Koneisto 2004

162 posts, 9 pages, 13,802 views

Avatar
#1 • • SAMi Guest
yleisesti.

+ ei tarkastuksia
+ safka valikoima parempi
+ moni tila toimi paremmin pa:n ja valojen suhteen
+ ei ollu liian kuuma
+ subtv lounge <3

- äänenpainerajat loppuillasta pannuhallissa ja turbiinisalissa (2pvä vuodessa jotain, heti ollaan kitisemässä)
- pääsalinsoundi Hawtinin ekan tunnin aikana

artistit.

+ Fabrice Lig
+ Silicon Scally
+ Jori Hulkkonen
+ Lil Tony
+ DJ Sam LIVE

lauantain jälkeen lisää..
Avatar
#2 • • Nudie Guest
Huikeat karkelot.

Plus.

- Järjestelyt
- Anniskelupisteiden aiempaa suurempi määrä
- Asialliset järjestysmiehet
- Think Twice
- Lil' Tony
- LBJ Liveband
- Se osa Way Out Westistä, jonka ehdin korkata

Minus.

- Pääsalin äänentoisto, Way Out Westin keikkaa lukuun ottamatta (taas kerran)
- Jono Pannuhalliin Hulkkosen setin aikaan, missasin koko setin, kun en jaksanut jonotella. :sad:

Kaiken kaikkiaan järjestelyt pelasivat menneitä vuosia paremmin ja palautteesta oli otettu opiksi. Merikaapelihalliin vaan ei ole toistaiseksi onnistuttu saamaan sellaista PA-ratkaisua, joka edes osittain korvaisi salin huonon akustiikan aiheuttamat ongelmat. Nyt Hawtinin setin alkupuoli oli ihan hillitöntä puuroa. Loppupuoli jäi näkemättä, mutta ilmeisesti oli hieman parantunut ääni SAMi kommentista päätellen.

Hyvät kemut. Koneisto parantaa kuin sika juoksuaan.
Avatar
#3 • • Inditm Guest
+Way Out West, tulihan niitä klasareitakin ja hymy nousi monilla huulille, valitettavasti pelkkään hymyilyyn se porukan fiilistely sitten jäikin

+Hawtin, miehen työskentely dekkien takana oli näkemisen arvoista

+Break that house, ainakin siinä puolenyön aikaan soitetussa setissä oli sanoinkuvaamaton meininki. Tracklistiä kehiin ;) Mieleen jäi varsinkin Genkin tipauttama täysin sairas "Tappakaa kaikki"-breaksi joskus vähän ennen puolta yötä.

+safkat, juomat, järjestelyt, hienosti toimivat


--yleinen vaisu meininki, joka korostui ainakin pääesiintyjien keikoilla
Avatar
#4 • • ville Guest
1 päivä takana.

Pääsalin & pannuhallin valot olivat ehkä parhaimpia mitä olen suomessa nähnyt. Sopivan yksinkertaista mutta täysin toimivaa.

Turbiinisali on myös kekseliäs, mutta ainakaan eilen en nähnyt että hehkulamuista olisi saatu kaikki irti. Puristamon & valssaamon yhdistetyt trussit oli tosi jees, vaikka valoa niissä ei kovin suuria määriä ollut.

PA sen sijaan oli ainakin pääareenalla ja puristamossa aivan liian lujalla. Molemmissa paikoissa edessä meinaisi oikeasti ensimmäistä kertaa elämässä korvat hajota puhtaaseen kipuun! Pääareenan ääni ei kyllä muutenkaan toiminut ja esim viimevuonna molokon vokaaleista pystyi oikeasti kuulemaan jotain kun tänävuonna way out west kuulosti tynnyriltä.

Sub tv lounge piti olla auki 02 asti. Popzoo productions: Miksi helviti*** te sanotte salin järjestäjille, että paikka on auki 02:een jos lupia ei ole koskaan ollut siihen asti.

Kokonaisuudessaan festari toimi loistavasti ja kivaa oli. Nähtävää oli taas enemmän kuin paikkoja ehti käydä läpi joten toinen päivä on todella tervetullut :)
Avatar
#5 • • Paarma Guest
Muthaf*ckin Stargåte!

