30.7.2011 Summer Sound Festival 2011

146 posts, 8 pages, 75,654 views

eugina

Posts: 898

#82 • • eugina YleX tt-i *sydän*
tiddidiii...tännäää! *jiihaa*

*tanssittel*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

Ergilion

Posts: 751

#84 • • Ergilion
ilmeeni tulevasta illasta

tn_504.png

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

chewie

Posts: 15

#85 • • chewie
Uijui, ei enää montaa tuntia. Tamtam! :P
Buhis

Posts: 12

#87 • • Buhis
Vieläku joku kertois mistä tänne pääsee sisälle :P
eugina

Posts: 898

#88 • • eugina YleX tt-i *sydän*
täällä on sit menny aikataulut uusiks, tsekatkaa fb.stä..chicanekin vasta 21.30 tapsan kans päällekäin *dissaa*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

milessi

Posts: 188

#89 • • milessi Jai
jep ois voinu päivittää vaikka tohon ekalle sivulle niitä uusia aikatauluja, "turhaan" kiirehti paikalle..

--
josko sitä sitten tanssahtelemaan

Samu81

Posts: 1,224

#90 • • Samu81 kokolihaa
Onko siellä portilla niitä lippuja vai ei? *ding* Kellään kokemusta asiasta? FB.ssä ei kukaan vastaa...

--
Unelma ja toimistohommia *ding*

eugina

Posts: 898

#91 • • eugina YleX tt-i *sydän*

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :

Onko siellä portilla niitä lippuja vai ei? *ding* Kellään kokemusta asiasta? FB.ssä ei kukaan vastaa...



2 tuntia sitten vielä oli portilla lippuja, en tiiä onko enää..

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

Samu81

Posts: 1,224

#92 • • Samu81 kokolihaa

Replying to 30.7.2011 Summer Sound Festival 2011 :


---

2 tuntia sitten vielä oli portilla lippuja, en tiiä onko enää..




Juu ja oli vielä about tunti sittenkin mitä ylläpito päivitti FB:n, mutta onko enää... Ei huvittais täältä skutsista lähteä cäbillä ajelemaan portille for nothing, 50e per suunta :D

--
Unelma ja toimistohommia *ding*

kajis

Posts: 345

#93 • • Edited kajis
Ihanaa ihanaa ihanaa!

Mun makuun aivan älyttömät bailut! Lähemmäs ei ulkomaiden konemusafestaribileitä tässä maassa kyllä pääse!

+ Musiikki. Rivera, Kaskade, A&B ja Chicane kyllä jyskytti eniten meikäläisen makuun! Dragenin ja Maisonin tykitys toimi myös! Pakko myöntää et parii otteeseen meinas tulla tippa linssiin A&B:n setin aikana mut koskapas sitä ei... *jiihaa*
+ Naiset. MITÄÄ HELVETTIÄ?! Silmät lepäs katto sitä minne tahansa! Toisaalta omasta mielestä helvetin mautonta pomppia ympäriinsä alusvaatteissa/rintsikoissa :| Mun mielestä on eri asia pukeutua seksikkäästi vähiin vaatteisiin kun kävellä pitsirintsikat päällä ja farkut jalassa.
+ Overall fiilis. Ei tuntunu että ois ollu Suomessa ei sitten yhtään!

Perus "liian kuuma, kallista ja älyttömät jonot tiskeille" -kommentteja en viiti ees laittaa, nuo ongelmat kun tulevat melkein aina esille juhlissa tai toisissa. Rakentavaa kritiikkiä kummiskin pakko antaa;

-A&B ois mielestäni voinu olla siinä telttastagella mielummin kun Voimalassa. Ois ollu kiva fiilistellä sitä sieltä ulkoakin ja ois aika varmaan välttyny niin pahalta saunaefektiltä kun nyt. Silmä ainaki nopeesti katsottuna sano et sinne olis mahtunut enemmän väkeä kattomaan jätkiä telttastagelle/ulos kun Voimalan sisään (?)

-Vaikka aikataulut meni uusiks nii ois kiva jos ympäriämpäri olis jotain julisteita/lappuja mistä sitten näkis kuka soittaa ja monelta. Tuntu ettei niitä ollu ku parissa paikassa ja menikin aika seilaamiseks paikoitellen.

-Pikkustage missä Tom Fall ja Maison & Dragen soittivat ois voinu pysyä pystyssä pidempään! Tuntu että heti ku siinä sammu valot ja vehkeet niin ulkona ihmiset alko istuksiin ja seisoskeleen vähän tyhjän olosina, puhumattakaan siitä että iso telttastage lopetti meiningin ennen Voimalaa, heti Sanchezin jälkeen.

