Mulla kyllä kylmä olut maistuu parhaiten. Tummat oluet uppoavat myös tosi hyvin. Silloin tällöin on ihan kiva käydä Alkossa tutustumassa ulkomaisiin oluisiin.
Viime aikoina on vaan tullut ihmeen harvoin juotua. Tyyliin kerran kuukauteen tulee nykyään kännättyä ja se on mulle aika vähän.
lonkkua meitille. maistuu veden lisäks oikein hyvin bileissä ja baareissa. san miguel, victoria bitter, guinness ja velkopopovicky taistelevat taasen parhaasta olutmerkistä.
Oluesta en juuri pidä, juon sitä joskus lähinnä sen takia että se halpaa. Siideriä entistä vähemmän (turhan makeaa ja hapokasta). Lonkkua tulee juotua, se on hyvää eikä liian makeaa. Teräviä juon harvoin, mutta tietenkin lantrattuna. Limsa (esim. frisco grape tai schweppes ginger) ja leijonaviina tai kossu on aika perinteinen. Noi Breezerit on kans hyviä, vasta hiljattain tutuistuin niihin.
Mutta kun on tarpeeksi humalassa niin kaikki juomat menee alas.
Nyt kyllä isot miinukset analle siitä että jätit viinit kokonaan tästä pois. Viinien juonti on kuitenkin sen verran yleistä nykyään että on kummallista että sitä ei oo näissä vaihtoehdoissa.
Eli siis suullisesti: silloin kun alkoholia juon, niin sen täytyy olla mausteista ja täyteläistä punaviiniä (sellainen veneenpohjan maku on ehdottomasti paras, ei mitään marjaisia ratkaisuja).
Suuremmissa annoksissa: olutta ja joskus väliin joku hassu siideri
Nautiskellessa:
-single malt -viskit, mieluiten savuiset (esim. Laphroaig), useimmiten hieman vedellä laimennettuna. Irkkujakin menee joskus harvemmin.
-ulkomaiset oluet tyyliin "kokeillaan kaikkea", yhtenä iltana saattaa maisuta tumma ja makea, toisena lager. Kestosuosikkeja on esim. Fransiskaner Hefe (vaalea hiivfainen).
-Breezerit on hyviä mutta kalliita ja niistä ei tule m.a.n-pisteitä niinkuin esmes.kaljasta
-Jos haluan nauttia niin Malibu on aivan ykkönen sekoitettuna kokikseen,spriteen tai passoaan....mutta kookos on sellaienen aines että sitä joko rakastaa tai vihaa.Useimmat taitaa vihata...