DISSAUS - Mistä Ja Miksi

177 posts, 9 pages, 20,898 views

Avatar
#1 • • Edited ~Code Red Org~ Guest
Pientä parturointia :D

Joo, täällä voidaan vaikka jatkaa keskusteluja siitä, miksi me dissataan ja mistä. Ja ennenkaikkea miksi dissaus on vallannut palstatilat. Itse kirjoitan tässä nyt yksityisenä henkilönä, en organisaation puolesta.


TONY
Avatar
#2 • • Edited Jone Guest
Sanoisin että olet täysin vainoharhainen. :D

Kyllä täältä päin käy jengiä Turussa paljonkin bileissä, allekirjoittanut esimerkiksi on käynyt Turussa bileissä tänä vuonna varmaan yli 10 kertaa helposti. Ei Turkua dissata kaupunkina, eikä turkulaisia niiden turkulaisuuden vuoksi vaan ainakin itse dissaan idiootteja idiotismin vuoksi ja tölvin niiden kotikaupunkia varmasti vähemmän kuin tölvin omaani. (TJEU: signatureni, profileni.)

Jos sua dissataan henkilönä ja tapojasi hoitaa organisaatiosi asioita kummeksutaan niin oletko koskaan pysähtynyt ajattelemaan mikä mahtaisi olla siihen syynä? Voin vakuuttaa että se ei ole turkulaisuutesi kuitenkaan.

IMO mitään kaupunkisotaa ei ole edes olemassa vaan olet vainoillut sellaisen ihan itseksesi kokoon. Itselläni on ainakin Turun bileissä kivaa harva se kerta ja se että en käy enkä tule käymään Code Redin bileissä ei johdu niiden sijainnista vaan vastenmielisestä kuvasta jonka olen saanut organisaatiostanne pauhaamisesi johdosta. Pauhaisit edes omillä tunnuksillasi, mutta kun tämänkin postauksen laitoit Code Redin nimissä niin kyllä se mua vähän ihmetyttää.

Puhuinko nyt tarpeeksi suorasti ja selvästi?
Avatar
#3 • • MikkiHiiri Guest
Ite en dissaa mitään paikkakuntaa. Mut pikkasen ihmetytti toi topic tuolla upcomingissa. "Miks mainostaa lehdessä jos lehden lukijoille siitä ei ole hyötyä?" :)
Nojoo.. en lukenu koko topicia, joten en ota kantaa sen enempää. Tollasen kuvan sain sivustakatsojana kun vilkaisin=)
Avatar
#4 • • happosepi Guest
Jos Code Redia dissataan, niin syynä saattaa olla organisaation (ainakin omissa silmissäni) vähäinen uskottavuus, joka ei ainakaan parane selailemalla ko. organisaation webbisivuja.

Levyarvostelut ("The hottest tunes!
reviewed by Code Red resident DJ Mr T.") on kopioitu sanasta sanaan syyskuun Muzikista.

Uutiset ("Latest CR-news!") on kopioitu sanasta sanaan Street Beatin webbisivuilta.

Tämänkaltainen noloilu on omiaan vähentämään uskottavuutta ja aiheuttamaan dissausta muidenkin kuin helsinkiläisten keskuudessa. Kannattaisi ajatella hieman omaa napaansa pidemmälle ja etenkin sitä, millaisen mielikuvan itsestään antaa muille. En siis dissaa teitä ja muutenkin toivon kaikkea hyvää, mutta tässä vähän vinkkiä :)
Avatar
#5 • • kytkönen Guest
joo en tiedä kuinka tosissaan ihmiset ylensä 'dissailevat', tms. mutta onhan se niin että turhan nenännyrpistelyn voisi jättää pois tanssimusiikkikulttuurista kokonaan, itse diggaan käydä kaikenlaisissa bileissä, eikä musiikilla nyt niin suurta merkitystä enää ole, koska suurin osa genreistä on kehittynyt niin hyvään suuntaan. pääasia on että on hyvä tunnelma. tämä nyt vähän kaupunkisota-aiheen vierestä mutta enivei...
Avatar
#6 • • Edited ~Code Red Org~ Guest
Siivousta :D
Avatar
#7 • • pie Guest
En kyllä tiedä mistä olet keksinyt koko kaupunkisodan. Viimeksi muistan lukeneeni sellaista kärhämöintiä vuonna 1998(vai oliko 97?) Fi-rave listalla Tampere vs. Helsinki. Ja siinäkään ei paljon järkeä ollut.

