Meillä & maailmalla tapahtuu

420 posts, 21 pages, 104,141 views

Avatar
#203 • • Taedium Guest
Englantia on muutettu. Virallista Oxfordin englantia on nykyään mm:

To piss about (verbi)
Pissing contest (substantiivi)
Player-Hater (substantiivi)
Google (verbi)
FYI (fraasi, adjektiivi, substantiivi)
rug muncher !!! (substantiivi)
Speedo (substantiivi)
K & Special K (adjektiivi & substantiivi & adverbi)
Avatar
#204 • • Annakins Guest

Englantia on muutettu. Virallista Oxfordin englantia on nykyään mm:

Google (verbi)



to google olisi oikea muoto, koska Google on lisätty Merriam-Websteriin käsittääkseni jo aiemmin.
Avatar
#205 • • Annakins Guest

Neitsyyden panttaajat valehtelevat usein menneisyydestään
Julkaistu: 4.6.2006 11:42

NEW YORK. Avioliittoon asti kestävän neitsyyslupauksen tekevät amerikkalaisnuoret eivät ole rehellisiä seksuaalisesta menneisyydestään, kertoo Harvardin yliopistossa tehty tutkimus. Myöhemmin seksipuuhiin rupeavat nuoret ovat taipuvaisia kieltämään tehneensä koko neitsyyslupausta. Sitä vastoin ennen lupauksen tekoa seksiä harrastaneet nuoret kieltävät toistuvasti seksuaalisen historiansa.

Tutkimustulokset viittaavat siihen, että arviot pidättäytymiseen pohjautuvan seksikasvatuksen merkityksestä ovat epäluotettavia nuorten valehtelun vuoksi.

Tuhansia teini-ikäisiä käsittävässä tutkimuksessa huomattiin, että nuorten vastaukset omasta seksuaalisesta historiastaan vaihtelivat merkittävästi eri tutkimuskerroilla.

Ensimmäisessä tutkimuksessa vuonna 1995 noin 13 prosenttia nuorista kertoi tehneensä neitsyyslupauksen. Vuoden kuluttua yli puolet tästä ryhmästä kielsi tehneensä koskaan lupausta.

Lisäksi useampi kuin yksi kymmenestä nuoresta, jotka kertoivat olleensa seksuaalisesti aktiivisia vuonna 1995 väittivät olevansa neitsyitä vuonna 1996. Sekä neitsyyslupausten että seksuaalisen aktiivisuuden kieltäminen oli yhteydessä seksuaalisen ja uskonnollisen identiteetin muutoksiin. Tutkimus julkaistiin kesäkuun American Journal of Public Health -lehdessä.



*reps*



Kuten Clintonin taannoinen seksiskandaali todisti, amerikkalaiset eivät koe mm. suihinottoa seksiksi, vain penetraatio lasketaan... Ovatkin suihinottojen superkansaa ja homma alkaa käsittääkseni jo sangen nuorella iällä....
Avatar
#206 • • Taedium Guest

If you fall over or pass out, remember your skirt or dress may ride up. You could show off more than you intended -- for all our sakes, please make sure you're wearing nice pants and that you've recently had a wax.



More
Avatar
#207 • • Aulis_G Guest
Financial Times vertaa Kallasvuota nahkiaiseen (17.07.2006)


Talouslehti Financial Times vertaa Nokian toimitusjohtajaa Olli-Pekka Kallasvuota Satakunnan maakuntakalaan nahkiaiseen maanantain numerossaan.

Financial Times varoittaa, että Laviasta Satakunnasta kotoisin oleva hiljainen ja vaatimaton Kallasvuo saattaa osoittautua yritysjohtajana yhtä viekkaaksi kuin nahkiaiset, jotka ruokailevat tarttumalla imusuullaan muihin kaloihin ja imemällä niiden verta.

