Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla)

1,383 posts, 70 pages, 547,572 views

ezzy

Posts: 8,060

#1321 • • Edited ezzy Droid-pappa

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Tapi, 22.4.2010 20:54:
---

No, yksikään kuvaaja ei olemassaolollaan taatusti paranna bileitäOotko nyt oikeasti ihan tosissas? Se, että SÄ et saa kiksejä kuvista tai siitä että sua kuvataan ja saat muiston, ei tarkoita etteikö muut sais.

lohikarme, 23.4.2010 11:06:
Kieltämättä kuvauksesta jatkuvasti julkisesti puhuminen saattaa antaa jalustallenostamis-kuvan ulospäin. Itse koen että pitäs löytää se oikea kanava näiden puimiseen (irkkikanavaa taidettiin jo kokeillakin mut se kuoli aika nopeasti) Totuus on tosiaan se, että kuvaaminen kemuissa on tullut jäädäkseen ja luulen että nyt eletään murrosta sen suhteen, miten löytää ne uomat millä se palvelee kaikkia tai edes mahollisimman monia.

Sessarille kehitysehdotuksena noihin gallerioiden mainostuksiin topicissa, että tehkää yksi mainos jossa kerrotaan monta galleriaa tulossa ja milloin kaikki ovat suurinpiirtein nähtävillä. Kaikki 8 galleriaa yksittäisinä suurina mainoksina topicissa, missä ihmiset purkaa ajatuksiaan menneestä tapahtumasta saattaa aiheuttaa närää :)Ja se nyt on tosiaa ihan yks vitun hailee jauhetaanko valokuvauksesta kerran viikossa klubbarin IRC-kanavalla tissi-linkkien ohessa muutama minuutti. Ei pitäis kyllä kenenkään persettä kaivaa moinen.

IMHO kuvaajat ei kyllä tee itsestään minkäänlaista numeroa bileissä sen enempää kuin karkkireivaajatkaan, vaan lähinnä yrittävät olla huomaamattomia ja olla häiritsemättä bilettämistä, jotta kuvista tulis nimenomaan aidompia eikä pelkkää pousausta.
Jone

Posts: 8,258

#1322 • • Edited Jone Archibald Haddock

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Tapi, 21.4.2010 15:36:
Mua on jo pidemmän aikaa vituttanut bileissä kuvaamisen ympärillä käytävä jatkuva jauhanta täällä Klubituksella.Siinä tapauksessa kehotan olemaan lukematta sitä. Se on just niin yksinkertaista.

Tapi, 21.4.2010 15:36:
En oikein itsekään ymmärrä miksi kuvaajat ovat nostaneet itsensä jalustalle ja pitävät joka paikassa täysin käsittämätöntä mekkalaa harrastuksestaan, välineistään ja tyrkyttävät sanomaansa koko kansalle about kaikissa topiikeissa kun siihen avautuu pieninkin mahdollisuus.Jaha. Aika mielenkiintoinen näkökulma sinänsä kun oon vuodesta X lähtien erityisesti toitottanut meidän kuvaajillemme sitä, että bilevalokuvaajat eivät ole mitään illan tähtiä vaan meidän on tarkoitus olla mahdollisimman tehokkaasti sitä huomaamattominta tapettia, joka antaa muiden loistaa ja pyrkii parhaansa mukaan taltioimaan tämän loiston omiin kuviinsa.

Haluaisitko perustella tarkemmin et miten nostetaan itsemme jalustalle? Mun mielestäni esim. meidän porukkamme painaa helvetisti duunia (josta ainoastaan murto-osa koskaan näkyy vaikkapa nyt sulle millään tavalla) liksoilla, jotka parhaassakin tapauksessa pitkässä juoksussa korkeintaan kattaa duuniin liittyvät välittömät kustannukset.

Käsittääkseni olemme kuitenkin tämänkin forumin tasavertaisia käyttäjiä kaikkien muiden kanssa ja mikäli meille esitetään kysymyksiä, niin niihin pyritään vastaamaan.

