30.7.2011 Summer Sound Festival 2011

146 posts, 8 pages, 75,853 views

SESSIONS2

Posts: 532

#121 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
SESSIONS2

SUMMER SOUND MÄSSIVE!!!

The long awaited day is HERE! In my opinion the most interesting event in a whole year, Summer sound festival. The first time ever held house and trance festival in Suvilahti gathered together at least 3000 happy dancing people all around the Finland and also abroad. The line up was unbelievable, just to name a few Above & Beyond, Judge Jules, Roger Sanchez etc etc..

Every muscle of my body (also the ones I didn't know they existed) hurt like hell. My body is totally dry. It really doesn't matter. What a great night yesterday was. SUMMERSOUNDFESTIVAL is very welcome also next year. See you there!

Oh yeah the pics.. There you go! We are also glad to present the new guest gallery from Tero Heino in a few moments.

- Timo


069.jpg
SESSIONS2

Posts: 532

#122 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
SESSIONS2

Hi all!

I think I'm still sweating because of yesterday! The party really lived up to my expectations! It had it all - great artists, superb people and a weather as perfect as we all could have imagined it to be!

My feet are still killing me and I can hardly hold a mug in the hand that I held camera with, but my heart is still beating to the rhythms of yesterday and I have a smile that is as wide as the Gulf of Finland.

Thank you again you all! See you next time.

- Tero


20110730-DSC0655.jpg
TA.Näri

Posts: 14

#123 • • TA.Näri
Kiitos järjestäjille,

ilmapiiri oli hieno. Oli pitkästä aikaa mukava tanssahdella reilusti. Tunnelman takia tuli vähän henk.koht. muisteltua soap 2000, labyrint summersoundsystem 2001+2002 reissuja.

Kattilahallin bassot oli kyllä puuroa takaosassa, mutta parani keskellä hallia. Kosteus ja kuumuus kuuluu asiaan, ulos pääsee jäähdyttelemään ja juotavaa saa tiskiltä (tosin ajan kanssa:).
älex

Posts: 36

#124 • • Edited älex

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

mahtaiskohan joku muistaa että mikä biisi lähti soimaan kun Paavo kirjoitti valotaululle, heidän tulleen juuri Puolasta Nitrous Oxiden luota?!



Taisi tarkoittaa että se biisi oli "lennätetty" Puolasta. Eli Nitrous Oxiden joku uutukainen.

Tuli viihdyttyä n.16-02 mestoilla.

+++ Orkidea. Setti tais hipoo täydellisyyttä, mahtava progressio ja hiki tuli.
+++ A&B. Setti oli JUST sitä mitä pitikin. 2h meni ihan siivillä, hyvin ois maistunu pidempäänkin. Antaa ne Paavon kirjoittelut ihan oman lisämausteensa, mielestäni hyvässä mielessä. Teardrop, Superman, Around the World, Better Days, Formula Rossa, Sun&Moon, My Enemy ym!
+++ Kesä, ihmiset, fiilis!

Ei haitannu hallin kuumuus, hiki valui antaumuksella mutta oli vain tottumuskysymys. Hyvistä bileistä en oo ikänä selvinny kuivana :)

Enkä voi äänentoistostakaan valittaa. 5€:n 3M:t iskin korviin joskus iltapäivällä ja tuntui musa sopivalta joka kolkassa. Äänentoisto oli Voimalassa mun mielestä justihinsa. Basso tuntu luissa ja ytimissä mutta melodioita pystyin silti fiilistelemään täysillä.

Toivottavasti esiintyjäkaarti houkuttelee ensikin vuonna paikalle! (Markus Schulz? pienen pieni toive vain *blush*) Kiitos SSF2011!
teemux

Posts: 1

#126 • • teemux
Ei kukaan sattunut löytämään HTC Incredible S mallista puhelinta bileistä? Jos olet havainnut ylimääräisen kännykän niin voisitko pistää vaikka privaviestiä mulle. Kiitos.

Muuten oli kyllä hienot festarit! Kiitoksia järkkäreille.
eugina

Posts: 898

#127 • • eugina YleX tt-i *sydän*
kaipa sitä tarvii jotain kommentoida kans..

