Miten vanhempasi suhtautuvat teknokulttuuriin?

371 posts, 19 pages, 132,092 views

TanyaK

Posts: 745

#121 • • TanyaK karkeakielinen kujakissa
Sillon kun asuin vielä kotona niin kyllä faijalla meni monesti hermot ku musiikki pauhas kämpässä. Mutsi ei asiasta niinkään hermoja menettänyt. Ja kyllä se pukeutuminenkin lähinnä nauratti meidän porukoita. Että ei meillä ainakaan oo biletystä pahalla katsottu vaikka mun kasvatus muuten ei ollu sieltä löyhimmästä päästä. Ainut lapsi kun olen... *aplodit*
$

Posts: 1,802

#122 • • $ Destination weekend!
1996 kun ostin Kadocin Night train-maxin niin iskä sanoi, että se kuulostaa ihan pihamme puussa asustavan tikkaperheen poikasten huudolta.

Lähinnä iskä oli huolestunut kuulosta ja kirosi kun poika ei oppinut kuuntelemaan klassista.

Äipälle oli sama kunhan piti huolen kuulosta(tm).

Meillä oli tosin paperiseinät eli etenkin bassot kuuluivat varsin hyvin huoneen ulkopuolelle. Teiniangstivuosina tuli lukittua ovi ja luukutettua "huumemusaa" jos otti päähän joku asia.

Taisivat vanhemmat varoittaa jotain laseihin laitettavista huumeista (miks mä en saanu mitään?) ja poliisisedistä laittomissa bileissä.

Omia miksauksia on tullut viime vuosina polteltua äidille ja kovasti on pitänyt.
annimari

Posts: 402

#123 • • annimari Seniorisarja
vein kulttuurin himaan tossa viime perjantaina ja kovasti näyttivät tykkäävän!

--
Oho.

toma

Posts: 2,009

#124 • • toma Tototoototo

annimari, 31.3.2005 21:42:
vein kulttuurin himaan tossa viime perjantaina ja kovasti näyttivät tykkäävän!



:DDDD

--
In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, its the exact opposite. -P.A.M. Dirac

rjv

Posts: 731

#125 • • rjv neuron tuoppi kiitos
viimeistään sit kun biisit soi radiossa noi rupes ottamaan ihan tosissaan mun puuhastelut. ovat tukeneet sen jälkeen mun musajuttuja ja opiskeluja parhaansa mukaan.

joskus muinoin kun rupesin kuuntelemaan rumpubassoa yms faija diggaili jostain jatsimmista biiseistä, ja kuuntelee se itse björkiäkin. omia biisejä en oo kyl uskaltanu porukoille soittaa.
Nexus__69

Posts: 2,276

#126 • • Nexus__69 Member Of Pinkeet Tissit RY / SIELUTON PORNODEMONI

neppu*, 7.3.2005 12:55:
"Miten sä jaksat kuunnella tätä, tässä alkaa särkee pää"
"Taasko sä meet joihinkin teknobileisiin?"
"Kuulitko siitä että laivalla oli jääny niitä huumeista kiinni?"
"Mikä house, mikä trance?"
"Miten tätä voi tanssia?"
"Kuuntelisit jotain kehittävämpää"

Noita kommentteja kuulee enemmän kun liikaa. Ainoo hyvä juttu on, että koskaan ei käsketä laittaa jumputusta hiljasemmalle *nauru*



Samaa myös meidän silloin ku asuin himassa, plus se et piti laittaa hiljemmalle: "ku bassot raikaa! ja kuuluu naapuriin, onko sit kiva ku saadaa häätö ja ei oo asuntoo!??11"

Sit myös aika kuuluisa tuo et käytätkö huumeita, käyttääkö sun kaverit huumeita, älä juo muiden laseista yms..

