joskus, ja muutama vuos sitten muistan nähneeni jonkun jutun jossa poliisi olisi houkutellut jonkun kemianopiskelijan keittelemään kasan amfetamiinia. Tyyppi narautettiin parin kilon satsista, mutta muistaakseni poliisi oli se joka loppuviimeksi sanktioita sai. Tästä en kuitenkaan enempää muista, ja kun kerran ollaan ihan muistin varassa niin ei siitä sitten sen enempää.



Juu, eihän tuo amfetamiinin valmistus niin hirveän vaikea prosessi ole (joskin vähän vaarallinen, prosessissa syntyy helposti syttyviä, myrkyllisiä kaasuja), mutta raaka-aineet taitaa olla pääsosin aika hankalasti hankittavia. Muistaakseni osa komponeinteista oli jopa laittomaksi luokiteltuja.

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

Viltsu

Posts: 2,010

#2704 • • Viltsu noname

Zet4, 14.9.2006 01:20:
-
Summasummarum, tuskin tulen tästä pidemmälle keskustelua jatkamaan, koska tästä on jo saanut sellaisen kuvan, että jatkaminen tulee olemaan yhtä hedelmällistä kuin jehovan kanssa väittelyn. Palaan asiaan sitten myöhemmin kunhan tehdään muutakin kuin piirrellään niitä pillunkuvia side silmillä seinälle.



*loves Hansa :D*

nettihän se keskustefoorumina rokkas, jeh <4

*pakollinen erowid linkitys*
http://www.erowid.org/psychoactives/families/families.shtml

Tuuks illuihin?

--
teknoheput vaan hölisee bumbumbum ja sit tulee pläppläppläpböm, ihan jakomielitautista - Remu Aaltonen

antonsonin

Posts: 2,712

#2705 • • Edited antonsonin laserpoint.

UnityF, 14.9.2006 07:49:
---
Super-Kerttu, 14.9.2006 07:44:

Tossa kesällä kuulin poliisin haastattelun ja silloin lakkaa ei vielä ainakaan luettu huumeeksi! En sit tiedä onko asia nyt jo muuttunut. Saisivat kyllä saada senkin jo huumeiden piiriin.. *igor*

---


Toivottavasti saisivat sen jo pikkuhiljaa. *grr*



Eiks lakka ole teollisuudessa käytetty liuotin :o ... Sellasta ei vissiin ihan heti laittomaks saa.
Viltsu

Posts: 2,010

#2706 • • Viltsu noname

as, 14.9.2006 21:30:
---


Eiks lakka ole teoll"%"!#¤&



http://fi.wikipedia.org/wiki/Lakka
http://www.puuvene.net/Lehti/2001-1/lakkaus.html

...toi lakka sanana särki ihmeen hyvin korvaan vasta telkusta tulleessa " Kotimaan katsauksessa* ", jossa puitiin GBL käyttöä ja viimeaikaisia kuolemantapauksia aiheen tiimoilta.

tjeu uutiset:

SIIDERI noussut OLUEN edelle suosiossa nuorten keskuudessa.
vs.
SIDU myy nykyään enemmän kuin BISSE.

__________________________________________
*lainausmerkeissä koska saattoi olla myös Ajankohtainen kakkonen..

--
teknoheput vaan hölisee bumbumbum ja sit tulee pläppläppläpböm, ihan jakomielitautista - Remu Aaltonen

John

Posts: 1,384

#2707 • • John Lauma

xl8r, 14.9.2006 01:31:
Sen jälkeen kun kaman vetäminen bileissä alkoi vähentyä ja alkoholin juominen yleistyä, bileistä alko pikkuhiljaa tulla turhan baarimaisia. Meinaan siis sitä yleistä herutus/tyrkytys meininkiä...


