Asuinalueista

283 posts, 15 pages, 137,598 views

Funktion

Posts: 1,720

#201 • • Funktion over 9000
Korvessa, mutta nätillä hyvin hoidetulla rivitaloalueella.

Kaikki tarvittava on lähellä, ja plussaa todella hyvistä ulkoilureiteistä.

9+

--
Mä taas oon kyllä aina sanonut että pilkku vaan nauttii siitä. se on kuitenkin pohjimmiltaan aika irstas pikku välimerkki..

Gleba

Posts: 549

#202 • • Gleba
15110. *hymy*

--
I can scare the stupid out of you, but the lazy runs deep.

Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#203 • • Aziz Combat Fighter
Saman postinumeroalueen sisällä muutin, mutta elämisen kokemus muuttui täysin. Löydettiin tyttöystävän kanssa pitkänsillanrannasta ihana asunto, ja nyt voi sanoo et asuu keskustassa arvokiinteistössä merinäköalalla :)

Se laituri on ihan ässä kesällä, siihen voi mennä istuksimaan auringonpaisteeseen eväiden kanssa ja lueskelemaan kirjaa, tai muuten vaan flirttailemaan melanooman kanssa.

Ja törkyhalpa 60 neliötä tosta talosta. Vuokralla, siis.
keisha

Posts: 1,394

#204 • • keisha bullet with butterfly wings
Lauttasaari on mukava paikka asua. Tosin täältä kestää matka keskustaan bussilla yli 15min, mutta muuten ei valittamista. Mukavan vehreää ja meri ihan lähellä, tää on tällainen rauhallinen mummolähiö jossa on hyvin rauhallista. Tosin Kallioon ehkä kaipaa siinä vaiheessa kun haluaisi pitää kotibileet, koska talon äänieristys on surkea. Asutaan kaksikerroksisessa kerrostalossa jossa on vain kuusi asuntoa, ja taloyhtiöstä löytyy sauna ja uima-allas.

--
Nothing will benefit human health and increase the chances for survival of life on earth as much as the evolution to a vegetarian diet. (Albert Einstein)

hrdkvr

Posts: 3,929

#205 • • Edited hrdkvr KURGO
en vois kyl kuvitella tällä hetkellä asuvani missään muualla..

vaimolla töihin menevään bussiin 10metriä.. töihin 15min
mulla ratikalla (pysäkki 10metriä) 7 min duuniin

keskustaan kävelee 15 min

kauppa, apteekki ja muut fasiliteetit käden ulottuvilla..
asumiskustannukset vois tietty olla alhaisematkin mut kyl mä tosta omasta kämpästä iloisesti sen noin 1000e/kk maksan

--
-keep it hard-

vinsku

Posts: 749

#206 • • vinsku huba huba
Minä olen 17 vuotta asunut Hämeenlinnassa, myllymäessä, jossa vois oikeasti vaikka nukkua kadulla, niin turvallista aluetta se on. Tietojeni mukaan alueella ei asu ollenkaan maahanmuuttajia (saatan olla väärässäkin), vaan he ovat HML:ssa keskittyneet lähinnä keskusta, katuma, jukola, nummi -akselille. :) myllymäki on ihana paikka <3 niin lähellä ja hyvien yhteyksien päässä. Ja kaunis puistokaupunginosa.

Ja sitten "toinen koti", on täällä Espoossa, matinkylässä. En todellakaan sanoisi tätä narkkarilähiöksi tai spugelaksi! En oo yhen yhtäkään riitaakaan nähnyt täällä vielä! Enkä sen puoleen kuin yhden juopon, mut se oli tuolla kauppakeskuksella. :) Ja iso omppukin mukavan lähellä.

Voisin kuvitella asuvani täällä matinkylässä tai muualla espoossa joskus. :)

--
Proge on niille, jotka osaavat iloita elämän pienistä asioista. -Hurjimus

m1kk3

Posts: 5,560

#207 • • m1kk3 no-life
45700 all my life and 4ever more!!1 *sydän**sydän**sydän**sydän**sydän*

(*nauru*)

ei vaan, ihan mukava pikku kaupunki tää on, ihmiset on mukavia pääosin ja asuminen ja eläminen halpaa, kaunis luonto ihan tossa vieressä, hienot liikuntamahdollisuudet ja kaunis joki keskellä kaupunkia *pihkassa* Eihän täällä juuri mitään koskaan tapahdu noin ainakaan musiikillisesti mutta sitä vartenhan on keksitty kulkuvälineet että pääsee sinne missä tapahtuu *hihu*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Cloud

Posts: 2,162

#208 • • Cloud Game Freak
Kaiken kaikkiaan lahti on jeesbox mesta asua, verraten muihin kaupunkeihin missä sitä on asunut.

Työttömyys on kova ja duuni kiven alla. Mutta näin kerrostalo asujana ja muutenkin keskusta eläjänä. Jos vertaa lahden aivan keskustan 3mioiden vuokraa noin 500e kuu ja jotain hesan vähintään 1000e samasta kuussa niin, ei mun tarvi paljoo miettii asiaa.