...ja miten niin "kuvaajat?" Jos sulla on jotain sanottavaa vaikkapa nyt vaikkapa mulle ja Karolle meidän käytöksestämme, niin voisit ystävällisesti aikuistua ja puhua sit meille suoraan etkä niputtaa juttuihisi mukaan isompaa laumaa ihmisiä, jotka käyttäytyvät käytännössä jatkuvasti täysin mallikelpoisesti ja pitävät vieläpä suunsa kiinni ettei kaiken maailman Tapeja vahingossakaan vaan ärsyttäisi.

Tapi, 21.4.2010 15:36:
Laserpoint-topiikissa homma on lähtenyt jälleen kerran täysin lapasesta ja topiikki on täynnä ties mitä kuvaajapaskanjauhantaa ja ilmoituksia siitä kuinka ties kuinka mones galleria on auki Sessions2:ssa.
*hmph*Kipaisiko missään vaiheessa mielessä että tiedonannot valmistuneista gallerioista kuuluisivat meiltä tilattuun palveluun ja että vaikka ne eivät juuri sua palvelekaan, niin ne palvelevat tuhansia muita ihmisiä (tsekkasin statsit - Klubbari on tällä viikolla reippaalla 10 tuhannella päivittäisellä tasolla uniikilla kävijällä se saitti, jolta meille on pompattu.)?

Mitä tulee muuhun Laserpoint-kuvausjuttuun, niin ton oman interventioni tarkoitus oli lähinnä pysäyttää typerä kuvauskeskustelu mahdollisimman suoraan seinään, koska munkaan mielestäni se ei ollut ko. topicissa tarpeellista.
Umbala

Posts: 769

#1324 • • Umbala d a n c e m a c h i n e s

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

ezzy, 23.4.2010 11:18:

IMHO kuvaajat ei kyllä tee itsestään minkäänlaista numeroa bileissä sen enempää kuin karkkireivaajatkaan, vaan lähinnä yrittävät olla huomaamattomia ja olla häiritsemättä bilettämistä, jotta kuvista tulis nimenomaan aidompia eikä pelkkää pousausta.


Joo tätä varsinkin tuolla viime lasereissa edisti Sessionssin kuvaajien pukeutuminen mustiin. Tosi hyvää soluttautumista Whiteout bileissä *nauru*

ps. Oli vaan pakko tulla huuteleen, yleensä tykkään kovasti sessionssin touhuista.

--
Hyvä tytöt ja pojat, niin sitä pitää, näyttäkää epäilijöille *nauru*

Jone

Posts: 8,258

#1325 • • Jone Archibald Haddock

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Tapi, 22.4.2010 20:54:
No, otetaan nyt vaikka esimerkkinä ihan sinun itsesi käymät miljoonat aihetta koskevat keskustelut ties kuinka monessa bilepalautetopiikissa. Onko se kameran kantaminen, etsimeen katsominen ja laukaisimen painaminen - yhtään valokuvausta väheksymättä - tuon kaiken mekkalan arvoista?Silläkin uhalla ettet kirjoittanut mulle:
Vastaus tohon kysymykseen on se, että se on ja ei ole sen arvoista. Vähemmän besserwisseröintiä ja alaspäin valuvaa paskaa saa osakseen ja lapioitavakseen kun pitää päänsä kiinni. Päänsä kiinni pitäminen tuntuu ainakin Suomessa tässä skenessä toimivan ihan mukavasti muutenkin jos sattuu olemaan henkilö, joka osaa tehdä jotain paremmin kuin muut - hiljaisuudella ja osaamisella rakennetaan henkilöhahmo, josta on helppoa pitää ja rikseeptiäkin satelee kivemmin.