En usko, että bileiden dissaaminen johtuu paikkakunnasta, missä ne järjestetään. Toki joku saattaa osoittaa tyhmyyttään ja dissata bileitä, koska ne on toisella paikkakunnalla. Suurimmassa osassa bileitä niitä moititaan vaikkapa paikan(Vanha taitaa olla aika haukuttu), musiikin(esim. aina uk-hardhousea), lineupin(taasko proteus&neon) perusteella. Ja ehkäpä kannattaa ottaa huomioon, että turkulainen ei viitsi/uskalla niin helpolla dissata turkulaisen bilejärkkääjän bileitä, kun kuitenkin samassa kaupungissa ovat.

Tai sitten ihmisille on voinut tullut järjestävästä organisaatiosta negatiivinen mielikuva. Ja sitten kun imago on jo pilalla, kelkkaa ei ihan helpolla käännetä parempaan suuntaan. Tämä luultavasti aiheuttaa dissaamista, vaikka organisaatiosta saatu mielikuva ei enää vastaisi todellisuutta. Ihmiset kuitenkin muodostavat mielikuvia niin helpolla ja jos ensivaikutelma on ollut paska vaikka mainostuksen muodossa, syntyy ajatus että bileetkin ovat huonot.

Itse ainakin käyn bileissä ihan ympäri Suomea, myös Turussa, silloin kun tapahtuma on tarpeeksi kiinnostava. Ja kyllä täällä käy ainakin minun mielestäni ihan sopivasti soittajia muilta paikkakunnilta. Turkulaisista esim. Burdock on tulossa soittamaan. Ja mitäpä jos Turussakin annettaisiin aikaa kaupungin omille pojille, eikä aina bookattaisi niitä paria deejiitä Helsingistä. Uusille kyvyille tilaa.
Avatar
#8 • • Edited DyyD Guest
Niin.

Olen tätä miettinyt aikaisemminkin, en vaan ole tiennyt minne postaisin joten olen ollut hiljaa. En ymmärrä tätä yleistä dissaamista ja off topic-postaamista noin yleensä. Toki olen itsekin siihen off topic-postaamiseen syyllistynyt, joten sen kannalta voin mennä itseeni. Toisekseen ketä hyödyttää upcoming eventsissä postaus: "Sama vanha läävä, sama vanha lineup, samaa vanhaa paskaa. En todellakaan ole tulossa."? Tuollaisia postauksia on vain liian useassa mielestäni nykyisin. Off topic-postauksesta paras esimerkki lienee tuo code redin laivamatka upcomingissa. Ei johda mihinkään, kunhan kaikki saavat purkaa vain sydäntään kuten haluavat. Tähän olisi mielestäni siis kiinnitettävä huomiota. Meillä on useampikin paikka johon voimme tunteemme purkaa kuten clubs & events noin yleisesti ja tietysti se yleinen juttelu. Tehkäämme ne sinne, ja jättäkäämme upcoming ja past eventsit rauhaan, niille tarkoitettuun postaamiseen.

Se oli vain oma mielipiteeni. Menen itseeni, toivottavasti en huuda kuuroille korville.

:p

edit: aamutypot
Avatar
#9 • • Edited ~Code Red Org~ Guest
Suursiivous :D
Avatar
#10 • • Edited Laite Guest



Joo, ei tässä ole tarkoitus puida CR:n kotisivuja tms. organisaatioon liittyvää. Tarkoitus oli tuoda ilmi vain kulissien takana tapahtuvaa kädenvääntöä jota tapahtuu kyllä. Ja topicin alussa mainitsin kyllä että kirjoitan tämän yksityisenä henkilönä enkä organisaation puolesta, tekstit saa myös lukea ennenkuin alkaa dissamaan taas.



Mikset kirjoita sitten supertony nickilläsi?


Uskallan sanoa sen mitä useat ajattelevat.



uskallatko veikata mitä minä ajattelen? tai naapurisi? hienoa tietää että teidän organisaationne omaa selvänäkijä-kykyjä ja osaa myös lukea ihmisten ajatuksia!



