Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 661,761 views

Avatar
#841 • • jUSSi Guest




Sattu silmään tämä. Mua kiehtoo teknoskenessä se, että mitään
ei tarvi käyttää...eli mä voin juhlia-fiilistellä yön tarvitsematta
mitään vettä vahvempaa, ajaa yöllä autolla himaan, ja olla
seuraavana päivänä terässä. Mulle tekno on "se terve
vaihtoehto", baareissa notkumisen vastapaino.

-kb



aah, veit jalat suusta!
Avatar
#842 • • Dani Cior Guest
Mulla menee näin että mitä parempaa musaa ja parempi meininki niin sitä vähemmän tulee imailtua tai vastaavaa, hyvissä bileissä Mills, May, Infected Mushroom, Logic Bomb tuli reviteltyä lähes täysin raittiina alusta loppuun.
Avatar
#843 • • elok Guest
Nelosen uutiset
(26.08.2002 klo: 19:16)
"Huumetyöntekijät haluaisivat Suomeen piikityshuoneita, joissa narkomaanit voisivat käyttää valvotusti suonensisäisiä huumeita. Piikityshuoneet vähentäisivät järjestyshäiriöitä ja yliannostuskuolemia. Valvottu huumeidenkäyttö sallitaan jo Hollannissa, Saksassa ja Sveitsissä. Suomen poliisi pitää julkipiikittämistä liian huumemyönteisenä.
...
Poliisi ei suostu siunaamaan ajatusta piikityshuoneista. Sallitun piikittämisen pelätään houkuttelevan huumeidenkäyttöön.
..."

Huomasin tossa uutisissa tälläsen artikkelin. Aika mielenkiintoinen idea.. En oikein osaa sanoa näin äkkisälteen onko hyvä vai huono idea mutta toi poliisin kommentti kylläpisti silmään! Musta on jotenkin todella kaukaa haettu että tavallinen tallaaja innostuis suonensisäisitä huumeista sentakia että niidenkäyttäjille suotaisiin tilat missä he voisivat piikittää ilman että neulat jäisivät lojumaan pitkin katuja. Ja sitäpaitsi kuinka monii pystyisi edes piikittämään itseään? Mulla on ainakin tullut ihan himmee neula pelko yhden kortisooni piikin jälkeen että ei mitään rajaa...
Avatar
#844 • • Remotion Guest




Sattu silmään tämä. Mua kiehtoo teknoskenessä se, että mitään
ei tarvi käyttää...eli mä voin juhlia-fiilistellä yön tarvitsematta
mitään vettä vahvempaa, ajaa yöllä autolla himaan, ja olla
seuraavana päivänä terässä. Mulle tekno on "se terve
vaihtoehto", baareissa notkumisen vastapaino.

-kb



Jep, mulle bileet on paikka purkaa tanssihaluja ja vapauttaa energiaa ja saada sitä samalla lisää...
Fiilis on aivan mahtava, en käytä mitään stimulantteja tai piristeitä tai ylipäätään vaikuttavia aineita. Alkoholiin en koske bileissä, ensiksikin mun täytyy juoda ihan hirveesti että rupee tuntumaan jossain ja toiseks en saa kännistä mitään...
Aamulla on kiva herätä vaikka yleensä lihaksista on mehut pois ja voimat vähissä.
Mitäköhän tää posti tekee huume topiciss?... :rolleyes:
Avatar
#845 • • Taedium Guest


Sattu silmään tämä. Mua kiehtoo teknoskenessä se, että mitään ei tarvi käyttää...



Niinhän se on. Mitään ei tarvitse käyttää. Jotkut sen valitsee ja se on heidän asia. IMO huumeet konemusiikki bakkanaaleissa on vähän sama kuin on olut olympialaisissa. Moni sitä juo, eikä siitä nyt sen kummempaa haittaa ole. Silti se nyt ei ihan sitä oikeaa urheiluhenkeä välttämättä luo.

Silti: Se kuka käyttää, käyttäköön. Se kuka ei, älköön. Enemmän kun käyttöä tai käyttämättömyyttä, häiritsevänä tekijänä pidän toitottamista. "Ne bileet oli huonot kun kaikki vaan oli kamoissa." tai "Ne bileet oli ihan valjut kun kaikki oli selvinpäin." Ainahan ne on ne kaikki muut jotka on sen ikävän aiheuttanut. Saarnamiehet on vielä mukavempia. "Sun ei pitäis olla täällä vaan sen takii et voi käyttää aineita." tai "Sun ei pitäis olla täällä, kun sä oot selvinpäin, etkä sovi joukkoon."