Itselleen rakkaasta asiasta keskustelu ja oman näkökulmansa puolustaminen siinä on kuitenkin monille siitä koituvasta vaivasta ja syöksykierteeseen lähtevästä henkilökohtaisesta suosiosta huolimatta sen arvoista. Siksi mäkin tässä nyt kirjoitan vaikka mun pitäis tehdä töitä ja mä en lopulta saa tästä ja Tapeiluista irti muuta kuin vittumaista mielipahaa.

Tapi, 22.4.2010 20:54:
Mun mielestä bileisiin mennään tapaamaan kavereita, tanssimaan, kuuntelemaan musiikkia ja pitämään hauskaa - se onko bileissä valokuvaaja tai ei, ei vaikuta itse bileiden onnistumiseen millään tavalla ja silti aiheesta jauhetaan monessa paikassa maailman tappiin. Tuo on siis pääpiirteittäin asia, jota en tajua mitenkään. Eikö tapahtumasta voi ottaa muutamat kuvat ja laittaa ne sopiviin paikkoihin näkyville kaiken kansan ihmeteltäviksi ilman sen suurempaa numeroa?Okei, sun mielestä ne syyt on noi. Voitko kuvitella että jollekin toiselle ne syyt on toiset? Mulle itselleni bileissä kuvaamisen aloittaminen oli erittäin luonteva osa bileissä käymistä lähes alusta lähtien - olinhan muutenkin dokumentoinut itselleni läheistä alakulttuuria kameran kanssa jo vuosia ennen sitä. Mulle se dokumentointi ja myöhemmin myös järjestäjien toiveiden täyttäminen valokuvaamisen osalta ovat olleet ihan yhtä läheinen osa bilekokemusta kuin kaverien tapaaminen ja tanssiminen.

Kuvaajan läsnäolo ei useimmiten vaikuta juuri niiden bileiden onnistumiseen joissa hän on kuvaamassa. Seuraavien onnistumiseen edellisistä otetut kuvat kuitenkin todetusti ja todennetusti vaikuttavat; hyvän klubin / tapahtuman hyvästä meiningistä otetut hyvät kuvat tuovat kävijöitä seuraaviin, koska ne välittävät bileiden jälkeen viestiä tästä kaikesta eteenpäin. Esimerkiksi Laserpointeissa kuvaajien läsnäolo taas vaikuttaa ihan konkreettisesti välittömästi merkittävän yleisenosan bilekokemukseen; kuvauspisteitä järjestetään siksi että ne ovat helkkarin suosittuja ja ihmiset haluavat tulla niille kuvattavaksi - ei siksi, että me itse suunnattomasti nauttisimme siitä.

Tapi, 22.4.2010 20:54:
No, yksikään kuvaaja ei olemassaolollaan taatusti paranna bileitä ja tapahtuman ikuistamiseen riittää vallan mainiosti yksi tai korkeintaan pari ammattitaitoista kuvaajaa. Aliarvioiva läppäsi angsteista jääköön omaan arvoonsa.No, yllähän tää sun juttusi tulikin juuri osoitettua bullshitiksi. Jotenkin on vaan uskomatonta että pitää näin rautalangasta vääntää ja ettei oma järjenjuoksu ole kertonut mitään tästä ilman sitä.

Tapi, 22.4.2010 20:54:
Olen samaa mieltä. Sinänsä skenen ja bileiden todellisten tekijöiden äänekkyys olisi ihan luontevaa, mutta koska kuvaaja ei paranna bileitä vaan hänen rooli on lähinnä tallentaa muistoja ja pidentää hyvien bileiden jälkeistä after glowta en oikein ymmärrä mitä poikkeuksellista ja erikoista hänen tekemisessään on.No, jos meidän toiminnassa nyt jotain erikoista on, niin se että sä et pystyisi tekemään meidän hommia, kuten ei mekään sun. Ero meidän välillä on se, että mä en tule urputtamaan sulle siitä miten sä hoidat hommasi, koska mä tiedän etten voi millään ymmärtää siitä kuin häviävän pienen osan ja että mulla ei voi olla mitään kokonaiskäsitystä siitä mitä kaikkea oikeasti teetkään.

