SINKKULUUKKU

19,912 posts, 996 pages, 7,685,355 views

isokeksi

Posts: 260

#18881 • • isokeksi iskekosi
Määä nautin tästä!

Pakko kyllä sanoa... mä en tiedä mitään pahempaa, kuin tyytyä johonkin kumppaniin, koska.. noh.. 'ku mulle sanottii et pitäis seurustella jonkun kaa ku oon jo tän ikänen' tms. Miksei ihmiset nauti elämästään? Kirosana tommonen "täytyy olla ja tehdä näin". Grrr.
mark_hamilton__

Posts: 162

#18882 • • mark_hamilton__ DJ/Artist/Producer

Replying to SINKKULUUKKU:

jokke_, 19.6.2010 15:08:
---
mark hamilton, 19.6.2010 00:26:
---
jokke_, 18.6.2010 21:07:
Mark! You are back! *sydän*

---


Otetaan tämä reply kuva läpisormien vaikka tuon voi ymmärtää 1000 tapaa.
En reagoi vaikka voisin.
mitä toi kuva edes tarkoittaa.
Tietänet että minun silmissä siinä lukee kirosana ja tietänet myös että jos en ymmärtäisi huumoria niin face-to-face tilanteessa käyttäisin sinua vastaan fyysistä väkivaltaa. Sun on näin anonyyminä kovin helppo huudella mulle vaikka mitä ja houkutella vaikka 100 tyyppiä samaan hommaan.
Et taida olla DJ Jokke koska tiedän että ks. henkilö ei käyttäydy noin.
Mutta mulle ihan sama mitä sanot.

---


ei se nyt ihan sama taida sulle olla mitä sanon, koska otat siitä noin kovan herssin. *lmao*
ja fyysiseen väkivaltaan ryhtyminen on mun mielestä aika säälittävää. mut joo. Mark: stay cool ;)



No joo en mä tätä niin tosissaan ottanut..
Fyysinen väkivalta oli vitsi.. en mä sellaiseen rupea.. sehän on säälittävää..
Sssan*

Posts: 651

#18883 • • Sssan* Kalastaa kalsarit jalassa
Täällä ollaan...Tällä hetkellä ei voi muuta sanoa kun että: TYHJÄ OLO JA SATTUU!! *nyyh*

--
Yy kaa yy kaa, minä olen Hämähäkki..

Kolera

Posts: 4,256

#18884 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää

Replying to SINKKULUUKKU:

Sssan*, 27.6.2010 23:03:
Täällä ollaan...Tällä hetkellä ei voi muuta sanoa kun että: TYHJÄ OLO JA SATTUU!! *nyyh*


ajotus ainaki kohillaa...nyt ne hyvät kelit vasta alkaa =P

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Avatar
#18885 • • Muussika Guest

Replying to SINKKULUUKKU:

Jone, 22.6.2010 10:18:

Oho. Tämäkin on toki mahdollista, mutta kyllä mä silti väittäisin että yleisempää on se ettei tyydytä yhtään mihinkään - vaaditaan ihan mahdottomia ja jokainen konfliktitilanne nähdään maailmanloppuna.



Mä niin komppaan sua, Jone. Kriteerit alkaa monella olla niin korkealla, että kuinkahan moni pystyy ne edes itse täyttämään. Jos elämä on välillä toisen kanssa hankalaa, niin ei kun vanha vaihtoon ja uusi kehiin, kun kriteerit auvoisesta kiiltokuvaelämästä ei täyty 24/7 - ja pahimmillaan tätä harrastetaan toisen selän takana, vaikka jokaiseen tilanteeseen on myös omalla toiminnalla ollut osuutensa. Sitten taas sama ihmisten kertakäyttö jatkuu, koska tuskin se elämä on jatkuvasti ihanaa ja plur ja perfect kenenkään kanssa. Onhan se helpompi tapa elää, kun ei tarvitse kohdata niitä omia vajaavaisuuksia, vaan sysätä kaiken toisen harteille. ''MUN kumppanin pitää olla tämmönen ja sellanen, muuten en ala.'' Harvemmin mietitään, että: ''Millainen minun tulisi olla? Missä asioissa minä voisin kehittyä?''

