Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 662,315 views

Avatar
#661 • • 029 Guest

Originally posted by H.Abismo:
Sitäpaitsi e leviää teknokulttuurin mukana, se on havaittu fakta.



Jengin pitäs vaan käsittää et toi kuka vetää, kuka jää koukkuun ja kuka sitten jatkaa elämäänsä entiseen malliin jotain vedettyään riippuu niin paljon muista seikoista ja on niin yksilöllisiä syitä. Tausta, Fysiologia, perheväkivalta ... mihin noi unohdetaan aina?

Hirveetä on et Tekno + Huumejuttu myy... lehti ostetaan -> lehti tekee lisää juttuja ja luo markkinoita uusille vastaaville jutuille.

Yhteiskunnan "kunnollisille" yksilöille, eli vanhemmille ja virkamiehillehan on järkevää tehdä kosiskeleva juttu. Siis sellainen jossa ongelmien ja vaaran todetaan johtuvat jostakin täysin muusta kuin heistä ja heidän vastuullaan ja käsiensä ulottuvilla olleista ratkaisuista.

Vastuu ihmisten pahasta olosta, ihmisten kasvatuksesta, ihmisen elämäntilanteesta ja näistä suoraan seuraavat asiat sysätään siis yhdelle musiikkityylille - hei helou??.

Mutjuu, kai mekin sit syytetään nelikymppisinä jotain hologrammi-elektroo lastemme ongelmista ja pelätään jotain mitä ei koskaan itse olla nähty tai kuultu.
Avatar
#662 • • Mimako Guest
H.Abismo:

Asioiden vääristely ja salailu on aina perseestä, vaikka ne tällä kertaa "puoltaisivat" meidän "aatetta". Pitää olla rehellinen, vaikeneminen on aina kuolemaa. Onko eri asia jos ensikertalainen flippaa kahdesta tai vaihtoehtosesti 3++ hevinipsusta, tai ku jos partaradottaja veivaa ouverit myrkkynaksusta, siis varoittavana, tiedottavana ja ennaltaehkäisevänä esimerkkinä. Ensin vaaditaan et kertokaa huumevalistuksessa totuus, ja sit ollaaki omista jutuista turpa kiinni... ei kustannu. Ei voi vaatia avoimuutta vain toisille.

Kannatan rehellisyyttä ja avoimuutta melkein aina, mutta yleinen kokemus iltapäivämedian ja valtaväestön huumepakkomielteistä määrää silloin tällöin toisin. Muistattehan viime kesältä Hartolan (vai Kärkölän??) tasoristeysonnettomuuden, jossa menehtyi viisi nuorta. Sentimentaaliset kylänmiehet kantoivat kukkia ja kynttilöitä tasoristeyksen tuntumaan kunnes selvisi, että kuskin verestä oli löytynyt amfetamiinia. Lopputulos: "narkkarin haudalla" kukkaset itkeneet ei.

Samalla tavalla ensikertalaisen kuoleminen pariin nipsuun on vielä syvien rivienkin keskuudessa ennen muuta järkyttävä onnettomuus, olkoonkin taustoina nuoren arvostelukyvyttömyys ja "Suomen liian lepsu huumepolitiikka". Annas kuitenkin olla, jos aivan samalla tavalla henkensä heittää tapakäyttäjä. Silloin poliisin => valtamedian mielestä kyseessä ei enää ole ihminen ollenkaan, vaan "narkkari", hylkiö joka oli käytännössä kuollut jo ja nyt sit vaan virallisestikin.