Poikkeuksellista? Lentoliikenteen pysäyttäminen ilmakehän tuhkapilvien takia on poikkeuksellista. Koko klubiskenessä ei ole mitään poikkeuksellista - on vaan ihmisiä, jotka tekee omia juttujaan ja ne niiden omat jutut on jutusta riippumatta kuitenkin aika normaaleja. Vai haluisitko sä kertoa mulle vaikka ihan vaan yhden poikkeuksellisen esille nostamisen arvoisen jutun skenestämme viimeisen viiden vuoden ajalta?
ezzy

Posts: 8,060

#1326 • • ezzy Droid-pappa

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Umbala, 23.4.2010 11:47:
---
ezzy, 23.4.2010 11:18:

IMHO kuvaajat ei kyllä tee itsestään minkäänlaista numeroa bileissä sen enempää kuin karkkireivaajatkaan, vaan lähinnä yrittävät olla huomaamattomia ja olla häiritsemättä bilettämistä, jotta kuvista tulis nimenomaan aidompia eikä pelkkää pousausta.

---

Joo tätä varsinkin tuolla viime lasereissa edisti Sessionssin kuvaajien pukeutuminen mustiin. Tosi hyvää soluttautumista Whiteout bileissä *nauru*

ps. Oli vaan pakko tulla huuteleen, yleensä tykkään kovasti sessionssin touhuista.En mä kyl nähny ku foxmagonin ja caron mustissa. jone ja k-0ne oli valkosissa. muita en muista nähneeni.
Jone

Posts: 8,258

#1327 • • Edited Jone Archibald Haddock

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Juhgu, 23.4.2010 02:58:
Joopatijoo. Jotenkin kuvaajilla ne keskustelut vaan sattuu vahingossa lipsahtamaan mahdollisimman julkisiksi ja näkyviksi, ja jokaisissa bileissäkin pidetään sitä MÄ OON KAMERAMIES -paitaa päällä - tietysti ihan vaan siks et jos joku ei vielä siitä kaulassa roikkuvasta järkkäristä, kameralaukusta ja staff-lätkästä tajunnu että nyt on muuten sitte valokuvaaja kyseessä.Sitä paitaa pidetään siksi, että lähes jokaiselta meiltä kysytään kymmeniä kertoja illassa et mihin kuvat tulee. Siksi mä ostin porukalle paidat omista rahoistani että ne voi sanoa, että "katso tosta selästä vaikka." (Mitähän muuten nyt käy kun tässä ihan julkisesti kerron, että saman asian takia osa meidän kuvaajista on hankkinut itselleen KÄYNTIKORTIT. VOI JUMALAUTA MITÄ LEIJUMISTA. EIKÖ ME KERTAKAIKKIAAN OSATA OLLA ONANOIMATTA ERINOMAISUUDELLAMME?)

Luuletko oikeasti et ne paidat on jotain penistelyä? Jos luulet, niin ehkä sun olis kantsinut vaiks kysyä meiltä et miks ne on hankittu. Ai ni, mut sit et olis päässyt vaikuttamaan viiltävän kriittisen älykkäältä Klabbarilla. Voi perse mitä naurettavuutta. :D

Järkkärit pitää varmaan tunkea sinne perseeseensä piiloon ettei niiden näkyminen häiritse ja kysyä et voitaisko tästä lähtien hoitaa tapahtumien muulle henkilökunnalle henkilökunnaksi tunnistautuminen vaikka salaisin käsimerkein ettei staffiflabatkaan häiritsis.

Kuka muuten kantaa kameralaukkua kaulassa? Mahtaa olla raskasta.