Kallasvuo esittelee torstaina ensimmäistä kertaa Nokian osavuosituloksen ilman Nokian hallituksen puheenjohtajaksi kesäkuun alussa siirtynyttä Jorma Ollilaa. Financial Timesin mukaan Kallasvuo ei ole esiintyjänä kaikista mukaansatempaavin, mutta yritysjohtajana silti kovaa luokkaa.

- Ulkoisen olemuksen perusteella ei pidä tehdä johtopäätöksiä, lehti tiivistää.

Uutislähde: STT
Avatar
#208 • • Aulis_G Guest
Kranaatti jätettiin tielle Porissa (18.07.2006)

Risteysalue jouduttiin eristämään varhain aamulla Porissa, kun tieltä löytyi kranaatti. Poliisipartio havaitsi Luvianpuistokadun ja Maamiehenkadun risteyksessä pystyyn nostetun kranaatin noin puoli kolmelta aamulla. Panssarivaunun koeammuskranaatti oli nelisenkymmentä senttiä pitkä.
Poliisi eristi alueen liikenteeltä. Kranaatti kuljetettiin pommivaunulla pois risteyksestä sen jälkeen, kun kaksi pommiasiantuntijaa oli todennut sen vaarattomaksi. Rikoskomisario Juha Joutsenlahden mukaan kyseessä oli pelkkä kuori kertaalleen ammutusta kranaatista.

Joutsenlahti arvioi, että kranaatti on anastettu jostakin varuskunnasta.

- Tällaisia voidaan kuljettaa varuskunnista. Nyt kun miehiä kotiutettiin niin joku varmaan ajatteli, että tämä on hauska pila. Mitään vaaraa ei nyt aiheutunut, mutta tällaiset tilanteet täytyy aina ottaa vakavasti, Joutsenlahti harmittelee.

Silminnäkijähavainnon mukaan kranaatti jätettiin kadulle autosta hetkeä ennen poliisin saapumista. Joutsenlahti toivoo auton kuljettajan ottavan itse yhteyttä poliisiin.

- Tämä on kiusallinen ilkivallan teko ja puolustusvoimien omaisuuden anastusrikos. Teoriassa kyseessä on myös vaaran aiheuttaminen, vaikkei vaaraa sitten ollutkaan. Ainakin tekijän kanssa keskustellaan vakavasti, Joutsenlahti pohtii.

Kranaatin jättöpaikan lähituntumassa ei ole asuintaloja. Kranaatti toimitettiin puolustusvoimien tutkittavaksi ja hävitettäväksi. Poliisi jatkaa tapauksen selvittelyä. Asiasta tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa Porin poliisille numeroon 02-6237650.

Uutislähde: STT
Avatar
#209 • • akir0 Guest
Goatse-linkitys kiellettiin ameriikassa

You can't put prank links to Goatse anymore, because they decieve people into viewing obscenity. (Clarification: This goes for everyone, not just minors!) More importantly, you can't link to erotic art on a website that minors might read without explicitly explaining its erotic nature.

Avatar
#210 • • OSC8 Guest

Puolet ruotsalaisen Forsmarkin YDINVOIMALAN turvallisuusjärjestelmistä lakkasi toimimasta 20 minuutiksi, kun voimala hätäpysäytettiin tiistaina. Voimalan varavoimadieselit eivät käynnistyneet, jolloin useat tietokoneet sammuivat. Viranomaiset pitävät paljastunutta turvariskiä vakavana.




..ja tämä tapahtui tiistaina - uutisointi tänään.. fuckin HÄTÄPYSÄYTYS :panic:

GO ydinvoima! :panic:
Avatar
#211 • • Aulis_G Guest
"638 tapaa tappaa Castro"

Räjähtäviä sikareita ja nilviäisiä, myrkytettyjä sukelluspukuja ja nenäliinoja - kuubalaispakolaisilla ja Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:lla on riittänyt ideoita Kuuban johtajan Fidel Castron salamurhaamiseksi.

Brittilehti Guardianin mukaan Kuuban salaisen palvelun entinen johtaja on laskenut erillisten tappoyritysten määräksi peräti 638.

