.LABYRINTH // LASERPOINT 18.4.2009 @ Helsinki

947 posts, 48 pages, 252,086 views

Freja

Posts: 8,775

#401 • • Freja Sihteeri

alphamagic, 14.4.2009 17:36:
Pian onkin jo lauantai *plur* *tanssittel*



Joh *plur* *tanssittel*

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

Cyzada

Posts: 11

#402 • • Cyzada
Onkos aikatauluja tulossa jossain välissä? *ding*

Ja jos onnistuin missaamaan ne jotenkin, niin olkaa hyvä ja korjatkaa vapaasti, mielellään jopa sen tiedon kera mistä ne löytyvät *nauru*
pululu

Posts: 1,102

#403 • • pululu .jemmutti.

AlexS, 13.4.2009 21:22:
Iiiiih extra pikkarit ja bokserit valmiiks BT:tä varten *pepsodent*



Joo vasta nyt katselin tarkemmin tuota tranceherraa, ja ei voi muuta sanoa kuin että ei ollenkaan paha *hih*

--
Ei ole enää pitkä matka
maisemaan jota en ole koskaan nähnyt.

Mr.Nightfly

Posts: 29

#404 • • Mr.Nightfly
Jiihaa! Tässä alkaa jo fiilikset olemaan nousemaan päin tai no jo kaks viikkoo on tullu fiilisteltyy ja ajoittain on päässy jo kaapelitehtaan fiiliksiin muistelemalla menneitä :P

BT:tä odotetaan kovasti, että mitä herralla on tarjottavanaan. Veikkaan, että erittäin soundirikas setti tulossa :)

Tulis nyt viel läjä glowstickejä tuolt jostain vinkuintiasta ni ois kiva! :D
nuance

Posts: 1,963

#405 • • nuance cov ops, combat, sunrise
vittu. ymmärrättekö? suosittelen.
Avatar
#406 • • Sunshine^82 Guest
3 yötä enää!! *tanssittel* *plur* *jiihaa*
Sniii

Posts: 4

#407 • • Sniii
Kohtakohtakohtakohta!*jiihaa*
illusion

Posts: 1,061

#408 • • illusion team-sauna :D
84h *vink**tanssittel**tirsk**blush* =D
Axu-T

Posts: 427

#409 • • Axu-T
About 12 vuotta tätä on odotettu... Jotenkin uskomatonta että BT kuullaan livenä Suomessa vasta nyt.

Mahtava juttu että voi olla mukana. <3
Whiteout

Posts: 47

#410 • • Whiteout
YLI 80% LABYRINTH//LASERPOINT LIPUISTA MYYTY!

Lauantai lähestyy uhkaavaa vauhtia ja lipunmyynti etenee vauhdikkaammin kuin koskaan aiemmin. Jo nyt yli 80% Labyrinth//Laserpoint ennakkolipuista on myyty. Varmista sisäänpääsysi ja vältä kopiot ostamalla ennakkolippusi vain virallisista myyntipisteistä. Ennakkoliput myydään todennäköisesti loppuun ennen tapahtumaa.
- http://www.labyrinth.fi/tickets.shtml


BUSSIKULJETUS TURUSTA LÄHES TÄYNNÄ, TAMPEREELTA MUUTAMA PAIKKA VAPAANA

Tampereelta ja Turusta järjestetään bussikuljetus suoraan Kaapelitehtaalle. Turun bussi on lähes loppuunmyyty ja Tampereen bussissa on vielä muutama paikka vapaana. Katso lisäinfot klikkaamalla alla olevaa linkkiä:
- http://www.labyrinth.fi/info.shtml


ESIINTYMISAJAT JULKISTETTU


MAIN STAGE:

20.00-21.00 Anton Sonin & Efo
21.00-22.00 Super8 & Tab
22.00-23.00 Mikko Nieminen & Miika Kuisma
23.00-24.00 Orion & Flight
00.00-01.00 Alex Kunnari
01.00-02.30 BT
02.30-03.30 Orkidea


LABYRINTH ARENA:

20.00-21.00 Wispy
21.00-22.00 Infekto
22.00-23.00 Pietari
23.00-24.00 Sasha F & Sergei Shkuroff
00.00-01.00 Proteus & Neon
01.00-02.00 Dixon & Alkemist
02.00-03.00 Nuance & Muffler


KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ & INFOA

SAAVU AJOISSA
Varmista sisäänpääsysi minimaalisella jonottamisella saapumalla paikalle ajoissa. Varaathan myös tarpeeksi aikaa tapahtumasta poistumiseen. Valitettavasti kaikki eivät mahdu narikkaan samanaikaisesti.