Juhgu, 23.4.2010 02:58:
Tietenkin kaikki edelläväitelty kuvaukseen liittyvä oheissäätäminen on enimmäkseen kysyntään vastaamista, mut ei se nyt ihan pelkästään sitä taida olla. Bilekuvaajia ja toimintatapoja on monia, ja on helppo huomata miten toiset kuvaajat "vastaa siihen bilettäjien kysyntään" eri tavalla kuin toiset. Vaan eipä toi mua.häiritse, enkä itse ole mitenkään sitä vastaan. Pääpaino on joka tapauksessa siinä valokuvien tuottamisessa, ja jengi tosiaan suorastaan kerjää että niitä kuvia tulis ja paljon.

Enivei, tuosta olen kyllä jyrkästi eri mieltä, että bileiden muidenkin toimijoiden pitäisi tuoda itseään äänekkäästi esiin. Mun mielestä nykyinen matalan profiilin meininki on sangen miellyttävää (ja yllättävää), enkä ainakaan itse todellakaan kaipaa bileilmoihin mitään 10 eri tahon minäminäminäminä lookatmeee -kilpahuutelua.


(Ja eihän tapahtumia nykyisinkään mitenkään anonyymisti järkätä, imho tarvittaessa saa aivan helposti tietää kuka teki mitä ja missä.)Voitko ensi kerralla pehmentää ensin ja fleimata sitten etkä fleimata ensin ja pehmentää sitten? Säästyis aikaa ja vaivaa kun olis jäänyt tähänkin vastaamatta. *vink*
Jone

Posts: 8,258

#1328 • • Edited Jone Archibald Haddock

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Umbala, 23.4.2010 11:47:
Joo tätä varsinkin tuolla viime lasereissa edisti Sessionssin kuvaajien pukeutuminen mustiin. Tosi hyvää soluttautumista Whiteout bileissä *nauru*Ne paidat on tummansinisiä, eivätkä mustia. Ollaanpas jumalauta tarkkana siellä. *nauru*

Konkreettinen syy tohon on se, että ne paidat maksaa kakskymppiä kappale ja mä olen tosiaan ihan omasta lompakostani ostanut niitä tolle rakkaalle porukalleni sen verran, että kolmattasataa on mennyt siihen. Niilläkin olis vaikka voinut juoda kaljaa - yksin tai ehkä olisin jopa samaan hintaan onnistunut lahjomaan itselleni yhden "ystävän" mukaan juomaan. Niinpä en sit viitsinyt käyttää sataakahtakymppiä valkoisten paitojen hoitamiseen tiimille yhtä tapahtumaa varten (varsinkin kun tällaisena mainos- ja markkinointipellenä oon kiinnostunut asioista kuten "konsistentti linja visuaalisessa viestinnässä" ja siten oon ohjeistanut valkoisia paitoja vastaan).

Itse olin muuten niin kokovalkoisissa että vitutti. Kivekset eivät mahdollisesti ikinä toivu niistä pillifarkuista.
Jone

Posts: 8,258

#1329 • • Edited Jone Archibald Haddock
Oliks nyt jollain vielä jotain?

Jos ei, niin imekää parsaa. Hakkaan teidän faijat ja mun faija hakkaa teidän faijojen faijat.

Hyvää viikonloppua.
k-0ne

Posts: 228

#1330 • • k-0ne SESSIONS2

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

ezzy,
IMHO kuvaajat ei kyllä tee itsestään minkäänlaista numeroa bileissä sen enempää kuin karkkireivaajatkaan, vaan lähinnä yrittävät olla huomaamattomia ja olla häiritsemättä bilettämistä, jotta kuvista tulis nimenomaan aidompia eikä pelkkää pousausta.<3 Sä oot Ezzy niin kiva, tiedäks :) Pousauskuvien ottaminen on vähän yhtä kiva ako hammaskiven poistaminen, välttämätöntä, mutta ei lainkaan mukavaa. Musta ois oikeesti kivaa olla näkymätön ja kuvata jengiä jotka bilettää. Silleen et heti kun menee kameran kanssa viereen ni ei tuu niitä vinut ankkahuulia tai toine käsi leuan alle ja peppu esiin poseerauksia.
Dementation

Posts: 2,892

#1331 • • Dementation wednesday?

