KONEMETSÄ 2006 - Open Air Forest Festival 7.7.2006 @

633 posts, 32 pages, 149,437 views

jmaa

Posts: 35

#481 • • Edited jmaa
Jees!

Kaukaa pohjoisesta, kamalien työkiireiden keskeltä ja melkeinpä armottoman vi**tuksen vallitessa lähdin ajelemaan kohti Konemetsää perjantain helteessä. Oli pakko saada muuta ajateltavaa, pakko päästä reivaamaan! Pois, pois, pois.

Keljutus hälveni pikkuhiljaa, kun matka edistyi. Ja odottava jännitys nousi, kun lopulta tallustelin festarialuueelle perjantai-iltana. Kiireinen lähtö oli saanut aikaan mm. telttakeppien jäämisen ties minne, joten metsätöihin sitten vain aluksi, että saatiin asumus läjään. Kiitokset kaikille kannustavista hymyistä :)

Desertille sitten suunta heti puoliltaöin ja alkuvaikeuksien jälkeen wanhakin jaksoi keikkua hiekkakuopassa aamuun saakka. Ensi kertaa näin Proteuksen livenä, oli erittäin jees, samoin kuin muutkin ennen ja jälkeen soittaneet!!! Sitten voitti järjen hiven auringon noustessa ja raahauduin kipein jaloin teltalle.

Lauantai päivä oli hirmuisen kuuma ja se meni reilun tunnin unien jälkeen vettä litkien ja kierrellen aluetta vain iltaa odotellen.
Milla Lehto veti hienon setin ja Orkidea omansa heti perään! Ja siinä vaiheessa, kun alkoi jalat taas muistuttaa olemassa olostaan, niin tuli Ticon. Jes!! Vaikka tekee kipeää, ei haittaa!

Lopulta piti mennä aikaisin kahden maissa nukkumaan, koska seuraavan iltana piti olla taas työmaalla liki 600km päässä...Harmi sinänsä, koko sunnuntain anti jäi näkemättä, koska starttasin jo seitsemältä aamulla.

Silti hienoa, upeaa, mahtavaa! Eka kerta Konemetsässä ja tuonne pitää mennä uudestaankin, oli kiirettä tai ei!

Plussia ja miinuksia on tuossa tullutkin, mutta haluan silti kiittää järkkäreitä kokonaisuutena hyvin toimineesta tapahtumasta. Ja kiitos myös teille kanssa tamppaajat!
Siren

Posts: 826

#482 • • Siren Seinäruusu
Oli kyl aivan uskomattoman mahtavaa *hihu**plur**hihu**plur*

--
Choose physiotherapy and your satisfaction is quaranteed ;)

eyeless

Posts: 195

#483 • • eyeless Ebeli siinä missä toinenkin lentaja
Oli kyllä niin järjettömän mahtavaa että... Ei voi paljoa muuta sanoa kuin että HYVÄ konemetsä!
Tuli tanssittua perjantaina eat static ista johonkin aamuaikaiseen jonka jälkeen tallusti parkkipaikalle lepäilemään ja syömään..
Lauantai meni sitten myös tanssiessa ja sinkoillessa paikasta toiseen.. Alustavasti koetin odedin settiä tanssia mutta se ei oikein saanut sykettä jalkoihin.. siitä sitten kun pääsi orkideaan niin huhHuh.. Erityisesti kuitenkin plan bee sai kiksittämään vaikken koko settiä kuullutkaan..

Edelleen ei voi sanoa muuta kuin kiitos kaikille ja Mahtavaa !!

--
Courageous is the one who will follow only his inner Insights...

culo

Posts: 221

#484 • • culo
Hauskaa oli, hyvää fiilistä ei ees laskenut Ixus 40:sen tippuninen taskusta heti alkumetreillä. Well, kaipa se on hyvä syy panostaa järkkäriin, tai jotain.

--
All the advantages of Christianity and alcohol; none of their defects.

akiapina

Posts: 2,729

#485 • • akiapina apinaki
Olihan hauska viikonloppu. Ilma oli tosiaan suht helteinen, mutta Suomen suvi on sen verran lyhyt ettei auta valittaa. Mielettömän iso *plur* jeesboks-Tiinalle, ilman asuntoautoa tällaisen superkaupunkilaisen festari olisi ollut paljon nihkeämpi:) Oma soitanta meni vähän niin ja näin, aurinkoinen ilma ja synkät progelevyt eivät ole se paras yhdistelmä, mutta kiitos niille jotka jaksoivat kuunnella, toisen cd-soittimen häviäminen juuri ennen setin alkua oli pieni takaisku mutta teknisesti soittaminen meni muutenkin suht käsille joten mitäs tuosta. Setin biisilista on nähtävissä täällä.

