Colors Festival 2008 7.9.2008 @ Helsinki

219 posts, 11 pages, 75,263 views

ramsau

Posts: 403

#1 • • ramsau chuck my norris
Nonniin.

Kaksipäiväiset festit takana ja olipahan tykitystä. Ihmisiä oli todella paljon ja kaikilla näytti olevan hubaa. Eilen uumoilin ettei tämäniltainen show voisi mitenkään olla parempi.

Olin niin väärässä.

Erick Morillo oli todellinen yllätys, yksi koko festien kovimmista vedoista. Hienoja biittejä, upeita biisejä. Ja sanokaa mitä sanotte, mutta mielestäni Tiësto veti hyvän, kovan ja todella tanssittavan setin. Me likey!

Just Be *sydän*

Jalat ovat aivan hapoilla kahden päivän tanssimisen jälkeen, penikat ja takareisi aivan jumissa. Luulenpa ettei huomenna kävellä ollenkaan vaan ollaan sängyssä ja pidetään jalat mahdollisimman ylhäällä.. Täytyypi yrittää muistaa venytellä hieman ennenkuin kaatuu sänkyyn..

Kokonaisuudessaan Cosmic Gate, Erick Morillo ja Tiësto vastasivat omasta mielestäni parhaasta tarjonnasta. Vietin päälavalla koko ajan, pikkulavat ei juuri tänä viikonloppuna sytyttäneet ollenkaan. Joten paha niistä on nyt sitten tarinaa kertoa, joku muu tehköön sen.

plussaa:
-ihmiset
-musiikki
-valot
-laserit
-musiikki
-palvelun nopeus tiskeillä
-kaikki toimi mielestäni loistavasti!
-musiikki

miinusta:

-kuuma..

Kiitos Alex, kiitos Colors, kiitos ihmiset. Te teittä tästä viikonlopusta ainakin minulle ikimuistettavan! Ensi vuonna jälleen uudestaan.
antti83

Posts: 206

#2 • • antti83
Olipahan varsin mukavat kemut kyllä. Saavuin ennen kahdeksaa paikalle ja oletin että sisäänpääsy olisi samassa paikassa kuin muissakin Kaapelitehtaan bileissä. Ei ollut, mutta onneksi sain järjestäjiltä neuvon sisäänpääsyn sijainnista rakennuksen takapuolella. Ilman sitä olisi saanut kierrellä ympäri taloa, varsinkin kun opasteet sisäänkäynnille puuttuivat kokonaan (tai ainakaan en nähnyt ohjeita missään). Jonoa ei ollut ollenkaan ja homma sujui oikein mallikkaasti myös narikassa.

Itse päälava oli saatu hienon näköiseksi ja ne screenit oli aivan mielettömän siistit. Myöskin valot oli asiallisimmat mitä olen kaikissa Kaapelin bileissä nähnyt. Erityiskiitos loistaville valo- ja video-ohjaajille, mielettömän hienoa jälkeä saitte kyllä aikaiseksi. Muissakin huoneissa lavat oli ihan siistin näköiset. Baaritiskeillä homma toimi todella hienosti, ei jonoja ja ystävällistä henkilökuntaakin. Ruokaa en tullut maistaneeksi.

Sander van Doornin ja Marcus Schulzin setit eivät oikein innostaneet, aika tasapaksua perussettiä. Housen puolella tykkään vähän iloisemmasta ja sielukkaammasta saundista, joten Morillon saundi ei oikein iskenyt minulle. Mutta varmasti ihan asiallista settiä niille jotka tuollaisesta saundista enemmän pitävät. Tieston setti oli kyllä selkeästi parempi kuin viime vuonna Colorsissa, ihan kiva setti, mutta ei oikein sekään iskenyt täysillä minulle. Päälavan soittajista Alex oli kyllä ihan omaa luokkaansa, siinä paras setti omaan makuuni. Tällä kertaa pienempien lavojen saundi toimi kyllä itselleni paremmin kuin päälavan kattaus. Stonebridge, Jay Mellin, Toukka ja Cosmo vetivät kyllä omaan sävelkorvaani nähden parhaimmat setit *sydän*

Jäädään mielenkiinnolla odottamaan mitä Alex ja kumppanit ensi vuonna keksivät :)
Rika*

