Unet ja muut houreet

1,327 posts, 67 pages, 403,200 views

Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#1161 • • Aurinkoneiti
Ylläni oli pitkä musta mekko, jossa oli turkissuikaleita. Ympärilläni oli tuttuja ihmisiä, silti tunsin itseni yksinäiseksi.
Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#1162 • • Aurinkoneiti
Kuohuviini loppui kesken kaiken mun synttärijuhlissa.
viimenen kosmonautti

Posts: 106

#1163 • • viimenen kosmonautti
olin ystäväi kanssa jossain kyläkokoontumisessa missä oli paljon tulia jne. ja sitten yhtäkkiä kaikkien soihtujen liekit alkoi pyöriä ympäriinsä jättäen valostaan heijastuksen jälkeensä tehden hienoja kuvioita ympärilleen. Taivaalla alkoi hohtaa joku valo. Rehevästi nurmikoituneen matalan kukkulan yli alkoi lähestyä joukko lyhyitä ihmisiä joiden keskellä about 2,5 metrinen todella laiha ja luinen lähes valkoinen isopäinen ja isosilmäinen hahmo (perusufo pää). Joukko lähestyy hitaasti rumpujen alkaessa soida kumisten lempeällä tahdilla mutta kuitenkin nopeutuen ja tuntuu että joukko etenee äärettömän hitaasti kävelytahtiinsa nähden. Pitkän hahmon liikkeet näyttävät vaivalloisilta, lähes linkuttavilta, mutta kuitenkin nopeilta.

Valo taivalla langettaa monimutkaisesti kuvioidun valokeilan maahan parinkymmenen metrin päähän minusta ja alkaa lähestyä minua. Lähden juoksemaan karkuun valon lankeamispistettä aluksi peläten mutta hetken päästä alan ihmetellä miksi pelkään, kaikki alkaa tuntua niin luonnolliselta, oloni on sekava. juostessani valokeila saa minut kiinni nostaen minut vauhdissa ilmaan. Nousen ylöspäin pyörien hallitsemattomasti. Lentäminen tuntuu hyvältä. Hetken päästä otan kiinni päästäni molemmin käsin koska silmissä alkaa sumeta. huomaan kuinka kalloni alkaa laajeta (kuin pitäisi kiinni ilmapallosta jota on puhaltamassa). Alan muuttua perus tv-alienin näköiseksi. Alkaa pelottaa kunnes kuulen päässäni äänen: "ei suinkaan ole tarkoitus pelottaa tai pakottaa muutosta, näytämme vaan mitä tulee tapahtumaan että olet valmis kun on aika lähteä". Pelko häviää, kuin myös koko tapahtuma.


Olen taas kylässä ystäväni kanssa ja kaikki on kuin mitään ei olisi tapahtunut. Selitän mitä koin mutta ystäväni ei tiedä mitään kunnes katsoo vieressään olevaa läppäriään. Ruudulla on teksti "börror" jota hän ei muista kirjoittaneensa =P

heräsin

oli aika hurja ja todentuntuinen uni joten oli pakko tarkistaa onko tuo börror joku sana

EI OLE

vaan sitä huolimatta oli aika hassu olo unen jälkeen ...
=D

mutta ei ole ihan eka tuon psykedelialevelin uni minkä näen, kova univelka ja turvallinen olo yhdessä tuntuvat saavan tuollaista aikaan
mariq

Posts: 2,154

#1164 • • mariq
Olin viime yönä jossain bussikolarissa, ja jostain syystä mul oli kissat mukana (en oo koskaan kuljettanu kissoja mihinkään bussissa) ja ne pääsi kantokopasta pois ja karkasi paniikissa johonkin. Nyytin sain pelastettua mukaan helposti, mutta Nefer katosi johonkin.
Kun kello herätti, semi-horroksessa totesin vaan itelleni että pitäähän se Nefrukin saada pelastettua ja jatkoin samaa unta samantien, ja saatiin myös panikoiva Nefer pelastettua turvaan. *hihu* *hellokitty* *purr*