"chevron seven locked"
Avatar
#6 • • J.Cage Guest
Perjantaina vitun koviaartisteja olivat:

Alto Voltaje:
Entuudestaan tuntematon poppoo. Tosi iloinen yllätys kun odotin jotain löysää jamaikasoundia, mutta tarjolla olikin kunnon meininkiä.

PJVM live:
Vitun kovaa soundia!

Plaid:
Itselleni entuudestaan melko tuntematon, mutta livenä tuntuivat veivaavan kovaa. Paikoitellen ylä-äänet tosin meinasivat puhkaista tärykalvot...

LBJ live:
Mike Skinnerkin diggaili kybällä keskellä tanssilattiaa!


Järjestelyt toimivat mielestäni hyvin, mutta on se nyt vähän älytöntä kun tyhjiä tuoppeja tai vesipulloja ei saanut viedä alueelta toiselle. Ei tuosta nyt sinänsä hirveesti haittaa ollut, mutta kuitenkin...
Avatar
#7 • • J-P Guest
huomenta kaikille!

tässä mun plusmiinus-tylytys:

+ Samulin live! omfg!!!
+ Hawtinin setin 2. tunti, mahtavaa jumitusfunkkaavaateknoa!
+ kaverit!
+ viinaksien kauhea hinta ja tyly palvelu: tuli juotua vähemmän ;)
+ yleinen koneisto-fiilis (siis: harhailua paikasta paikkaan, eikä keskity kunnolla mihinkään.)
+ Dcom:n setti.
+ silicon sally.
+ kaikki muu hyvä!
+ esa majapaikasta ja sami kyydistä! <3
+ jätkien vitsit proge-settien aikana :D

- viinaksien kauhea hinta ja tyly palvelu.
- hulkkosen aiheuttama ryysis ja pokien (?) tyly "palvelu".
- pannu/turbiinin äänen"paine" (nojoo, kuka käskee pitää niitä korvatulppia, mutta kuitenkin - basso ei tunnu!!!)
- joken ja way out west:n setit. siis uskomatonta, että jokke on aikoinaan ollut mulle THE dj suomessa ja nykyään soittaa progea. surullista :(
- oma "wanhan kyynisen puristin" asenne :((( :angry:


Kaikkiaan, eka päivä oli kuten festarit yleensä. "ihan kivaa oli!" :)
katsotaan, mitä lauantai tuo mukanaan!
Avatar
#8 • • -Lootus- Guest
huh kun oli kaiken kaikkiaan ihan sikalystikasta....

...mutta vittu oli ankeeta huomata et laukku oli pollitty, kiitti siis vitusti jollekin vakiorivireivaajalle :| inhoon sua ja mutsiis ja faijaaas ja kaikkia!made my day huoh.
Avatar
#9 • • plasma Guest
Huomenta vaan....

mul ei ole eilisetä muuta negatiivista kuin, että
- vesi makso 3e ja muidenkin juomien hinnat
- ulkona oli yöllä törkeän kylmä. Ei osannu varautua.
- ajoittainen pääsalin ääni, hyvin rutisi varsinkin Joken aloittaessa.


Muu olikin sitten plussaa. Tänään lisää.
Avatar
#10 • • okiru Guest


tässä mun plusmiinus-tylytys:

+ jätkien vitsit proge-settien aikana :D



Kertokaa mullekin! :D
Avatar
#11 • • Quu Guest


- vesi makso 3e ja muidenkin juomien hinnat



Joo-o. Tosiaan siinä bisseä latkiessa huomasin että vesi olisi ollut EURON HALVEMPI vaihtoehto. Onko suomi tosiaan näin häviöllä maailmanpoliittisessa kilpailussa puhtaan juomaveden perässä? Täytynee tulla ensivuonna myymään koneistoon vettä. Katteet ovat ainakin kohdallaan.

Eniveis.

+ SUSC!!!!!!!!!
+ Fabrice Lig (tosin äänentoisto oli perseestä tämän setin aikana)
Avatar
#12 • • Samus Aran Guest
Plaid oli kyl kova..