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Jone, 23.4.2010 12:12:
Olis nyt jollain vielä jotain?

Jos ei, niin imekää parsaa. Hakkaan teidän faijat ja mun faija hakkaa teidän faijojen faijat.

Hyvää viikonloppua.Parsaa ei ole kaapissa, faija on kuollut ja faijan faijakin on kuollut, joten eipä ole hätäpäivää *nauru*

Mut hei, oli hyviä puheenvuoroja, lähde tänään töiden jälkeen yhdelle, oot sen ansainnut *aplodit*

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

Caro²

Posts: 5,301

#1332 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Umbala, 23.4.2010 11:47:

Joo tätä varsinkin tuolla viime lasereissa edisti Sessionssin kuvaajien pukeutuminen mustiin. Tosi hyvää soluttautumista Whiteout bileissä *nauru*


Ensinnäkin kyse oli tapahtumajärjestäjän pukukoodi-toiveesta, ei pakosta. Jos kyseessä olisi pakkopukeutuminen, sisään ei laskettaisi asiakkaita muissa kuin valkoisissa vaatteissa.

Toiseksekin tää vaateläppä on äärimmäisen tyhmä, typerä ja aivan tolkuttoman kulunut. Jos et usko, niin käyppä katsomassa noita photobooth-kuvia. Lähes joka kuvassa missä on jonkun muun värinen vaate, on joku riemu-urpo mussuttanut ettei vaate ole valkoinen.

Kolmanneksikin, allekirjoittanut on ainoa, jolla on sessarin virallinen valkoinen paita - ja se oli likaisena nummipusulassa, joten en saanut sitä päälle.

neljänneksikin, jos itse olet 194cm ja "pari kiloa", niin kaupasta ei ihan äkkiä löydä haluamaasi väriä - ja jos löytää, niin se ei varmasti ole sen näköinen jonka haluat päälle pukea

viidenneksi, oli mahdollista käyttää laserpointin omia valkoisia paitoja - mutta arvaas onko siellä 5xl:n paitoja?

kuudenneksi, me oltiin siellä töissä ja silloin päällä on semmoset vaatteet, joissa on hyvä tehdä töitä - ei semmoset vaatteet mitkä hyväksytetään satunnaisella bilettäjällä joka lukee bileilmoitusta kuin raamattua.

EDIT: Ja mua ärsyttää aivan vitusti bileiden jälkeen noussut päätön kohu vaatteiden väristä. Antakaa ihmisten pukeutua niinkun parhaaksi näkee!
Jone

Posts: 8,258

#1333 • • Jone Archibald Haddock
Ime Karo parsaa kans ja mee ottamaan vaiks siideri. *sydän*
ezzy

Posts: 8,060

#1336 • • Edited ezzy Droid-pappa

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Dementation, 23.4.2010 12:51:
---
Jone, 23.4.2010 12:12:
Olis nyt jollain vielä jotain?

Jos ei, niin imekää parsaa. Hakkaan teidän faijat ja mun faija hakkaa teidän faijojen faijat.

Hyvää viikonloppua.

---


Parsaa ei ole kaapissa, faija on kuollut ja faijan faijakin on kuollut, joten eipä ole hätäpäivää *nauru*

Mut hei, oli hyviä puheenvuoroja, lähde tänään töiden jälkeen yhdelle, oot sen ansainnut *aplodit*th_beating-a-dead-horse.gif
Caro²

Posts: 5,301

#1337 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Kinli, 23.4.2010 16:09:
---
Caro², 23.4.2010 14:53:
Kolmanneksikin, allekirjoittanut on ainoa, jolla on sessarin virallinen valkoinen paita
---


höpö höpö. =P

vai onks mulla joku epävirallinen paita? :)


Sori joo unohdin ihan täysin. Sullapa onkin se toinen kappale *hihu*

EDIT: Mutta joo, se on kyl epävirallinen väri :]
Umbala

Posts: 769

#1338 • • Umbala d a n c e m a c h i n e s

Replying to Off topic-jatkot (Jatka täällä siitä mistä jäi jotain hampaankoloon modejen väliintulon kohdalla):

Caro², 23.4.2010 14:53:

Ensinnäkin kyse oli tapahtumajärjestäjän pukukoodi-toiveesta, ei pakosta. Jos kyseessä olisi pakkopukeutuminen, sisään ei laskettaisi asiakkaita muissa kuin valkoisissa vaatteissa.

