UMF

153 posts, 8 pages, 15,665 views

Avatar
#1 • • samlainio Guest
Lauantai takana... ja rokkas ku tauti!!

Aula Terassilla oli hyvä meininki. Sinne päädyttiin ihan ekaks ku tultiin kaupunkiin. Sisäpihalla Imatran Voima veti ihan tippuvaa soundia ja porukkaaki oli ihan sopivan paljon. Siitä siirryttiin etupihan terassille, missä tuli kans loistavaa tech housea ala Burdock ja kumppanit. Vapor veti loistosettiä, jos nyt olen ihan oikeassa jätkässä.

Aulasta lähdettiin sitte Kårenille, missä ne todelliset bileet oli. Hyvää musaa tuli vähän kaikkialla. Junkka huone oli maistuva ja varsinkin se yks live, Roshi & The Junkmen. Tykkäsin! Pääsalin vedätykset meni vähän ohi. Ehdottomasti illan kaks kovimpaa juttua oli Hki Ghetto Bass Patrol, mikä ei niin musiikin kanssa potkassu, mut meininki oli sellanen, ett oksat pois!!! Ihan kunkku läpät lenteli ilmaan kokoajan. Lämmintä varmaan 60 astetta. Mutta sitten tuli se kauan odotettu puolijumala Very Happy eli HUORATRON!!! JUU-MA-LAUUTT!!! En sitte muista millon viimeks olisin nähny/kuullu mitään tällasta! Meikä kyl reivas sillai,ett tuntu ku olis kunnon liikuntatestin vetässy. Niska ihan poikki, ihan loppu ja niin hiestä märkänä, ett morjens! Ja kaiken kruunasi tietty agressiiviset HOURA, HUORA, HUORA huudot!!! 10+ Huoralle!

HUORA FOREVER JA BACKWARDS NEVER!!!!

Sääli, ett jäi aika paljon myös näkemättä, mut kyllä UMF on ihan kunkuin tapahtuma, mitä Suomen maalta löytyy.
Avatar
#2 • • Edited cuusmo Guest
UMF tod on ihan ykkönen!!! Aulan piha! Kåren! ..ja lopuksi Blankossa Sam & Gigin setti - voi hyvää iltapäivää, meinas polla seota ku pariskunta heitti sellaaset setit et huh huh!!!!!

..ja ens vuonna uusiks

tässä
Avatar
#3 • • SAMi Guest
:heart:

oli kerrassaan loistava meno, perjantain rokkas koviten. lauantai meni aikalailla hengaillessa ja edellisestä päivästä selviytymisestä.

plussat ja miinukset.

+ Hulkkosen LIVE!
+ Pikku Toni, pitkästä aikaa toni oli liekeis.
+ Track n Fieldin LIVE, toimi orgaanisena niin et pää räjähti.
+ Päiväkoti, loistava paikka kerrassaan.
+ Zentexin LIVE
+ Regina
+ Paprika ja Sasse <3

- homma loppu liian aikasin.
- lauantai kondis ja su krapula. :p

mutta, ens vuonna uudestaan.
pari tuttua oli kanssa vääntäytyny mestoille.

pakolliset kuvat ja klipit myöhemmin.
Avatar
#4 • • mero Guest

Lauantai takana... ja rokkas ku tauti!!

Aula Terassilla oli hyvä meininki. Sinne päädyttiin ihan ekaks ku tultiin kaupunkiin. Sisäpihalla Imatran Voima veti ihan tippuvaa soundia ja porukkaaki oli ihan sopivan paljon. Siitä siirryttiin etupihan terassille, missä tuli kans loistavaa tech housea ala Burdock ja kumppanit. Vapor veti loistosettiä, jos nyt olen ihan oikeassa jätkässä.



Vapor on se, jolla ei ole tukkaa :)
Meillä oli aikamoisia teknisiä vaikeuksia maadotusten kanssa, ja ne nuhapumput puskivat pihalle lähinnä diskanttia, joten aika paska maku jäi keikasta. Mutta hyvä että maistui!

Muuten umfista jäi mieleen kaksi sanaa: TECHNICAL ja sit DIRECTORS.
Avatar
#5 • • nenna- Guest
Perjantailta mieleen jäi Regina..