Herbertiä odotellessa..
Avatar
#13 • • Juha Vilkamo Guest
No kun kerta ollaan lähetty tolle +/- linjalle niin kai mäkin sitten:

Ylivoimainen isoin plussa omasta kokemuksestani oli plaid. Diggailin eturivissä koko setin, ja musiikki iski suoraan suoneen. Ja ah, ne videot olivat hyviä tuon setin aikana. Ajatukset pysähtyivät kokonaan (hyvässä mielessä) siinä fiilistellessä priimameininkiä. Tietty ne tekniset tai inhimilliset (?) fibat hämäs mutteivät kuitenkaan haitanneet oikeastaan

Järjestely funkkas ainakin mun osalta joka suhteessa, enkä huomannut mitään normaalia tylympää toimintaa missään, itse asiassa välillä jopa päinvastoin. Vihdoinkin oli luovuttu typerästä kaikkien ihmisten tarkastuksesta sisääntulossa. Pääsalin stargåtet olivat hienoja kuin mitkä.


Noh.. pakolliset miinukset, jotka eivät ole miinuksia oikeastaan, vaan asian yleinen laita että kaikki artistit eivät tehneet suoritusta josta mäkin diggaan. :) Hawtin - aika perusjynkkyä, Silikoonisalla - kolme kertaa tuli käytyä kurkkaamassa mutta biiseissä ei ainakaan niinä hetkinä ollut pahemmin fiilistä, Way out west - pliisua ja helppoa musaa typerästi elehtivällää laulajalla jne.

Mutta kaiken kaikkiaan oli mainio ja miellyttävä meininki. Ehdottomasti rahan väärti ainakin tähän asti, toinen päivä vielä edessä. :silence:
Avatar
#14 • • Karo Guest
Hmmm... Oli ihan kivaa, vaikka olo onkin nyt vähän hutera, kun jorasi kipeänä ja vielä pyöräili himaan. Alkoholillakin lienee osuutta asiaan.

Liitynpä tähän plussamiinusjengiin:

+ Sympton live! Jäi ehkä hieman surkuhupaisasti oman iltani kohokohdaksi. Yllätys oli suuri, kun en tiennyt mitä odottaa. Kiitos aseesta Lars!
+ Richie Hawtin, tätä kannatti odottaa vaikka vähän väsyttikin ja aikataulu oli myöhäss. Harmi ettei kuultu settiä loppuun asti. Kyllä tekno on sentään aina teknoa.
+ Plaid oli kivaa ja aika hypnoottista, joskin olisi toiminut ehkä jossain muussa tilassa paremmin.
+ Alexkid ja Silicon Scally, joiden seteistä kuulin tosin vaan osan.
+ Pääsalin valot ja varsinkin turbiinisalin valot. Tykkäsin todella niistä hehkulampuista, kauniita olivat.
+ Maalaushuone. Juuri sellaista kivaa luovaa oheistoimintaa, mitä Koneistolta odotankin. Pari poliittista symbolia tuli heitettyä seinään. :winkwink:
+ Pantilliset tuopit, tuli ansaittua pari ylimääräistä euroa.
+ Parantunut ruokatarjonta.

Ja sitten vähän negatiivistakin:

- Oma bilekunto, joka petti.
- Jo mainitut alhaiset äänenpaineet turbiinisalissa ja pannuhuoneella.
- KARTTOJEN PUUTE, jossain ohjelmaläpyskässä olisi voinut olla kartta, että missä mikin sali on. Itse jo yli vuosikymmenen Kaapelilla rampanneena tiedän kyllä salien sijainnin, mutta väittäisin, että suurin osa yleisöstä ei. (okei, olihan niitä niissä tauluissa, mutta...)
- Edelliseen liittyen chillin kaukainen sijainti. Nyt luulen, että suurin osa jengistä ei löytänyt koko SubTv Loungea. Maisema kohti satamaa oli kiva, mut siel oli kylmä. Sellaiset Makasiineiltakin tutut lämmittimet olis ollu kivoja.
- Säätila ylipäätään. Sisäpihalla hengailu olis ollu kivaa, mut ei pystyny (toisaalta kuka käski laittaa selän paljastavan topin?).