Asioista mitään tietämättömien keskuudessa "narkkarilla" ei ole ihmisarvoa, tunteita, ystäviä -- eikä oikeutta elää, ainoastaan oikeus kuolla ns. saappaat jalassa. En mä ainakaan tiedä, miten muuten kuin huumeet laillistamalla tämä hysteriasta ja syvästä tietämätömyydestä kumpuava katsantokanta saataisiin kitkettyä Suomesta ja maan päältä niin, ettei kenenkään enää tarvitsisi "hiukan muunnella totuutta" omasta ja tuttavien käytöstä, jos itse tai tuttavat käyttävät. Sitä ennen monen ns. yhteiskunnan nykyisen tai tulevan tukipilarin on oman ja tuttavien maineen säilyttämiseksi tehtävä ties mitä kommervenkkejä. Siis jos käyttäisi...

[ 23 January 2002: Message edited by: Mimako ]
Avatar
#663 • • Anonymous Guest

Originally posted by Chris Wicked:
jenkit on aika huono esimerkki...on ne vaa niin viisaita



Ei ne Suomen politiikot ole paljon sen erilaisempia kuin jenkeissäkään. Kun kyse on äänestäjistä ja politiikon omasta hyvästä niin kyllä ne ensimmäiseksi kuuntelee niitä jotka maksaa heidän palkkansa.

Ja toiseekseen, ne jotka tekevät tuollaisia päätöksiä nimenomaan kuuntelevat mediaa ja sitä mitä vanhemmat sanovat, ei sitä mitä lauma reivaajia sanoo.

Eikä sitä jenkkeihin asti tarvitse mennä toteamaan, meidän ikirakas naapurimme Ruotsi on menossa samaan suuntaan. Lausus siellä sana "rave" ja poliisi on heti odottamassa kunnes yksi virheteko löytyy.
Avatar
#664 • • yana Guest

Originally posted by Spaze:
Toi pitää kyllä paikkansa. Kun olimme Ruotsissa Twisted Halloween bileissä, en kyllä nähnyt kovin montaa tyyppiä siellä aineissa.

Kerran kun olimme vessajonossa ja sanoin suomeksi jotain rave-poliisista niin johan porukka rupes mua tuijottamaan ja monet lähti paikalta pois



taisivat olla kaikki docklandsin bileissä...
Avatar
#665 • • mts02 Guest
En nyt jaksa kahlata läpi kaikkia 17 sivua tästä ikuisuus keskustelusta. Mutta eräs asia mieltäni on kaivertanut, kun sieltä täältä tätä topikkia olen lukenut ja ties kuinka monta kertaa tästä on puhuttu fi-rave postituslistallakin.

Asiaan..

Siis skeneä harmittaa sen saama huumejulkisuus ja se näkyy eräinäisin tavoin bileissä. Toisinaan on koirat nuuskimassa housun puntteja ovella, toisinaan valkotakkiset kärräävät jonkun epäonniset bilettäjän ambulanssilla sairaalaan.
Ja tästä sitten saamme lukea heti maanantain lehdistä.

Hiljainen hyväksyntä skenen sisältä kauhistuttaa minua. Vetäkää nappinne kunhan vedätte sen piilossa. Poliisihan ei voi näin tehdä koska huumeiden käyttö on lain mukaan rangaistava teko ja laittoman luonteensa takia siihen tulee puuttua kuten mihin tahansa muuhunkin rikokseen.

Miksi sitten bileissä käyvät ihmiset hiljaa hyväksyvät laittomuudet "rikospaikalla" ja vasta kun lehdistö kirjoittaa huumeratsioista huolestuu asiasta?

Mistä muualta kuin meistä itsestämme muutos bile-skenen kasvojen pesemiseksi voisi lähteä kuin meistä itsestämme? Omia asenteita tulisi muuttaa, muistaa se tosiseikka että huumeiden käyttäminen on Suomen lain mukaan laitonta ja sitä ei tulisi hyväksyä missään muotoa.

Meidän pitäisi antaa kuva ulospäin ettemme hyväksy huumeita omiemme joukossa. Ehkä silloin he, jotka kuitenkin sen aineensa vetävät tekisivät sen jossakin muualla kuin bileissä tai välittömässä läheisyydessä.