+CHICANE *sydän* ehdottomasti illan parasta antia, jengi oli hyvin mukana, biisit sopi kuin nenä päähän tummenevaan kesäiltaan ja se saltwater <3 <3 parhautta!

+Orkidean soundi toimi jälleen kerran (sen verran mitä kuunneltiin), prydaa ainakin oli lautasella paljon! *joo*

Surullisenkuuluisa Kattilahalli niin kuin moneen kertaan on mainittu., Orkidean setin aikana basso paukkui jo käsittämättömän kovaa! *dissaa* Kaskade (koko setti = WTF)...ja sitten vielä A&B, ehkä suurin pettymys, soundiakaan ei ollut aivan sitä mitä odotin, mut kun tukka meinaa lähtee päästä pelkästään paikallaan seistessä niin hohhoijaa..onnea vaa niille ketkä veti ilman tulppia siellä! niin ja se kuumuus! *nauru* allekirjottanutta ei kovin helpolla ala ahistaa, mut A&B:n aikan oli pakko hakee lisähappea ulkoa..

MUTTA!, ideaa tässä todellakin on! ensi vuodeksi kun "korjataan" niin hyvää tulee *joo* Kiitos!

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

antti83

Posts: 206

#128 • • antti83
Aivan mielettömän hieno kokemus oli kyllä. Paikalle saavuttuani siinä ennen yhdeksää hämmennystä aiheutti uusiksi menneet aikataulut, mutta positiivisella tavalla - vihdoinkin pääsin ekaa kertaa kuulemaan Chicanen livesetin alusta loppuun. Ja oli kyllä ehdottomasti illan parasta antia ainakin itselleni :) Maison & Dragen ja Rivera myöskin heittivät erittäin hyvää settiä. Sanchez hittibiiseineen ja showmaster-mölinöineen ei tällä kertaa oikein iskenyt. Kovasti odottamani Above & Beyond meni myöskin vähän ohisektoriin Kattilahallin sisäilman vuoksi. Näin astmaatikkona hengittäminen tukalassa ja muutenkin vähähappisessa tilassa on paljon hankalampaa ja raskaampaa kuin ei-astmaatikoilla. Joten en ihan täysipainoisesti pystynyt heidän setistään nauttimaan. Mutta ihan kelvollinen setti tälläkin kertaa. Hieman jäin enemmän kaipaamaan iloisempia melodioita niiden nykytrancelle tyypillisten kauheiden electropörinöiden sijaan. Julesin Jullea en enää jaksanut jäädä kuuntelemaan, eikä miehen setit ole ennenkään itselleni iskeneet.

Mutta järjestelyiltään kaikin puolin onnistuneet bileet. Ruoka maistui hyvälle ja sitä oli tarpeeksi saatavilla. Myöskin ne bajamajat siinä pihalla oli hyvä idea, ei tarvinnut vessoihinkaan odottaa liian pitkään. Reilun neljän kuukauden biletauon jälkeen erittäin hyvä paikka aloittaa taas bileissä käyminen :) Ensi vuotta innolla odotellessa.
Twist

Posts: 925

#129 • • Edited Twist Team Kemuttajat

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

Täytyy sanoa omasta puolestani jotta välilllä luulin olevani muualla kuin Suomessa.. KIITOS KAIKILLE! Ensimmäistä kertaa koskaan tapahtuma joka tehtiin ulkona onnistui yli omien odotusten. Toki aina on asioita mitä huomasimme jotta olisimme voineet tehdä toisin mutta ne korjaamme ensikesäksi.

1. Kattilahalli = kyllä kuuma oli mutta tilassa ei ole ilmastointia ainoastaan poistoilma systeemi.

2. Narikka & järjestyksenvalvojat = asia missä parannamme ensivuodeksi.

3. Baarit = lisäämme kapasiteettia.

4. Ruokapisteet = myöskin lisäämme kesällä 2012.

5. Friends Arena = Oli lopetteva musiikin soittaminen klo: 23:00 johtuu maamme säädöksistä.

6. Ulkoteltta = 01:30 sulkeminen johtuu sekin maamme säädöksistä.

7. Äänentoisto = Ulkona ääni hiljaisella, koska sekin johtuu säännöistä ja sen vuoksi Above & Beyond esiintyi sisällä..