Joukkoon mahtuu tavanomaisia suunnitelmia tarkka-ampujien käytöstä sekä puhujalavojen räjäytyksistä, mutta mukana on myös hyvinkin eriskummallisia ideoita. Kuuluisin lienee räjähtävä sikari, mutta CIA suunnitteli aikanaan myös vedenelävien valjastamista murhapuuhiin.

Castro tiedettiin innokkaaksi sukeltajaksi, joten CIA hankki suuren määrän erilaisia nilviäisiä ja testasi, voitaisiinko otuksien kuoreen piilottaa tappava räjähdelasti.

Murhaajanilviäinen olisi sitten maalattu värikkääksi, jotta Castro olisi suunnannut tutkimaan sitä lähempää. Agentit suunnittelivat lisäksi sukelluspuvun myrkyttämistä ihotautia aiheuttavilla bakteereilla.


Erilaisia myrkytyssuunnitelmia on ollut tukuittain, mutta ne kaikki epäonnistuivat tavalla tai toisella. Erään kerran tappotehtävä annettiin Castron rakastajattarelle, joka piilotti pillerit voidepurkkiin.

Pillerit kuitenkin sulivat, eikä naisesta ollut kovin hyvä idea yrittää tunkea ihorasvaa nukkuvan Castron suuhun.

Eräs toinen myrkytyssuunnitelma kaatui jo siihen, kun CIA totesi kehitellyn myrkkypillerin liukenevan harmittomasti veteen. Romukoppaan lensivät myös ideat nenäliinojen sekä kahvin myrkyttämisestä.

Yhdysvallat on sittemmin virallisesti ilmoittanut luopuneensa Castron murhayrityksistä, mutta vallankumousjohtajan turvallisuutta valvotaan edelleen äärimmäisen tiukasti. (STT)

:laugh:
Avatar
#212 • • Taedium Guest

Yrittäjälle tuomio alaisen hyväksikäytöstä

Työnantajan tarjoama palkitsemismatka Viroon muuttui nuoren ravintolatyöntekijän painajaiseksi, kun esimies käytti häntä seksuaaliseksi hyväkseen.

Helsingin käräjäoikeus langetti helsinkiläisyrityksen omistajalle teosta vuoden mittaisen ehdollisen vankeusrangaistuksen. Lisäksi nelikymppinen mies määrättiin maksamaan naiselle lähes 5 800 euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä, saamatta jääneestä ansiosta ja oikeudenkäyntikuluista.

Tapaus sattui viime vuoden elokuussa, kun yrittäjä tarjosi tarjoilijana työskennelleelle naiselle matkan Tallinnaan. Matka oli palkinto hyvin tehdystä työstä. Kaksikon mukaan heillä ei ollut seksuaalisia virityksiä keskenään.

Majoittuivat hääsviittiin

Tallinnassa mies ja nainen majoittuivat hääsviittiin, jossa oli sauna ja poreallas. Miehen mukaan huonejärjestelyyn päädyttiin, koska sen sanottiin tulevan alennuksen myötä samanhintaiseksi kuin kaksi erillistä huonetta.

Työntekijä empi valintaa mutta myöntyi lopulta, kun työnantaja lupasi nukkua olohuoneen puolella.

Kaksikko illasti kaupungilla ja suuntasi yökerhoon, jossa tiet erkanivat. Nainen jatkoi juhlimista toisessa seurueessa ja mies lähti hotellille saunomaan. Molemmat nauttivat illan aikana runsaasti alkoholia.

Myöhemmin aamuyöllä nainen palasi hotellihuoneeseen ja meni nukkumaan. Hän kertoi nähneensä eroottisia unia. Noin 1-2 tunnin kuluttua nainen havahtui kertomansa mukaan siihen, että esimies oli yhdynnässä hänen kanssaan. Nainen sanoi käskeneensä esimiestään jättämään hänet rauhaan mutta mies jatkoi lähentelyä.