Posts: 13

#3 • • Rika*
Erick Morillo *sydän*
Vertigo

Posts: 589

#4 • • Vertigo
Stonebridge rokkas!
trustus

Posts: 178

#5 • • Edited trustus
Erick Morillo, Hoxton Whores ja Tiesto.... Merikaapelissa oli kyl aika amazon ilma välillä..
Kiitos!!! Eipä ollut muita miinuksia, kun ei tajunnut ottaa tätä päivää töistä vapaaks...

jeps järjestelyt oli kyllä hoidettu todella hyvin, ei tarttenut missään vaiheessa jonotella...
nigel

Posts: 792

#6 • • nigel
Erkki <3
Ja täytyy myöntää että Tiesto myös kelpasi hyvin lattialla, vaikka edellinen setti mitä kuullut ei maistunut sitten yhtään.
Se mitä sunnuntain perusteella näin, niin hyvin hoidetut kinkerit.
Kiitos näistä!
kaapo

Posts: 21

#7 • • kaapo sonicsz
Täydellinen sunnuntai ilta, morillon setti oli odotettua parempi <3
Diar

Posts: 17

#8 • • Edited Diar
plussat: musiikki,valot,palvelun nopeus....

sitten niihin miinuksiin:*poks*: ilmastointi jälleen kerran oli niin surkee*pökr*, nuudelimömmö sai voimaan pahoin,loppu illasta iski iki ihana nestehukka vaikka alkoholia ei pahemmin tullut nautittua... :D ,vessojen jonot oli välillä rasittavan pitkät,istumapaikkoja olisi saanut olla enemmän....nonii..olikoha tää tässä*nauru*
caitrin

Posts: 159

#10 • • caitrin ö_____ö
No niin - kaksi päivää pomppimista takana, 3h unta viime yönä, mutta ei muuten väsytä yhtään, kiitos Colorsin aikaansaaman euforian! *plur*

Ihan ensimmäiseksi täytyy kiittää järjestäjiä - harvoin näkee näin hyvin järjestettyjä bileitä! En voi edes kuvitella sitä työn määrää, jolla tämä kaikki on saatu aikaan - ISO KIITOS SIITÄ!! *aplodit*

Homma vaan TOIMI:

+ Valot, laserit JA niiden ohjaus (jumankauta mikä show!!) *pihkassa**pihkassa**pihkassa* monesti näkee hienoja mutta hukkaanheitettyjä lasereita, kun niitä ei osata hyödyntää - nyt koko paketti toimi, toivottavasti kiitokset välittyvät puikoissa olleille
+ Jonoja ei ollut nimeksikään vaikka jengiä oli kuin pipoa (ok vessajonot on asia sikseen, mutta niitä on joka paikassa kun jengi jää sinne koppiin asumaan)
+ Narikka ja muu palvelu oli ystävällistä ja ripeää
+ Morillo + Hoxton Whores = *sydän*
+ Ruokaa oli monenlaista ja sitä oli kuin olikin riittävästi
+ Joustavat järjestelyt, esim. vesipullon sai aikaisemmista Kaapelin bileistä poiketen viedä tanssilattialle (sillä siihen jätettiin korkki), mikä vähensi säätämistä huomattavasti ja esti nestehukan syntyä

...ja ihmiset oli kauniita ja niitä oli sopivan paljon ja moni oli jaksanut panostaa kunnon bilereleisiin, mikä on aina virkistävää.


Joitakin miinuksia:

- Tieston hurja volyymi
- Miksei laukkuja tarkastettu? Eräskin valopää (jota ei koskaan saatu kiinni) oli tuonut paikalle pippuri- tms. suihkeen ja päätti sillä huvitella kanssabilettäjien kustannuksella. Muuan tyttö pesi vessassa punaisia kipeitä silmiään koko loppuillan - toivottavasti on jo toipunut!
- Trooppinen ilmasto (jonkunlainen läpiveto tai tuuletusjärjestely olisi plussaa)


Erick Morillo veti pisteet kotiin, herra tykitti sellaista kamaa että oksat pois! Hoxton Whores saa kunniamaininnan koko kemujen hupaisimmalla setillään *hih* Jumppasalissa piti pomppia hymy korvissa ja varpaat hiertymillä. Schulzin maalailu ja Tieston tasapaksu tykitys ei iskenyt (ei ole muistaakseni iskenyt aiemminkaan) mutta se ei fiilistä kaatanut.


Ensi vuonna uudestaan ja vielä kerran KIITOS JA KUMARRUS!
drifter

Posts: 834

#11 • • drifter RoadMonkey | K1
Olipas muuten huonoa viinaa kun tuli pääkin kipeeksi...*nuha**sars*

Mut tosiaan, eipä enää paljoa paremmaksi voi tosta pistää, aika mukavat pippalot. *plur*

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.