8. KASKADElle kuulu iso kiitos.. mies jatkolentojen myöhästymisen vuoksi matkusti koko päivän Ibizalta Helsinkiin peräti 4 kaupungin kautta ja pääsi perille!

9. Aikatauluja oli ympäriinsä jotka vaihdoimme uusiin ja Chicanen siirsimme sen vuoksi Kaskaden päälle telttaan joka toimikin hyvin kokonaisuuden kannalta.. Saltwater sopi iltaa paremmin kuin hienosti!

10. Helsinki, TE kaikki, fiilis joten Summer Sound Festival palaa kesällä 28 - 29.7.2012



Hyvät bileet.. Mut eniten vituttaa et menin vähän vaille 2.00 käymään ulkona (ranneke kädessä) ja tämän jälkeen ei päässyt enään sisään ja järsjestyksenvalvojat eivät viitsineet kertoa asiasta mitään... ei näin.. Järsjestyksenvalvojat vaan sanoivat , että tuli käsky ; ei 2.00 jälkeen sisään... Tuli aika kusetettu olo , kun oli 5 minuuttia ulkona..
PuuhaPete87

Posts: 1

#130 • • PuuhaPete87
Kokonaisuudessaan jäi festareista hyvä mieli (kiitos artistien!), vaikka järjestäjät kaikkensa sen pilatakseen olivat yrittäneetkin tehdä. Suurin osa puutteista lienee jo lueteltu, mutta osaa ei ole tarpeeksi korostettu. Informaatiossa oli erittäin suuria puutteita, mitä tulee Chicanen setin aloitusajankohtaan; Kaskaden lentojen myöhästyminen oli oletettavasti tiedossa jo 1-2h ennen klo 17.00? Tämän lisäksi tietoista tiedon pimittämistä oli paikalle myytävien lippujen määrässä. Järjestäjät arvioivat määrän muutamaksi lipuksi, vaikka niitä oli kai lähemmäksi puolet(?) 3000:sta, joista osa jäi huijauspelleilyn vuoksi käsittääkseni myymättä(?). Tällaista kusetusta ei voi antaa eikä saakaan antaa anteeksi. Onneksi tällaista palvelua saa melkein ainoastaan Suomessa... *hymy*
m1kk3

Posts: 5,560

#131 • • m1kk3 no-life

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

Tämän lisäksi tietoista tiedon pimittämistä oli paikalle myytävien lippujen määrässä. Järjestäjät arvioivat määrän muutamaksi lipuksi, vaikka niitä oli kai lähemmäksi puolet(?) 3000:sta, joista osa jäi huijauspelleilyn vuoksi käsittääkseni myymättä(?). Tällaista kusetusta ei voi antaa eikä saakaan antaa anteeksi.



dude-wtf.jpg

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

mariska

Posts: 5

#132 • • mariska
Festareille osallistuminen ei harmita kyllä yhtään ja kannatti tulla vähän kauempaakin. Infossa oli vaan hieman korjattavaa... kun en tuota Helsinkiä kuitenkaan niin tunne, niin ihmetytti, miksi ei missään ollut SELVIÄ opasteita tapahtumaan. Jossain aidassa luki vaan:" KONSERTTI-->", eikä edes tapahtumapaikan läheisyydessä ollut missään kirjoitettuna, mikä tapahtuma oli kyseessä. Ainoastaan musiikin laadusta ja ihmisten ulkomuodosta saattoi tietää olevansa oikeassa paikassa. Toinen juttu oli narikka... kassini oli järkkäreiden mielestä liian iso sisään tuotavaksi, vaikka edellinen sisään menijä vei saman kokoisen pussukan mukanaan sisälle. Aluksi narikassa asiointimaksu oli 1€ ja ajattelinkin käydä myöhemmin hakemassa kassiini unohtuneen kameran. Noh, kun palasin takaisin tunnin päästä, maksu olikin 5€!!! Ja miksi portilla ei ilmoitettu, että jos vie alueen ulkopuolelle vesipullonsa, sitä ei saa enää tuoda takaisin edes tyhjänä?
kaasi

