Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 661,640 views

Avatar
#21 • • 029 Guest

Originally posted by tshiva:

Kun kerran huumevalistuksen puutteesta on kyse niin eikö joku asioista tietävä voisi alkaa ajamaan asiaa tosissaan.
-mielipiteeni on linnani-



Jees, oon itsekin kelannut moista, että tosta valistuksesta olisi todellakin tehtävä asiallista ja tieteellisesti paikkansapitävää.

Viranomaisilta tuskin vaan voidaan odottaa apua ns. totuudenmukaiseen valistukseen, koska se edellyttäisi lisäresursseja aineiden tutkimiseen, mikä taas vuorostaan nostaisi valtavan älämölön huumausaineita vastustavien keskuudessa.

Ja itse en tällaista valistusta lähtisi toteuttamaan ilman viranomaisten tukea ja apua koska silloin se ei olisi pro-touhua, vaikka niin meistä saattaisi aluksi tuntua.

Ongelmana on ettei juuri kukaan halua / voi tehdä mitään pitkällä tähtäimellä vaan ihmiset ja julkinen mielipide ovat tyytyväisiä vain otteisiin joilla keskitytään niihin asioihin mitkä tuntuvat nykyisyydessä...

Tämä on vähän niinkuin asuttaisiin kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja sitten leikataan puun lehdet aina, kun ne yltävät oman ikkunan korkeudelle ymmärtämättä sitä, että siinä on runko + muita oksia mitkä kasvavat nekin kokoajan.

Tämmöinen hanke luultavasti teilattaisiin heti yleisöpalstoilla muutaman hypetysartikkelin jälkeen...

[ 17 April 2001: Message edited by: 029 ]
Avatar
#22 • • Anonymous Guest
Ja näin lausui FusionMafia kaikessa viisaudessaan lehtiartikkeli-topikin alla tosin ei viitsinyt sen vertaa topiccia lukea, esim edellistä viestiä, että olis tajunnu seuraavan järjenkäytön kukkasen kuuluvan the Virallisen Huumetopikin alle- ei mun nähdäkseni liity mitenkään siihen artikkeliin.):

"Joo näyttää olevan paljon vastustusta nollatoleransseilla ja muulla huumevastaisuudella..
Olisikin kivä nähdä kun kaikki aineiden käyttäjät järjestäisivät itse itselleen bileitä ja kunnioittaisivat poissaolollaan bileitä joissa ei kuosaajia suvaita. Tällä tavalla saataisiin teknobileiden huumeongelma ratkaistua kertaheitolla. Itse en ainakaan yhdeltäkään kuosaajalta kuuntele neuvoja bileiden järkkäämisessä joten olen iloinen jos he lukevat flyeristä ettei heitä paikalle kaivata.Sitten kun itse tietävät mitä on järjestää tapahtumia ja saada siitä ongelmia vain sen takia että jotkut päättivät käyttää "yksilön oikeuksiaan" ja humeitaan siellä pitäisivät luultavasti suunsa kiinni tälläisissä keskusteluissa. "

Tämmösen jutun kirjottaja on joko kakara, tyhmä tai pitää silmänsä visusti kiinni. Ennen ku sä ansaitset tulla tän pahemmin fleimatuks, niin koitapa selventää pari juttua tosta sun whinetyksestä:


1) Mikä on teknobileiden huumeongelma sun mielestä?

2) Mitä ongelmia olet saanut aineiden käytöstä bileissä?

3) Sulla on näköjään fiksu keino poistaa kertaheitolla "teknobileiden huumeongelma" Miksei näin sitten tapahdu?


Ja ihan vaan pari faktaa, joita et ilmeisesti millään suostu sisäistämään:

A) Monet järkkäreistä käyttää aineita, ja niihin bileisiin on kaikki tervetulleita

B) En tiedä mitä kemuja sä nyt järkkäilet kun et sitä kerro, mut Klyb Labyrinth sun nimeen on ennenkin liitetty. Ja se on tällä hetkellä stadin pahin kuosikarkelo. On ollu jo pitkään. Avaa silmäs.