Aika harvoin pääsen takasin jatkamaan samaa unta, jos välissä herään, mut ilmeisesti se oli tosi tärkeää, että Nefru pääsee turvaan *tirsk*
mariq

Posts: 2,154

#1166 • • mariq
Olin viime yönä menossa potkukelkalla UG-bileisiin *nauru* Vähän matkan päästä aattelin, että olikohan tää nyt ihan viksu veto, kun matkaa on aika paljon ja kello on jo kaheksan, että ehinköhän mä ollenkaan paikalle.. Ja tein sitä matkaa siis Heinolan kirkonkylästä Pasilaan, eli tuommoinen 150km.
Mulla alkoi myös soida niin pahasti päässä Total Eclipse of the Heart - Literal version, että oli pakko laulaa sitä ääneen koko ajan.

And they shouldn't fence at night
or they're gonna hurt the gymnasts
Why do they play football inside?
Here's another shot of fencing

*justjoo* *ding* *lmao*
Decion

Posts: 1,569

#1167 • • Decion Koneradio
Eilen yöllä 200 lietsulaista oli tulossa hakkaan mua ku luin mikrobittiä asematunnelissa

--
-Bulletproof NRG Slaughter-

Decion

Posts: 1,569

#1168 • • Decion Koneradio
niijoo ja sit vielä noista itse houruista jotka kuumeeseen aika paljon liittyy, joka kerta jos olen +38c kuumeessa niin unessa esiintyy jokin asia, mikä tulee pienenä, rauhallisena, ja jossain kohti vähän isompana, ja viimeisenä se sitten räjähtää ja aiheuttaa kauhean kaaoksen, aivan uskomattoman räjähdyksen, ja joskus jos makaan sängyssä kuumeessa ihan liikkumatta, alkaa raajoihin syntyä jonkunlaista "painetta" ja tunto lähtee ihan kokonaan vaikka veri kiertäisikin, kumpikin näistä "hourailuista" tulevat lähes joka kerta uudestaan kun olen kuumeessa, tuo aikaisempi kertomus on kaikkein kummallisinta mitä olen koskaan kokenut unessa/kuumeessa *ding* en osaa edes selittää sitä kunnolla.

--
-Bulletproof NRG Slaughter-

Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#1169 • • Aurinkoneiti
Ajoin autolla ja ilves istui vieressäni. Se ilves oli unessani mukana koko ajan.
Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#1170 • • Aurinkoneiti
Seisoin junaradan varressa Rovaniemen tienoilla. Radan varresta siirrettiin pois kaatuneita koivuja. Katselin puun kaatumista ylempänä rinteessä. Entinen koirani oli vieressäni. Nostin sen syliini, ja halasin sitä. Sitten koirani oli kuolleena isossa säkissä. Sieltä luikerteli ulos iso kyyrkäärme katsoen minua isoilla loistavilla silmillään. *poks*
Jago

Posts: 4,039

#1171 • • Jago un-trained monkee
Näin baari-illan jälkeen unta, jossa tulin käymään kotona kaverin kanssa ja kun menin huoneeseeni ja pyyhkäisin jalallani jotain, jonka huomasin kimaltavan. Tein jalalla lattiassa pyyhkivän liikkeen ja huomasin sen olevan täynnä pienenpieniä teräväreunaisia ja höyhenenkevyitä lasinsirpaileita, jotka kimmalsi uskomattoman kirkkaasti.

Mielenkiintoinen juttu oli, että eksä sanoi nähneensä myös unta lasinsiruista lattialla ja mainitsi kai astuneensa sellisen päälle.

Ehkä tuo hetki oli jotenkin poikkeuksellisen tärkeä. Olin nimittäin käynyt kotona kaverin kanssa hakemaan vodkapullon ennen jatkoille menoa. Kai tuo tarkoitti jollainlailla sitä, että tänä viikonloppuna oli meidän suhteen sirpaleet levitetty..