Posts: 404

#133 • • kaasi
Oli kyllä huikeat bileet ja täysin tämän kesän odottamisen arvoiset bileet. Nyt pitäisi vaan jaksaa odottaa kokonainen VUOSI eteenpäin.. huh huh!! :)

Hyviä vetoja taisi soittaa kaikki esiintyjät (paitsi Judge Julesin soundi ei kolahtanut ihan meikäläiselle, mutta paikalla ollut jengi näytti tykkäävän). Roger Sanchez soitti parhaan setin minusta ja olikin asennoitunut soittamaan "festivaali-keikan", eli joukossa paljon tuttua soundeja ja biisejä. Rogerin klubisetit on varmasti biisivalinnoiltaan "uskottavampia", mutta nyt äijä veteli muistitikuilta todellisia bileraitoja koko ajan ja mies tuntui koko ajan tekevän jotain ja tekikin! 10+

Paikalla ollut yleisö oli kyllä hyväntuulista ja asiallista juhlijaa. Ihan muutama "vähän liikaa" ottanut örvelsi loppuillasta, mutta etenkin päiväseltään auringonpaisteessa tunnelma oli aivan käsittämättömän hieno!

Nauhoitin oman setin, jonka soitin iltapäivästä Friends Stagella. Kiitokset myös näin jälkikäteen kaikille, jotka jaksoi helteessä jorailla!

Vajaan 2h livemiksauksen voi ladata täältä: http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=100458;sivu=9999

6002696090_373e5d64ae_m.jpg

p.s. Isot kiitokset järjestäjille näistä bileistä! Sairaan hauskaa oli! :)
AnotherChance

Posts: 3

#134 • • AnotherChance
Tulevaa tapahtumaa ajatellen olisi kiva jos kaikki pääesiintyjät esiintyisivät niin suurella lavalla/alueella, että kaikki lipun ostaneet pääsevät halutessaan esiintyjää kuuntelemaan. Nythän meidän osalta, jotka kuuntelimme Roger Sanchezin sinänsä erittäin hyvän esityksen, tapahtuma päättyi käytännössä jo klo 01:30, kun Kattilahallin ilmoitettiin olevan täynnä, ja sisään pääsisi vain jonottamalla. Muuten niin kiva tapahtuma päättyi pettymykseen, kun oli suunnitellut olevansa loppuun asti Above & Beyoundin ja Judge Julesin parissa. Jos alueen ahtaus on ongelma, niin mieluummin sitten vaikka vain yksi esiintyjä kerrallaan, jotta varmasti kaikki mahtuu kuuntelemaan. Sinänsä ei haittaisi vaikka tapahtuma olisi paripäiväinenkin niin pääsisi kuuntelemaan mahdollisimman monta esitystä, siitä voisi jo maksaakin tuplasti.
UkeUke

Posts: 394

#135 • • UkeUke

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

Ja miksi portilla ei ilmoitettu, että jos vie alueen ulkopuolelle vesipullonsa, sitä ei saa enää tuoda takaisin edes tyhjänä?



Toi oli muuten inhottavaa ja ilmeisesti tosi monille kävi paska mäihä tän suhtee.


Tää oli jotain niin uskomattoman hienoo kyl et Suomessa järkätään jotain tän tapasta ja kuullostaa jo nyt mahtavalle, jos ens vuonna järkätään vielä isommalla kädellä ja pidempänä tapahtumana, mahtia!
Päästiin ite vasta joskus ysin aikoihi paikalle ja setit mitkä jäi helvetin hyvinä mielee niin Orkidea, Roger Sanchez, A&B, Rivera, Chicane ja Marcus Maison & Will Dragen veti kans ihan törkeen hyvää settiä Friendsillä.
Jos about samoissa tyyleissä pysytään, niin omat toiveet ens vuodelle ois Avicii, Afrojack, Myon & Shane54, Fedde Le Grand, Jochen Miller.