Kyl muzi tykkää joistain juustokiksu biiseistä sit, ihme kyl. *justjoo*

Äiti ja isi, kyllä mä osaan jo, oon iso tyttö.. *sydän* *nauru*

--
Laillinen pedofiili

Avatar
#127 • • RINY Guest
Heh, isälle tossa taannoin mainitsin asiasta ja sieltä tuli vaan kiltti kommentti että "ei semmosta jumputusta pysty edes tanssimaan" ja ylisti kovasti suomen iskelmää. *nauru* Ollaan ehkä vähän eri aaltopituuksilla tossa mutta kyllä se isukki on asian hyväksyny. Äiti kai ei edes ole ymmärtäny mistä on kyse. Kotona kun en konemusiikkia tule pahemmin soittaneeksi. Mutta tuskin asiaa pitää niin kamalasti enää edes selitellä kun ei saman katon alla enää asustella. *hymy*
ee102

Posts: 775

#129 • • Edited ee102 Team Yökukkujat / E102 / ituhippi
Hih, äiti tossa eilen jäi kuunteleen ku kuuntelin sekalaista konemusaa, ja sit yhtäkkiä kysy: "Mikä tuo edellinen biisi oli?" Se oli Airbase - Genie. Ja äiti tykkäs siitä. *hih* On kyllä mukava huomata vanhempien sulattavan pikkuhiljaa myös konemusaa, ku niitten on kuitenki ollu aika vaikea sitä ymmärtää.

Lisäystä vielä... Se on vaan harmi, että mun vanhemmat suhtautuu tosi epäilevästi teknobileisiin. Luulevat kai, että käytän siellä aina jotain huumeita, mikä ei kyllä pidä paikkansa! *justjoo*
Avatar
#130 • • fanatic Guest
jaa-a no äippä tuli joskuski huoneeseen ja rupes jammailee ku kuuntelin jotain hyvää progeeta*nauru* Hyvin kai on suhtautunut onhan sitä joskus kuullu just sitä perinteistä että vartio juomias ja älä tee mitään tyhmää mutta luottamus on säilynyt kun osaa muutenkin käyttäytyä humalassakin kuin ihminen*joo*
zari

Posts: 716

#131 • • zari Team Tamppaajat
Meillä enimmäkseen äite valitti siitä et musa pauhaa liian kovalla ja naapurit häiriintyy *nauru*. Ja että hirveetä jumputusta tollanen musiikki,mutta kyllähän äitenkin tanssijalka välillä heltis jammaileen kun tuli hyvä kappale *sydän*.
Onneks nykyään asun omassa kämpässä nii voin teknoo,yms soittaa "hieman" kovemmalla mitä ennen. Naapureilla ei pahemmin oo varaa valittaa sillä samanlaista "pauketta" muista osoitteista tuntuu kuuluvan *hih*

--
it`s nice to be important,but it`s more important to be nice

nuance

Posts: 1,963

#132 • • nuance cov ops, combat, sunrise

rjv, 1.4.2005 17:35:
omia biisejä en oo kyl uskaltanu porukoille soittaa.



joo, joutuisit vielä jointinkääntelyhommiin ku soittasit marywanan :P
-P

Posts: 4,972

#133 • • -P

INFIANA, 31.3.2005 22:43:
-clip-



siinä sisko, missä velikin ;)

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

Progress

Posts: 955

#134 • • Progress
luulevat lähinnä, että kaikki käyttää huumeita ja on ihan narkkeja...kovasti olen vuosien varrella yrittänyt kouluttaa niitä ja iskostaa ettei asia todellakaa näin ole..mut mitäpä nuo vanhat enää uskoo, ku tietty käsite päässy syntyy..."ei vanha koira opi uusia temppuja..." *dissaa*

--
Mulla on ikävä sua Samu. *sydän*

inka

Posts: 179

#135 • • inka juppihippireivaaja
Pari (neljä) vuotta sit ku oli enemmän noita yön yli kestäviä reissuja, niin ihmeteltiin kans tota että missä sitä nukutaan, mut ajattelivat sit kans varmaan että "nuorena jaksaa".

Mut se että mitä niissä bileissä sitten tehdään?! huh, käsittämätöntä. Onko se niinku rokkikeikka? Siellä on pakko olla joku bändi? Jos ei oo bändii niin joku yks tyyppi vaan soittaa musiikkia levyltäkö? Miks kuka vaan ei sit vois soittaa siellä? Ja hakeeko pojat tyttöjä tanssimaan? *lmao* Ja jos ei niin tanssitaanko siellä sitten niinku ringissä jotenki vai miten se tanssiminen oikein tapahtuu? Ja muita kysymyksiä, jotka ovat ihan ymmärrettäviä henkilöille, joiden nuoruus kului kouvolan kuntotalon lauantai-tansseissa.