Olisin tosiaan kaivannut muutakin kuin kasvissafkaa, makkarat tuli mukaan mutta en nähnyt montaa makkaranpaistopistettä, mutta lähteehän se nälkä kylmillä makkaroillakin. Orkidea oli taas tuttuun tapaan hyvä, ne parit psyket mitä hetken kuuntelin olivat suht hyviä ja isoveli soitti ihan törkeen menevää matskua MTK:ssa.

Iso *plur* Defalle, asuntoautoporukalle (toivottavasti saitte edes vähän unta *iloinen*), Timcelle ja Jukille kyydistä uimapaikalle ja etenkin kärsivällisyydestä kun pari ei-niin-selvinpäin kulkenutta matkalaista päättivät oikaista rämeen kautta parkkipaikalle *igor* Ensi vuonna uudestaan!
Avatar
#486 • • beyootch Guest
pakko myöntää, että tämän vuoden konemetsä oli kyllä pettymys - ei artistien eikä järjestäjien osalta, vaan ihmisten. *grr*

plussia:
+ musiikki
+ vessat joita oli ripoteltu myös desertin viereen ja parkkipaikalle
+ rastapasta ja mangojuoma
+ ensiaputyypit! mahtavaa ihmiset. olitte loistavia. vaikka istu ihan keskellä metsää, niin jossain vaiheessa käveli ainaki pari ensiaputyyppiä ohi vesipullojen kanssa. näillä kavereilla oli varmasti rankin osa, ja hoitivat sen kyllä hienosti kotiin. propsit!

miinuksia:
- tappava kuumuus jota ei päässyt pakoon yhtään mihinkään (mutta sille nyt ei voi mitään, joten...)
- ihmiset jotka eivät osaa jonottaa mihinkään rauhassa, vaan riehuvat, tönivät, etuilevat etc...
- traktorikyydin toimimattomuus
- lipunmyynti/rannekevaihto reitin varrella. ei mitään järkee!! hidasti vaan sitä traktorikuljetusta, varsinkin ku kusetettiin että on lippuja tms ja sitten ei laskut täsmännytkään -> lisää odottelua. lippupisteen olis voinu laittaa leirintäalueelle, ja vasta sit ku posse on päässy traktorista siihen perille, olis alettu tarkisteleen lippuja sun muita
- alaikäiset.......
- roskaavat ihmiset jotka eivät siivonneet jälkiään
- liian vähän vesipisteitä, etenkin kun tolla säällä nestehukka on eksponentaalista...
- tupakan tumppeja metsään heittelevät idiootit. on se nyt jumalauta kumma kun ei ymmärretä ettei jo pidempään jatkuneella yli 30asteen helteellä viskota mitään palavaa kuivaan metsään! metsäpalojen alkuja oli vitusti ja porukka sai kokoajan rampata sammuttelemassa niitä.
- kadonneet tavarat. viime vuonna sai pitää kamansa vaikka keskellä peltoa, eikä kukaan niitä varmasti vienyt. tänä vuonna hävisikin sitten leiristä vaikka mitä, vesitonkista lähtien... heräsin myös yks yö siihen ku yks muija koitti syyhkiä mun kengät! hei oikeesti! *toktok*
- aivan liian sekasin olevat/öyskäilevät ihmiset! järki käteen siihen kuosaamiseen!! argh.
- agressiivisuus ja paikoin vallitseva vihamielisyys, mikä teitä ihmiset oikein vaivaa?!
- pahoinpitelyt
- "kaupallistuminen" -> liikaa ihmisiä
- festari vaikutti paikoitellen kuin joltain teinien midnight party planetilta. ei näin.

aika paljon tuli miinuksia enemmän ku plussia, et ei tod oo hääviä.

en väitä etteikö mulla olis ollu ihan sairaan kivaa, mutta se johtu lähinnä meidän leirikommuunista ja omasta kaveriporukasta, jonka kanssa nyt on kivaa lähes missä tahansa...