Avatar
#12 • • Sunshine^82 Guest
kiitos alex! kiitos colors! huhheijaa mitä meininkiä!! *plur* kurkku käheenä kiljumisesta, jalat rikki hyppimisestä ja korvat soi. ehdottomasti parhaat kemut missä on tullu oltuu! *sydän*

sitten plussia ja muutama miinus... *vink*

+ tiesto <3 klassikoita ja uutuuksia mukavasti sekoitettuna, ei mennyt puuroiseksi tällä kertaa ;)
+ sander van doorn
+ marcus schulz
+ kunnari <3 (unstable toimii livenä kuin nenä päähän)
+ hoxton whores
+ laserit ja screenit aivan jotain uskomattoman kaunista *pihkassa*
+ ripeä toiminta juomatiskillä ja iloiset myyjät *iloinen*
+ gini lonkero *slurps*


- turvatarkastusta ei ollut
- kuumuus
- pissikset naisten vessassa (ei ole eka kerta kun etuillaan ja halutaan vain puuteroida nenä) :D

KIITOS KAIKILLE JÄRJESTÄJILLE!!! *hali*
FinnRaver

Posts: 240

#13 • • Edited FinnRaver
Nyt kaks päivää bilerupeamaa takana ja täytyy sanoo et täs on kyl aika kuitti. Ei voi muuta oikeesti sanoa ku että ISO KIITOS järjestäjille. Suomen bilekansalle annettiin kyl aikamoista herkkua taas pitkästä aikaa. Jo 7. kaapelireivit itellä ja ei tohon paikkaan kyllä kyllästy ikinä. Siinä on vaan sellasta hmm.. taikaa mikä saa syttymään joka kerta kun paikanpäälle tulee.

Lauantaista joo sen verran et Digweed meni itellä vähän yli. En saanu sellast tatsia siihen ku oisin kuvitellu, noh onneks Cosmic Gate pelasti musiikillisesti sen lauantain. Sunnuntaina sit odotukset olikin paljon korkeammalla ja (imo) Markus Schulz heitti kyllä parhaimman setin. Ainaki virtaa riitti viel itellä niihin progebiiseihin sekä kiksuihin! Kyl sellanen överiksi vedetty nostatus jaksaa aina nostaa hymyn kasvoille! Oi että, mä kyl tykkään *sydän* Kunnarin aloitaessa itellä oliki sit jalat ihan muussina ja muutenkin alko väsymys ja jumitus painamaan. Sääli et tiësto meni lähinnä kuunnellessa, no ei herrasta pahaa sanottavaa ainakaan täältä suunnalta ole!

Kavereil kans kiitokset, oli kyl todel mukavaa teidän kans palloilla ja bilettää! *aplodit*

voyager, 7.9.2008 12:05:
Yksi asia mikä jaksaa ihmetyttää, jos nyt tässä hieman avaudun, ovat kaikki spedet "trancepilliensä" kanssa, jotka suoraan sanottuna a) piilaavat musiikin melullaan ja b) siksi vitu***. Kukaan tästä samaa mieltä?



Joo mä pahoittelen, jos todellakin pilasin jonku illan. Puolustukseks sen verran, et mä en kyllä puhallellu siihen pilliin sit kovin useesti ja yleensä sillonki ku puhalsin, yritin saada jonkillaist tahtia siihen touhuun ja sopimaan niihi nostatuksiin etc. Tosin jokakerta ku siihen "erehdyin" puhaltamaan niin joku lajitoveri vastas kutsuun ja alkoki sit epävireisesti puhaltelee 2 sekunnin välein! Mä sentään yritin ottaa kanssareivaajat huomioon! PLUR!

--
Start to dance and we put you in the trance
~Scooter

yertle

Posts: 421

#14 • • Edited yertle
Pidippidii. Bileet oli. Muuta pahaa sanottavaa ei oo kuin että. Miksei Colors oo voinu vaikka lukee tota tän vuoden Laserpointin ketjua, ja oppia sieltä että vettä pitää olla niin helvetisti. Varsinki ku se pääsali oli tuolla niinkin kostea ja kuuma kuin se eilen oli, ni aika paha ettei siellä kahen paikkeilla saanu enää edes limua kaikkialta, ja vettä ei sitte mistään. Ja kun niistä vessojenki hanoista tulee vaan kuumaa vettä. Eli! Ens kerralla enemmän vettä, ja siltä varalta että se loppuu, niin jos vaan mahollista ni hanat vois säätää kylmälle!