VARAA KÄTEISTÄ
Ota mukaasi riittävästi käteistä koko illan tarpeeseen. Baareissa käyvät myös yleisimmät kortit, mutta käyttämällä käteistä nopeutat asiointia huomattavasti. Vaatesäilytys narikassa maksaa 2 euroa.

SAATAVILLA MYÖS RUOKAA
Kaapelitehtaalla on illan aikana saatavilla kattavan juomavalikoiman lisäksi myös ruokaa ja pikkupurtavaa. Nälkä ei pääse yllättämään!

MYYNNISSÄ LABYRINTH//LASERPOINT T-PAITOJA
Infopisteessä on myynnissä myös Labyrinth//Laserpoint t-paitoja matkamuistoksi 15 euron omakustannehintaan.


T-MINUS 69 HOURS...

http://www.labyrinth.fi
Axu-T

Posts: 427

#415 • • Edited Axu-T

Pauli Huhtiniemi, 16.4.2009 00:37:
---
golem, 15.4.2009 23:30:
onks BT muuten live vai DJ setti..?

---


Live-setti. BT ei tee - eikä ole koskaan tehnyt - DJ-keikkoja.



Bullshit!

BT on tehnyt dj keikkaa... Julkaissut jopa omia Dj Albumeja, ainakin yhtä tullut diggailtua itsekin joskus vuosituhannen vaihteessa. Kyseinenkin albumi sisälsi materiaalia ja remixejä muilta tuottajilta. Oletettavaa silti on että BT keskittyy pitkälti omaan tuotantoonsa nykyisin.

Lisäksi BT on DJ-pioneeri ollen ensimmäisiä maailmassa jotka siirtyivät kokonaan digitaaliseen DJ mixaukseen jo ajat sitten. Softasta en nykyisin ole varma, sillä BT kehittelee omaa softaansa musiikin tuottamamiseen ja on varmasti kasaillut omia sovelluksiaan myös tuotoksiensa live versiontiin kuin myös luovaan DJ'esiintymiseen. Mahdollisesti joku Ableton Liven tyylinen sovellus on käytössä nykyäänkin, mikä mahdollistaa niin looppimattojen kuin midinkin luovan käytön. MacIntosh on kuitenkin ollut Transeau'n studiotyökalu ja keikkakumppani käytännössä aina. Harmi vain että jokin aika sitten varastettiin yksi työläppäri jossa meni mm. Dj Tiësto'n viimeisimmän albumin materiaalia. BT'hän on tuottanut mm. kyseisen jampan biisejä yhteistyössä vuosikaudet.

BT on esiintyvä electronisen musiikin artisti, tuottaja ja myös luova deejii. Ikävä kyllä tässä tapauksessa ette saa asiasta selvää, mitään rajaahan ei aina ole.

PS. Ja ennenkuin tästä lähdetään halkomaan. Brian Transeau on monipuolinen mies. Juuret ovat niin sävellystaiteen ja klassisen musiikin kuin myös vaikkapa Punk-rockin puolella. Ja totta on se että BT on ehkä deejiinä ns. minoriteetti kuin taas tuottajana suuruus. Ennemminkin muut deejiit ovat tuoneet biisit ja nimeä hiljalleen julki. Esim. itse tutustuin BT'n tuotantoon vakavasti vasta 1996 kun löysin Anttilan alelaarista 19,- markalla alle vuoden ikäisen albumin "IMA". Tuo albumi lähti mukaan vain koska sisälsi Dj Sashan setin BT'n tuotantoa. Toisaalta BT'n myöhemmät albumit on hienosti studiomixailtuja matkoja musiikkityylistä toiseen. Albumi voi alkaa breakbeatilla ja päättyä hempeään kitarointiin kuten esim. Moviement In Still Life tai vaikkapa Drum'n'Baset ja trancet läpikäyvä ESCM. Juuri näiden edellämainuttejen asioiden vuoksi tätä liveä (dj/tuottaja/yksi lysti) kannattaa odottaa. Odotettavissa on "matka" joka kantaa ja sisältää paljon kuultavaa.
sts

Posts: 7,969

#416 • • sts Sama pyynti aitta!