Lopulta nainen lähti taksilla laivaterminaaliin ja osti lipun ensimmäiseen Helsinkiin lähtevään laivaan. Hän irtisanoi työsuhteensa tämän jälkeen.

Työnantaja sanoi heränneensä raivoamiseen

Ravintolayrittäjä kiisti olleensa sukupuoliyhteydessä alaisensa kanssa. Miehen mukaan nainen oli kuvitellut koko asian.

Mies sanoi heränneensä siihen, että nainen raivosi hänelle. Hän ei tiennyt, mitä oli tapahtunut. Mies kuitenkin arveli, että nainen oli saattanut pettyä matkaan. Samasta syystä mies lähetti tälle tekstiviestitse anteeksipyynnön.

Nainen oli esimiehen mukaan ottanut matkan aikana esille työsuhteen vakinaistamisen, mihin työnantaja oli suhtautunut torjuvasti.

Oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa ei löytynyt näyttöä yhdynnästä. Käräjäoikeus kuitenkin piti naisen kertomusta ja niitä tukevia havaintoja niin luotettavina, että tuomitsi miehen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Okei... En hyväksy seksuaalista hyväksikäyttöä niinku sitte pätkääkään, mutta miten voi joku Suomessa istuva käräjäoikeus tietää, tai edes osata arvata mitä on tapahtunu jossain morsiussviitissä Virossa kahden känniläisen välillä? Mitkä hiton havainnot? Istuko se oikeus siellä sängynlaidalla?

Kun en ole pöytäkirjoja lukenut, niin tämän perusteella se on sana sanaa vastaan ja mies oli siksi syyllinen, koska ei pystynyt todistamaan syyttömyyttään...

Epäilisin, että ainoa mikä tästä jää konkreettiseksi todisteeksi on se tekstiviesti, mitä ei oltu kopioitu tuohon. Jos se on vaan geneerinen anteeksipyyntö jostain kännitolailuista tai muusta, niin eihän se mitään todista.

Raiskaukset on perseestä, mutta joku roti nyt tähänkin hommaan.
Avatar
#213 • • Taedium Guest

mies oli siksi syyllinen, koska ei pystynyt todistamaan syyttömyyttään...

Niin tästä vielä, uskaltaako tässä miehenä tehdä enää yhtään mitään?

Menee raflaan, ja jostain kummallisesta syystä joku nainen sattuukin tulemaan mukaan - mennään jomman kumman luo ja yhtäkkiä nainen heittääkin kahvipannun lattialle ja kutsuu poliisit ja sanoo, että yritin raiskata.

Tai jos vielä niin kummallisesti käy, että samaan sänkyyn päädytään ja aamuyöstä tyttö herääkin ja juoksee poliisilaitokselle - itse herää poliisien kolkutteluun.

Kuka uskoo miestä, joka sanoo, ettei raiskannut - edes yrittänyt?

Ei kukaan.

Raiskaushan on rikos ja mulla on siis aina rikokseen tarvittava välineistö mukana. Automaattisesti mies on rikollinen.
Avatar
#214 • • Ms. Piipi Guest

mies oli siksi syyllinen, koska ei pystynyt todistamaan syyttömyyttään...

Niin tästä vielä, uskaltaako tässä miehenä tehdä enää yhtään mitään?

Menee raflaan, ja jostain kummallisesta syystä joku nainen sattuukin tulemaan mukaan - mennään jomman kumman luo ja yhtäkkiä nainen heittääkin kahvipannun lattialle ja kutsuu poliisit ja sanoo, että yritin raiskata.

Tai jos vielä niin kummallisesti käy, että samaan sänkyyn päädytään ja aamuyöstä tyttö herääkin ja juoksee poliisilaitokselle - itse herää poliisien kolkutteluun.

Kuka uskoo miestä, joka sanoo, ettei raiskannut - edes yrittänyt?

Ei kukaan.