Toiseksekin tää vaateläppä on äärimmäisen tyhmä, typerä ja aivan tolkuttoman kulunut. Jos et usko, niin käyppä katsomassa noita photobooth-kuvia. Lähes joka kuvassa missä on jonkun muun värinen vaate, on joku riemu-urpo mussuttanut ettei vaate ole valkoinen.

Kolmanneksikin, allekirjoittanut on ainoa, jolla on sessarin virallinen valkoinen paita - ja se oli likaisena nummipusulassa, joten en saanut sitä päälle.

neljänneksikin, jos itse olet 194cm ja "pari kiloa", niin kaupasta ei ihan äkkiä löydä haluamaasi väriä - ja jos löytää, niin se ei varmasti ole sen näköinen jonka haluat päälle pukea

viidenneksi, oli mahdollista käyttää laserpointin omia valkoisia paitoja - mutta arvaas onko siellä 5xl:n paitoja?

kuudenneksi, me oltiin siellä töissä ja silloin päällä on semmoset vaatteet, joissa on hyvä tehdä töitä - ei semmoset vaatteet mitkä hyväksytetään satunnaisella bilettäjällä joka lukee bileilmoitusta kuin raamattua.

EDIT: Ja mua ärsyttää aivan vitusti bileiden jälkeen noussut päätön kohu vaatteiden väristä. Antakaa ihmisten pukeutua niinkun parhaaksi näkee!


Sori mutta nyt on taas näköjään pakko tulla heittään vettä myllyyn.

1. Ei niin, mutta mä aluks luulin, että Jone jonka näin valkosissa on tapahtuman oma kuvaaja (posekuvaaja) ja sessions tyypit sitten perus bilekuvaajia, mutta toi Jonehan tais olla Sessionssiin vähän enempikin kytköksissä.

2. Joo, mutta aika isolla osalla on kuitenkin jotain valkoista (niinku ilmossa oli, että pelkkä valkonen paitakin on ihan ok)

3. Sä varmaan tiesit näiden bileiden ajankohdan vähän etukäteen, joten oisit ton paidan voinut puhtaaks järjestää tapahtumaa varten?

4. Toi on kyllä valitettava ongelma, ja ymmärrän sua täysin.

5. Ei tainnu olla.

6. Kyllä kyllä, niinkun oli Dj:tkin joista aika moni oli valkosta päälleen löytänyt. Itseasiassa se, että olitte siellä duunissa olis mun mielestä enempikin syy siihen, että teillä valkoista olis (niinkun järjestäjä asiakkailtaan toivoi)

Viel lopuks pitää sanoa, et sä Caro olet mun mielestä hieno kuvaaja, ja vaikka vähän isompikokoinen ihminen oletkin, et oo kertaakaan mua tanssilattialla jyrännyt, vaan aika sulavasti peippailet ohi. Lisäks otat vielä hyviä kuviakin, mustakin oot ainakin yhden kivan foton saanu. Harmi siis, että päätit mun Ezzylle "aukomisesta" ottaa nokkiisi, ja toivonkin ettet ala vihaamaan meitä bileidenjälkeen nillittäjiä, vaan jatkat hommiasi vanhaan hyvään malliin.

--
Hyvä tytöt ja pojat, niin sitä pitää, näyttäkää epäilijöille *nauru*

Kriss G

Posts: 1,492

#1339 • • Kriss G Wir brauchen bass
Ei voi sanoo ku vanhan ja kuluneen, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

--
DESTROY ALL HIPPIES