Kyllä ihmiset mun mielestä ovat edelleen yhtä lailla silmät väärinpäin ja hampaat irveessä, eikä se viinan kulutuskaan aikasemmin mitenkään pienempi ollut...*ding*

xl8r, 14.9.2006 01:31:
Muistelen itse haikeudella aikaa, jolloin bileissä katteltiin kaikeinmoisia känniääliöitä pahalla. Tiedän, oli se ehkä hieman ylimielistä arvostella toisia kemiallisessa pöllyssä, mut mitä sitten? Ihmiset käyttäyty ainaikin mun mielestä paremmin ja yleinen fiilis oli paljon korkeammalla.


Kyllähän niitä känniääliöitä vieläkin dissataan... ja yhtälailla stereoidipiribodareita, joista mä ainakin olen tyytyväinen ettei näy yhtä paljon bileissä nyt kuin joskus viitisen vuotta sitten, koska ne ovat ihan oikeasti pelottavia.

xl8r, 14.9.2006 01:31:
Bileistä on muutenkin menny sielu tuon "baariintumis"-ilmiön myötä.


Ihan kun olisin kuullut tän joskus ennenkin... *vink*

xl8r, 14.9.2006 01:31:
Huvittavaa sinänsä kattoo, kun anniskelualueella istuu enemmän väkee kun tanssilattialla on. Ja samalla tämä ilmiö on myös vienyt mielestäni tuota "teknofilosofiaa" mukanaan.


Miksi ei anniskelualueella saisi istua kuuntelemassa musaa ja nauttia hyvästä seurasta jos ei jaksa enää loikkia joka bileissä tanssilattialla? Osa bileporukasta alkaa kuitenkin olemaan jo sen ikäistä, ettei ihan samalla nuoruuden innolla jaksa hippailla, vaikka musiikki ja bileet ovat edelleen sydäntä lähellä.

--
Fancy some cheese, Gromit?

xl8r

Posts: 2,227

#2708 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan

John
Miksi ei anniskelualueella saisi istua kuuntelemassa musaa ja nauttia hyvästä seurasta jos ei jaksa enää loikkia joka bileissä tanssilattialla? Osa bileporukasta alkaa kuitenkin olemaan jo sen ikäistä, ettei ihan samalla nuoruuden innolla jaksa hippailla, vaikka musiikki ja bileet ovat edelleen sydäntä lähellä.



Empä sitä ole kieltämään, mikäpä minä olen sanomaan. Mutta suhdeluku tuntuu olevan jotenkin pielessä jos baarin puolella on enemmän väkeä kuin tanssilattialla. Kyse on kuitenkin pääasiassa elektronisestatanssimusiikista. Eikä baarin puolella istu pelkästään vanhat parrat, vaan uudet, nuoremmatikin, tuntuvat viihtyvän enemmän mukin kanssa kuin tanssimassa. Mielestäni (tämä nyt on taas minun mielipiteeni) tälläinen käyttäytyminen ei paljon poikkea tavallisesta baari-illasta, mitä minä en ainakaan halua bileissä käymisen olevan.

Itsellä alkaa myöskin tuo ikä painaa, mutta viihdyn silti (aina kun tekemisiltäni ennätän) tanssilattialla. Itse nautin tanssimisesta edelleen vaikka kuntoa ei enää olekkaan niinkuin silloin joskus ennen. Istun toki itsekkin alas välillä nauttimaan virvokkeita, mutta kuka ei niin tekisi.

Luulen, että se mitä yritänkin sanoa, on että virvokkeitten (niin laillisten kuin laittomienkin) nauttiminen ei saa muuttua pääsyyksi bileissä käymiseen, vaan sen on mielestäni oltava sivutoimintaa ja lähinnä lisä hauskanpitoon. Jos hauskaa ei pysty pitämään muuta kuin pallo täysin jumissa, kannattaa varmaan kääntyä lähimmän AA:n puoleen...

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

Damien

Posts: 2,882

#2709 • • Damien [tr3ox]

mikkihiiri, 14.9.2006 16:58:
---
rewind, 14.9.2006 12:38:
Nyt kun ne on pommitettu sieltä paremmille viljelmille, niin luulisi että kaman tulo olisi sieltä tyrehtynyt. Vaan kun ei. Jenkitkö siellä jatkaa toimintaa ja kerää rahat talteen vai mitä helv?