Raiskaushan on rikos ja mulla on siis aina rikokseen tarvittava välineistö mukana. Automaattisesti mies on rikollinen.



njaa... Muistaakseni Suomessa oli kerran joku oikeustapaus, missä nainen oli raiskattu ja mies jätettiin tuomitsematta.... Ja sit oli todettu jotain, että koska naisella oli ollut minihame (tms.), niin hän oli tietoisesti asettanut itsensä raiskauksen uhan alle . Tai siis, että koska pukeutui (kai sit oikeuden mielestä) "halpamaisesti" niin se on toiminut viestinä miehelle että suostuu seksiin....

Tästäkin voi olla montaa mieltä: uskaltaako miehenä enää tehdä mitään, uskaltaako naisena enää pitää jonkinlaisia vaatteita, että ei anna vääriä signaaleja. Emmä tiedä, kai ainoo fiksu tapa vältää tollaseen joutumista on valita seuransa jonkinlaisella huolella/fiksuudella....
Avatar
#215 • • Taedium Guest

njaa... Muistaakseni Suomessa oli kerran joku oikeustapaus, missä nainen oli raiskattu ja mies jätettiin tuomitsematta.... Ja sit oli todettu jotain, että koska naisella oli ollut minihame (tms.), niin hän oli tietoisesti asettanut itsensä raiskauksen uhan alle . Tai siis, että koska pukeutui (kai sit oikeuden mielestä) "halpamaisesti" niin se on toiminut viestinä miehelle että suostuu seksiin....

Ruotsissahan se oli käynyt niin, että tuli se termi "lievä raiskaus", koska naisella oli ollut minihame ja itse raiskaustapahtuma oli kestänyt niin vähän aikaa. Ilmeisesti Ruotsin oikeus ei käsitä mitä raiskaus on... Luulevat väkinäistä seksiä sen olevan, vaikkei raiskauksella ole mitään tekemistä seksin kanssa.

Kummallinen käsite - lievä raiskaus. Mutta tossahan ei ollut mitään epäselvyyttä siitä, että oliko raiskaus tapahtunut. Tässä Iltiksen tapauksessa oli kaksi tyyppiä ollut humalassa morsiussviitissä Virossa, joten raiskaus on voinut tapahtua tai olla tapahtumatta, eikä sitä saa kukaan oikeasti tietää, kuin ne kaksi jotka siellä huoneessa oli. Ja sitten ne telepatian omaavat siellä oikeussalissa.

Ruotsin tapaus oli täysin erilainen. Siinä kiisteltiin millainen se raiskaus oli. Tämä tapaus on enemmänkin: raiskaus tapahtui, vaikkei meillä mitään todisteita olekkaan... Mutu pohjalla vissii pääsee oikeuteen tuomaroimaan.
Avatar
#217 • • Taedium Guest

Kahdeksaa syytetään simputuksesta

Parolan Panssariprikaatin varusmieskoulutuksessa turvauduttiin kihlakunnansyyttäjä Jorma Lundströmin mielestä kolmasti simputukseen kaksi vuotta sitten.

Padasjoen kiveä käytettiin yliluutnantin määräyksestä alokasleirillä. Liki 700-grammainen murikka annettiin nuorukaiselle, joka oli vastoin kieltoa ottanut vettä vesiastiasta omalla astiallaan.

Noin 40-senttinen Hätilän nuija painoi liki kaksi kiloa. Sen kantajaksi määrättiin alokas, joka unohti leirillä rynnäkkökiväärinsä teltalle.

Kolmannessa tapauksessa panssarimies sai leirillä raahattavakseen ensin noin metrisen puupölkyn ja sitten peräti kolmimetrisen ja 40-kiloisen rangan. Rangaistuksen toimeenpani alikersantti vänrikin käskystä sen jälkeen kun varusmies oli unohtanut rynnäkkökiväärin leirialueelle.