näillä näkymin en ole kyl ensi vuonna enää tulossa, jäi sen verran paska fiilis verrattuna esim viime vuoteen. mielummin kasaan kaikki lempeet hipit mukaani, ja kannan niiden kanssa pa-kamat metsään...

olen menettänyt uskoni ihmisiin.
p3T0

Posts: 386

#487 • • p3T0 häslä
perjantain fiilis oli mitä parhain ihanin mahtavin *sydän*

järkkäreille iso kiitos! kunnonsatu metsä oli kyhätty *plur*

kiitos kaikille ihanille vanhoille ystäville ja uusille *hali*

vaikka lämmöllä näitä bileitä jää ajattelemaan
yhtä ihmistä jää kova ikävä *eiei**nyyh*

ei pysty vieläkään käsittämään
kyynel poskelle toisensa jälkeen kierähtää
Sun matka loppui liian lyhyeen
nyt enkelit saattaa Sut uneen ikuiseen
lepää rauhassa ystävä hyvä *sydän**sydän**sydän*

--
Enkelit osaavata lentää, sillä ne ottavat itsensä kevyesti!

Dana

Posts: 647

#488 • • Dana
Meillä ehkä maailman paras reissu. Säät suosivat, seura mitä parhain ja meno hipoi taivasta.. *jiihaa*

sit listaus :
+ Ihmiset! -> Kaksi Ihanaa ihmistä ottivat meidän tavarat parkkikselta taksiin ja veivät leirintäalueelle kun me mentiin jonottamaan lippuja.. Kiitos, se oli tajuttoman kilttiä!! *plur*

+ Allas.. ihana kömpiä la aamuna, katsoa auringon nousua ja viilentyä (vielä silloin puhtaassa) vedessä.. aaaaw..

+ Monttu eli Desert Stage.. auuuu... täällä tuli parhaat kiksit.. Kylven ja Proteus, kiitämme. Samoin Genki ihanaa!!*jiihaa*

+ kun Eat Static aloitti muu maiilma katosi *nauru* aivan ihanaa!

+ Tapsa *sydän* tarviiko edes selittää..?

+ Dekot.. Olin vain nähnyt upeita kuvia niistä, mutta ne olivat vielä hienommat livenä..

sit pari hassua miinusta:
- vessat *sars* hyi s***a!!!
- petyin pahasti Millan settii.. *uuh*odotin niin paljon..

mutta summasummarum: *plur* ihanaa oli *plur*
stefanus

Posts: 192

#489 • • stefanus B.O.B.
kesän kohokohta oli taas toi vkl. milla, orkidea ja ticon olivat omat feivöritit, toki oli muitaki kovii. :)
mut tosiaan vähän ylenpalttista kuosaamista oli liikkeellä ja edelleen jaksan marista chilli-teltasta... *eiei* Muuten täydellinen vkl *joo*
Poppana

Posts: 207

#490 • • Poppana Tehotyttö
Vaikka ei ollut ihan niin kivaa ku viime vuonna vois silti sanoa, että kesän parhaat pileet.*hymy* Miinuksia oli sen tytön kuolema (R.I.P), kuumuus ja turha kiukuttelu. Plussia oli se konemetsäfiilis, dekot, musiikki ja suurin osa ihmisistä...
Vaikka pileet on mielestäni olleet joka vuosi huonommat ihmismäärän lisääntyessä, ei näitä silti voi missata vuoden päästäkään, mikäli konemetsä silloin järjestetään.

--
*hellokitty*

Amuck

Posts: 2,396

#491 • • Amuck dub-i-dub

beyootch, 11.7.2006 11:46:

olen menettänyt uskoni ihmisiin.


Joo. Vaikka hauskaa oli, ei meininki ollut verrattavissa viime vuoteen. Jengi oli enemmän sekaisin, yleisasenne oli jotenkin yrmeämpi, ihmisiltä katosi tavaraa, roskaa ja paskaa oli aivan helvetisti joka puolella, tapeltiin ja tönittiin. Missäs se plur nyt on?