Perspektiiviä, ihmiset. Mitkä asiat on _oikeasti_ tärkeitä, myös omassa itsessä? Tätä pohdintaa olen itse paljon harrastanut, ja välillä se on vaikeaa ja kivuliastakin, mutta kyllä se lopulta kannattaa. Näin uskon, vaikka aina ei siltä vaikutakaan. Helpompaahan olisi vetää nakit silmille ja tuijotella vaan omaan ah niin nättiin napaan, joka ansaitsee vain parasta, sitä ja tätä ja tota, täydellisyyttä ja luksusta. Harvemmin se lihamöykky sisältöineen siinä navan ympärillä on itsekään lähelläkään täydellisyyttä, luksusta tai parhautta. Haluan kuitenkin omassa elämässäni pysyä uskollisena arvokkaalle päämäärälle sen sijaan, että juoksisin jatkuvasti pelkkien nautintojen ja hetkellisen mielihyvän perässä. Kaikki hekumallinen mielihyvä kun on tosiaan vain hetkellistä.

Se, mikä vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, onkin liian hyvää ollakseen totta.
Avatar
#18886 • • Muussika Guest

aada, 4.7.2010 22:31:

Mielestäni on kyllä parempi, ettei tyydy mihinkään kuin että tyytyy liian vähään. Kauhea tilanne, että olisi jonkun kanssa vain siitä syystä, ettei voi olla yksin ja joustaa siten itselleen tärkeistä asioista. Kavereissani on paljon näitä tapauksia, ei osata olla hetkeäkään yksin, vaan koko ajan pakko olla joku tukemassa ja omaa heikkoa itsetuntoa vahvistamassa. En usko, että voisin itse päätyä tälläiseen tilanteeseen, koska en lainkaan pelkää yksinoloa ja hyvä niin.

Sitten jos ne kriteerit oikeasti menevät ihan mahdottomiksi toisen suhteen, niin eiköhän nekin alene sen myötä, kun oikeasti alkaa haluamaan parisuhdetta ja yhdessäoloa eli alkaa arvostamaan toisen läsnäoloa niin paljon, että näkee ne "viat" paljon sallivammin.



Olen samaa mieltä siinä, että ei tietenkään ole ihanteellista olla kenenkään kanssa vain siksi, ettei pysty olemaan yksin. Yksin oleminen ja eläminen on ainakin mulle sellainen asia, joka on lisännyt itsetuntemusta valtavasti, mutta niin on kyllä tehnyt myös seurusteleminen.

Mun mielestä Jone sivuutti sellaista aihetta, joka on ajankohtainen nykymaailmassa ja meidän individualistisessa kulttuurissa. Yleinen meininki on meidän kulttuurissa se, että mikään ei riitä, aina tarvitaan lisää sälää, parempaa ja uudempaa, ja sama näyttäytyy valitettavasti myös ihmissuhteissa yleisenä ilmiönä. Moni haahuilee, ei tiedä mitä haluaa, mitkä asiat on oikeasti arvokkaita, juostaan nautintojen perässä ja tavoitellaan mahdottomia. Halutaan kaikki ja kuitenkaan ei välttämättä mitään, varsinkaan jos joutuu itse luopumaan jostakin tai tekemään jotakin asioiden eteen. Itse olen myös tehnyt joskus näin, oli vallan yksinäistä haahuiluaikaa, vaikka olikin ihmisiä ympärillä. On tietenkin hyvin subjektiivista, että millaisia asioita arvostaa ja mitä haluaa elämässään, mutta kyllä mä välillä olen miettinyt sitä, kuinka joskus kauhistelin toisen kulttuurin naimakauppoja (vanhemmat valitsevat lapselleen kumppanin) ja sittemmin olen todennut, että ehkä ne ei olekaan aina niin paha juttu. Tällaisen kulttuurin edustaja kerran totesi, että: ''Tämä ei ole minulle vankila. Minulle olisi suuri taakka ja kahle se, että joutuisin valitsemaan itse kumppanini niistä kaikista maailman ihmisistä. Kuinka pystyä valitsemaan? Liian suuri vapaus voi olla myös raskas taakka. Meidän kulttuurissamme liekki ei heti roihahda, eikä se näin ollen heti sammukaan. Liekki syttyy pikku hiljaa elämän myötä ja palaa pidempään. Vanhempamme ovat nähneet elämää pidempään ja ovat viisaampia, he tietävät paremmin.''