On jotenkin oksettavan kaksnaamasta roikkua kiinni nollatoleranssissa ja samalla rahastaa myös aineiden käyttäjiä. Kun sun mielestä täyskielto toimii, niin miksi sitten otat sun bileisiin aineiden käyttäjiä niitä ongelmia aiheuttamaan? Mikset käännytä niitä ovella pois? hahahaa.

Perusteltu, rakentava huumeidenvastanen näkökulma on aika kaukana sun mielipiteistä, Fuusio.

Kuinkakohan monta vuotta vaaditaan, ennen ku itsepäisimmätkin suostuu uskomaan et nollatoleranssi ei poista ongelmaa? Ennenku ruvetaan yhdessä kehittämään jotain parempaa keinoa haittojen minimoiseks?
Avatar
#23 • • H.Abismo Guest
Tänks jiiBoylle.
Munki piti heivata toi FissioMobsterin "loisteliaan kirkas" kaneetti tälle sivulle, jotta kaikki synnittömät ja streittarienkelit saisvat paistatella Suuren Viisauden kilossa ja heitellä niitä sikapaskakommaribileidenpilaajaidioottinarkkien päälle, "kertaheitolla", mikäli niihin tärinältä osuu. Kyllä meni maku koko saitista ku adminitki (oishan se pitäny tajuta tuokin...) omaksuu totalitaarisia asenteita, ja "myy" skideille mustavalkosia kikkoja ongelmanratkasuiks.

Vähän vaa vituttaa et tää suvaitsevaisuuden idea kääntyy pelkästään narkit vs. streitit väittelyks, back to back... Kyl kysymys on kuitenkin isommista asioista ku douppien veto. Kaikenlainen ksenofobian ruokkiminen omien tarkoitusperiensä eteen on TUOMITTAVAA, se tulehduttaa ilmapiiriä, lisää paranoiaa ja pysäyttää kehityksen. Se on nihilismiä pahimmillaan, ja tunnetusti valtaa käyttävän eliitin harhautuskeino, jolla ohjataan keskustelua pois varsinaisesta. Tällä hetkellä keppihevosena tuntuu olevan huumeet, helppo maali, helppo aihe... helppo, jos haluaa nuolla hunajaa systeemin pakaroista, senku dissaa vaa koko huume"hörhöjen" skenen ja taas on herrahississä tilaa ja lompakolla hyvä olla.

Lisää kyttäämistä, lisää kieltoja, lisää pelkoja, lisää paskaa myllyyn... EI KUSTANNU!

KEEP THE FAITH!!!

- myrskyhymiövaroitus -
Avatar
#24 • • Dani Cior Guest

Originally posted by yana:
huumeista keskustelulle on omatkin paikkansa.

kuten on autonrasvaamiselle ja pitsinnypläämisellekin




Joo, mutta ei juuri meitä kiinnostavassa bilekontekstissa.


Originally posted by 029
Viranomaisilta tuskin vaan voidaan odottaa apua ns. totuudenmukaiseen valistukseen, koska se edellyttäisi lisäresursseja aineiden tutkimiseen, mikä taas vuorostaan nostaisi valtavan älämölön huumausaineita vastustavien keskuudessa.

Ja itse en tällaista valistusta lähtisi toteuttamaan ilman viranomaisten tukea ja apua koska silloin se ei olisi pro-touhua, vaikka niin meistä saattaisi aluksi tuntua.



Hyviä pointteja, man, tutkimuksia kuitenkin tehdään kautta maailman koko ajan. Ongelma on siinä että Suomen huumepolitiikka on perseestä, satun tuntemaan muutaman pintaliitäjätaiteilijan Madridista ja tiedän mikä meno siellä on, kaikki tietää mikä meno on Pietarissa, Moskovassa, Tallinnassa, Berliinissa, Damissa, Pariisissa, Lontoossa ym. Suomi ei ole enää mikään Albania, ja jengi käy isossa maailmassa. Kieltopolitikka ei kertakaikkiaan toimi.

Jenkkien 'war on drugs' on hävitty ajat sitten, ja Itälän & kokoomuspellejen projekti institutionalisoida yksilönvapautta rajoittava fasismi Suomeen tulee epäonnistumaan ja on jo kuollut syntyessään. Mark my words.