..ja Lauantailta Huoratron..sekä Kårenin kuuluisa vesisade [tm] ^^

..aikapaljon tuli missattua varmasti..mut aina ei vaan ehdi.. :/

..ei ehkä ihan mun festarit, mut aikamonen muun näköjään..porukkaa tuntu olevan kivasti.. :)
Avatar
#6 • • J-P Guest
paljon tuli missattua, paljon tuli nähtyä ja kuultua.
paljon kavereita ja tuttuja, oikeat suomen klubi-kansan kokoontumisajot. tai ainakin tekno-puristien ;)

kåren on edelleen aikamoinen sauna, argentiina -sali taas sellainen megaluokan hikikoppi että oksat pois! ghetto bass patrol oli iloinen yllätys, mutta ne heiluvat pöydät ja tönivät juntit :( itsellä menee kyllä fiilis kun kuulee enemmän neulan hyppimistä kuin basson pompotusta. mutta muuten erimahtimeno!!

paljon hyvää musiikkia ja säätkin suosi. kyllä, kaikinpuolin erinomainen festari! vähän kuin ex-koneisto. :)

10+
Avatar
#7 • • Samuel Guest
Loisto festarit!
Jori, ceebrot, helsinki G.B.P, sasse ja J.P, Lil T...huh hu!!!!

Miinusta ainoastaan vähän liian pitkistä roudaus tauoista ja niistä luokattomista dj pöydistä. (siis kårenilla)

Ykköstä siis muuten!
Avatar
#8 • • miinus Guest
Huoratroonn! ..potki kasseille niin kovaa et oksat pois. Ja niska on taas kerran inan velton olonen siittä hyvästä - electronic hc.

Ja tietty Ghetto Bass "mis vitus? no just siin vitus"..hienoo.
Avatar
#9 • • Kalle Karvanen Guest
Pe

+ Regina (ihan jeppis kamaa livenäkin)
+ Tenor (sopi humalatilaan)
+ Lil'Tony (oli tosiaankin aika liekeissä)
+ Tuomas Toivonen (mc-202 & 606 yms. kamat + kitara ja laulu = hempeää)
+ Jorin live

- Sadomasokistinen Tuskabingo (kesti liian vähän aikaa kun voittaja jo löytyi + dominalla oli säälittävän pieni piiska, ideana hyvä, vaatii vaan hieman kehitystyötä :)
- Ulosheitto Päiväkodista sammumisen takia

La

+ Njassan selektio ja spiikit
+ Koko Rannan dj't (hyvää matskua joka kerta kun kävi)
+ Millionersin vika biisi (huhhuh mikä kasaritykitys)
+ Zentex (ainakin alku minkä kuulin oli hienoa matskua)
+ Imatran Voima (vihdoinkin setti oli uudistunut oikein kunnolla, plussat 606:n piiskauksesta)
+ Velcrot (myöskin uudistunut setti mikä toimi + Acid Kings äijien jammailu)

- UMF Kruises tuli missattua
- 1,5 tunnin heitto ohjelmassa, mitä ei pystytty kirimään kiinni (ei jäänyt paljon aikaa roudauksen jälkeen tsekkailla menoa missään)
- Blankoon ei enää mahtunut sisälle

Leppoisaa menoa oli joka puolella, kuten viime vuonnakin. Porukkaa näytti myös olevan joka paikassa riittävästi/liikaa. Paljon tuli taas missattua, mutta niinhän se aina menee. Pyhä kolminaisuus Konemetsä-Qstock-UMF piti tänäkin vuonna.
Avatar
#10 • • Quu Guest
<3 <3 <3 Hki Ghetto Bass Patrol <3 <3 <3

Ja ne jotka eivät ole tänään aamulla oksentaneet, eivät ole ottaneet festareita tosissaan. :right:


Paras viikonloppu melkein ikinä. Kaverit. Soundi. Pussikalja. Tutut. Rullakebabit. Tiksa. Kaikki.
Avatar
#11 • • mekaanikko Guest
Joo, meni meikäläisellä kyl tänä vuonna UMF aika pahasti ohi mut siitä on syyttäminen täysin itseä. Järjestelyt olivat enimmäkseen hyvät, samoin kuin ne esiintyjät joita kerkis tsekkaa. Muutama asia jäi harmittamaan:

- Passit. Mahtoipa montakin 2 päivän lipun hankkinutta vituttaa kun pe-iltana havaitsi passin hajonneen & kadonneen jonnekin. Itse sain onneks puhuttua itselleni uuden (suurkiitos Niko!) mut voin kuvitella et jos ei tunne järkkäreitä on voinut olla aika paskamainen tilanne. Ja niitä passeja katos ainakin omilta frendeiltä PALJON. Tiedän et tää ei ollut varsinaisesti järkkäreistä kiinni ja kirosivat ihan samaa, eli en syytä tästä toki heitä. Mut ens vuonna sit tää kannattanee hanskata toisin.
- Alimitoitettu kapasiteetti tilojen, juomanmyyntipisteiden ja vessojen suhteen ihmisten kapasiteettiin nähden. Tämäkin oli osittain järkkäreistä riippumaton juttu, aikamoista vitutusta ymmärrettävästi järjestelyportaassa aiheutti erityisesti viinanmyyntipisteiden vähyys kun UMF sai prosentin viinanmyynnistäkin ja se olisi ainakin Aulassa ollut helposti paljon isompi jos vaan myyntikapasiteettia olisi ollut enemmän.
- Klubin soittoaikataulujen puute jäi harmittamaan, itse asiassa tuli Magyar Possen keikasta iso osa missattua tämän takia.

Pikku parannusehdotuksena myös ulkopaikkakuntalaisille kartta eri venueiden sijainnista toisiinsa nähden olisi plussaa. Itselle tämä ei ollut ongelma mut osa porukasta oli kyl ihan hukassa kun ei kaupunkia entuudestaan tuntenut.

Sitten plussat:

+ RISTEILY!!! Erityisesti Tangon Taikaa oli IHAN VITUN KOVA! Itse asiassa paljon kovempi kuin levyllä, vaikka vetikin ilmeisesti aika ad hoc -kokoonpanolla. Ens vuonna isompi laiva ja pitempi reitti, vaik maksais mitä! Aivan huippu.
+ Magyar Posse!
+ Samppalinna on edelleenkin venuena aivan ässä. Toki muutkin venuet hyviä (paitsi Aula ei musta ihan täysin toiminut).
+ Enimmäkseen hyvät säät, paljon nättejä tyttöjä. =)
Avatar
#12 • • Edited Matlåck Guest
Damn. Olihan tiukka viikonloppu ja rahoille tuli selvää vastinetta.

Perjantain plussat menee hulkkosen livelle, lil tonyn äärettömän kovalle setille sekä tuomas toivosen livelle. Päiväkoti oli kyllä pakattu täyteen hyvää musaa, ei voi muuta sanoa. Regina ei ihan vastannut odotuksia johtuen lähinnä laulajan flekmaattisuudesta.Mut biisit kyl toimi.

Lauantaipäivä menikin pitkälti hyvässä seurassa nurmikolla chillaillessa. Risteily aurajoella oli loistava ja tixan spiikit ulkona tästä maailmasta. Zentex,ivo, huoratron,sami koivikko, sam&gigi,joku räppijuttu aulassa.Siinäpä lauantaina toimineet. Ghetto bass patrol oli kyllä sellaista lapsentekomusaa että huh. Ja sitä ilmaa argentiinasalissa olisi voinut leikata veitsellä. Ens vuonna bass patrol jonnekin viileämpään paikkaan kuten jokilaivalle;)

Viikonloppu ei olisi ollut tietenkään täydellinen ilman herkkulerkkupizzoja, omenahotellihuonetta 303, kastumista vesisateessa su aamuna...
Niin ja joku tuli kårenilla kysymään että "Onx sul näppylöitä"?
Fuck that shit.
Avatar
#13 • • Quu Guest

Passit. Mahtoipa montakin 2 päivän lipun hankkinutta vituttaa kun pe-iltana havaitsi passin hajonneen & kadonneen jonnekin. Itse sain onneks puhuttua itselleni uuden (suurkiitos Niko!) mut voin kuvitella et jos ei tunne järkkäreitä on voinut olla aika paskamainen tilanne. Ja niitä passeja katos ainakin omilta frendeiltä PALJON. Tiedän et tää ei ollut varsinaisesti järkkäreistä kiinni ja kirosivat ihan samaa, eli en syytä tästä toki heitä. Mut ens vuonna sit tää kannattanee hanskata toisin.



Joo ja lisäksi lipunmyyntitytöillä oli lauantaina suuria vaikeuksia ymmärtää sitä, että se (kohtuullisen) vesiliukoinen leima saattaa lähteä suihkussa kävelemään.