Plussia ja miinuksia en jaksa antaa, kun kaikki palaute mitä antaisin on jo nähtävästi annettu monilta eri tahoilta. Ens vuotta odotelles!
Sinza

Posts: 2,227

#136 • • Sinza

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

Kiitoksia, oli erittäin hauskaa! Kiva, että Suomeenkin saatiin tällaset ulkoilmabileet - toki onhan meillä ollut Konemetsä - mutta se on keskellä ei mitään ja eipä siellä näin nimekkäitä esiintyjiä ole ollut. Tunnelma oli tosi hyvä, loistavaa, että sää osui nappiin!

Se tosiaan ihmetytti, että sanottiin portilla olevan vain _vähän_ lippuja, ja sitten vielä aika myöhäänkin illalla oli FB:hen päivitetty, että lippuja on yhä. Moni jätti kokonaan tulematta, kun luuli, ettei ole mahiksia saada lippua enää ovelta ja ennakot oli myyty *poks*.

Ulkolava oli ihan parasta. Alkuun sisätilassakin vähän viihtyi, mutta loppuillasta siellä alkoi olla jo TODELLA sietämätöntä. Olisi kiva tietää, paljonko oli hallin lämpötila A&B setin aikana... Mietittiin, että eikö sieltä olis voinut avata niitä ikkunoita, olis ehkä vähän saanut raitista ilmaa sisään. Nähtiin parhaaksi sitten lähteä Sanchezin jälkeen kotiin - millanen tungos hallissa olisikaan ollut Judgen aikana kun kaikki pakkaantuu sinne. Jugde olis kyllä ollut kiva nähdä taas.

Järjestäjä oli kommentoinut, että kaupungin sääntöjen mukaan ulkolavan piti lopettaa 01:30. Voisiko ensi vuonna mahdollisesti aloittaa sitten jo aikaisemmin ja lopettaa siinä puoli kaksi, että kaikki suosituimmat esiintyjät saisivat soittaa ulkolavalla ja tila riittäisi? Se on kyllä käsittämätöntä, jos kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet katsomaan Judgea halliin sisään, mielestäni tapahtumaan on sitten myyty liikaa lippuja.

Tiskeille oli pitkät jonot - tosin itse sinnittelin vesipullon tankkauksella, mutta tiskeillä asioineet seuralaiset joutuivat välillä odottamaan kauan. Kympin ruoka-annokset eivät houkuttaneet ostamaan. Siellähän piti olla joku texmex-ruokakoju, mutta ei tuo ollut texmexiä nähnytkään.


---
Mut eniten vituttaa et menin vähän vaille 2.00 käymään ulkona (ranneke kädessä) ja tämän jälkeen ei päässyt enään sisään ja järsjestyksenvalvojat eivät viitsineet kertoa asiasta mitään... ei näin.. Järsjestyksenvalvojat vaan sanoivat , että tuli käsky ; ei 2.00 jälkeen sisään... Tuli aika kusetettu olo , kun oli 5 minuuttia ulkona..


Me lähdettiin Sanchezin jälkeen kotiin klo 01:30, ja silloin jo järkkärit huutelivat portilla, että rannekkeella ei pääse enää takaisin. Joten en tiedä missä vaiheessa tämä käsky lie jo tullut.

Kaiken kaikkiaan, tosi hyvä fiilis jäi näistä kemuista ja varmasti voi harkita ensi vuonnakin lähtemistä*jiihaa*. Kiva että tapahtuma on silloin kaksipäiväinen, ja toivottavasti tämän vuoden kompastuskivistä otetaan opiksi *joo*.

--
Mooi! Hyvä meininki!! Käytsä usein täällä?! *nauru*

eugina

Posts: 898

#137 • • eugina YleX tt-i *sydän*

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

Kiitoksia, oli erittäin hauskaa! Kiva, että Suomeenkin saatiin tällaset ulkoilmabileet - toki onhan meillä ollut Konemetsä - mutta se on keskellä ei mitään ja eipä siellä näin nimekkäitä esiintyjiä ole ollut. Tunnelma oli tosi hyvä, loistavaa, että sää osui nappiin!



nyt kyllä sorahti korvaan/osui silmään sen verran, että on pakko kommentoida..Konemetsä on/oli tyyliltäänkin aivan eri kuin tämä kaupunkifestari, juuri se, että se oli keskellä ei mitään teki siitä niin ainutlaatuisen ja mahtavan...