Asia on mustavalkoinen poliisin silmissä. Siellä missä on huumeita on poliiseja ja lehdissä skandaalinhakuisia otsikoita. Näin tulee olemaan niinkauan kuin joko huumet häviävät tai ne laillistetaan. Ja niinkauan kuin ne ovat laittomia ainoa vaihtoehto on yrittää tehdä jotain ettei niitä käytettäisi ainakaan meidän bileissä.
Avatar
#666 • • Syv2 Un1 Guest

Originally posted by mts02:
Hiljainen hyväksyntä skenen sisältä kauhistuttaa minua. Vetäkää nappinne kunhan vedätte sen piilossa. *klips*
Meidän pitäisi antaa kuva ulospäin ettemme hyväksy huumeita omiemme joukossa. Ehkä silloin he, jotka kuitenkin sen aineensa vetävät tekisivät sen jossakin muualla kuin bileissä tai välittömässä läheisyydessä.



Entäs jos se onkin hiljaista dissaamista? Instituutiona, tekno/klubbaajaimmeiset ei pahemmin valita tai kiukuttele toisilleen. Asiat pitäisi niin huomata itse ja yksilönvapaus on voimissaan. Huumeet ei ole pelkäastään meidän ongelma, siksi on toisaalta ihan turha lähteä sen mannekiiniksikään. Vrt. Labyissä on kontrollia, mutta mitäs sit sisällä onkaan? Niin kauan kun ovilla ei tehdä verikokeita, se kerää vaan lisää sitä julkisuutta. Samoin tavoin teinidiskoissa juotiin siinä ulkona ne töllit tyhjäks kiljusta/bissestä/lonkusta/siideristä/väkevästä ja sit nopeesti sisään ja sit oltiin ns. hyvissä. Kärjistetysti ihan samanlailla laittomia elementtejä.
Viimeisien vuosien aikana klubikulttuurin sisään on luikerrellut myös ne porukat, jotka vaan vetää vetämisen ilosta ja mikäs onkaan parempi paikka kun median hehkuttama danten "huumehelvetti", teknobileet kaikissa sen muodoissa.

On se kummallista, kuinka ravintoloissa tai vaikka goottibileissä jengi pystyy käyttämään laittomia päihteitä ilman, että sieltä aina kärrätään joku veks. Tiedä mitä teet ja tiedosta ympäristösi on hyvä alku. Control drugs, don't let the drugs control you.
Avatar
#667 • • H.Abismo Guest

Originally posted by 029:
Vastuu ihmisten pahasta olosta, ihmisten kasvatuksesta, ihmisen elämäntilanteesta ja näistä suoraan seuraavat asiat sysätään siis yhdelle musiikkityylille - hei helou??



Alakulttuurit, muutkin kuin tekno, ovat aina olleet alttiita vaikutuksille huumemaailmasta, onhan se itsekin alakulttuuria. Mutta muiden tekemät virhepäätelmät eivät saa vaikuttaa niin, että mekin, jotka "tiedämme", syyllistymme samaan, varsinkin kun toisten tyhmyys ei ole syyte meitä vastaan.

Mutjuu, kai mekin sit syytetään nelikymppisinä jotain hologrammi-elektroo lastemme ongelmista ja pelätään jotain mitä ei koskaan itse olla nähty tai kuultu.



Toivottavasti ei. Muisti on kyllä näissä asioissa valitettavan lyhyt ja yksioikoinen. Mut kun nyt sinäkin mainitsit tuon me-sanan, niin katsot itsekin kuuluvasi tähän ryhmään, joten omalta osaltasi voit edesauttaa tilannetta muistamalla, ja olemalla rehellinen skideilles.

Originally posted by Mimako:
Kannatan rehellisyyttä ja avoimuutta melkein aina...



