415 posts, 21 pages, 290,586 views
Lyylikki, 3.8.2007 20:49:
Olen jo pitkään himoinnut tekeväni jotakin tuoreesta punajuuresta.
jnejne
trustus, 5.10.2007 08:10:
lämpimätleivät
2la, 5.10.2007 08:52:
---
trustus, 5.10.2007 08:10:
lämpimätleivät
---
Meitsin versio, perinteiset vuohenjuustoleivät (ei kovin originellia mutta ahhh niin hyvää):
- puolivalmis ciabatta
- pestoa
- tomaattia
- punasipulia
- vuohenjuustoa
- pippuria
(- jos syöt kanaa ja haluat kunnon ähkyaterian, niin kanan rintafilettä leikattuna viipaleiksi ja paistinpannulla kypsytettyinä)
Leikkaa ciabatta halki vaakatasossa (ja kahteen palaan jos se on kovin iso). Pestota reilusti, laita päälle (kana,) tomaattiviipaleet, sipulirenkaat ja juusto. Ropsaus mp:a ja uuniin kunnes leipä on sopivan rapsakka ja juusto sulanut mieleiseksi. Saa koristella tuoreilla basilikanlehdillä jos mielii.
Hitchhiker, 25.8.2007 00:30:
Pirun nopea kauraherkku:
n. 40 g voita
n. 1,5 dl kaurahutaleita
n. 2 tl sokeria /oman maun mukaan
Kaikki kasataa päällekkäin: hiutaleet-->sokeri-->voi, jonka jälkeen laitetaan mikroaaltouuniin ja annetaan olla siellä niin kauan että voi on sulanut. Tämän jälkeen setti poistetaan mikrosta ja sekataan niin kauan että ei ole enää jäjellä "kuivia" hiutaleita, jonka jälkeen se on valmista syötäväksi ja on hyvää + nopeaa .
typ0, 23.10.2007 18:41:
---
Hitchhiker, 25.8.2007 00:30:
Pirun nopea kauraherkku:
n. 40 g voita
n. 1,5 dl kaurahutaleita
n. 2 tl sokeria /oman maun mukaan
Kaikki kasataa päällekkäin: hiutaleet-->sokeri-->voi, jonka jälkeen laitetaan mikroaaltouuniin ja annetaan olla siellä niin kauan että voi on sulanut. Tämän jälkeen setti poistetaan mikrosta ja sekataan niin kauan että ei ole enää jäjellä "kuivia" hiutaleita, jonka jälkeen se on valmista syötäväksi ja on hyvää + nopeaa .
---
aka kauralastuja ku levität ton setin lisäät siihe leivinjauhetta ja paat nokareina pellille ja uuniin =)
deena, 30.9.2007 15:07:
Oiskos joku sielu kokannut taimenesta herkkua? Pakastimessa oottaa kivankokonen fisu...
Hyzenthlay, 1.11.2007 19:49:
Teinpäs ekaa kertaa couscousia ja ihan hyvin onnistu Itse couscous suurimoiden lisäksi oli broileria, parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa ja maissia. Lisäksi chiliä ja mustapippuria. Mausta ehkä silti puuttui jotain... kellään mitään ideoita, millä toi olis hyvä maustaa?
Snaggo, 26.11.2007 18:55:
Onks kellään ideoita miten tomaattimurskan sais käytettyä fiksusti ja halvalla tavalla?
Hyzenthlay, 1.11.2007 19:49:
Teinpäs ekaa kertaa couscousia ja ihan hyvin onnistu Itse couscous suurimoiden lisäksi oli broileria, parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa ja maissia. Lisäksi chiliä ja mustapippuria. Mausta ehkä silti puuttui jotain... kellään mitään ideoita, millä toi olis hyvä maustaa?