Tänään joka tapauksessa uudestaan! Alan pikkuhiljaa oppia, kuinka asenoitua Koneistoon. Pitää vaan hyväksyä se, että meininki menee väistämättä salista toiseen haahuiluksi, ja oppia nauttimaan juuri siitä. :)
Avatar
#15 • • dixoff Guest
Voimakirjojen kokoontumisajojen päivä 1 oli kyllä ihan leppoisa tilaisuus. Itselleni kolisivat parhaiten Matala ja Silicon Scally, Plaidia odotin innolla, mutta kehno soundi pilasi vähän fiiliksiä. On se vähän harmi, jos tutut biisit kuulostavat kotona paremmilta. Hawtinilla oli jotain hyviä juttuja setissään, mutta sitten jossain vaiheessa tuli sellaista itselleni iskemätöntä pesukoneilua, joten en jäänyt kuuntelemaan loppuun saakka, kun väsymyskin iski. Järjestelyt toimivat oivallisesti, eikä jonottaa ei juuri tarvinnut siellä missä itse liikuin. Oma levyjenveivauskin meni ihan leppoisissa merkeissä. Tänään sitten taas mestoille, eiköhän hupia riitä jälleen kerran.
Avatar
#16 • • Esa Guest
Hyvät pileet oli myös maksavan asiakkaan näkökulmasta, etenkin kun tuli mestoille jo pian viiden jälkeen tsekkaamaan tarjontaa ja oli ennakkoon tulostanut taskuun aikataulun jonka puitteissa navigoida. Pitääkin hyödyntää vastaavaa metodia myös tänään. Toi aurinkokin vois tulla esiin. :cool:

Mukavia hetkiä perjantaina tarjosivat mm. Lil'Tony, Matala live, Joha, Fabrice Lig. Lisäksi mainittakoon polkkahuoneen tarjonnasta edukseen erottuva Tresin live, Proteuksella oli myös hyvä meininki. Mono Junkin livestä kuulemani viimeiset 2 min oli kyllä parempaa kuin Hawtinin tylsähkö jumitus.

Yksityiskohta-plussaa myös jouhevasta sisäänkäynnistä ja sisätiloissa olevista lukuisista tuulettimista. Ruokatarjonta vaikutti oikein hyvältä, vaikka sitä ei sitten oikein ehtinytkään hyödyntää. Myös alkuillasta ajanvietteenä olleet videomonitorikuulokemeiningit olivat mielenkiintoinen lisä.

Hyvin hyvin vähän, jos mitään, valittamista, mikä on tämän kokoluokan tapahtumassa huomattava signaali järjestelypuolen onnistumisesta. Kiitokset tietysti myös kaikille mukaville ihmisille. Iso buuaus sille vessaa tussilla sotkeneelle ääliölle (mistä näitä löytyy?), mutta onneksi kaveri yllätti tyypin itse teossa ja pääsi poliisin huostaan.

Jea.
Avatar
#17 • • Homegrove Guest
Mäkin haluun kuulla proge-vitsit! :D

+Way Out West
+Hawtin
+Sub TV lounge
+Break That House
+Ihmiset ja keskustelut

-Way Out West (liikaa tulevia biisejä, warettajat varmaan tunnisti)
-Jokke (odotin jotain ei perus-Jokke settiä, hyvää musaahan sekin oli mutta ei spessua niinkuin odotin)
-Pääsalin ääni (Plaidia ei pystynyt kuuntelemaan kun korvat valui verta ylä-äänistä ja Hawtinin setin melkein pilasi se vitun halli-basso).
-Oma humala
-Ulkoterassilla ei enää baareja, vain Salin terassi.

Katsotaas miten tänän jaksetaan sitten. :)
Avatar
#18 • • KarriN Guest
noniin, olen palannut armaaltani kotiin hetkeksi vetämään yskänlääkettä ja muita troppeja.

ensimmäinen ilta meni ibuprofeenin voimin aika hyvin. ilta alkoi aika riemukkaasti Apon informoitua erään Mc Kellon todellisen identiteetin - ensimmäinen tsekattu artisti siis räävitön Symptom.

muita tsekattuja olivat tällä kertaa Plaid, Sam, Dcom + Hulkkonen-pikatarkastus, Silicon Scally, Way Out Westin loput ja Richie Hawtinin alku.
Plaid iski ihan hyvin yläkerran baaristakin fiilisteltynä, tosin kuten jo sanottu, ylä-äänet olivat välillä aika raastoa. Samin tekno näytti villitsevän jengiä ihan kohtalaisesti, kuulosti omaankin korvaan ihan mukavalta mutta ei juuri silloin ollut se iskevin juttu.