---


Afganistanissa unikkoja viljelee ne samat miehet kuin ennen vuoden 2001 Koalition hyökkäystä ja Taleban-hallinnon romahtamista. Ei niitä huumeparoneita olla saatu mihinkään hätistettyä, kun taitaa heillä olla läheiset suhteet Karzain hallintoon (varmaan myös Nato:kin joukkoihin...)Viljelmätkin voivat paremmin kuin koskaan. Taisi olla niin vielä, että vuoden 2006 sato on paras ikinä.



110 metric tons of opium ja toi siis vielä ylituotantoa.
lähde: Daily shown uutisskitti...
Avatar
#2711 • • cjet Guest

Muikku, 26.9.2006 08:01:
Huumeista
Pidä hampaat suussas

http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=2694



Nii, ylläri. Jos ei n00bit tota tiedä ja ihmettelee ku hampaat lohkeilee ajoittain nii voi voi. Kaiken syövytyksen lisäks kannattaa viel purra iha vitusti hampaita yhteen ja jauhaa suuta. Kyl ne siit sit ajan kans putoilee ja lohkeilee. *nauru*
hallucinogen

Posts: 8,190

#2712 • • hallucinogen Edain

Cjet, 26.9.2006 08:32:
Nii, ylläri. Jos ei n00bit tota tiedä ja ihmettelee ku hampaat lohkeilee ajoittain nii voi voi. Kaiken syövytyksen lisäks kannattaa viel purra iha vitusti hampaita yhteen ja jauhaa suuta. Kyl ne siit sit ajan kans putoilee ja lohkeilee. *nauru*


Itse oon nähny muutaman kerran kun jengi on rutannu pillin suuhun ja jauhanu sitä sit loppuillan suojatakseen hampaitaan =D

--
pikku-*possu*

lurjus

Posts: 42

#2713 • • lurjus
joo passi ja hammasharja mukaan(ja tahna tietty:D)
monoxide

Posts: 193

#2715 • • monoxide Lipton Cocton

Kuukunen, 27.9.2006 20:05:
nyt on sitten kukkaruukutkin laittomia http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Hampun+viljelyn+yrityskin+muuttuu+huumerikokseksi/1135221924845



Joo tässä se taas nähdään että miten meillä täällä napajäätiön kupeessa hoidetaan asiat. Eli voiko tämän tulkita siten että jos kävelet kauppaan ja ostat sieltä multaa, lannotteita ja ESL Valoja niin poliisi saa napata sinut kadulta ja heittää putkaan kolmeksi päiväksi epäiltynä huumausainerikoksesta?

Huumeiden hallussapidon yritys jäi vielä säätämättä rangaistavaksi. Tällaista yritystä edeltää yleensä yritys hankkia huumeita, ja tällainen yritys on jo rangaistavaa, hallitus totesi lakiesityksessään.

Elikkä jos tälläinenkin laki tulee niin kaikki olisivat potettiaalisia rikollisia joita voidaan pidättää pelkästään sillä perusteella että poliisi epäilee hänen yrittävän hankkia jostain huumeita. Sittenhän voidaankin ruveta pidättämään ihmisiä jalkakäytävältä sillä verukkeella että epäilemme sinun kävelevän punaisia päin tai pidättää autoilioita koska epäilemme että ajaisit ylinopeutta.

--
Ei se matka tapa vaan vauhti!

Amuck

Posts: 2,396

#2716 • • Amuck dub-i-dub

Kuukunen, 27.9.2006 20:05:
nyt on sitten kukkaruukutkin laittomia http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Hampun+viljelyn+yrityskin+muuttuu+huumerikokseksi/1135221924845


"Rikollista on tulevaisuudessa myös yritys valmistaa kukkaruukkuja, joissa joku aikoo kasvattaa huumeita."

"Lakivaliokunta huomautti mietinnössään, että rangaistavuus ulottuu poikkeuksellisen pitkälle, jos rikoksen valmistelun yrityskin säädetään rangaistavaksi. Valiokunnan mielestä näin pitää silti tehdä."