Mut kaikkee sattuu, kaikesta oppii, ja jne jeejee.
Avatar
#14 • • rhedlund Guest
pe:
+Suotuisat kelit <3
+Regina
+Samppalinnan näköalapaikan maisemat + tenorin popitus alapuolella
jonka jälkeen sitten
+++++ KLUBI <3<3<3
KEUHKOT MAGYAR POSSE RATTO & LEHTISALO, voi jumalauta et oli kova meno :heart:

muuta ei tullutkaan perjantaina nähtyä. Päiväkodin kiersin suosiolla kaukaa koska tiesin sen olevan viime vuoden tapaan aivan täynnä.

la:
+Millioners (ois tosin ollu vitusti kovempi ilman ääniongelmia)
+Butane dj's
+IVO
+Velcrot
+Sami Koivikko

-vesisade
-aulan aikataulujen viive

Summa summarum: tuli kyllä missattua liikaa mutta silti nähtyä aivan tarpeeksi. Virheistä varmaan opitaan ja ensi vuonna sitten vieläkin paremmat festarit.

U, M ja F
Avatar
#15 • • Boot Guest
UMF rulettaa!

Perjantai meni totutellessa mut lauantai räjäytti potin. Parhaiten jäivät mieleen:

+Risteily. Tixa ei ole tältä planeetalta. :)
+IVO, huh huh!
+Kårenin junkkahuone!
+Sam & Gigi. Gigi lauloi kuin enkeli. Ensimmäisen kerran kun laulu kajahti ilmoille kuului Blankosta iso kolaus, kun kaikkien paikalla olijoiden leuat putosivat lattiaan.

Miinuksia ei ollut muuta kuin jo mainitut vessojen ja baaritiskien vähyys Aulan maastossa.

Kokonaisuutena aivan vitun hyvät festarit.
Avatar
#16 • • HardS Guest


- Ulosheitto Päiväkodista sammumisen takia


hitto, menin missaamaan. :(
Avatar
#17 • • da_chef Guest

Pikku parannusehdotuksena myös ulkopaikkakuntalaisille kartta eri venueiden sijainnista toisiinsa nähden olisi plussaa. Itselle tämä ei ollut ongelma mut osa porukasta oli kyl ihan hukassa kun ei kaupunkia entuudestaan tuntenut.



UMFin sivulla oleva kartta on paljasjalkaisen turkulaisen silmin aika kattava. Tosin hieman selkeämpi värien suhteen saisi olla.

Mitä tulee passien häviämiseen, jokin rannekesysteemi voisi olla toimivampi.
Avatar
#18 • • insertxox Guest
ISO KIITOS UMF:lle
-/+

Pe:
+Jimi (aivan uskomaton)

La:
Aula

+The Millioners
+Zentex
+Ivo MC Michael Black Electro (MadonReikä (*) loistavaa)
+Velcro

Kåren
++HKI Ghetto Bass Patrol (Se kuumuus ja härski läppä)
+LBJ Live Band ( Aamen )
+++ Muffler ( Kuntopetti, kun setistä olisi ollut enään 30 min)

+Omenahotelli, halpa ja ihan toimiva.
+Pikku torren ruoka la aamuna
+Järjestely
+++ Ei kuumottavia "järjestyksenpitäjiä" tai koiria (Koneisto vois ottaa mallia)

-Omenahotellin hissi punainen :confused: ja hidas.
-Kartta olis ollut jees mut löydettiin mestat.
-Kårenin jono jonka takia HKI GBP tuli puolet missattua.
-Aulan aikataulun viive, ymmärrettävä.

Ens vuonna uudestaan ja aina on parantamisen varaa.
BIG UP UMF...
Avatar
#19 • • punaParta Guest
jee, kivaa oli.
Pelkästään lauantaina tuli heiluttua mestoilla ja siitäkin aika hatarat muistikuvat. IVO rokkasi. Hyvät festarit, ensi vuonna uudestaan. kiits.
Avatar
#20 • • mekaanikko Guest

UMFin sivulla oleva kartta on paljasjalkaisen turkulaisen silmin aika kattava. Tosin hieman selkeämpi värien suhteen saisi olla.



Minä noista nykyajan intter weppeistä ja muista kotkotuksista... Eipä tullu suoraan sanoen koko saitilla edes käytyä kuin nopeesti leiska tsekkaamssa. =) Eikä ilmeisesti frenditkään koska moni sitä karttaa kaipaili. No mut, pikkujuttu ja hyvinhän ihmiset venueille selvästi löysivät.

Ja bonarina vielä aiemmin listattuihin plussiin: pulun pelastus joesta (biggup Heikki & co!) piristi nihkeää fiilistä lauantaina.