Noinhan Nekin tekee...grrr. Totuudelle asetetaan ehtoja, ollaan rehellisiä, jos... Asioista mitään tietämättömät eivät ainakaan "valaistu", jos ollaan MELKEIN rehellisiä tai MELKEIN avoimia. Rohkeutta ja uskoahan se vaatii. Mä ainakin oon ilmotellu imailuistani "avain"-henkilöille, porukoille yms.. okei mummon oon vielä säästäny, duuniin ilmoitin SKY:n marssista, et jos pärstä näkyy jossain jne. Voin sanoo et iisimpää on silleen, kuitenki, loppujen lopuks. En mä nyt kuitenkaa asiaa mainosta, mut kysyttäessä oon vastannu.

En mä ainakaan tiedä, miten muuten kuin huumeet laillistamalla tämä hysteriasta ja syvästä tietämätömyydestä kumpuava katsantokanta saataisiin kitkettyä Suomesta ja maan päältä niin, ettei kenenkään enää tarvitsisi "hiukan muunnella totuutta" omasta ja tuttavien käytöstä,...



En kyllä minäkään muuta keinoa näe, tärkeämpi seuraus olisi se, että samalla venäläinen rulettikin saataisiin loppumaan, no ainakin marginaaliksi, tuotevalvonnalla. Mut tästähän täällä jauhetaan...

Keep The Faith!

- singlehymiöstandard -
Avatar
#668 • • funkyboy Guest

Originally posted by mts02:
.

Asia on mustavalkoinen poliisin silmissä. Siellä missä on huumeita on poliiseja ja lehdissä skandaalinhakuisia otsikoita. Näin tulee olemaan niinkauan kuin joko huumet häviävät tai ne laillistetaan. Ja niinkauan kuin ne ovat laittomia ainoa vaihtoehto on yrittää tehdä jotain ettei niitä käytettäisi ainakaan meidän bileissä.




Ainakaan meidän bileissä, siinäpä se. Ihmisillä on sellainen kuva että huumeiden käytön kasvu johtuu hyvin pitkälle teknobileistä. En puolustele tai vähättele teknobileiden osuutta asiaan mutta ongelma on paljon syvemmällä kuin teknobileissä. Tuskin kukaan voi sanoa kirkkain silmin ja käsi sydämellä että huumeita käytetään vain teknobailuissa ja muualla ollaan bisselinjalla. Entäs sitten kun jossain ns. tavallisessa ravintolassa joku vetää överit ja menettää henkensä. Ketä sitten syytetään!?
Aina tarvitaan syntipukki ja "meidän bileet" on loistava lokaämpäri, monestakin syystä.


Mä oon aina ollut natsitarkastuksia vastaan, koska se ei ole tasapuolista. Sanokaas montako kertaa teknobailuissa joku on seonnut ja vetäny joko puukon tai aseen esille ja lahdannut jengiä(kiitos turvatarkastuksille,ehkä). Mulle tulee mieleen muutama tapaus lähihistoriasta kun ravintolassa joku on saanut puukosta tai aseesta. Onko se tuonut "turvatarkastukset" oville?
Ihmisiä lahdataan baarissa ihan vapaasti ja kommentit ja seuraukset on paljon lievempiä kuin yksi valitettava ekstaasikuolema.

On puhuttu paljon että suomella on paljon samankaltaisuuksia jenkkien kanssa ja yksi on tämä oksettava kaksinaismoraali.
Avatar
#669 • • H.Abismo Guest

Originally posted by mts02:
Meidän pitäisi antaa kuva ulospäin ettemme hyväksy huumeita omiemme joukossa. Ehkä silloin he, jotka kuitenkin sen aineensa vetävät tekisivät sen jossakin muualla kuin bileissä tai välittömässä läheisyydessä.



Eeek, pakko oli tarttua. Ketkä ME? Sytytyslanka palaa jo.