-Volume pääs paikoitellen ihan liian kovalle ainakin Voimalassa. Alusta loppuun pidin tulppia ja silti korvissa vikisee ikävästi.

Viimeisenä ISO miinus narikkatoiminalle. En tiedä oliko se joku vitsi että 1€ käyntimaksu oltiin "sutattu" ja tussilla kirjotettu päälle että se on 5€? Mikähän helvetin logiikka tässä oli? Jostain syystä narikkatyöntekijät kummiskin sitä noudatti. Noh, mikäs siinä kun otti tavarat "pois" ja laittoi samantien takas maksaen uusiksi vain sen 2.5€ maksun. *dissaa*

All in all "valituksista" huolimatta oli hemmetin hyvät bailut! Hymysuin sisään ja ulos, jalat muussina. 5/5 !!!

Edit. Call me a fag mut nyt kyllä tulee kylmiä väreitä ja tippa linssiin kun fiilistelee tyyliin Above & Beyondin Can't Sleeppiä! http://www.youtube.com/watch?v=1coNgmWS0fs&ob=av2n

Parasta mitä tässä maassa kokenut housut jalassa :}
epicuros

Posts: 7,734

#94 • • Edited epicuros
LÖYDETTY:

Digi-kamera. Saa multa, jos tulee oikeita tuntomerkkejä! =)

Itse biweet oli aaaivan mahtavat <3

edit: hah, päivän hyvä teko saatu aikaiseks -> kamera löysi omistajansa ^_^

--
Valid criticism does you a favor.

Nitta

Posts: 5,021

#95 • • Nitta Sateenkaaren päässä
Tänne päädyin pohdinnan jälkeen, kun la-aamuna nettikaupasta sai klo 9 hankittua lipun. Portilla oli kuulema runsaasti lippuja klo 14, joten se että ennakkoon ostettavat liput oli loppuunmyyty, taisi olla markkinointitempaus ja ilmeisen onnistunut sellainen :D Loppuillasta sisätila oli liian lämmin ja kostea ja äänenpaineiltaan ja -laadultaan epäonnistunut, jotta siellä olisi viihtynyt muutoin kuin tsekkaamassa tutut, vessatyhjennyksellä ja vesipullon täytöllä. Tila on akustisesti hankala, mutta volaa olis voinut vähän tarkkailla. Kertokaa jos arvaan oikein, että A&B ei soittanut ulkona teltassa Helsingin kaupunin järjestyssääntöjen tms. vuoksi, eli että melua ei saanut kuulua tietyn kellonajan jälkeen naapurustoon. Illan hämäryys hävitti näkyvillä olleet infot, ja vaikka infoa olisikin ollut nähtävillä esim. narikan sijainnista, niin harmitti kun portilla ei kerrottu että narikka on ulkopuolella vasemmalla. Järkkäri vaan ahkerasti tarkisti molemmat laukkuni eikä mutissut mitään että narikkakin löytyy :D Ulkona ja teltassasitten viihtyikin ja tanssijalka nousi mukavasti. Nautin erityisesti teltalla klo 12.00-01.30 välisen ajan. Hatunnosto järjestäjälle artisteista ja kokonaisuudesta, mutta seuraavalla kerralla malta odotaa hyvä biisi loppuun ennen kuin spiikkaat,jookos? ;)
FunkyDee

Posts: 729

#96 • • FunkyDee
Tuli missattua, mutta jos joillakin on jotain videoita niin pistäkää ihmeessä youtubeen.
Zuho

Posts: 81

#97 • • Zuho
Oli upeat kemut. Hyvin toimi housen ja trancen sekoitus teemana. Musapuoli toimi hyvin, jokaisen artistin kohdalla tuli tanssittua. Visuaalinen puoli oli hyvä, etenkin A&Bn LED-seinä filmit olivat hienot. Järjestelyiltään toimiva konsepti. Toivottavasti tulevina vuosina tälläistä herkkua on tulossa lisää!
Summer Sound teltta oli todella hyvä, paljon tilaa ja hyvä meininki. Voimalassakin saatiin hyvää tunnelmaa.

Oli kuitenkin pari miinusta.

Voimalan äänentoisto.. basso oli todella kovalla. Vaikka oli korvatulpat niin silti välillä särki korvia. Myös basso välillä puuroutti melodian alleen. Paras esimerkki oli kuin A&B heitti Mat Zon Supermanin niin melodia katosi täysin paikoitellen. Voluumia saa tietenkin olla, mutta olisi kiva jos ne olisivat äänenlaadulle sopivalla tasolla.
Voimalassa oli myös käsittämättömän kuuma, toivottavasti kukaan ei saanut lämpöhalvausta tai jotain. Olisi kiva jos jokin ikkuna olisi voinut olla auki. Onko sitten venuen vai järjestäjien syy, sitä en tiedä miksi tuli niin kuuma sisälle.