Sopivan rauhallinenkin tuo kaupunki on ja kuten sanottu se on mesta mistä pääsee ihan mihin tahansa suomea. Keskeinen liitoskaupunki, ja pendoradan nyt valmistuttua sillä 500 pääsee hetkes clubbaa vaiks joka viikonloppu hesaan ja jää rahaa silti viel muuhunkin.


Hieno Penthoussi ankurilasta maksaa niin, että jos ottaa kummatkin kattohuoneistot ittelleen jonkun 1miltsin.. ja on sellasel paikal, että isommis kaupungeis alta 5 tai 10 samanlaisen ei vois edes puhua koko asiasta.

anyway joskus vielä takas ja se penthouse on mun <3

Jos ei muuten ni sit vaikka huoraamal siel japanissa hehe

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

Bellezaaa

Posts: 573

#209 • • Bellezaaa Afrodite*
Tääl Töölös asuminen on niiin vaaan muo*plur*
ainoo mitä välil kaipaa on luonto ja hiljaisuus, mut siihen
on tähän asti auttanu aamuset juoksulenkit Seurasaares ja Hietsus...

rantaan ei oo varmaan ku ehkä hmm...
nooo vaik alle 1 km, shoppailee pääsee aina äkkiä ja helposti, baarist pääsee kävellenki himaa, duuni on kävelymatkan päässä jne....
ja mikä parasta mul on ihana asunto*plur*
IHQUU *sydän**sydän**sydän*
eloK

Posts: 38

#210 • • eloK

zeuzz, 13.6.2006 21:30:

Osaisiko joku heittää vinkkiä...?



Oisko Arabiassa sijaitseva GB-gym mitään? Ei pitäis olla koskelasta ihan liian kaukana..

--
- Jari -

Quu

Posts: 334

#211 • • Quu Mole RAM!

Ana-5000, 14.6.2006 14:07:
Saman postinumeroalueen sisällä muutin, mutta elämisen kokemus muuttui täysin. Löydettiin tyttöystävän kanssa pitkänsillanrannasta ihana asunto, ja nyt voi sanoo et asuu keskustassa arvokiinteistössä merinäköalalla :)



Mä tuun sit joku päivä arvostelemaan teidän keittämää kahvia.
Amuck

Posts: 2,396

#212 • • Amuck dub-i-dub

vinsku, 17.6.2006 23:18:
Tietojeni mukaan alueella ei asu ollenkaan maahanmuuttajia (saatan olla väärässäkin), vaan he ovat HML:ssa keskittyneet lähinnä keskusta, katuma, jukola, nummi -akselille. :)


MIELENKIINTOINEN kehu.
Kyllä muakin vituttaa suunnattomasti kun alakerrassa asuu joku ruskea perhe ja seinänaapurissakin saksalaisia!

(Joo joo, tiedän että kaupunkien pahamaineisimmat paikat ovat yleensä niitä, joihin sijoitetaan paljon pakolaisia ja joissa maahanmuuttajat muutenkin usein asuvat, mutta silti särähti aika pahasti huomata jonkun olevan noin onnellinen 100% suomalaistaustaisesta naapurustostaan.)

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

Claquesous

Posts: 3,206

#213 • • Edited Claquesous viidettä kolonnaa

Amokk, 19.6.2006
Kyllä muakin vituttaa suunnattomasti kun alakerrassa asuu joku ruskea perhe ja seinänaapurissakin saksalaisia!



HUI, talossa asuu NEEKERI!!1! Ja vielä lapinpolttajia!!! Äkkiä molotovinkoktaileja postiluukusta tunkemaan ja tiiliskiviä ikkunoihin heittämään.

Munkin mielestä on tosi ihan kauheeta, että tähän jylhään Suomenmaahan päästetään kaikenmaailman rättipäitä ja vinosilmiä viemään meidän työt ja naiset sekä vielä elävät meidän sosiaaliturvalla. Väitän, että kolmen sukupolven sisällä Suomen kansan ihonväri on tummentunut ainakin viisi astetta ja valtionuskonto on musulmaanien päidenkatkomisuskonto.

Kehtaavatkin kutsua meitä suomalaisia rasisteiksi.

DISCLAIMER: Tämä ei ollut suunnattu Amokkia vastaan vaan joidenkin ideaan siitä, että asuinalue on hyvä, jos se on täysin homogeeninen paikka.

EDIT: hienojen sanojen poistoa.

--
32. of December

vinsku

Posts: 749

#214 • • vinsku huba huba

mutta silti särähti aika pahasti huomata jonkun olevan noin onnellinen 100% suomalaistaustaisesta naapurustostaan.)



En meinannut sitä kehumismielessä, vaan lähinnä mainintana vain. Mielelläni asuisin saksalaisten naapureina, itselläni kun on niitä suvussakin.