Dcomin ja Jori Hulkkosen setit kärsivät valitettavasti turhan matalasta äänenpaineesta. tiedä sitten olivatko puurouttaneet toistensa soundia vai mitä. pakko myöntää, että tämä kuitenkin esti aika täydellisesti fiiliksen muodostumisen, joten poistuimme syömään kinkkimättöä, joka osoittautui ihan maukkaaksi. tosin pääraaka-aineesta (eli siitä millä safkaa mainostettiin, ei riisistä ;) oli tingitty aika rankalla kädellä. minun ja Karon jakamasta sieni-tofu-annoksesta löytyi sentään muutama tofubiitti, mutta Lauran katkarapu-kana-nuudeli-riisisetistä (jota myös jakoi nälkäiselle Karrille, kiitos!) taisi Lauralle löytyä pari ankeeta siipaletta broitsua ja muutama säälittävän pieni katkis. onneksi itse settien "sidosaineet" olivat ihan ok. ;)

Silicon Scally oli ihan kivaa kuunneltavaa ja etenkin tunnelmakasta, mutta
sitä ei tullut hytkyttyä kovin paljoa, oliko sitten alitajuista säästelemistä Hawtiniin.

ja Hawtin vituttikin sitten oikein huolella! miksi? siksi et puolen tunnin sheikkaamisen jälkeen alkoi flunssa kolkutella taas ovella ja päätä särkemään. jos vain olisin ollut virkeämpi ja terveempi... :( no, "virkeyttä" ainakin tuli hyisen tuulisella pyörämatkalla Kallioon. onneksi siellä kulta keitti teetä ja pääsin lämpimään suihkuun. :)
se harmitti myös hieman, että Hawtinin setin (ainakin juuri kuulemani alkupuolen) aikana bassopuoli oli aika puuroa, ja keskiääniä olisi saanut löytyä enemmän. toisaalta saattoi olla oma moka kun ei etsinyt parempaa mestaa, olimme kai abt 2/3 hallin etupuolella, emme kuitenkaan pahimmassa ihmismassassa.

no mut tänään sitten tsekkaamaan varmaan ainakin The Streets (definitely), Sami Koivikko ja Ellen Allien, jos keksii tekemistä Unity Recordsin ajaksi ja pysyy hengissä. ja elektroukkoja vois tsekkaa lisää.

-K
Avatar
#19 • • AlexS Guest
Way Out West oli hyvä...mutta BreakThatHouse yllätti kyllä meikäläisen aivan totaalisesti.
Tila + ihmiset + valot + NE breaksit = Uskomattoman hieno fiilis!
Plump DJs - Scram :hearts:

Kiitokset WoW:lle ja etenkin BreakThatHouse-poppoolle!

PS. Tuliko setti kenties nauhalle ja löytyykö biisilistaa?
Avatar
#20 • • genki Guest
W00000!!!!!!! Koneistoooo!!!!

kiitos kaikille teille jotka täytitte puristamon eilen, oli mahtava fiilis ja yhtä läppärin krässäystä lukuunottamatta kaikki toimi aika jouhevasti livesettienkin osalta.. ääni on siinä tilassa erittäin vaikea hallita etenkin niiden kahden helvetin pylvään takia mitkä on just skobejen edessä ja heijastaa soundia ku siat takasin niihin skobeihin, mut näköjään saatiin kuitenkin jotenkin toimimaan ku huone pumppas koko illan niin ankarasti.

ite en vastuuhommieni takia ehtinyt näkemään juuri mitään artisteja muissa saleissa, mut tyttikseni kehui plaidia siihen malliin et harmittaa vietävästi kun en päässy mestoille..

tänään lisää, kaikki tsiigaan crazee sit! :heart: :angry: :cool: :D