PS: Harmi, että Kaskaden setti jäi vain 40 minuuttiin, olisin halunnut kuulla enempää, mutta lennot kusevat niin ei kai sille voi mitään.
AuralCandy.Net

Posts: 289

#98 • • AuralCandy.Net Premium House Music Podcast
Kaikean kaikkiaan hyvä reissu.

Hieman yllättäen parhaan setin meikäläisen makuun heitti Lovetone, tiukkaa pumppua! Ei Robbie Riverakaan huono ollut, mutta tämä isoille starboille ah-niin-tyypillinen "puoli minuuttia biittiä & kaksi minuuttia nostatusta" tuppaa latistamaan allekirjoittaneen tunnelman. Chicanen live oli ihan jees sekin ja porukka hyvin mukana. Muutenkin jengi oli oikein hyvällä ja rennolla fiiliksellä, which is nice.

Roger Sanchez poppihitteineen oli suoraan sanoen aika väsynyt ilmestyt. Tiedä häntä toimiiko tämä linja paremmin Isossa Maailmassa(TM), mutta jos mun ekoissa EDM-bileissään käyvä naisseuralainen spottaa biisit paremmin kuin tällainen '90-luvulta asti lättyä veivannut nuiva skeneäijä, niin WTF? :D

Above & Beyond ja Kaskade olisi ollut mukava nähdä, mutta sisähallissa oli niin mielettömän kuuma, ettei ollut enää hauskaa. Tämähän ei sinänsä ole kenenkään syy ja oli täysin odotettavissa, mutta ei vaan pystynyt. Onneksi ulkostageilla riittää kuuntelemisen arvoista matskua yllin kyllin.

Järkkärit ja virkavalta hoitivat homman ripeästi ja asiallisesti. Ainoa valittamisen aihe (ylläri pylläri) oli baarit. Ensi kerralla anniskelupisteitä ja henkilökuntaa tuplasti - vähintään. Myös sellaisia terveisiä baarihenkilökunnalle, että tosi kiva että on opeteltu viskomaan pulloja, flippailemaan jääpaloja selän taakse ja muuta kivaa party trickiä, mutta siinä vaiheessa kun siinä jonossa on seisonut sen 30 min toivoisi että keskitytte aasin hilaamiseen.

Sitten vielä sellainen juttu, että mikähän siinä on että joka bileissä just mun taakse sattuu aina se vajakki, jonka on pakko viheltää korvia särkevästi KOKO. VITUN. AJAN. ja nillittää "hei mikä tää on kun porukka ei oo messissä hei vähän mua hei hävettää nää suomalaiset hei". PRO TIP: se 145db vislaus ei nosta kenenkään tunnelmaa, korkeintaan kyynerpään purukalustoon.

Kirjoituksen hieman negatiivisesta yleissävystä huolimatta reissufiilis oli erittäin positiivinen. Ensi vuonna uusiksi, foh shou! :)
SukliS

Posts: 12

#99 • • SukliS
+ ystit joita näki *sydän*
+ kaunis ilma

+ Tom Fall *sydän*



- töykeitä ja tympääntyneitä järkkäreitä..etenkin naisten asenteissa ja asiakaspalvelussa korjattavaa, paljon.

- woimalan stage, jäi väliin sen kuumuuden ja kosteuden vuoksi


Hmm.. Ja jotain myyntipisteitä ois voinu olla enemmän :) Karkkia kaipailin ;D
Mutta lisää festarimeininkiä sais kyllä myyntikojuilla..

Ja samaa mieltä erään aikaisemmin kirjoittaneen kanssa, että friend stagella olis voinu meno kestää kauemmin..


Kiitos ja kumarrus, tykkäsin kovasti :) *aplodit**jiihaa*
remotion

Posts: 5,283

#100 • • Edited remotion nostatus guru
Noniin kotiuduin juuri bileistä :D ehkä jopa väsyttää.

Missä vaiheessa se Kaskade soitti ja missä? Koska koitin spottailla sitä mutta tuntui että orkidea oli koko ajan puikoissa hallissa ja nettisivulla luki et ois ollu siinä hänen jälkeen soittamassa.
Harmi että tuo tuli missattua siis, kuten myös Judge Jules, joka taasen ei yhtään harmita koska miehestä loppui vain yksinkertaisesti mehut ja oli pakko poistua vetreämpien tieltä klo 2.

Parhaiten iski itseeni Robbie Rivera jota tuli jorattua hymy korvasta korvaan, juuri sellasta saundia jota rakastan!*sydän*
Kotimaiset pojat soitti myös kokoajan tosi hienoa tavaraa siinä pikkulavalla.

Oli muuten kaikki naiset super *slurps* silmänruokaa näissä bileissä!