Tuossa juuri funtsailin, milloin siellä on käynyt viimeksi esim. Turkulainen setittämässä? Ja ketä? Suuremmissa bileissä ei kyllä hirveesti Turku ole ollut edustettuna. Kyllähän siellä taisi Sebi olla just keikalla, mutta noin yleisesti. Itselläni ei ole pienintäkään merkitystä mistä kaupungista soittaja tulee, itseasiassa bileissämme on käynyt enemmän soittajia muualta kuin Turusta.



miten ajattelit turkulaisten pääsevän muihin kaupunkeihin soittamaan levyjä jos edes omassa kaupungissa ei tarjota soittopaikkoja?



Itse en Turkulaisena usko että Hesalaiset ovat sen ihmeellisempiä kuin muutkaan.



Mitä, mikset sano "itse emme lähes kaikki turkulaiset?" minne ne kyvyt nyt jäivät?

ja loppuun

disdisdisdisdisdis disdisdisdisdisdisdis

dis dis

ja vielä kerran dis.

:mad: :mad: :mad:
Avatar
#11 • • Individual Guest


Jos Code Redia dissataan, niin syynä saattaa olla organisaation (ainakin omissa silmissäni) vähäinen uskottavuus, joka ei ainakaan parane selailemalla ko. organisaation webbisivuja.

Levyarvostelut ("The hottest tunes!
reviewed by Code Red resident DJ Mr T.") on kopioitu sanasta sanaan syyskuun Muzikista.

Uutiset ("Latest CR-news!") on kopioitu sanasta sanaan Street Beatin webbisivuilta.



Ei kai kellään ole coyrightia englannin tai mihinkään muuhin kieleen...
Eli jos samoja ilmaisuja tulee, niin so what...
Avatar
#12 • • Edited ~Code Red Org~ Guest
Pesua :D
Avatar
#13 • • paanos Guest



miten ajattelit turkulaisten pääsevän muihin kaupunkeihin soittamaan levyjä jos edes omassa kaupungissa ei tarjota soittopaikkoja?


Juuri näin. Turku on kummiski niin pieni paikka ja tarjonta on vähäistä ja varsinkin yksitoikkoista bilepaikkojen, samojen ihmisten ja samojen dj:itten takia.
Itse ainakin olen kotikaupunkiani korviani myöten täynnä. Mun ilta menee vaan piloille, jos lähden esim. Säätämölle, Galleryyn tai Puuteriin "bilettämään". Jo itsessään paikat ja tietynlainen ilmapiiri (en osaa selittää) ovat mulle sangen ahdistavia.
Feenix oli paikkana sangen mukava, mutta musalinjaus ei voi aina mielyttää kaikkia. Milleniumeissa sentään yritettiin aina tarjota jotain uutta, mielestäni vaihtelevin menestyksin, mutta yritys oli varmastikin kova.

Vaikka rankemmasta musasta pidänkin, niin vaihtelua line-upeihin pitäisi mielestäni saada. Uusia dj:tä, uusia paikkoja (Turussa vaikea löytää) ja vaikka esim. pieni annos gabberia, tai mitä vain, että sais vähän vaihtelua. Toisaalta, kun näin tekee, niin porukkaa ei tietenkään tule tarpeeksi (tahdon yleistää), koska proteus ei soita.

Itse käyn Turussa erittäin harvoin bileissä. Mielummin matkustan Helsinkiin ja Tampereelle, koska tiedän viihtyväni siellä paljon paremmin, erityisesti bilepaikoissa, joissa en ole ennen käynyt ja joissa näkee uusia ihmisiä.
Avatar
#14 • • Edited Pete Input Guest



Jos sua dissataan henkilönä ja tapojasi hoitaa organisaatiosi asioita kummeksutaan niin oletko koskaan pysähtynyt ajattelemaan mikä mahtaisi olla siihen syynä? Voin vakuuttaa että se ei ole turkulaisuutesi kuitenkaan.

Se että en käy enkä tule käymään Code Redin bileissä ei johdu niiden sijainnista vaan vastenmielisestä kuvasta jonka olen saanut organisaatiostanne pauhaamisesi johdosta.



Eli sun mielestä Code Red on p**ka Organisaatio ja heillä on pa**at bileet yms. Ja vain sen takia, että olet henk. koht. saanut huonon "kuvan" Tonyn toiminnasta?

Kyllä on sullakin isot luulot vai tiedätkö jotain sellaista, mitä minä en...