Ihmisiä ne on siinä missä muutkin, anteeksi jos mainitsin tästä kehuskelevaan sävyyn. Ei ollut tarkoitus.

--
Proge on niille, jotka osaavat iloita elämän pienistä asioista. -Hurjimus

Engeliini

Posts: 3

#215 • • Engeliini
itse asiassa tähän asumis asiaan kommentoisin mielelläni, ja vielä mielummin ottaisin vastaan kysymykseni pohjalta vastauksia. Muutin reilu puoli vuotta sitten Helsinkiin, en itse asiassa tiedä edes miksi.. halusin vain muuttaa. Teen joka toinen viikko töitä ja joka toinen on vapaa, viikko jonka olen töissä olen poissa Suomesta, eli työni puolesta en tutustu täällä asuviin ihmisiin. Ja koska en ole säännöllisesti täällä minulla ei ole harrasteita joissa tutustuisin ihmisiin. Vapaa aikanani ainoa harraste on klubitus, jossa kuvittelisi tutustuvan ihmisiin, mutta eipä vaan tässä kaupungissa! yleensä käyn bileissä ulkopaikkakuntalaisten ystävieni kanssa, mutta useimmiten he eivät töiltään pääse tänne asti, joten koska tanssi jalka vipattaa lähden yksin.. aikaisemmin se oli aika hauskaakin lähteä yksin, mutta ei enää. Kuinka niinkin sosiaalisena tunnettu genre kuin klubbailijat ovat(vai olenko saanut aijemmin väärän käsityksen?) eivät kykene tutustumaan uusiin ihmisiin?! vai olenko jostain syystä vain väliin putoaja? Joten rakkaat ihmiset kertokaa kuinka helvetissä tässä kaupungissa tutustuu saman henkisiin ihmisiin!!??
Claquesous

Posts: 3,206

#216 • • Claquesous viidettä kolonnaa
Päivitetääs tietoja:

Porvoo(?) '81(?)
Korso '82-'83(?)
Kevätkumpu, Porvoo '83-'02
Kannelmäki '02-'05
Vestkant, Breda, Hollanti '05
Lauttasaari '05
Kannelmäki '05-'06
Westend, Greenock, Skotlanti '06
Munkkiniemi '06
Sörnäinen(?) '06-

Tuo Käenkuja Sörkan ja Kallion rajoilla on hyvä mesta. Pääsee helpolla sporilla Stadiin ja Pasilaan. Meillä on vielä sauna ja kaikkea. Valovuosien päässä Kantsusta sekä maantieteellisesti ja henkisesti.

--
32. of December

TanyaK

Posts: 745

#217 • • TanyaK karkeakielinen kujakissa

Jone, 21.3.2005 22:04:
Helsinki on musta ihan kiva paikka käydä, mutta en näe itseäni muuttamassa sinne.



Sama pätee tänne. Helsinki on kiva paikka piipahtaa silloin tällöin ja vaikka useimminkin mutta asuminen kyseisessä paikassa ei kiinnosta. Tosin nykyisestä asuinpaikkakunnasta on liikaa kilometrejä Helsinkiin. Lähenpänäkin vois asustella. Toisaalta kun on kaksio omalla takapihalla, rauhallinen naapurusto ja vuokraa 220euroa niin eipä kamalasti harmita jos silloin tällöin Helsingissä käymiseen kuluu tunti matkoissa.
zenny

Posts: 1,145

#218 • • zenny Pieni sateenvarjotyttö
Oulunkylään ois tarkotus ens kuun alussa muuttaa... taitaa olla ihan rauhallista seutuu???

--
Loikka suuri kuin Kiinan muuri
Kilttinä vain kanssasi leikkisin
mutta mihin minä raitani jättäisin

Wanna B

Posts: 259

#219 • • Wanna B Rattopoika
En todellakaan tykkää asua nykyisessä paikassa, mut vuokra on halpa, niin saan ehkä raha-asiat parempaan järjestykseen nopeammin, et voin ostaa kämpän paikasta mistä tykkään......

--
Kukkuu, mitä apinalauma?!

112

Posts: 61

#220 • • 112
Tampereelle muutin n. 10 kuukautta sitten, enkä ole katunut päivääkään. *joo*
Ihmiset ovat olleet mukavia ja vastaanottavaisempia, kuin missään muualla koskaan.
Harmi vain, että käyn Helsingissä päin töissä, joten ei ole aikaa tutustua uusiin immeisiin. *uuh*
Olen muuttanut enemmän kuin 10 kertaa elämässäni, ja vihdoin tuntuu siltä, että olen
löytänyt paikan johon haluan jäädä.
Mitkään muut Suomen kaupungit joissa olen asunut, eivät lyö vertoja Tampereelle. *sydän*
Kiitos heille, jotka ottivat minut avosylin vastaan.*hali*

--
Jos sinulla on hyvä olo, älä ole huolissasi,
se menee kyllä ohi.