Huumepoliisi on kuseessa teknoskenen kanssa koska käyttäjät ovat satunnais-/ajanvietekäyttäjiä eivätkä he pysty kovin helposti soluttautumaan piireihin. Heillä ei ole oikeastaan hyviä keinoja kontrolloida käyttämistä, ja joutuvat siksi kuumottamaan järjestäjiä ja tilojen vuokraajia.

He ovat väärässä, ja me oikeassa. Jos he käyttävät epärehellisiä ja epäaitoja keinoja niin mekin voidaan suunnitella omat skenen sisäiset kusetuskoodistot pitääksemme skenen edes vähän yhtenäisenä: ne jotka haluaa käyttää käyttäköön, kunnioittakoon ne myös järjestäjien toiveita olla käyttämättä tietyissä bileissä tai olla saapumatta niihin ollenkaan. Turha moralisointi on perseestä, ja ne jotka siihen sortuvat tekevät typerästi. Ainoa asia on kunniotus yksilönvapautta ja -vastuuta kohtaan. Tuollainen järjetön moralisointi olisi vähän kuin kieltäisi kaikki muut seksiasennot paitsi lähetyssaarnaajan. Se ei kertakaikkiaan erityisemmin kuulu muille mitä joku tekee omalle kropalleen/mielelleen. Toki neuvominen, huolenpito ja varoittaminen on asiallista, mutta silloin pitää tietää mistä puhuu.

Mekaanikon pointti on ainoa järkevä IMO, se että käyttäjät joutuvat/päättävät tukea järjestäytynyttä rikollisuutta. Kuitenkin se valinta on myöskin yhteiskunnan tekemä, vapaammat huumelait kaivaisivat maata huumebisneksen jalkojen alta. Huumekauppiaat vastustavat vapaampia lakeja kun ei tulis hilloa, ja viranomaiset tuntuvat vastustavan kun he voisivat menettää valtaa.

Ongelma ei IMO ole käyttäminen, vaan ne 'fuking' kytät, media ja sivistymättömät moukat jotka reagoi koko asiaan ydinjatkeella, pahentaen vain ongelmaa.
Avatar
#25 • • Cee Guest
*suuttuilee*

mrrh. miksei sanat tule ulos mun suusta. rr.
Avatar
#26 • • gurney Guest
Image 3:2001 huhtikuu

Pääkirjoitus
Marjaana Toiminen:

Huumepolitiikkaa ja muita huonoja vitsejä


"...Suomalainen huumepolitiikka on populistista moralismia. Tiedän monien järkevien päättäjien tietävän, että käyttäjien kriminalisoimisessa ei huumeiden leviämisen kannalta ole mitään merkitystä. Yksikään Arkadianmäellä istuva ei selllaista silti uskalla suustaan päästään. Liberaali - tai pikemminkin realistinen - asenne huumeisiin on Suomessa poliittinen itsemurha..."


Uusin image käsittelee pääkirjoituksensa lisäksi huumeita sisäsivuilla kertomalla tarinan.

"Vuosi sitten , 20, juhli teknoklubilla. Tänään hän istuu vankilassa yli kuuden vuoden tuomiota. Helsinkiläisen lukiotytön ystäväpiiri myi puolen vuoden aikana tuhansia ekstaasitabletteja viikonloppukäyttäjille. Poliisi on voimaton, kun kauniille kaksikymppisille huumeet eivät ole ongelma, vaan tapa elää."


Mielenkiintoista löytää välillä uutta lähestymistapaa huumeongelmaan myös medialta. Osa Imagessa esiintyneistä argumenteista ovat mielestäni ihan asiallisia ja ovat myös esitetty platinumilla. Kuvaus "kauniista 20v-huumediileristä" ampuu kylläkin välillä turhan romantisoiduksi: "...Elämä oli kuin Tarantinon leffasta. Aamulla toinen lähti myymään huumeita Länsi-, toinen Itä-Suomeen..."

Ikävintä mielestäni oli teknobileiden leimaaminen jälleen kerran lähes pelkästään kousiklubeiksi. arvion mukaan 80% isomissa tapauksissa "dosettaa". Toisaalta nythän on kyseessä myyjän arvio. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut jällen kerran päivitellä huumeidenkäyttöä vaan tuoda esille julkisuudessa niin harvoin esiintyvää rakentavaa keskustelua.
Avatar
#27 • • Dani Cior Guest

Originally posted by *Ce*:


mrrh. miksei sanat tule ulos mun suusta. rr.



Hei, anna mennä vaan, alku näyttää jo melko lupaavalta.
Avatar
#28 • • khatt Guest

Originally posted by jiiBoy:

1) Mikä on teknobileiden huumeongelma sun mielestä?
2) Mitä ongelmia olet saanut aineiden käytöstä bileissä?

...

A) Monet järkkäreistä käyttää aineita, ja niihin bileisiin on kaikki tervetulleita

...

On jotenkin oksettavan kaksnaamasta roikkua kiinni nollatoleranssissa ja samalla rahastaa myös aineiden käyttäjiä. Kun sun mielestä täyskielto toimii, niin miksi sitten otat sun bileisiin aineiden käyttäjiä niitä ongelmia aiheuttamaan? Mikset käännytä niitä ovella pois? hahahaa.



Vai että 'hahahaa'. Olisi mielenkiintoista kuulla arvon Jiiboyn selittävän samanlaisia argumentteja hoitaessaan bilejärkkäyksen virallista puolta - jos hän siis bileitä ikinä on järkännyt, mistä en ole ihan varma. Konservatiiviselle päättäjälle tehoaa varmasti argumentit "no vittu kai siellä ny käytetään, ongelmaa ei voi kieltää ja jos sä dissaat kuosaajia niin aika idiootti olet".

Kysytään, mitä ongelmia aineiden käytöstä muka on. Kun ratsiat uutisoidaan kuuluvasti ja teknobileidin ja aineiden yhteydestä jätetään mediassa selkeä kuva, niin se voi vituttaa aika montaa bilejärkkääjää ja hankaloittaa jatkossa paikan, luvan ja sponssien järkkäämistä, puhumattakaan leimautumisesta julkisuudessa. Lisäksi on aina olemassa onnettomuuden vaara, mikä taas voi johtaa edellä mainittuun uutisointiin. Mielestäni on tällöin aika luonnollista, että moni bilejärkkääjä suhtautuu kuosaajiin hyvin kielteisesti ja ottaa peräti nollatoleranssilinjan. Jos näkee kuukausikaupalla vaivaa järkätäkseen bileet, niin kyllä järkkääjille on mielestäni se pieni dissaamisen oikeus annettava.

Sitten. Miksi laby-joonas ei käännytä kuosaajia pois kaapelitehtaan ovelta. Mitähän tässä parilla viime kerralla on yritetty tehdä? Miten perusteelliset ponnistukset olisivat Jiiboyn mielestä tarpeen, jotta saisi oikeuden väittää että kuosaajat eivät ole tervetulleita?

Jos nyt vähän kärjistäisin Jiiboyn viesteistä saamaani kuvaa, niin eihän vika ole kuosaajissa. Vika on ahdasmielisessä yhteiskunnassa, joka tekee kuosaamisesta ongelmansa. Ymmärsinkö kovinkin väärin? Olisin kyllä kiinnostunut kuulemaan niistä yhteisistä (ei-utopistisista) keinoista haittojen minimoimiseksi, ilmeisesti kirjoittajalla on näitä jonkin verran takataskussa.

En yleensä jaksa osallistua tällaisiin pitkiin periaatekeskusteluihin, mutta nyt oli kyllä pakko päästää paineita, silläkin uhalla että Skenestä paremmin perillä olevat tarkertuvat yksityiskohtiin tai aloittavat dissausryövyn.

[ 18 April 2001: Message edited by: khatt ]
Avatar
#29 • • laura Guest

Originally posted by Star:
Mä oon vastaan huumeita, eikä mun kaveripiiriin kuulu ollenkaan käyttäjiä. Joskus kuului ja se tyyppi oli hyvä ystävä. Sen takia meni välit paskaksi ja se oli liian raskasta mulle, joten en edes halua enää kokea mitää sellasta.
.



Mietitkö koskaan kuinka raskasta ystävällesi oli kun jätit hänet huumeiden käytön takia? Jos olisit ollut hänelle todellinen ystävä, olisit kai voinut yrittää auttaa ja tukea häntä. Se käyttö ei kuitenkaan tee kenestäkään huonoa ihmistä..
???

Ymmärrän ettei varmaan ollut helppoa seurata vierestä, mutta toi ystävyyssuhteen jäädytys ei varmasti ainakaan auttanut ex-ystävääsi...
Avatar
#30 • • Star Guest
Meidän välit ei menny lopullisesti silloin pilalle - se johtui toisesta asiasta, mikä ei liity huumeisiin mitenkään. Mutta meidän välit oli silloinkin aika paskana, sillä se tyyppi oli monesti luvannut ja vannonut, kuinka lopettaa kaman käytön - eikä muutosta tapahtunut. Ja se monta kertaa pyysi, että katsoisin sen perään ja pitäisin siitä huolta - mutta lopulta se ei todellakaa kaivannu mun seuraa - ei itseään voi väkisin työntää väliin, jos se toinen osapuoli ei ota apua vastaan.. Onneksi kyseinen ihminen on nyt päässyt eroon huumeista ja on täysin onnellinen - nostan hattua hänelle
Avatar
#31 • • Anonymous Guest

Originally posted by Laura:
[QB]Se käyttö ei kuitenkaan tee kenestäkään huonoa ihmistä..
???
QB]



Pah, kurkkaappa vaan jotain tyyppiä mikä on ihan deekiksellä tai poltellut viimeiset pari vuotta. Ei kyllä ole enää sama ihminen kyseessä, joten eiköhän se hieman "miestä pahenna"


---k0ne

Sota humehia vastaan...
Avatar
#32 • • Anonymous Guest

Originally posted by k0ne:
Pah, kurkkaappa vaan jotain tyyppiä mikä on ihan deekiksellä tai poltellut viimeiset pari vuotta. Ei kyllä ole enää sama ihminen kyseessä, joten eiköhän se hieman "miestä pahenna"



Totta ei kukaan "normaali" ihminen halua sellaisen kanssa olla missään tekemisissä. Siis päihteiden ongelma käyttäjän kanssa. Eri asia on kuitenkin satunnaisesti tapahtuva virkistyskäyttö.

Smile_Boy

Humaanisuus ja suvaitsevaisuus ovat heikkoutta, joka johtaa laiskuuteen ja piittaamattomuuteen.
Avatar
#33 • • Sniff Guest
pah itelles... ttu! Kohtuukäyttö ja roimiminen ovat eri asioita... osta lisää värejä maailmaasi... mustaa ja valkosta on tylsä katella...
Avatar
#34 • • Dani Cior Guest

Originally posted by Smile_Boy:


Smile_Boy


Humaanisuus ja suvaitsevaisuus ovat heikkoutta, joka johtaa laiskuuteen ja piittaamattomuuteen.



Jaah, mitä helvettiä tuo tarkoittaa???

Huumanisuus ja suvaitsevaisuus ovat ehdottomia vahvuuksia jotka voi johtaa parempaan ja mukavampaan maailmaan. Piittaamattomuus on eri asia kuin suvaitsevaisuus. Mitä mieltä olet sosiaalidarwinismista sitten? Ai se ei johda piittaamattomuuteen ja pelonsekaiseen yhteiskuntaan? Määrittele mulle vahvuus? Määritelläänkö se penkiltä nostettujaen kilojen mukaan vai onko muita kriteereita?
Avatar
#35 • • Anonymous Guest

Originally posted by khatt:
Vai että 'hahahaa'. Olisi mielenkiintoista kuulla arvon Jiiboyn selittävän samanlaisia argumentteja hoitaessaan bilejärkkäyksen virallista puolta - jos hän siis bileitä ikinä on järkännyt, mistä en ole ihan varma. Konservatiiviselle päättäjälle tehoaa varmasti argumentit "no vittu kai siellä ny käytetään, ongelmaa ei voi kieltää ja jos sä dissaat kuosaajia niin aika idiootti olet".