Se miten voi moralisoida on katsella asiaa lain kantilta. Keskihajonnaltaan suurin osa bileissä käytetyistä aineista on kuitenkin laittomia.

Se onkin hyvä ettei tällä foorumilla monikaan ole sortunut käytön/käyttämättömyyden dissaamiseen. Paljolti. Esimerkiksi kilobittin tapa tuoda on erittäin hyvä ja se olisi juurikin sitä, mitä kouluissamme kaivataan. Ei mikään tuomitseva sävy, vaan oma henkilökohtainen kanta, ettei aineet itselleen sovi. Shokkiskenaario ei opeta, mutta juuri tuollainen kun normaali jannu kertoo, ettei se nyt ookkaan mikään jees juttu on paljon tehokkaampi ku joku hampaaton ex-narkkari joka saa kolme sanaa minuutissa ulos suustaan. Kun ei sellaisia hampaattomia ex-narkkareita näe joka päivä, niin se unohtuu. Tavallinen jannu kun selostaa oman tarinan, niin joka päivä kun näkee tavallisen jannun, voi se jäädä kaivelemaan mieleen. Ja olla uskottavampi kuin joku ääritapaus.
Avatar
#847 • • Edited bulk Guest
edittiä
Avatar
#848 • • Taedium Guest


Sinänsä kummallista, että HS käyttää ilmaisuja "uusi" ja "rantautunut".

Hm. Ryytisalviahan (Salvia Officinalis) on maustekasvi, mutta Salvia Divinorum ei niin hirveästi ole täällä tunnettu.

(No joo... heti kolme vuotta sen jälkeen kun itse kuulin esmes gammasta (Yabba nimellä Irlannissa ilmeisesti), tiedoitusvälineet kertoivat ko. aineen rantautuneen Suomeen.)

Tuo taivaallinen salvia ilmeisesti on hallusinoiva, mutta Ryyti-sellainen ei. Sopii hyvin lampaan kanssa muuten. Mitenhän tuo taivaallinen...
Avatar
#849 • • Funkatronik Guest
Urheilun maailmassakin tapahtuu.

Viime kaudella Formula 3000-sarjan voittanut kuski jäi kiinni kannabiksen käytöstä. Rangaistuksena hän menetti tittelinsä ja sai vielä päälle vuoden kilpailukiellon. Siis käytännössä hän menettää kahden vuoden työn blossittelun takia. Suhteessa rikkeen vakavuuteen tuo on aika järjetön rangaistus, verrattavissa vaikka siihen että menetät jo läpäistyt YO-kirjoitukset etkä saa seuraavana vuonna opiskella sen takia että jäät kiinni lukion vessassa käryttelystä. Jos kyseessä olisi ollut amfetamiini tai joku muu aine jonka käytöstä olisi voinut olla jotain konkreettista hyötyä mestaruuden saavuttamisen kannalta asia olisi ollut toinen mutta kannabis-tuotteet eivät ainakaan paranna nopeita refleksejä ja terävää mieltä vaativaa kilpa-ajoa. Ehkä urheilun "puhdas" imago on ollut syynä, en tiedä. Huvittavaksi asian tekee se, että autourheilu elää tupakkayhtiöiden mainosrahoilla, eli toimimalla mallina kannabis-tuotteita huomattavasti vaarallisimmille huumeille.

Järjetön maailma, sanon minä.
Avatar
#850 • • Taedium Guest


Viime kaudella Formula 3000-sarjan voittanut kuski jäi kiinni kannabiksen käytöstä.

No olikos se Atlantassa, missä joku tummempihipiäinen juoksija jäi vissii 400m aidat tms. juoksun jälkeen voittajana kiinni kannabiksen käytöstä. Olympiakomitea ei kuitenkaan ottanut voittoa pois, sillä vaikka aine oli laiton, ei se ole kielletty urheilusuorituksessa. Urheilusuoritusta heikentäviä aineita kuulemma saa käyttää. Sittemmin muuttivat sääntöjä siten, että myös laittomat aineet ovat kiellettyjen aineiden listalla.

Ei ole linkkiä, enkä voi todistaa. Kuulin tämän.
Avatar
#851 • • bulk Guest
Huippu-urheilija saa mun mielestä olla aivan käsittämättömän typerä tahi tietämätön käyttäessään päihteitä, jotka näkyvät testeissä pahimmillaan viikkojen päästä.

Maailma on täynnä tyhmiä ihmisiä sanon ma.
Avatar
#852 • • Lothar Guest


Urheilun maailmassakin tapahtuu.

Viime kaudella Formula 3000-sarjan voittanut kuski jäi kiinni kannabiksen käytöstä. Rangaistuksena hän menetti tittelinsä ja sai vielä päälle vuoden kilpailukiellon.



