"Siistit biletyypit" Appreciation thread

262 posts, 14 pages, 140,114 views

Kievari

Posts: 88

#261 • • Kievari

Replying to "Siistit biletyypit" Appreciation thread:


---
ainakin tänään Summer Soundseilla (jotka itse luokittelin pileiksi, mutta näköjään olin väärässä) tunsi itsensä hyvinkin ulkopuoliseksi koska oli pukeutunut "bileisiin". ihan tavisvaatteissa oli ehkä 99% populasta, muutamalla ehkä vähän neonväriä mutta niitä nyt näkee normi baareissakin teineillä päällä.

tuli vähän ikävä "vanhoja hyviä aikoja", ei pelkästään kyllä sen pukeutumisen takia..
---


sama fiilis :/ en niitä kekkereitä ihan konemusabileiksi laskisi, mut tulipa nähtyä. uusia tuulia odotellessa.Samaa mieltä täälläkin... Kuvittelin, että useampi olisi jaksanut pukeutua reivikamoihin mutta oli aika yksinäinen olo, tosin niiden henkilöiden kanssa oli sitä kivempi jutella, joilla sitä vaatetusta oli.
Itselläni oli kaikille kolmelle päivälle vähän erilainen bilevaatetus, kyllä mä haluan aina tampata ufohousuissa ja neonväreissä.
nazarie

Posts: 176

#262 • • nazarie saapasjalkakissa
Mulla ei mukavuussyistä ollut reivipöksyjä (oli törkeen kuuma *pökr*) mut kun erottuu siitä tuhansien ihmisten massasta vähääkään niin selän takana jupinaa ja tuijottelua tuli heti :D mikä on lähinnä huvittavaa, ja tälläkin kertaa tuli onneksi useampikin kehumaan kun ei ollu ihan peruspissikuteet päällä :) kirkkaanvihreät piilarit toki saa ihmiset väkisinkin katsomaan toisen kerran, lauantain muistin laittaa vielä kissankorvat päähän :D

Siistejä biletyyppejä summersoundeissa oli mun mielestä kaikki joilla oli kivaa, antisiistejä tyyppejä oli kaikki ne joilla oli kivaa toisten kustannuksella. Jonon ohi rynniviä lissuja ja testohirmuja riitti. Muutamilla näky reivipöksyjä ja kiksukarvaa, isot rispektit niille *hymy*

--
The truth may be out there, but lies are inside your head