Noh, kyllä reissu silti oli vahvasti plussan puolella; näistähän ne hyvät bileet koostuu:
<3 Niin paljon hyvää musiikkia, että kaikkia ei millään ehtinyt eikä jaksanut nähdä. Kaksipäiväiset bileet lienee silti ihan sopivat, harva jaksaa enää kolmatta yötä tampata.
<3 Ihania ihmisiä, vanhoja ja uusia tuttuja - kyllä sieltä sitä pluriakin löytyi ;)


näillä näkymin en ole kyl ensi vuonna enää tulossa, jäi sen verran paska fiilis verrattuna esim viime vuoteen. mielummin kasaan kaikki lempeet hipit mukaani, ja kannan niiden kanssa pa-kamat metsään...


Ota mut mukaan. :) Moon ihan hyvä wannabe-hippi.

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

Avatar
#492 • • beyootch Guest

Amokk, 11.7.2006 12:52:


Ota mut mukaan. :) Moon ihan hyvä wannabe-hippi.



heh, joo mä pistän privaa sit ku on kamat metsässä *nauru*. emmäkä mikään hippi oo (tai ehkä teknohippi *lmao*), et ei nyt pakko oo hippi olla, kunhan on silti lempee, avoin, rento, kiva ja hyvää seuraa *hymy*

heh.
Kolera

Posts: 4,256

#493 • • Edited Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
Joo hyvin lähti ku leirintäalueelle päästäessä iskee armoton vitutus kanssaihmisten takia joissa ei ollut kyllä mitään syytä ja sen kautta sitten taidettiin olla puolet ajasta näin kauniina *kuva jossa Tompsuli nukku kiltisti desert stagen reunassa* . Eli vituiks meni aika raakasti *nauru*

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

jell-o

Posts: 142

#494 • • jell-o the ultimate boytoy
huhhuh nyt alkaa vast selvitä reissusta ja ei voi ku kiitellä järjestäjiä, soittajia ja kaikkia. seteistä parhaiten toimi Genki ja Milla lehto, mikä oli jo etukäteen aika arvattavissa... mitään negatiivistä ei jaksa edes ruveta miettimään, koska reissu oli niin onnistunu.
ensi kerralla vaan enemmän unta niin jaksaa paremmin.
Ja suuret kiitokset vielä kaikille KKK laisille kommuunin rokkavuudesta

--
god is alive and well in a sugar cube

Johanna

Posts: 11

#495 • • Johanna
Jep! Oli todellakin mahtava viikonloppu. Tänne tosiaankin ens vuonna uudestaan. Musiikki oli parasta ja ihmiset todella mukavia. Tuli tutustuttua moneen mukavaan tyyppiin. Kuumuus oli tukahduttava, mutta ei auta valittaa. SPR-tyypit oli todella mukavia. Desinfioi ja laastaroi varpaat hyvillä mielin *nauru*. Ja kiitti niille viereisen teltan tyypeille, kun antoi meidän grillailla lihapiirakoita niiden grillissä. Positiivista oli että juoma vesi oli ilmaista. Tuli sitä kyllä juotuakin paljon. Kuka oli se idiootti, kuka kävi sotkemassa sen lähteen veden.??*toktok* Suihku ja sauna oli plussaa lauantai aamuna kuudelta, kun porukkaa ei ollut paljon. Ens vuodeks pitää kehitellä vähän sitä katosta teltan päälle, kun meinas tuuli sen pari kertaa viedä mennessään. Ens vuotta odotellessa. *aplodit**sydän*
Dana

Posts: 647

#496 • • Dana

Amokk, 11.7.2006 12:52:
---

Joo. Vaikka hauskaa oli, ei meininki ollut verrattavissa viime vuoteen. Jengi oli enemmän sekaisin, yleisasenne oli jotenkin yrmeämpi, ihmisiltä katosi tavaraa, roskaa ja paskaa oli aivan helvetisti joka puolella, tapeltiin ja tönittiin. Missäs se plur nyt on?



Oi voi.. tosi harmi että siellä oli tällaistakin.. itse kulkenut just niin Plur fiiliksissä että missasin tuon kaiken. Meidän telttakylässä pari isoa roskista minne pullot ja safkat katos, samoin naapureilla. Kaikki tavarat pysyivät paikoillaan, kengät ja vesitonkat mukaan lukien teltan ulkopuolella. Meitä autettiin stagelta toiselle kun oltiin hukassa metsässä ja tehtiin tilaa saunassa..

siksi haluan vielä kiittää kaikkia *plur*-ihmisiä *hali*
vergio

Posts: 218

#497 • • vergio barbaari
Huh! Aivan loistavat metiköt, niinkuin on ollut kyllä jokainen vuosi!! Ei vaan voi missaa näitä! *sydän* Tietenkin mieltä latisti tutun kuolema, Lepää rauhassa! *sydän*

--
Anna mun bailaa...