Toiseksi, mitä esiintyjiin tuleen niin jos Deadmau5, Astrix, GMS, System 7, Vibrasphere, D-Nox & Beckers jne. + suomalaiset ei oo nimekkäitä niin...mut otetaan huomioon että KM:n musa oli enemmän "psyke" painotteisempaa..

*hymy*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

Sinza

Posts: 2,227

#138 • • Sinza
Juu oikeassa olet, se on tosiaan täysin eri tyyppinen tapahtuma. Ja sitten just nuo esiintyjät ihan erilaisia. Sanotaan sitten vaikka näin että omaan musamakuun nähden ei niin nimekkäitä *vink* Konemetsästä siis vain kerran kokemus, ja kivaa kyllä silloin oli, mutta Summer Sound on kyllä enemmän mun juttu *joo*.

--
Mooi! Hyvä meininki!! Käytsä usein täällä?! *nauru*

Ouzee

Posts: 55

#139 • • Ouzee
Mahtavat bileet! Ei ole aikaisemminkin kyennyt oikein vielä edes kommentoimaan, kun fiilikset olleet vieläkin niin katossa ettei oo pystyny keskittymään :D

+++ Lämmin ilma + ihmiset!
+++ Robbie Rivera
++ Roger Sanchez
++ Orkidea
++ Kaskade
++ Above & Beyond (alkuun hieman tylsä (?), loppua kohden videoita katsottuani meno muuttunut hurjastikin paremmaksi :) Itse olin tuolloin ulkona, josta jälkikäteen mahtimorkkis!
+ kaikki muu mainitsematta jäänyt mitä ei löydy myöskään miinuslistalta :D

--- Ruoan ja juoman hinta
--- Loppuillan järjestelyt (tilanahtaus) + Kattilahallin kuumuus

Kaiken kaikkiaan aivan awesome tapahtuma, ensi vuonna varmasti uudestaan ja entistäkin kovemmalla sykkeellä! <3

Kiitokset järjestäjille, kaiken kaikkiaan loistavaa ja ehdottoman arvostettavaa työtä!!! Iso käsi! :)
Quar

Posts: 12

#140 • • Edited Quar
Joo, olipahan settiä tosiaan. Itse kulutin aluetta sen verran suppeasti että en juuri siitä mitään moitittavaa keksi. Sisätilassa kumisi aikalailla, tuli vähän sellainen liikuntasalimeininki mieleen seinien lähellä ja sisääntulopäässä taloa. Sille nyt ei mahda mitään, eturivissä kuitenkin kuului erittäin hyvin. Päällimmäisenä mieleen jäivät Tom Fall, Rivera, Orkidea, !!Kaskade!!, A&B tosiaan, ja Judge Jules oli oikein mukavalla tuulella vielä lopussa.

Olihan sielä sisällä lämmin, mutta edellisenä iltana circuksessa skrillexiä katsomassa olleena tuo ei niin pahalta kuitenkaan tuntunut. Voihan sille jotain koittaa tehdä, jos joku kohtuullinen järkevä ratkaisu löytyy.

Sekä A&B:n että Julesin settien aikana lavalle päin katsottuna oikea monitorikaijutin putosi subarien päältä niiden ja lavan reunakaiteen väliin. A&B-kaksikko kävi suoraa nostamassa takaisin, mutta Jules meni hetkeksi vähän kujalle että mistä nyt ei kuulu (korjaa kuulokkeita ja vilkuilee jokapuolelle) ennen kuin sain osoitettua oikean suunnan. Ihan hyvä sattuma.. :)

Kiitokset järjestäjille erittäin mukavasta ja iloisesta kesätapahtumasta. Ensivuonna tottakai uudestaan, josko silloin joku kaverikin ehtisi mukaan..