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

sapeli

Posts: 11,767

#1172 • • sapeli jokukukamikä?
Olipa harvinaisen ahdistavia unia viime yönä.

Yhdessä unessa minun ja Jagon kanssa asui samassa kommuunissa myös mun mutsi, ja se tuli jostain syystä tonkimaan mun kaappeja. Kun kysyin että mitä se oikein etsii, se väitti että mä olen jemmannut johonkin jonkin tietyn kassin missä on auringon kuva. Mulla ei ollut aavistustakaan moisesta kassista, ja sanoin aika suoraan että muilla ei ole asiaa mun kaappeihin ilman mun lupaa.

Mutsi teki jotain muutakin tosi outoa, en nyt enää muista mitä, ja yht'äkkiä huolestuin, koska hän ei käyttäytynyt ollenkaan normaalisti. Kysyin että onko hän ihan kunnossa, ja tajusin että hän oli jotenkin sekaisin, ehkä tosi pahasti kännissä tai jotain. Se oli inhottava tunne, kun ihminen johon ehkä kaikkein eniten tässä maailmassa luottaa alkaa käyttäytymään täysin randomisti, eikä tiedä miten voisi tätä auttaa.


Sitten toisessa unessa heräsin kun puhelin soi - luulin unenpöpperössä että kyse on herätyksestä, mutta tajusin sitten hetkeä myöhemmin että herätysäänihän on ihan erilainen kuin soittoääni, ja katsoin että kuka oikein soittaa niin varhain. Huomasin että kello oli 9:10.

Soittajan nimi ei ollut suoraan näkyvissä, ja jostain syystä tarkistin jostain omasta muistikirjastani että kenen numero se oli. Löysin numeron sivulta, joka oli kirjoitettu todella oudolla, vapisevalla käsialalla. En oikein meinannut edes saada siitä selvää, mutta siinä oli maininta jostain organisaatiosta, ja tämä päivämäärä ja kellonaika 9:10. En ihan tarkalleen muista mitä sivulla luki, mutta jotain tyyliin "aktivoitumishetki".

Kuulin ulkoa jotain ääntä ja menin ikkunaan. (Asuin tässä unessa kolmannessa tai neljännessä kerroksessa, yhdessä talossa jossa asuin kun olin about 11.) Pihalla oli kaksi erikoisen näköistä miestä, vähän hippityylisiä, ja molemmilla oli rinkat mukana. He katselivat minun ikkunaani kohti odottavaisina.

Minua alkoi vähän pelottaa, kun en muistanut ollenkaan heitä, tai että mistä tuo numero oli ilmestynyt muistikirjaani. Päätin antaa asian olla ja keskittyä johonkin ihan muuhun.

Sitten, yllättäen, tajuntani "muljahti" jotenkin, ja pääni ja käteni alkoivat liikkumaan ikään kuin omalla tahdollaan, enkä voinut vaikuttaa niihin enää - näin kuitenkin kaiken mitä tapahtui. Kuulin päässäni äänen, joka sanoi että jos en tule vapaaehtoisesti, sitten minut täytyy taas pakottaa. Tajusin että näin oli tapahtunut aikaisemminkin, minut oli pakotettu jollain mielenhallinnalla tekemään jotain kauheuksia, ja kirjoittamaan tuon numeron ja ajankohdan talteen - se oli siis omaa käsialaani, mutta kun joku muu hallitsi kättäni, lopputulos oli tärisevä ja epäselvä.

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

KeijoK

Posts: 1,495

#1173 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale
Istuin viime yönä edesmenneen (rauha Hänen muistolleen) ystäväni kanssa baarissa oluella ja hän ei ikinä edes juonut olutta saatika juuri käynyt baarissakaan.....