Jos nyt otetaan tähän vertailuun tuo paljon puhuttu laivamatka, nettisivut ja Tonyn omat postaukset + itse bileet, niin itse en kyllä noista löydä mitään moittimista.
Avatar
#15 • • laura Guest




2. Asia

Sitten noihin soittajiin. Yleisesti on huomioitu sellainen seikka, että Hesassa soittaa hyvin paljon oman kaupungin artisteja. Tuossa juuri funtsailin, milloin siellä on käynyt viimeksi esim. Turkulainen setittämässä? Ja ketä?


TONY



eikös jussis oo turusta? se oli ainakin soittamassa everissä tos ihan vähän aikaa sitten... ja oli kyl kivaa! :)
Avatar
#16 • • DyyD Guest




eikös jussis oo turusta? se oli ainakin soittamassa everissä tos ihan vähän aikaa sitten... ja oli kyl kivaa! :)



Ei, Jussi ei ole turkulainen vaikka yritimme tehdä parhaamme. Mutta, Tommi oli helsingissä omissa läksiäisissään soittaessaan turkulainen, tosin nyt siellä lontoossa.
Avatar
#17 • • khatt Guest


Jos nyt otetaan tähän vertailuun tuo paljon puhuttu laivamatka, nettisivut ja Tonyn omat postaukset + itse bileet, niin itse en kyllä noista löydä mitään moittimista.



:001:

Käsittääkseni code redin (+supertonyn) postaukset ja mainonta plattarilla ovat juuri ne, jotka ovat antaneet koko organisaatiosta hieman naurettavan kuvan. Topiccinnostatukset (okei, siihen kyllä syyllistyvät kaikki muutkin), pohjattomat hypetykset (luokkaa massive 1kw sound system!) ja epätoivoinen elitismin luonti (vain probilettäjille!! vipin saa multa!!) yhdistettynä vielä vähintäänkin ontuvaan kirjalliseen ilmaisuun - siinä ne syyt miksi nk. plattarihemmot nauravat jutuillenne.

Ja nyt code red yrittää vedota kateuteen tai kaupunkidissailuun. Mistä tuo kaupunkisota oikein nousi esille? Jää noista jutuista hieman jareamainen fiilis.

Itse bileisiinne en voi ottaa kantaa, sillä olenhan kaupunkirasisti enkä jaksa jkl:stä asti käydä turun klubeilla... Puhun vain julkisuuskuvastanne plattarilla.
Avatar
#18 • • Timce Guest




eikös jussis oo turusta? se oli ainakin soittamassa everissä tos ihan vähän aikaa sitten... ja oli kyl kivaa! :)



Tää on nyt jotenkin turha topic...jes söör,Everi on vienyt raumalaista dj-kulttuuria eteenpäin (homegrove/jussis)

Tulevana keskiviikkona Lahtelainen Carbon based esiintyy everissä...joten kummasti niitä akteja Hgin ulkopuoleltakin tuntuu tulevan.

turha postaus...plääh
Avatar
#19 • • upee Guest


Jos nyt otetaan tähän vertailuun tuo paljon puhuttu laivamatka, nettisivut ja Tonyn omat postaukset + itse bileet, niin itse en kyllä noista löydä mitään moittimista.



Noh, ehkä mäkin voin sit postata topikin meidän firman pikkujouluristeilystä Tallinnaan tonne upcoming eventsiin.. Ja mitä Code Red / Future2Music -webbisaittiin tulee, niin layout on kamala sekä sisältö osaksi muualta kopioitu ja osaksi täysin älyvapaasti kirjoitettu, kuten myös valtaosa ko. organisaation/organisaation keulahahmon postauksista tänne foorumiin.

Ja mitä Code Redin kemuihin tulee, olen kahdesti moisissa poikennut ja eipähän tarvitse enää uudestaan tulla. Ihan vaan senkin takia että ei ole venueta. Turkulainen bilettäjä on helppo pitää tyytyväisenä vain buukkaamalla polkkadj soittamaan johonkin rotankoloon, olisin luullut että Feenixin Millenniumien ja aivan loistavien Säätämön Fantasyiden ja Progressien jälkeen turkulainen rivibilettäjä olisi oppinut vaatimaan jonkunlaista tasoa bileiltä, mutta ei. Edelleen tuo polkkadj jossain Puuterin kaltaisessa rotankolossa vetää ihmisiä paikalle, oli puitteet ja tapahtuman profilointi sitten miten heiveröiset tahansa. Laatu ei ole kotikaupungissani hirveän syvään kumarrettu määre.
Avatar
#20 • • Boot Guest
Mä en sano tähän mitään.