Kulttuurierot on jänniä juttuja. En itse varmasti osaisi sopeutua tällaiseen naimakauppakulttuuriin, koska olen kasvanut tähän asti kulttuurissa, jossa voin itse tehdä valintani. Olen kuitenkin todennut, että välillä suuri vapaus todella tuntuu taakalta. Varsinkin, jos omaksuu individualistisen ajattelutavan täysin. Siksi haluankin kyseenalaistaa tiettyjä individualistisia ajatusmalleja, vaikka niistä pois pyristeleminen onkin osittain mahdotonta.

Tuossa yksi päivä totesin, että: ''Olen itse vastuussa omasta onnestani. Ei kukaan muu.'' Tietyssä määrinhän tämä pitääkin paikkansa, koska minusta itsestäni riippuu se, miten asioihin suhtaudun ja miten elämääni elän. Aloin kuitenkin miettimään tarkemmin tätä fraasia ja totesin, että piru vie, olisin mä aika onneton, jos ihan oikeasti olisin aivan yksin vastuussa omasta onnestani. Kyllä mä ainakin haluan ottaa osavastuun myös läheisteni onnesta, tehdä asioita heidän onnellisuutensa ja ilonsa eteen, ja olen onnekas jos yksikin ihminen haluaa ottaa osavastuun myös minun onnestani. Totesin, että kyllä mäkin olen melkoisen individualistisen kulttuurin ja ajattelumallin sisäistänyt, vaikka se ei aina olekaan hyvä ja oikea ja kaikkeen soveltuva ajattelutapa.

Mun mielestä olisi hienoa, jos ihmiset ottaisivat enemmän osavastuuta toistensa onnesta ja pysähtyisivät miettimään muutakin kuin sitä, mitä he itse haluavat. Tätä meinasin sillä kun sanoin, että välillä tekisi aika gutaa miettiä sitäkin, mitä itse haluaa antaa, ja missä asioissa itse haluaa kehittyä. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö pitäisi ja voisi samalla pysyä uskollisena omille arvoilleen ja toiveilleen näin halutessaan, mutta välillä tuntuu siltä, että meidän kulttuurissa tavoitellaan helposti mahdottomia ja tuijotellaan liiaksikin omaan napaan. Aikamoista ajattelutyötä saa harrastella, jos haluaa pohtia oman kulttuurinsa vaikutusta omaan ajatteluun ja valintoihin, ja kenties vieläpä kyseenalaistaa jotakin tai muuttaa / kehittää toimintaansa.
MrMaunus

Posts: 396

#18888 • • Edited MrMaunus Räntämäen lataamo

aada, 7.7.2010 19:03:
---
MrMaunus, 6.7.2010 23:08:
Lolz vieläkin trollaukset menos :P

---


Etkö todellakaan keksi mitään parempaa? Vinkkinä multa sulle: ketään ei kiinnosta.



Toteen vaan tosiasian :D

edit: Tommonen trollaus on ihan yhtä tyhjän kans. Jos elämä on tylsää keräilisit vaikka postimerkkejä :)
MrMaunus

Posts: 396

#18889 • • MrMaunus Räntämäen lataamo

aada, 7.7.2010 21:02:
---
MrMaunus, 7.7.2010 20:22:
---
aada, 7.7.2010 19:03:
---
MrMaunus, 6.7.2010 23:08:
Lolz vieläkin trollaukset menos :P

---


Etkö todellakaan keksi mitään parempaa? Vinkkinä multa sulle: ketään ei kiinnosta.

---


Toteen vaan tosiasian :D

edit: Tommonen trollaus on ihan yhtä tyhjän kans. Jos elämä on tylsää keräilisit vaikka postimerkkejä :)

---


En edes käsitä, mistä ihmeestä keksit moisen. Luuletko tosiaan, että mua kiinnostaisi kirjoittaa tänne näinkin pitkiä tekstiä vain ärsyyttääkseni tuntemattomia? Jos jotain haluan ärsyttää, niin teen sen kyllä mielummin ihmisille, jotka tunnen ja jotka sen ansaitsevat.


Jepjep
kinderi

Posts: 1,783

#18891 • • kinderi Poikkeava Kannibaaliperuna

Replying to SINKKULUUKKU:

Skenemursu, 27.7.2010 14:07:
Jaahas.... taas taalla puolella. Yksinhuoltaja+leski talla kertaa =(



Tsemppiä ja voimia *hali*

--
Kinderi on kyllä siitä jännä, et se on aika perseestä, mut silti yks parhaista ämmistä ikinä -kaveri illanistujaisissa *justjoo*

siveys

Posts: 2,492

#18893 • • siveys lovely
Moi taas!