Axu-T, 16.4.2009 03:59:
-clips-



Tarkaalleen ottaen herra itse ei ole käyttänyt itsestään nimitystä dj. Tästä oli aika hyvä pätkä ylex:n haastattelussa tiistaina. Taisipa herra myös todeta että oli ensimmäisiä konemusa artisteja maailmassa joka käytti ableton liveä (tästä vieläpä jotain alpha buildia).
Axu-T

Posts: 427

#417 • • Axu-T

sts, 16.4.2009 04:15:
---
Axu-T, 16.4.2009 03:59:
-clips-

---


Tarkaalleen ottaen herra itse ei ole käyttänyt itsestään nimitystä dj. Tästä oli aika hyvä pätkä ylex:n haastattelussa tiistaina. Taisipa herra myös todeta että oli ensimmäisiä konemusa artisteja maailmassa joka käytti ableton liveä (tästä vieläpä jotain alpha buildia).



Amen.
C-Hill

Posts: 1,141

#418 • • C-Hill Syna / Deck Jagger

Axu-T, 16.4.2009 03:59:
---
Bullshit!

BT on tehnyt dj keikkaa... Julkaissut jopa omia Dj Albumeja, ainakin yhtä tullut diggailtua itsekin joskus vuosituhannen vaihteessa. Kyseinenkin albumi sisälsi materiaalia ja remixejä muilta tuottajilta.


Sir, actually, THIS is bullshit.
Jos puhut Rare & Remixed -kokkarista, niin kyseessä on miehen tuotantoa alkuperäis- ja remixversioina. Ja jos omistat alkuperäisen levyn, voitkin katsoa kuka levyn on miksannut yhteen. Ei nimittäin ole Brian. BT ei kutsu laptop-soittelua DJ-hommaksi. Ergo, he is not a DJ.
Axu-T

Posts: 427

#419 • • Axu-T

C-Hill, 16.4.2009 06:48:
---
Axu-T, 16.4.2009 03:59:
---
Bullshit!

BT on tehnyt dj keikkaa... Julkaissut jopa omia Dj Albumeja, ainakin yhtä tullut diggailtua itsekin joskus vuosituhannen vaihteessa. Kyseinenkin albumi sisälsi materiaalia ja remixejä muilta tuottajilta.

---

Sir, actually, THIS is bullshit.
Jos puhut Rare & Remixed -kokkarista, niin kyseessä on miehen tuotantoa alkuperäis- ja remixversioina. Ja jos omistat alkuperäisen levyn, voitkin katsoa kuka levyn on miksannut yhteen. Ei nimittäin ole Brian. BT ei kutsu laptop-soittelua DJ-hommaksi. Ergo, he is not a DJ.



Lähinnä kai tätä levyä muistelin.. 10 Years In The Life ...Lisäksi duunissa eräässä levykaupassa eksyi käsiin joku jonkin sortin kokoelmalevy jonka speksejä tutkiessa luulin näkevinäni että miksaaja/compilaation kokoaja olisi ollut BT. Tästä en vain voi mitään varmaa näyttöä antaa, aivan unholassa kyseisen albumin nimi. Joka tapauksessa molemmilla albumeilla oli muidenkin kuin BT'n itsensä tuottamia biisejä, lähinnä remixeinä. Se että onko tämä deejii-toimintaa että soittaa keikoillaan omia remixejä muiden biiseistä, vai onko kyseessä silkkaa tuottajana toimimista on sitten se juttu mitä voidaan miettiä loputtomiin. Lisäksi BT on tuottanut lukuisia artisteja lähinnä konemusiikin puolella. Ollut mm. Deep Dishin jäsen jne. Lisäksi monien popin kärkinimien ja tuottajien suosiossa. Kuinka voit edes kuvitella ettei hän ole soittanut vaikkapa omia versioitaan muiden kappaleista omissa seteissään? Valitettavasti olen vain 90-luvulla saanut käsityksen BT'stä deejiin lailla esiintyvästä tuottajasta, joka ehkä pitäisi muuttaa nykyään aivan täysin. Liian monissa yhteyksissä vain tuo dj termi tullut aikoinaan esille.