Vuonna -98 Naganossa lumilautailija, joka sijoittui 3.?, jäi testeissä kiinni kannabiksesta. Ensin mitali otettiin pois, mutta jälkikäteen lautailija sai mitalinsa takaisin onnistuttuaan todistamaan passiivisen käytön. Ja tänä vuonna pyöräilijä jäi testeissä kiinni amfetamiinistä, mutta ei saanut kilpailukieltoa, koska onnistui todistamaan käyttäneensä ainetta "vahingossa" klubilla. Rikosoikeudelliseen vastuuseen tais kuitenkin joutua.. Eli näiden tapausten valossa formulakuskin rangaistus on täydellisen suhteeton..
Avatar
#853 • • Taedium Guest


käyttäneensä ainetta "vahingossa" klubilla.

"Kompastuin vessassa ja se 100e seteli meni ryttyyn ja rullalle, osui nenään ja suoraan johonkin valkoiseen jauheeseen. Sitten hätäännyksissäni hengitin sisään."

Oma mielipiteeni on, että piristeissä yms. aineissa pitäisi olla juurikin niin, että urheilu lyötäisiin kahteen osaan.

1. Aineettomat. Kaikki suoritusta parantavat aineet, sekä urheiluhengen vastaise aineet olisivat kiellettyjä. Kiinnijäämisestä elinikäinen kilpailukielto. (Jos pystytään todistamaan, että ei ole itse syyllinen omaan käyttöönsä, niin "vain" vuodesta viiteen vuotta.)

2. Aineelliset. Kaikki sallittua. Hormoonit, huumausaineet, liuottimet, solumyrkyt, plutonium... Mutta jos jää kiinni, niin käsitellään, kuten olisi tavallinen kansalainen. Esmes jos amphetamiinista jää kiinni, niin ei suoritusta diskata, mutta poliisi paikalle kyllä.

Ainakin nähtäisiin, että kuinka kauan tämän ryhmän "2" urheilijat pysyvät hengissä. Ihmisiä on muutenkin maapallolla liikaa ja koska uutta ruttoa ei näy olevan tulossa, niin jollain on pakko vähentää asukaslukua.
Avatar
#854 • • Funkatronik Guest


"Ihmisiä on muutenkin maapallolla liikaa ja koska uutta ruttoa ei näy olevan tulossa, niin jollain on pakko vähentää asukaslukua.



Suomen pitäisi valloittaa maailma. Joka paikkaan voitaisiin sitten rakentaa saunoja joiden taakse viedä ihmisiä, inna true "mustikka otsaan" stylee.
Avatar
#855 • • funkyboy Guest




Ainakin nähtäisiin, että kuinka kauan tämän ryhmän "2" urheilijat pysyvät hengissä. Ihmisiä on muutenkin maapallolla liikaa ja koska uutta ruttoa ei näy olevan tulossa, niin jollain on pakko vähentää asukaslukua.



Onhan meillä elämän tehokkaita harventajia. Aids, rööki, päihteet yms. Ja kaikki mitä itse edellä mainitsit . Ja kaikki nämä ihmisten omasta vapaasta tahdosta. Eli ihminen ylläpitää itse asukasluvun vähenemistä, tehokkaasti vieläpä.
Avatar
#856 • • JussiS Guest




Onhan meillä elämän tehokkaita harventajia. Aids, rööki, päihteet yms. Ja kaikki mitä itse edellä mainitsit . Ja kaikki nämä ihmisten omasta vapaasta tahdosta. Eli ihminen ylläpitää itse asukasluvun vähenemistä, tehokkaasti vieläpä.



Hurraa! Ylikansoitusongelma ratkaistu! Kuka lähtee lobbaamaan tätä EU-parlamenttiin? :D
Avatar
#857 • • funkyboy Guest




Hurraa! Ylikansoitusongelma ratkaistu!



Älä! Mutta tulee vain hintoihin kun ihminen itseään myrkyttämässä yrittää vielä pysyä hengissä. Se maksaa älyttömästi. Eihän siinä ole mitään järkeä ensin yrittää tappaa itseään hitaasti ja sitte ku se on lähellä niin syytää hirveästi omia ja veronmaksajien rahoja yrittäen taas pysyä hengissä.

Mä oon päättäny alusta asti ettei täällä kannata liian kauan nurkissa pyöriä. Ja toteutan itse tätä ug harvennusohjelmaa.