Äiti kans diggas auttaa mua ompelemaan ja saamaan päälleni niitä hienoja pvc-luomuksia! En oo ikinä kehdannu kiusata soittamalla niille mun musiikkeja, mut progesta äiti kyl sanoo että "tätähän vois jopa kuunnella, mukavan rauhallinen rytmi"

mut mun vanhemmat on ihanii ihmisii <3
Jussi Soro

Posts: 6,385

#136 • • Jussi Soro choon!

inka, 4.4.2005 19:49:
En oo ikinä kehdannu kiusata soittamalla niille mun musiikkeja


Mä annoin EP:stä yhden kopion mutsille, se kuunteli hetken aikaa ja soitti mulle, et "ai, täs on sama biisi kummallakin puolella."

:)

mut se sentää yrittää ymmärtää :)
Simon Templar

Posts: 780

#137 • • Simon Templar
Omat vanhempani pitävät/kuuntelevat kone musiikkia (tiistain tanssi-iltaa) jne..Ja josta olen erittäin iloinen ja ehkä hienointa oli kun mummo&mutsi meni streetbeatistä ostamaan winkee-whisperin vinyylit*sydän*Oikeastaan aina kun saan biisin valmiiksi soitan sen myös vanhemmilleni ja josta näen/saan ensi reaktiot biisistä.
ninni

Posts: 489

#138 • • Edited ninni sydän
iskä käyttää sanaa huumebileet ja suhtautuu vakavasti asiaan *nauru* *hmph* mut äiskä kyll ei mitää ihmettä sanonu, ehkä johtuu isosiskostani... mut kyll aina tulee et laita se musa nyt hiljemmalle tai piuhat lähtee *blush* sit voin vaa syyttää rakasta iso-siskoani tapahtuneesta, mut kiitän kyll myös sitä et pääsin mukaa *hymy* ja *sydän*

--
äitini tietää etten ole normaali lapsi
*tirsk*

John

Posts: 1,384

#139 • • Edited John Lauma
Toinen sisko, sairaanhoitaja, on hoitanut Oslossa ja Tukholmassa erinäisillä huumeilla psyykkeensä auttamattomasti tuhonneita ihmisiä, ja hän on kulttuurimme maineen takia ymmärrettävästi se joka on perheessäni eniten huolissaan reiviharrastuksestani (esimerkiksi suoraan bileistä hoitoon tuotuja psykoosipotilaita on kuulemma jonkun verran tullut vastaan). Isä on pariin otteeseen todennut että "ei tollasta menoa voi ilman stimulantteja jaksaa", mutta ei sen enempää negatiivista.

Yleisesti ottaen suhtautuvat hyvin, varsinkin kun olen hieman aikuistunut ja oppinut ravitsemaan itseni opiskelijabudjetillakin (lukekaa: en oo ihan niin laiha kuin ennen), ja ovat alkaneet tosiaan diggaamaan mm. housea ja leijailevampaa progea kun olen sitä soittanut sopivalla äänenvoimakkuudella. Ja oon vienyt siskoni pari kertaa kuuntelemaan houseakin, joten he ovat nähneet omin silmin ettei koko kulttuurimme ole hampaita kiristeleviä piripolkkaajia!*vink*

Edit: oman aikuistumiseni myötä olen myös alkanut puhumaan enemmän vanhempieni kanssa ilman teiniangstista puolustuskantaa, ja tämä on myös auttanut heitä ymmärtämään kulttuuriamme. Turha heille on väittää ettei bileissä käy kuosaajia, koska se nyt on itsestään selvä. Avoimuus on kaiken A ja O. Porukat tietävät että n. 90% mun kavereista käyvät bileissä, ja tietävät myös että tehdään kaikkea muutakin yhdessä kuin ainoastaan biletetään. Osan kavereistani he ovat tavanneet, ja suuresta osasta puhun sen verran paljon että ymmärtävät että olemme "oikea" kaveriporukka joka on muodostunut yhteisen harrastuksen kautta: bilettämisen.

--
Fancy some cheese, Gromit?

soulsaw

Posts: 444

#140 • • soulsaw 1.0
Mun mutsi on käynyt isoimmiss bileiss kuin mä *uuh* *grr*

--
_____