Ja tosiaan, ehkäpä dj nimen väärinkäytön nimissä markkinoilta pitäisi nykyisin alkaa pyyhkimään tuhansittain clubeissa esiintyviä "deejiitä". Ja varsinkin tuottajia. Jos laptop'n käyttö dj-instrumenttina ei enää ole suvaittavaa, yhtä hyvin kotimaassakin sadat nykyisin dj'nä työtään tekevät / tapahtumissa soittelevat artistit voivat keksiä uutta nimikettä puuhalleen. Itselleni ainakin on sama vedänkö biisejä vinyyliltä, cd'ltä vai pc'ltä ja kutsutaanko sitä tiskijukkailuksi vai jukeboxailuksi. Ja kuten selväksi on tullut BT itse ei pidä itseään deejiinä. Eli eiköhän se ole siis aivan sama, vaikka soittaakin laptop pohjalta. Livempi meininkin vain. Enemmän mahdollisuuksia (esim. suurempi määrä raitoja / live-efectejä / materiaalia helpompi muokata lennossa) ja hallittavuutta. Tottahan on että DJ tulee sanoista disc jockey, eli kun esim. Yoji Biomechanica heittää liveä parin metrin korkuisen syntikkapinon / samplereiden takaa, on deejii sanana aika kaukaa vedetty. Uskoisin että DJ sanasta luopumisella Brian Transeau kuitenkin pyrkii vetämään eron todellisen livemixailun ja rajoittuneen kahden raidan biittimixailun välillä.

Jotenkin itselle termi deejii tarkoittaa enemmänkin tallennetun musiikin esittäjää. Luova deejii-esiintyminen puolestaan sitä, että on taito muokata soittamaansa musiikkia ja saada se elämään esimerkiksi efectoinnilla ja mixauksella, scratcheillä jne. Näihin ei kuitenkaan ainoatakaan levyä tarvitse. BT sattuu vain olemaan yksi niitä maailman johtavia pioneereja, joka ensimmäisten joukossa siirtyi esittämään / mixaamaan musiikkia digitaalisesti. Samaa tekniikkaa käyttää nykyisin lukuisat esiintyvät "deejiit" ja määrä kasvaa jatkuvasti nousten kymmeniin tuhansiin. Seratolla tai Ableton Livellä soittelijat eivät ehkä kaltaisesi kriitikon silmissä ole deejiitä, mutta se mitä ja miten esitetään on silti kaksi eri asiaa. Näen itse että DJ'n suurin tehtävä on valita soittamansa musiikki ja soittaa se niin että se löytää yleisönsä. Jos tuottaja esittää jo tallennettuja raitoja ja elementtejä sekä omista että muiden tuottamista kappaleista, voitte jokainen olla sanasta dj tapauskohtaisesti mitä mieltä haluatte. Itse tykkään siitä ajatuksesta että musiikkia elävöitetään ja muokataan livenä. Jos se kaksi nihkeää vinyyliä on onnen maksimi, voidaan tämä dj-nimike unohtaa tulevaisuudessa lähes kokonaan. Vinyyli ei kuole kai koskaan, eikä myöskään kahta levyä beatmixaamalla vaihtavat tiskijukatkaan. Digital DJ'ing on kuitenkin jo yleistynyt käsite ja alan vallankumouksen nimi. Se kattaa niin valmiiksi puristetut ns. viralliset raidat, kuin yhtä hyvin accapellat, instrumentaalit, biitit, samplet, efectit, midin ja muut höysteet. Ensi lauantaina lavalle astuu mies joka on digitaalisen livemixauksen kehittäjä, suorastaan idean isähahmo. BT on asiaa kehittänyt eteenpäin eturintamassa vaikkkei deejii olisikaan, omissa eikä monien muiden silmissä.

Itselleni BT edustaa niin maaimankaikkeuden parasta tuottajaa, inspiroivaa musiikin uudistajaa, kuin myös esiintyjänä uuden vuosituhannen deejiitä. Hän on yhtälailla biittinikkari kuin bittinikkari, visionääri ja niiden tekijä. On ihan heti vaikea keksiä toinen joka menisi yhtä sulavasti Westbamin lanseeraamaan kerhoon Wizards Of Sonic.
infinitehuman

Posts: 65

#420 • • Edited infinitehuman Behavioral genetics!
Kuunnellu elektronista musaa jo 15 vuotta enkä oo kuullu ees BT:stä (toisaalt ite kuunnellu suomisaundia, hc:ta, dnb:t, bcoree sun muut)... mut eipä nähää silti tääl... =D

tuun kattoo nuancee koska se on söpöin!