SmILE

Posts: 376

#498 • • SmILE Esanssi mössöö
Joo oli kyllä mahtava fiilis näis kemuissaa. Bileistä itsestään en ehkä niin välittäny mutta oman porukan kanssa oli kivaa ja oli todella kivaa tutustua uusiin ihmetyksiin*aplodit*

Kaikista suurimmat kiitokset annan kyllä SPR:än tyypeille!!!!!!!!!!

Ja kivaa oli niin kauan kun sitä kesti*plur*

--
Hatti tatti tutti putti hilipili vatkuli humpuli pumpuli hipsis höpsis hapatiti hapsis huvituttipulimuppi tatti patti ja Nykäsen Matti *jiihaa*

lank

Posts: 2,164

#499 • • lank www.djlank.com
Erittäin positiivinen tapahtuma, sää oli mahtava, ihmiset kivoja, samoin kaikki henkilökunta, järjestäjät ja ruuan/juoman myyjät joita itse käytin ;)

Suurin kiitos omien asioiden sujumisesta kuuluu Latelle, Wirmanille ja Defalle.

Artistit kuulostivat lähes joka stagella hyvältä, läheskään kaikkia ei valitettavasti kerennyt kuulemaan, mutta mieleen jäivät mm. Ateah Fall, Juksu, Mr. A, Orkidea, Gengi, Tenechtica, Lionel Tiger, Joona Puu, Ville Vähäsaari & Co, Planet Bee....Main Stagelta tuli loistavaa matskua ekana yönä alussa ja chill / Progressive arenaalta kuului myös läpi festarin mukavia lurahduksia (Pääasiassa, tosin kesti hetken ymmärtää ettei se ollutkaan pelkkä chill arena).

Oma setti Metsäteknologiakeskuksessa oli hieman vaikeahko vallinneen maanjäristykrapulan vuoksi la puoliltapäivin, toinen soitanto su aamuna Defan ja Tolerancen kanssa menikin jo paljon mukavemmin, vaikka väsymys toki silloinkin painoi ;) Kiitos pojille soitteluseurasta, pitänee ottaa joskus uusiksi vähän virkeimmissä merkeissä =)

Niin ja toivotaan että MTK jatkaa edelleen, visuaalit olivat hienoja ja lava muutenkin näyttävä. Pieniä teknisä vaikeuksia oli mm sähkön kanssa, mutta samoja pikkuvaikeuksia oli kaikilla areenoilla. Paikalle tuntui olevan joillaan hieman vaikeuksia löytää, mutta sellaista se välillä on..

Kiitos upeasta seurasta omalle rakkaalle ja tietty mageelle bussille jossa oli mukava asustaa. Ja tietty kaikille kenen kanssa tuli aikaa vietettyä.

Lisää roskiksia ensivuonna ja jos on yhtä lämmin niin pari vesipistettä olis myös pop =)
Anime

Posts: 1,939

#500 • • Anime Retrostööpeli
Ihan kertakaikkisen mahtavaa vaikka olinkin vain yhden yön paikalla (siinä oli kyl tarpeex *hikoil*). Hyvin oli kaikki järjestetty ja mesta oli ihan älytön. Jengil oli alusta loppuun hyvä meininki.. *sydän*

Ei ihan niin täydellistä ollu että oltais vältytty turhilta kuolemilta, tässä vaiheessa pitääkin sanoa et jumalauta ihmiset miettikää nyt itse mitä vedätte ja kuinka paljon! Tossa helteessä pitäis jo hälärit soida että mitä nesteitä sitä kurkustaan alas kippaa ja kuinka paljon. Otan osaa ihmisten suruun, toivottavasti tästä opitaan jotain eikä itse tapahtumalle tule hirveitä sanktioita yhden (tai no, aika monen) sekoiluista. Ens vuonna uudelleen ehdottomasti paikalla (toivottavasti).

Piis aut *piis*

--
-K