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla

Surtr

Posts: 20

#1174 • • Surtr
Halloween-bileet jatkuivat sitten unessa *jiihaa*
Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#1175 • • Aurinkoneiti
Olin työhaastattelussa Ohkolan sairaalan lastenpsykiatrisella osastolla. Osasto sijaitsi B-rakennuksessa. Keskustelin osastonhoitajan ja lasten kanssa. Pääsin sinne töihin. Kysyin voinko aloittaa heti työt. Osastonhoitaja vastasi vasta maanantaina.
Ehkä tulevaisuudessa Ohkolassa on tällainen osasto.
sapeli

Posts: 11,767

#1176 • • sapeli jokukukamikä?
Aina viikonlopun seikkailujen jälkeen tulee jännimmät unet. *hih*

Viime yönä olin yhden työkaverin kanssa jossain puistossa, jossa puut kaatuilivat. Juoksimme niitä karkuun suurelle rakennukselle, joka osoittautui olevan jonkinlainen koulu tai opisto, ja paljastui että sinne olimme alunperinkin menossa.

Koululla oli lähinnä aikuisia, eli jonkinlainen aikuisopisto oli kyseessä. Siellä oli myös yksi mies joka ahdisteli työkaveriani, ja paljastui että kaverini oli joskus aiemmin ollut tilanteessa, jossa hän oli elättänyt itsensä prostituutiolla, ja tämä mies oli hänen vanhoja asiakkaitaan, joka ajatteli että hänellä on yhä oikeus käpälöidä kaveriani. Sain kuitenkin estettyä tämän ja häädettyä miehen pois.

Lueskelin vähän unisymboliikkaa ja on oikeastaan melko ällistyttävää kuinka selkeä punainen lanka näillä asioilla on.

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

anis

Posts: 2,451

#1177 • • anis Nainen vailla historiaa.
Huomaa kyl, miten paljon unet vaihtuvat elämäntilanteen mukaan. Nyt kun aloitin usean vuoden tauon jälkeen uudelleen ratsastuksen niin oon vaan nähny hevosunia.

--
Pidätte minusta vain koska minäkin pidän itsestäni.

AnderS

Posts: 470

#1178 • • AnderS KävyttömänKesänOravanPoika
Mä näin unta viime yönä eräästä mulle erittäin tärkeästä ihmisestä, jonka kanssa en ole ollut viime aikoina hirveästi tekemisissä. Unessa tämä nainen odotti vauvaa, vaikka yritti sen peitellä ja salata. Mutta mä jotenkin tiesin! Oli niin todentuntuinen uni että huh! Oli sitten pakko kysyä tänään tekstarilla että pitääkö juttu kutinsa. Ja pitihän se!=) 13 viikkoa takana!
Bio

Posts: 4,429

#1179 • • Bio The Bullies / Pinky
Näin hiukan aikaa sitten sellaista unta, että olin menossa johonkin uuteen kauppakeskukseen. Sinne pääsi vain yhden parturi/kampaanon kautta, jonka läpi päästäkseen piti tietää joku puhelinnumero. Onneks mulla oli se kännykässä ja sain sillä jopa ilmaisen hiusten värjäyksen. Mut se parturi/kampaamo-työntekijä sai päättää värin jolla se värjää mun hiukset. Se työntekijä sit pääty värjää mun hiukset makkaran väriseksi! MAKKARAN VÄRISEKSI!
Yallu

Posts: 1,910

#1180 • • Yallu The Bullies / www.ricerocketracing.fi

Replying to Unet ja muut houreet:

Näin hiukan aikaa sitten sellaista unta, että olin menossa johonkin uuteen kauppakeskukseen. Sinne pääsi vain yhden parturi/kampaanon kautta, jonka läpi päästäkseen piti tietää joku puhelinnumero. Onneks mulla oli se kännykässä ja sain sillä jopa ilmaisen hiusten värjäyksen. Mut se parturi/kampaamo-työntekijä sai päättää värin jolla se värjää mun hiukset. Se työntekijä sit pääty värjää mun hiukset makkaran väriseksi! MAKKARAN VÄRISEKSI!*lmao*