Mutta noin muuten. Digweed ja Morillo pelkkää rakkautta, loput artistit loistavia, bileet oli aikalailla parhaat missä oon ollu ja seura oli parasta *sydän*
Kiitos.


Edit. Nii ja istumapaikkoja enemmän. Lasereissa oli tämäkin tänä vuonna ongelmana.
Amnesia

Posts: 888

#15 • • Amnesia
Pistän nyt kommenttini molemmista päivistä samaan viestiin, ei varmaan kukaan häiriinny *hellokitty*

Kokonaisuus toimi, kuten nyt kaapelibileet yleensäkin. Ei tämä ihq-plur-asteikolla ihan kärkipäähän mennyt, mutta konkreettista kritisoitavaa ei liikoja ole. Lähinnä se, että pikkuareenoista olisi saanut enemmänkin irti, kuten "niissä muissa" kaapelibileissä. House-areenalla oli hyvää settiä ja meininkiä aina välillä (erityisesti Mark Doylen setti lauantaina), mutta se perimmäisen huoneen limudisko tuntui jotenkin hengettömältä. Totta kai järkkärit saavat sinne pistää ihan mitä huvittaa, mutta minun mielestä sinne olisi sopinut "jotain ihan muuta" kuin se musiikkityyli mitä pääareenallakin tuli.

Toki omat mielipiteet rajoittuu ihan siihen aikaan mitä sattui olemaan paikalla, jonkinasteisen kipeänä olemisen ja maanantain duunipäivän takia piti skipata viimeiset tunnin kummaltakin päivältä. Mikä ei sinänsä harmita, koska kaikki itseä kiinnostavat setit tuli ennen puoltayötä. Zabiela ja Digweed vakuuttivat, Schulzin setti oli erityisesti alkupuolella loistavaa ja Morillo sitten niinsanotusti räjäytti pankin. Noloa vaan oli Zabielan setin ekat tunnit kun porukkaa oli tyyliin kourallinen.

Screenit tosiaan helvetin hienot, laseritkin paremmat kuin odotin...käytännön asiat toimi ihan jees. Kokonaisuutena jäi kuitenkin hyvä fiilis näistä bileistä *pepsodent*
luba

Posts: 226

#16 • • luba
Kiitos *aplodit*
-xx-

Posts: 5,001

#17 • • -xx- Dr. -xx-, PhD
Minä nautin sekä viihdyin yllättävänkin hyvin ja pitkään (:

Kyllä se on kiva se kaapelitehdas.

--
kiitos ja anteeksi ^^

Krotti

Posts: 64

#18 • • Krotti potikanvääntäjä
"Heeeellsinkii tuuthausandandeith!"

Siistii oli! ens vuonna uudestaan aivan varmasti!

--
lätyt tulille ja potikat kaakkoo
Krotti @ Irc

Myrkkyapina

Posts: 7

#19 • • Myrkkyapina
Lisää näitä ja nopeesti!

Kärsitään jo vierotusoiresta<3
Axl Knight

Posts: 544

#20 • • Axl Knight Oldscool Dj
Kiitokset loistavista järjestelyistä colorsin porukoille ja Alexille *aplodit**aplodit**aplodit*
mahtavat kekkerit olitte kasanneet psytyyn..bongasin illan aikana montakin kovaa settiä..Yksi parhaista oli kyll ehdott. Schultz joka maagisesti sai fiiliksen nousemaan.Alexikin oli selkeästi panostanut settiinsä kybällä. *hymy*
Äänet soi kivalla tasolla ainakin alkupuolella iltaa ja oli korvaan mukavan pehmeä ja häiritsemätön soundi.
Valot:Niin maan uskomattomat laserit että oksat pois *kuolaa* ..(tyyriit) ledivalot pienoinen petttymys.. *nauru*
Safka:Nuudeli kanalla maistui hyvltä ja oli riittoisa annos..
Negatiiviset asiat oli aika minimaalisia tälläkertaa,omaan korvaan vaan alkoi väliin electrohouse biisit borettaan kybällä..aika samoja raitoja oli moni valinnut setteihinsä...Hoxton Whores kyllä iski kovan keikan siellä toisella areenalla..hauska ja viihdyttäviä dj:tä kun ovat..
Kiitos ja kumarrus..toiv. näitä festareita järjestetään jatkossakin *jiihaa**iloinen**jiihaa*