valintani on siis kuohari, valkkarin tullessa perässä hyvänä kakkosena. :excellent:
63 posts, 4 pages, 11,252 views
Ernesto & Julio Gallo - Chenin Blanc
tämä on ollu meitsin merkki jo 2 vuotta. Sitä vaan ei oikeen tunnu enää nykyään löytävän. Erittäin hyvä puolikuiva valkoviini. Huokea hinta vielä kaiken lisäksi. Sopii kyllä tilanteeseen kuin tilanteeseen...
sangre de toro!
Yleensähän valikoiman laajuus ajaa ihmisen turvautumaan valinnan vaikeuden takia sekundäärisiin seikkoihin, kuten hassu nimi. -> ei aina huono lopputulos.
Yleensähän valikoiman laajuus ajaa ihmisen turvautumaan valinnan vaikeuden takia sekundäärisiin seikkoihin, kuten hassu nimi. -> ei aina huono lopputulos.
Alkon valikoimahan on yleisesti ottaen erittäin laadukas, eikä sieltä oikein löydä "huonoja" viinejä etsimälläkään (lukuunottamatta niitä muutamia 70-luvun jäänteitä, eli "pulsuviinejä"). Summamutikassakaan ei yleensä osu huonoon, usein jopa yllättävän hyvään :)
summamutikassa osuin kerran Maison du Soleil Cabernet Sauvignon -nimiseen myrkkyyn. sanoinkuvaamattoman pahaa! karvas aromi pisti nenään jo puolen metrin etäisyydeltä, ja maku oli järisyttävä. pulloa yritettiin tyhjentää kaikin mahdollisin tavoin (jopa shottina), mutta ainoa joka sen kykeni nielemään oli lopulta lavuaari. jäi kyllä kirjaimellisesti paha maku suuhun tästä ostoksesta.
Lapsikin tietää ettei Ranskalaista Cabernettia juo pirukaan :)
Ernesto & Julio Gallo
Ernesto & Julio Gallo
Perusteina liian teollinen valmistusprosessi; esimerkiksi tammitynnyreitä ei kuulemma harrasteta
Tämä on aika yleistä halvassa luokassa. Terässammiot ovat tammitynnyreitä kymmeniä kertoja isompia tilavuudeltaan, jolloin valmistuksen kustannukset ovat huomattavasti pienemmät, kun ei tarvitse läträtä.
E & J Gallon "boikotti" johtuu enimmäkseen siitä, että jenkkien rypälemäärittelyt ovat vähintäänkin kyseenalaisia, ja EJG taitaa käyttää niitä kaikkein vapaimmin.
Joo kiitos täsmennyksestä. Juttujen perusteella ymmärsin, että EJG on tietyissä piireissä kaikkein pahin silmätikku, ja myös monia muita amerikkalaisia liemiä katsotaan enemmän tai vähemmän vinoon. Muiden maanosien tuotokset ja valmistustavat sitten tunnutaan mieltävän paljon oikeammiksi.