Ja nyt mä meen päiväunille.
Avatar
#858 • • Taedium Guest


Hurraa! Ylikansoitusongelma ratkaistu! Kuka lähtee lobbaamaan tätä EU-parlamenttiin? :D

Siis lobbaamaan mitä? No periaatteessa kaikkien huumausaineiden laillistaminen vähentäisi ihmisten lukumäärää. No ei välttämättä joidenkin ns. "bailuhuumeiden" (xStaassi, amphetamiini, kokkola) laillistaminen, mutta varsinkin vahvemmat opiaatit (Morkku, herska) kun lyö vapaiksi, niin kyllä niitä ihmisiä alkaa putoilemaan. Ja sitten vielä nuo gammat ja 2ct7 tyyliset huumeet kans, niin ainakin tulee asuntopulasta ja työttömyydestä loppu.

Kyllähän niitä lukee lehdistä, että joku kuoli kun söi ekaksi kolme niitä ekstaasi tabletteja ja sitten jatkoilla puolen tunnin sisään neljä. Oho, kuoli. Joku joi tusinan nallenpentuja ja sitten hörppi gammaa päälle. Tuollaista sattuu. Mutta itse kun olen lukenut Darwin Awardsia, niin olen tullut siihen tulokseen, että yliannostus ei ole niitä tyhmimpiä keinoja kuolla.

Toisaalta eräs ystäväni oli kuulemma kokaiinista kerran ottanut yliannostuksen ja kertoi, ettei se kuulemma ole mikään mukavin olotila. Hikeä oli tullut kuulemma oikein niin, että jopa lompakko oli kastunut läpimäräksi. Huono olo ja kuuma oli ollut. Hengitysvaikeuksia yms. Huono olo oli kuulemma niin paha, että toivoi sen loppuvan keinolla millä hyvänsä.

No mutta ei kuollut. Itselleni onneksi, yhteiskunnalle harmksi.

Elikkä nyt voisi olla aikani korjata tälläkin topicilla esittämääni mielipidettä:

Jos haluatte elää turvallisesti tai järkevästi, älkää käyttäkö huumeita.

Jos haluatte tehdä yhteiskunnalle palveluksen, käyttäkää mahdollisimman vaarallisia huumeita ja mielellään suonensisäisesti, likaisilla piikeillä, jotka olette saaneet joltain toiselta tyypiltä. Ja heti kun huomaatte, että AIDS on teihinkin pesiytynyt, niin johonkin siistiin paikkaan, vaikkapa WC tiloihin, johon vielä sinne asettelette jätesäkkejä lattialle ja varoituskyltti ulkopuolelle, ja siellä yliannostus kehiin.
Avatar
#859 • • funkyboy Guest



Jos haluatte elää turvallisesti tai järkevästi, älkää käyttäkö huumeita.



Älkääkä juoko viinaa, älkää polttako röökiä, älkää harrastako seksiä, älkää syökö naudanlihaa, älkää juoko redbullia, älkää tehkö mitään mihin ihmisiä on kuollut. Venaatte vain kotona että vanhenette ja sitten kuolette pois vanhoina ja viisaina.

Ja tämä ei ole huumeiden puolustelua vaan mä halusin esittää oman näkemykseni elämän vaaroista jotka rajoittavat elämän laatua. Huumeiden lisäksi totta kai.
Avatar
#860 • • Taedium Guest


Venaatte vain kotona että vanhenette ja sitten kuolette pois vanhoina ja viisaina.

Itse halveksin ihmisiä, jotka elävät pitkään. Ihmisten ei ole evoluutionkaan puolelta tarkoitus elää joksikin 87 vuotiaaksi. Yleisen uskomuksen mukaan noin 60-65 vuotiaana eläkkeelle. Sehän tarkoittaa sitä, että yli 65-vuotias on yhteiskunnalle hyödytön. Miksi eivät ihmiset tajua kuolla pois, kun tulevat hyödyttömiksi. Itse elintapoineni tuskin elän edes neljäkymppiseksi.

Tiedän, että kun olen 39, ajattelen, että elämä alkaa vasta 40-vuotiaana. Tiedän, että kun olen 59, ajattelen, että elämä alkaa vasta 60-vuotiaana. Nyt olen alle 30 ja siksi ajattelen että elämä päättyy 30-vuotiaana. En edes yritä peitellä sitä. Kai se munkin ajatusmaailma muuttuu, mutta helvettiäkö sitä pakosti muuttamaan nyt vain siksi, että joskus tulevaisuudessa kumminkin ajattelen toisin. Idiootteja on jotka yli kolmekymppisinä haluavat minunkin tajuavan alle kolmekymppisenä, että elämä on jotenkin hienompaa ja auvosempaa vanhempana. Olisivat eläneet parikymppisinä.