Omiemme joukossa.. voihan vittu, sanon minä. Eli nyt kyseessä olleesta tapauksesta et välittäis hittojakaan jos överit ois vedetty esmes pitkätukka-bileissä tai uimahallissa? Ootpa tunteeton pa**a. Oot vaa huolissas ulkoisesta kuvastas ja Teidän kivakivameileioohuumeitamissään-possesta. Prkl ku risoo... nyt tää lähti viilentyy...

Tää maailma ja yhteiskunta on meidän kaikkien niin sun ku Hyrränki!!!!!

Fight The Power!

- yks.1.hymiömon.1. -
Avatar
#670 • • Poreilee Guest
Tapaus on kaikenkaikkiaan surullinen, mut herää kysymys että opimmeko tästä jotain?? Ite kyl luulen että tapaus unohtuu liian pian ja karavaani kulkee kuten aina ennenkin, mut toivottavasti oon vääräs.
Mix aina pitää tapahtua jotain, ennenkuin heräämme...?

-Rest In Peace-
Avatar
#671 • • Anonymous Guest

Originally posted by mts02:

Hiljainen hyväksyntä skenen sisältä kauhistuttaa minua. Vetäkää nappinne kunhan vedätte sen piilossa.



Jaa, kyllä minusta Suomen skene on kuitenkin vielä aika huumevastainen. Verrattuna vaikka keski-eurooppaan missa nipsun syominen bileissa alkaa olla suurinpiirtein muutaman oluen juomiseen verrattavissa oleva juttu, jota suurin osa skenen ihmisista pitää ihan normaalina toimintana.

Kyllä tämä surullinen tapaus taas osoitti etta Suomessakin olisi tarvetta täälläkin joidenkin peräänkuuluttamalle huumeiden käytto valistukselle, pillereiden testaamiselle ym. haittoja vähentävälle toiminnalle. Ai niin, mutta sehan voisi antaa niita kuuluisia vääriä signaaleja...
Avatar
#672 • • MikkiHiiri Guest

Originally posted by Insane:
Jaa, kyllä minusta Suomen skene on kuitenkin vielä aika huumevastainen. Verrattuna vaikka keski-eurooppaan missa nipsun syominen bileissa alkaa olla suurinpiirtein muutaman oluen juomiseen verrattavissa oleva juttu, jota suurin osa skenen ihmisista pitää ihan normaalina toimintana.



.. puhumattakaan briteistä, siinä todellinen rave-esimerkki
tälle planeetalle
sopivat esimerkiksi myös jalkapallolle. ja puhuin huonoimmista
mahdollisista esimerkeistä
Avatar
#673 • • Ana-- Guest
Älä klikkaa seuraavaa linkkiä, mikäli järkytyt helposti.
ERITTÄIN graafinen kuvaus erään huumeidenkäyttäjän
huonoista laskuista..

PCP

=( Aika rankka.. Ei ne itse huumeet vaan mitä nuppi sekai-
sin tulee tehtyä..
Avatar
#674 • • MikkiHiiri Guest

Originally posted by Analogia:
=( Aika rankka.. Ei ne itse huumeet vaan mitä nuppi sekai-
sin tulee tehtyä..



Hyi saatana..
Mahtoi olla myös kaunis näky se klassinen valistusesimerkki,
"luuli itseään appelsiiniksi ja kävi kuorimaan veitsellä.."
Avatar
#675 • • Dani Cior Guest

Originally posted by Physics:
Toi ei nyt pidä ollenkaan paikkansa....kyllä niillä on toi homma aika hyvin hanskassa...ystäväni yritti järkätä Tukholman ulkopuolelle ns "metsäbileet" monta kertaa mutta se oli sitten mahdottomuus koska aina oli joku vasikka mailinglisteillä. "Ravepolisen" ilmestyi aina paikalle juuri ennen bileitä ja esti ne ennen kun ne edes alkoi.



En tiedä miten toi pätee metsäbileisiin, saatat olla oikeassa, mutta oma kokemukseni kertoo aivan muuta asioiden hanskassa olemisesta. Ehkä siellä on joitakin vasikoita mutta metsäbileiden järjestäminen tapahtuukin siellä paljastamalla paikka vasta muutama tunti ennen bileiden alkua. Kytät ei oo ikinä onnistuneet kieltämään biletystä eivätkä tule onnistumaan niin kauan kuin järjästäjillä on riittävästi motivaatiota.

Originally posted by Spaze:
Toi pitää kyllä paikkansa. Kun olimme Ruotsissa Twisted Halloween bileissä, en kyllä nähnyt kovin montaa tyyppiä siellä aineissa.

Kerran kun olimme vessajonossa ja sanoin suomeksi jotain rave-poliisista niin johan porukka rupes mua tuijottamaan ja monet lähti paikalta pois



Tuo ei pidä ollenkaan paikkaansa, omissa piireissä pyörivistä örmyhärmäläisistä poiketen hengasin suurimman osan bileistä paikallisten kanssa ja esim. twistedissa tapasin tyyppejä, jotka oli vetänyt reilusti kokkelia ja nipsuja sekaisin, muutenkin kokkelin tai nipsujen saaminen ei olisi ollut minkäänlainen ongelma.

Yhden järjestäjän 16 v. pikkuveli kertoi juuri myyneensä 50 nipsua ja hinta oli suomen valuutassa halvempi kuin täällä.

Monet järjestäjät valittivat raveskenen surkeaa tilaa, mutta ravepolisenille lähinnä naureskeltiin kun kaikki tiesivät ketkä ne gubbet on. Ravepolisin pääfunktio oli tapaamani ruotsalaisten mielestä lähinnä pitää alaikäiset poissa bileistä.

Astralin keikalla Docklandsilla jengi blaadasi rauhallisesti keskellä tanssilattiaa ja maagista savua haistoi monesta paikkaa - se siitä pelätystä ravepolisenista....


Eikä sitä jenkkeihin asti tarvitse mennä toteamaan, meidän ikirakas naapurimme Ruotsi on menossa samaan suuntaan. Lausus siellä sana "rave" ja poliisi on heti odottamassa kunnes yksi virheteko löytyy.

Käy siellä bileissä äläkä usko kaikkea propagandaa, asiat ovat huomattavasti paremmin kuin luulet...

Originally posted by mts02:


Hiljainen hyväksyntä skenen sisältä kauhistuttaa minua. Vetäkää nappinne kunhan vedätte sen piilossa. .



Mä ainakin hyväksyn sen äänekkäästi...

Poliisihan ei voi näin tehdä koska huumeiden käyttö on lain mukaan rangaistava teko ja laittoman luonteensa takia siihen tulee puuttua kuten mihin tahansa muuhunkin rikokseen.

Miksi sitten bileissä käyvät ihmiset hiljaa hyväksyvät laittomuudet "rikospaikalla" ja vasta kun lehdistö kirjoittaa huumeratsioista huolestuu asiasta?

Mistä muualta kuin meistä itsestämme muutos bile-skenen kasvojen pesemiseksi voisi lähteä kuin meistä itsestämme? Omia asenteita tulisi muuttaa, muistaa se tosiseikka että huumeiden käyttäminen on Suomen lain mukaan laitonta ja sitä ei tulisi hyväksyä missään muotoa.


Koska lait ovat olleet aikaisemminkin väärässä ja ovat varsinkin tässä tapauksessa. Sun sentimentaalisen vetoamuksen jälkeen tekisi mieli lähteä vetäämään reippaasti huumeita ihan lain rikkomisen ilosta!

Meidän pitäisi antaa kuva ulospäin ettemme hyväksy huumeita omiemme joukossa.

Eikä pitäisi, järkkää sä niitä reivejä kukkahattutädeille mä ainakin hyväksyn huumeet ja mielelläni laillistaisin ne heti.

Asia on mustavalkoinen poliisin silmissä.

Yllätys, kuitenkin nekin ovat täysin voimattomia...

Ja niinkauan kuin ne ovat laittomia ainoa vaihtoehto on yrittää tehdä jotain ettei niitä käytettäisi ainakaan meidän bileissä

Onneksi olkoon yrityksessäsi. Mä ainakin pyrin laillistamaan ne de jure tai de facto.

Originally posted by 029:


Mutjuu, kai mekin sit syytetään nelikymppisinä jotain hologrammi-elektroo lastemme ongelmista ja pelätään jotain mitä ei koskaan itse olla nähty tai kuultu.



Hyi, että olet pessimistinen melkeinpä mieluummin vetäisi ne kolme @:ta putkeen kuin degeneroituisi tuollaiseksi.

Mä en halua olla huumemyönteinen koska viime viikon tapahtumat ovat osoitus siitä hirveästä negatiivisuudesta ja sairaasta mitä koko toimintaan liittyy. Silti sokea dogmaattinen vstustus saa mun karvat nousemaan pystyyn, asiat ei ole niin mustavalkoisia...

[ 23 January 2002: Message edited by: Dani Cior ]
Avatar
#676 • • Ezzy Guest

Originally posted by CosmicMan:
.. puhumattakaan briteistä, siinä todellinen rave-esimerkki
tälle planeetalle
sopivat esimerkiksi myös jalkapallolle. ja puhuin huonoimmista
mahdollisista esimerkeistä



Paskin homma on kun nää urheiluhullut tuo futiksen klubeihin esim. futisjoukkueiden paitojen muodossa ja ovat päästään sekaisin ja huutelevat vaan "whoooooaaaaa, yeah yeah yeah yeah yeaaaaah" "animal nite, maaaaaan"
Tajuamatta tosiaan mistään mitään...se siitä "ravesta"
Avatar
#677 • • hiski Guest
...

[ 24 January 2002: Message edited by: hiski ]
Avatar
#678 • • mekaanikko Guest

Originally posted by Analogia:
Älä klikkaa seuraavaa linkkiä, mikäli järkytyt helposti.
ERITTÄIN graafinen kuvaus erään huumeidenkäyttäjän
huonoista laskuista..

PCP

=( Aika rankka.. Ei ne itse huumeet vaan mitä nuppi sekai-
sin tulee tehtyä..



Joopa joo. Uskokoon ken haluaa. En ole lääkäri mutta mun silmään toi vaikutti aika huonolta feikiltä. Käsittääkseni kovin pitkään ei ihminen selviä hengissä jos ihoa puuttuu noin paljon.

Ylipäänsä noi "luuli itseään appelsiiniksi" -jutut ovat lähinnä variaatioita samasta urbaanista legendasta. Minun tietääkseni ei ole yhtään kunnolla dokumentoitua esimerkkiä että näin olisi joskus oikeasti käynyt.
Avatar
#679 • • Viper Guest
Yksi tuon essokuoleman aiheuttaman negatiivisen julkisuuden vaikutuksista on ainakin se, että kun näitä tapauksia tulee lisää niin kynnys kokeilla huumeita nousee näiden ihmisten kohdalla jotka ovat tähän asti pysytelleet laillisissa puitteissa. Ja se jos joku on mielestäni meidän scenelle hyväksi.
Avatar
#680 • • Sampsa Guest

Originally posted by Dani Cior:
Ööh, ehkä oon niin helvetin tyhmä? Mutta vieläkään en tajua miksi bileet saisi niin järkyttävän huonon maineen jos jotkut bileissä käyvät tykkää käyttää aineita?

No jos kuvitellaan, ettet ole suuremmin kiinnostunut mömmöistä ja tykkäät muutoin käydä bileissä, niin onhan se vähintäänkin kiusallista, jos kaikki äiti mukaanlukien leimaa alitajuisesti käyttäjäksi. Voisin väittää, etten ole ainoa samassa tilanteessa.

Nimim. 22v ja asunut pois kotoa jo kauan.