Voi elämä. :D Mitenköhän mun kultaköynnöspurkeillekin nyt käy. Poliisisetä tulee ja hakee pois - "Kuitenkin mietit päihteidenkasvatuksen yrittämisen aikomista!" Tästä edes pitää Biolan-pussikin kantaa salaa kotiin. Entäs noi rizlat mitä mulla on?

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

hallucinogen

Posts: 8,190

#2717 • • hallucinogen Edain

Amokk, 27.9.2006 21:23:
"Rikollista on tulevaisuudessa myös yritys valmistaa kukkaruukkuja, joissa joku aikoo kasvattaa huumeita."

"Lakivaliokunta huomautti mietinnössään, että rangaistavuus ulottuu poikkeuksellisen pitkälle, jos rikoksen valmistelun yrityskin säädetään rangaistavaksi. Valiokunnan mielestä näin pitää silti tehdä."


Voi elämä. :D Mitenköhän mun kultaköynnöspurkeillekin nyt käy. Poliisisetä tulee ja hakee pois - "Kuitenkin mietit päihteidenkasvatuksen yrittämisen aikomista!" Tästä edes pitää Biolan-pussikin kantaa salaa kotiin. Entäs noi rizlat mitä mulla on?


hahah :D Nyt alkaa menemään jo kyllä aivan naurettavaksi :D Millä ne on muuten aikonu todistaa, että joku on aikeissa tehdä huumausainerikoksen jos ei ole edes siemeniä vaan kukkaruukut, lannoitteet ja ehkä jopa tarkoitukseen mahdollisesti sopiva valaisin :D Ehkä ne tsekkaa sun tietokoneen ja jos oot lukenu esim. tätä keskustelua niin on todennäköistä et olit kasvattamassa huumeita kansainvälisille markkinoille ;D

--
pikku-*possu*

T0mbstone

Posts: 728

#2718 • • T0mbstone The Process.

Kuukunen, 27.9.2006 20:05:
nyt on sitten kukkaruukutkin laittomia http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Hampun+viljelyn+yrityskin+muuttuu+huumerikokseksi/1135221924845



Suunta parempaan päin! Kohta eletään minority report yhteiskunnassa. *lmao*

Totalitarismiahan toi nyt alkaa jo olla ja toi jos joku antaa viranomaisten mielivallalle suuren jalansijan. Miten tommosta lakia voi edes valvoa....

Mutta jos lainsäädäntö pidetään yhdenmukaisena ja säädetään muitakin elämän osa-alueita koskevia samanhenkisiä lakeja... ah minkä vapauden toi antaa keksiä ties kuinka kummallisia tapoja rangaista niskuroivia kansalaisia!

Mulle tuli ekana mieleen moottoripyörät. Jos omistaisin sellaisen kävisin jo samantien luovuttamassa rikoksentekovälineen ja ajokorttini valtiolle. Kuka nyt tehokkaalla moottoripyörällä ajaisi koko ajan rajoitusten mukaan?

--
~If you understand, things are just as they are... If you do not understand, things are just as they are....~

Amuck

Posts: 2,396

#2719 • • Amuck dub-i-dub

hallucinogen, 27.9.2006 21:31:
Ehkä ne tsekkaa sun tietokoneen ja jos oot lukenu esim. tätä keskustelua niin on todennäköistä et olit kasvattamassa huumeita kansainvälisille markkinoille ;D


Kai se riittää kun kaiuttimista raikaa TEKNO xP yäk kauhia

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

hallucinogen

Posts: 8,190

#2720 • • hallucinogen Edain

Amokk, 27.9.2006 21:34:
Kai se riittää kun kaiuttimista raikaa TEKNO xP yäk kauhia


Kuinka moni hampunkasvattaja muuten valmistaa itse ruukkunsa? =D Ehkä poliisin pitäs soluttautua teknobileiden sijasta jonnekin savenvalukurssille tms :D

--
pikku-*possu*