Mitä ihmettä kihlakunnan syyttäjä tuolla tekee? Miksei sotilasoikeus tee mitään? V*ttuako se kihlakunnan syyttäjälle edes kuuluu?

Ja itse usean yöunen menettäneenä kun joutui lanssilla viemään jengiä 247 ripulin takia leiriltä ku oli kaik' Suomen pioneerit leirillä vaan sen takia kun yksi *tun spade ei tajunnu pestä käsiään, niin toi kiven kädessäpito on pientä siihen verrattuna mitä mä olisin sille spadelle halunnu tehdä.

Ja sodan aikana jos unohdat tussarin, niin olet tarpeeton.

Ja rauhan aikana jos hukkaat tussarin, niin kukas sen sitten löytää? Jos se sinne jonnekin jää, niin kyllä sen joku ajan mittaan siitä vie. Jos ei toinen varusmies, niin sitten joku joka ei alueelle kuulu voi sen tehdä.

Ei ehkä fiksuimmat tavat opettaa, simputukseksi meni, mutta joissain tapauksissa tarpeellista. Varsinkin kun tos kolmannessa tapauksessa ei edes ekalla oppinu... Mut edelleen: Mitvit toi kihlakunnan syyttäjä tossa tekee?

Onko Suomi ottamassa hameet koska tohon pukuun mukaan?

Lopettasivat ny kokonaan ton pakollisen pelleilyn ja sitten oikea kuri sinne palkka-armeijan puolelle.

Neuvostoliitto on hajonnu jo!
Avatar
#218 • • Peter Skogberg Guest


Lopettasivat ny kokonaan ton pakollisen pelleilyn ja sitten oikea kuri sinne palkka-armeijan puolelle.



...tai sitten lopettaisivat koko armeijan ja laittaisivat rahat johonkin tärkeämpään...
Avatar
#219 • • Loopy Guest

Mitä ihmettä kihlakunnan syyttäjä tuolla tekee? Miksei sotilasoikeus tee mitään? V*ttuako se kihlakunnan syyttäjälle edes kuuluu?

Ja itse usean yöunen menettäneenä kun joutui lanssilla viemään jengiä 247 ripulin takia leiriltä ku oli kaik' Suomen pioneerit leirillä vaan sen takia kun yksi *tun spade ei tajunnu pestä käsiään, niin toi kiven kädessäpito on pientä siihen verrattuna mitä mä olisin sille spadelle halunnu tehdä.


Vitun nussut saatana.

Jos kerran alusta asti on opetettu, että tussari kulkee mukana metsässä aina. Niin minkä hemmetin takia ei kestetä niitä seuraamuksia joita tommosesta perseilystä annetaan.

Yksi kiven raahaaminen tjsp vituttaa vaan sen aikaa kun sitä joutuu raahaamaan, ja onpa sitten jotain mitä voi muistella silloin kun aika kultaa muistot.

Ja jopa minä olen tajunnut pestä käsiäni metsässä vaikka olinkin vaan kämäinen ryhmänjohtaja.


"Pioneerit - Kyykkyyn" taitaa olla lausahdus mitä ei ole kasarmeilla hetkeen kuullut. Mutta vielä vuonna 2001 jolloin palvelin, tuo saatiin piilotettua eritermien taakse ja käävihän se hyvästä treenistä. Pysyi reidet hyvässä kunnossa. Mua ei haitannut pätkääkään kyykyttäminen.

Samalla oppi ryhmäkuria sekä itsekuria, olipahan helpompaa harmaissa.



Iät ja ajat on puhuttu pullamössösukupolvesta. About samaisen ajan ollaan puhuttu armeijasta "silloin kun minä olin intissä..."

Noh, kyl vituttaa tommosten siviilioikeuksien tähän sotkeminen. Tää lienee seurausta vaan siitä, että joku onneton mosuri on kertonut terveisiä äidilleen, joka on sitten vienyt tätä eteenpäin.

Mikäli kyseessä on joku rivivitonen, niin morjens, koska lähdetään miinoittamaan :angry: