30.7.2011 Summer Sound Festival 2011

146 posts, 8 pages, 75,488 views

SummerSoundFestival

Posts: 67

#1 • • Edited SummerSoundFestival
SUMMER SOUND FESTIVAL 2011


Line UP:
ABOVE & BEYOND (UK)
ROGER SANCHEZ (USA)
CHICANE LIVE! (UK)
KASKADE (USA)
ROBBIE RIVERA (USA)
JUDGE JULES (UK)

Alex Kunnari (FIN)
Orkidea (FIN)
Heikki L (FIN)
K-System (FIN)
Something Good (FIN)
Lovetone (FIN)
Tom Fall (FIN)
Dosse (FIN)
Sergei Shkuroff (FIN)
Markus Maison & Will Dragen (FIN)
Jay Mellin (FIN)
Kaasi (FIN)


SUMMER SOUND FESTIVAL 2011 - AIKATAULU


GLOBAL ROOM

02:00 - 03:30 Judge Jules (UK)
00:00 - 02:00 Above & Beyond (UK)
22:30 - 00:00 Orkidea (FIN)
21:00 - 22:30 Alex Kunnari (FIN)
20:00 - 21:00 K-System (FIN)
19:00 - 20:00 Lovetone (FIN)


SUMMER SOUND STAGE

23:30 - 01:30 Roger Sanchez (USA)
21:30 - 23:30 Kaskade (USA)
19:30 - 21:30 Robbie Rivera (USA)
18:30 - 19:30 Heikki L (FIN)
17:00 - 18:30 Chicane (LIVE) (UK)
16:00 - 17:00 Something Good (FIN)


FRIENDS ARENA

21:00 - 23:00 Marcus Maison & Will Dragen (FIN)
19:00 - 21:00 Tom Fall (FIN)
17:00 - 19:00 Kaasi (FIN)
15:30 - 17:00 Sergei Shkuroff (FIN)
14:00 - 15:30 Dosse (FIN)

- oikeudet muutoksiin pidätetään -


Tapahtuma:
Lauantai 30.7 2011

Aika:
14:00 - 04:00.

Ikäraja:
Festivaalin ikäraja on K18+


TILAT:

Tapahtuman ohjelmisto on jaettu kolmelle alueelle. Suvilahden vanhan voimalan Kattilahalli keskittyy trancemusiikkiin, päätähtenä tietenkin brittiläinen Above & Beoynd. Samaan aikaan hallin läheisyyteen rakennetulla telttalavalla esiintyy house-musiikin eliitti, odotetuimpana heistä yhdysvaltalainen Roger Sanchez.

Ulkolavan päätähtenä nähdään Chicane, jonka esiintymisen jälkeen musiikkilinjaus jatkuu leppoisan aurinkoisessa lounge- hengessä. Festivaalin ulkoalueella on helppo hengähtää, nauttia virvokkeista ja hyvästä seurasta, sekä tietenkin itse auringosta.


TAPAHTUMAPAIKKA JA KULKUYHTEYDET:

Tapahtumapaikkana on Suvilahden voimala-alue, joka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä.

Tapahtumapaikan osoite on Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki. Paikalle pääset helpoimmin saapumalla metrolla Kalasataman pysäkille, ja kävelemällä siitä opastettua reittiä tapahtuma-alueelle (noin 500 metriä). Raitiovaunut 6, 7A, 7B ja 8 pysähtyvät Sörnäisissä Vilhonvuoren pysäkillä, josta on tapahtumapaikalle matkaa myös noin 500 metriä.

Kartat ja aikataulut löydät YTV:n reittioppaasta


IDEA:

Summer Sound Festival on elektroniseen tanssimusiikkin keskittyvä festivaali, joka järjetetään nyt ensimmäistä kertaa Helsingin Suvilahdessa.

Haluamme tarjota intiimimmän kotimaisen vastineen legendaarisille Creamfields-, Global Gathering- ja Dance Valley- festivaaleille. Festivaalin avainasioita ovat suuri tapahtuma-alue keskellä Suomen kauneinta kesää, parasta mahdollista musikkia tarjoavat nimekkäät esiintyjät ja paljon hymyileviä ihmisiä. Me haluamme tarjota kokemuksen, joka lämmittää pitkään vielä kylmän talven keskellä.


LIPUT:

Lipun hinta on
- ennakkoon ostettuna 27€ + tiketintoimituskulut
- ovelta ostettuna 35€


Tiketti
Helsingin toimipiste
Urho Kekkosen Katu 4-6
00100 Helsinki
Avoinna ma-pe 9-19 ja la 11-18

Puhelinpalvelu
0600-1-1616 (1,69€ / min + pvm)
Aukioloajat: ma-su 9-21

[email protected]
www.tiketti.fi


ESIINTYJÄT:

ABOVE & BEYOND (UK)
Juuri toisen albuminsa julkaissut brittiläinen Above & Beyond on edellisen viiden vuoden aikana noussut yhdeksi maailman suurimmista trance- nimistä. Jo yhtyeen ensimmäistä albumia kehuttiin vuonna 2006 heidän kotimaassaan yhdeksi trance- genren omaperäisimmistä julkaisuista vuosiin. Tämän jälkeen kolmikko on nostanut suosiotaan jyrkästi, ja maailman suurimmat trance- DJ:t Tieston ja Paul van Dykin johdolla odottavat malttamattomina saavansa heidän uudet julkaisunsa levylaukkuihinsa. Yhtye tunnetaan omaperäisen tuotantonsa lisäksi myös harvinaislaatuisen energisestä live-esiintymisestään, usein elektroniseen musiikkiin liitetystä play- nappulan painamisesta on heidän kohdallaan turha edes puhua.


ROGER SANCHEZ (USA)
Hhistoriaa tehdään kun yksi house- musiikin suurimmista nimistä, legendaarinen Roger Sanchez saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Sanchez on uransa alusta asti kuulunut alansa omaperäisimpiin ja kunnianhimoisimpiin hahmoihin. Hän kasvoi New Yorkin Queensissa, ja imi kaupungin vilkkaasta musiikkikulttuurista itseensä vaikutteita niin salsasta, hiphopista, soulista kuin rockistakin. Näin Sanchezin tyylistä tuottaa musiikkia tulikin täysin lokerointia pakeneva ja omaperäinen. Tämä tyyli on vienyt Sanchezin brittilistan ykköseksi maailmanlaajuisella superhitillään "One More Chance", Blade- elokuvan soundtrackin säveltäjäksi, 12 miljoonaa kuulijaa keräävän Release Yourself-radio ohjelman juontajaksi, parhaan remixin Grammy-voittajaksi, valtavan menestyksen saavuttaneen Stealth- levymerkin omistajaksi ja mieheksi jolla on samanaikaisesti ennätykselliset 3 kappaletta yhdysvaltojen Billboard- listalla. Supertähden statuksestaan huolimatta Sanchez suhtautuu esiintymiseen yhä samalla innolla ja rakkaudella kuin uransa alussa, ja hänet tunnetaankin DJ:nä joka pystyy nostamaan tanssilattian kuin tanssilattian uudelle tasolle.


CHICANE LIVE! (UK)
Kauniista ja maalailevista melodioistaan tuttu brittiläinen Chicane on yksi saarivaltion menestyneimmistä elektronisen musiikin kokoonpanoista. Nicholas Bracegirdlen luotsaamalla yhtyeellä on taskussaan lukuisia superhittejä, näistä tunnetuimpina Bryan Adamsin laulama, brittilistan ykkönen Don't Give Up, Tom Jonesin vokaaleilla ratsastanut Stoned in Love, sekä Ibiza- hitit Saltwater ja Offshore. Chicane on myynyt maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä, ja esiintyy tänäkjin kesänä maailman suurimmilla elektronisen musiikin areenoilla. Yhtyeen edellinen, neljäs studioalbumi "Giants" julkaistiin viime vuonna. Bracegirdle on myös ilmoittanut julkaisevansa uutta materiaalia vielä tämän vuoden aikana.

Suvilahti muuttuu Ibizaksi 90 minuutin ajaksi, kun Chicane avaa Summer Sound-festivaalin aurinkoiselle ulkolavalle sijoittuvalla live-esiintymisellään kello 17.00. Muista siis saapua paikalle ajoissa!

KASKADE (USA)
Kymmenvuotisella urallaan huikeat kahdeksan albumia ja lukemattomia menestyssinglejä julkaissut Kaskade on tällä hetkellä ehdottomasti yksi Yhdysvaltojen kuumimmista elektronisen musiikin nimistä. Hän on viime vuosina tullut erityisesti tunnetuksi maailmanlaajuisiksi hiteiksi nousseista remiksauksistaan, joita hän on tuottanut eturivin artisteille Lady Gagasta Justin Timberlakeen ja Nelly Furtadoon. Kaskadella on kuitenkin menestyksekkäiden remiksaustensa lisäksi tilillään yli kymmenen Billboardin Dance- listan top 10-sijoitusta, joista viimeisimpinä yhdessä Kanadan supertähden, Deadmau5:n kanssa tuotetut Move For Me, Angel On My Shoulder ja I Remember, sekä listan ykkössijan vallannut Dynasty. Musiikissaan melodista vokaalihousea, progressiivisia elementtejä sekä elektroa taidokkaasti yhdistelevä Kaskade nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa.


ROBBIE RIVERA (USA)
Puerto Ricolaissyntyinen house- tuottaja ja DJ Robbie Rivera tunnetaan erityisesti vuoden 2000 "Bang" superhitistään, joka valtasi brittien tanssilistan ykkössijan ja vei tekijänsä aina Top of The Popsiin ja MTV:lle asti. Rivera on kuitenkin valtavan laajalla tuotannollaan todistanut olevansa paljon muutakin kuin yhden hitin mies. Hän on ainutlaatuisella urallaan julkaissut yli sata singleä ja EP:tä, sekä 3 albumia progressiivisesta housesta tribal- houseen, yhdistellen tuotantoihinsa myös garage- ja latinoelementtejä. House- musiikin ystävät tuntevat hänet myös legendaarisen Juicy- levymerkin johtajana, Miamin klubivuoden ykköstapahtuman, Nikki Beachilla järjestettävän Juicy Beachin isänä, sekä ennenkaikkea vastustamattoman seksikästä ja tanssittavaa housea tarjoavana DJ:nä. Roger Sanchezin ja Kaskaden tavoin myös Rivera esiintyy Suomessa ensimmäistä kertaa.


JUDGE JULES (UK)
Vuodesta 1987 asti ammattimaisesti esiintynyt Judge Jules on millä tahansa mittarilla yksi maailman tunnetuimmista deejiistä. Joka viikko miljoonat kuulijat virittäytyvät BBC:n Radio One- taajuudelle kuuntelemaan hänen tarjoilemansa tuoreimmat klubihitit. Jules äänestetään myös vuosittain korkealle Dj Magazinen maailman suosituimmat DJ:t listaavassa äänestyksessä, korkeimmillaan hän on sijoittunut listalla jopa kolmanneksi. Hänet tunnetaan myös menestyksekkäänä tuottajana, joka on julkaissut kaksi albumia ja lukuisia menestyssinglejä. Julesin oma ilta Ibizan Eden- klubilla vetää myös viikko toisensa jälkeen tuhannet ihmiset juhlimaan hänen seurassaan.


Lisää infoa: www.summersound.fi
Nigel-D

Posts: 2

#2 • • Nigel-D
mm..Täähän kuullostaa aika lupaavalta :P
alex kunnari

Posts: 604

#3 • • alex kunnari
Heh on ainakin kesäisiä "ääniä" biisien väleissä.. :)
Lime_

Posts: 401

#4 • • Lime_
Ohoh, aika kovia biisivalintoja luonnonhelmassa.. ihan mielenkiinnolla jään odottelemaan lisäinformaatiota.
jenbunny

Posts: 31

#6 • • Edited jenbunny
oooookooo hyvält kuulostaa!! lisäinfoo venailles.. :)
edit: mä otan oikeuden ottaa tän tiiserin sit kirjaimellisesti ja oletan että vähintään above&beyond, deadmau5 ja chicane on tulossa ;) (ois kyl jo liian mahtavaa!)
juu-zo

Posts: 577

#8 • • juu-zo *KoneHuone*
Vaikutaa aika huipulta. Eskintyjäkaarti on ainakin hyvännäköinen. A&B on sytyttänyt edellisilläkin keikoilla joten eiköhän täälläkin. Ilman muuta ohjelmaa varmastikin paikalla.

--
Respect is not given, it is taken

m1kk3

Posts: 5,560

#9 • • m1kk3 no-life
*pepsodent*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Jokke L

Posts: 1,203

#10 • • Jokke L [GoodMusic]
Ois ny ollu ees perjantai...

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

eugina

Posts: 898

#12 • • eugina YleX tt-i *sydän*
kesä tuli pelastettua kertaheitolla, thnx..! *iloinen*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

PeDE

Posts: 162

#13 • • PeDE DJ GHOST
Above & Beyond ja A thing called love (se kiksuin versio) kyl pelastaa kesän. *sydän**sydän*
Jil

Posts: 682

#16 • • Jil
Eiks suomesta löydy yhtään promoottoria joka ottais riskin ja buukkais jonkun pappa Väthin tms. technostarban soittamaan johkin isolle areenalle? Oon aika saletti että vois toimii ihan perkeleen hyvin.
Njoo.. Se narinasta.

*zup*
Kuisma

Posts: 220

#17 • • Kuisma
Roger fucking Sanchez!

Ironista kyllä tulen tämän ajankohtana olemaan juurikin Global Gatheringissä. Pitää toivoa että törmää S-Maniin muualla Euroopassa kesän aikana! Lippujen hinnoista vielä propsia, ilman edellämainittua olisin tullut.
Individual

Posts: 10,942

#18 • • Individual HYPNO!

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

Eiks suomesta löydy yhtään promoottoria joka ottais riskin ja buukkais jonkun pappa Väthin tms. technostarban soittamaan johkin isolle areenalle? Oon aika saletti että vois toimii ihan perkeleen hyvin.
Njoo.. Se narinasta.

*zup*



Väthin 6 tunnin Tavastia-keikat *sydän* Oli aika muigeeta, ku Papa Sven aloitteli soittamaan jo siinä klo 22 maissa, vaikka paikka oli vasta täyttymässä. Olis kyl niin parasta, jos joku roudais herran taas Suomeen.
Bermudas Call

Posts: 73

#19 • • Bermudas Call
Tsiisus!! Tästä tulee kyllä jotain niin helmeä *jiihaa* Mahtavaa menoa luvassa :)