Olin puolisen vuotta kirjautumatta Klubbariin ja kun astuin matkani rasitukset ulos huokaisten kotiovesta tänne Sinkkuluukun puolelle niin olitte saanu aikaan.. 400 viestiä? NELJÄ SATAA?

HÄVETKÄÄ! Olisin kirjoittanut yksinkin enemmän. Ryhmäviestejäkin oli näköjään tässä ajassa tullu 1530.

Mitä te oikein olette tän ajan tehneet? Mihin pieni sinkku sisältänne on kadonnut? Ette kai te vain ole pariutuneet? *shivers*
Jago

Posts: 4,039

#18894 • • Edited Jago un-trained monkee
Jep. Tääl taas.
Olo toistaalta tyhjä, mutta täynnä toivoa*hihu*

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

noena

Posts: 3,138

#18895 • • Edited noena first breath after coma

Replying to SINKKULUUKKU:

Skenemursu, 27.7.2010 14:07:
Jaahas.... taas taalla puolella. Yksinhuoltaja+leski talla kertaa =(


:( ....voimia Ossi! *hali*

--
TwistedLife™ Amusement Park

Optik

Posts: 1,691

#18896 • • Edited Optik Piikkisika/Outopallo
Luovutetaan seuraavalle sinkkuluukkuun saapujalle:

4 vuotta käytetty tontti Sinkkuluukusta.

Tontti on kylmä, karu ja kivikkoinen. Maaperässä ei kasva mikään itämisvaihetta pidemmälle. Ilmastollisesti kuuluu iäti jatkuvan matalapaineen alueeseen.
Kulkuyhteyksiä ei ole, uusi asukas pudotetaan tontin sijaintikohdalle korkealta ja kovaa.

Toivotan onnea uudelle omistajalle. You'll gonna need it.

F**K THIS, I'M OUTTA HERE!

--
Tylsyys ei tapa, mutta joskus toivot, että tappaisi.

Sand3

Posts: 1,157

#18897 • • Sand3 satuolento

Replying to SINKKULUUKKU:

Luovutetaan seuraavalle sinkkuluukkuun saapujalle:

4 vuotta käytetty tontti Sinkkuluukusta.

Tontti on kylmä, karu ja kivikkoinen. Maaperässä ei kasva mikään itämisvaihetta pidemmälle. Ilmastollisesti kuuluu iäti jatkuvan matalapaineen alueeseen.
Kulkuyhteyksiä ei ole, uusi asukas pudotetaan tontin sijaintikohdalle korkealta ja kovaa.

Toivotan onnea uudelle omistajalle. You'll gonna need it.

F**K THIS, I'M OUTTA HERE!



Mä otan tontin haltuuni! Lupaan pitää siitä hyvää huolta!

--
Neiti ruuvimeisseli. Kiero kuin korkkiruuvi.

mark_hamilton__

Posts: 162

#18898 • • Edited mark_hamilton__ DJ/Artist/Producer
Mitä tehdä?

Olin Tabu Bar: / Groove Bar:issa, ja Tabun puolella 2 muijaa yritti hypätä kaulaan roikkuun tanssilattialla. Groove Bar:issa, 1 kpl tuli laulaan mulle räppiä ja tuli "ihoon kiinni". Kun lähdin pois ks. mestasta niin asematunnelissa joku muija otti musta kiinni ja huusi "tunnussana"..
Mä en vaan uskalla lähteä näihin naisten juttuhin. Eli miten päsisin eroon peloistani? En siis vaan luota niihiin.. ja hankiudun eroon niistä tahallaan..

Rakkaus han on sanatonta.. joten puhua ei kait tarvii..
pr0ton

Posts: 588

#18899 • • pr0ton mörökölli
Täällä ollaan 7 vuoden tauon jälkeen. Erosta nyt jo muutama kuukausi aikaa. On aika helpottunut olo ja elämä hymyilee *iloinen* Nyt vaan nokka kohti uusia seikkailuja *vink*

--
onks kaikki oke? oooookke.

KitSu

Posts: 707

#18900 • • KitSu Kitsunegari
Jaahas...vuosi alkaa olla kohta paketis ja sinkkuna vieläki..täähä alakaa olla turhanki tuttua tuttua kauraa..

--
A chic type, a rough type, an odd type - but never a stereotype

Chill0ut