Kysytään, mitä ongelmia aineiden käytöstä muka on. Kun ratsiat uutisoidaan kuuluvasti ja teknobileidin ja aineiden yhteydestä jätetään mediassa selkeä kuva, niin se voi vituttaa aika montaa bilejärkkääjää ja hankaloittaa jatkossa paikan, luvan ja sponssien järkkäämistä, puhumattakaan leimautumisesta julkisuudessa. Lisäksi on aina olemassa onnettomuuden vaara, mikä taas voi johtaa edellä mainittuun uutisointiin. Mielestäni on tällöin aika luonnollista, että moni bilejärkkääjä suhtautuu kuosaajiin hyvin kielteisesti ja ottaa peräti nollatoleranssilinjan. Jos näkee kuukausikaupalla vaivaa järkätäkseen bileet, niin kyllä järkkääjille on mielestäni se pieni dissaamisen oikeus annettava.

Sitten. Miksi laby-joonas ei käännytä kuosaajia pois kaapelitehtaan ovelta. Mitähän tässä parilla viime kerralla on yritetty tehdä? Miten perusteelliset ponnistukset olisivat Jiiboyn mielestä tarpeen, jotta saisi oikeuden väittää että kuosaajat eivät ole tervetulleita?

Jos nyt vähän kärjistäisin Jiiboyn viesteistä saamaani kuvaa, niin eihän vika ole kuosaajissa. Vika on ahdasmielisessä yhteiskunnassa, joka tekee kuosaamisesta ongelmansa. Ymmärsinkö kovinkin väärin? Olisin kyllä kiinnostunut kuulemaan niistä yhteisistä (ei-utopistisista) keinoista haittojen minimoimiseksi, ilmeisesti kirjoittajalla on näitä jonkin verran takataskussa.

[ 18 April 2001: Message edited by: khatt ]



Ensinnäkään mä en kysyny sulta, urpo, mut kun kerran kuulut samaan puupääporukkaan niin vastataan sitten.

Toisekseen, mä tiedän varsin hyvin mitä ongelmia bileiden järkkäyksessä on, mä halusin vaan kuulla Fuusion oman mielipiteen, kun hän näihin "ongelmiin" postissaan viittaa. Leimatuminen on se pahin ongelma, ihan niin ku totesit, mä oon vaan eri mieltä leimautumisen syistä kun sä. Se mediaratsia varmasti muuten vähens tätä leimautumista, eikö niin?

Todellakin hahahahaa, mä nauran sille joka edelleen, vuosien pään seinään takomisen jälkeen kuvittelee että voi kieltämällä estää aineiden käytön bileissään? Kuvitteletko todellakin että se ratsia labyn ovella esti aineiden käytön bileissä? Sähän voisit listata ne hyvät asiat mitä sillä ratsialla ja nollatoleranssilla saavutettiin?

Millä joku promoottori kuvittelee aineiden käyttöä estävänsä, KUN SIIHEN EI OLE PYSTYNYT YKSIKÄÄN VALTIO IKINÄ HISTORIASSA KAIKKINE POLIISEINEEN, LAKEINEEN JA VALISTUKSINEEN, EIKÄ EDES YHDYSVALLAT JOKA VALJASTI SIIHEN MAAILMAN TEHOKKAIMMAT SOTAVOIMANSA?!

Ja laby-joonas sitten kirjottaa flyeriin "kaikki huumeet on jyrkästi kiellettyjä." eiku ihan oikeesti herätkää nyt jo todellisuuteen. Mä ymmärrän, että pitää yrittää, koska on olemassa laki, mut mä en ymmärrä sitä että tätä pidetään tehokkaimpana ja ainoana keinona, kun se kerran ei toimi lainkaan. Tajuatko sä?

Jos järkkääjä dissaa kuosaajia, se dissaa samalla isoa osaa maksavasta asiakaskunnastaan. Tottakai jokaisella on oikeus dissata mitä haluaa, kaikkea ei vaan kannata sanoa ääneen jos haluaa säilyttää kasvonsa. Sä et tunnu tajuavan sitä, että nää kammottavat hirviökuosaajat on ihan tavallisia nuoria, jotka tykkää samanlaisista bileistä kuin ne jotka ei käytä.

Kukaan ei ota aineita pilatakseen kenenkään bileet, eikös ton nyt luulis olevan selvää sullekin? Tästä on puhuttu täälläkin miljoona kertaa aiemmin, mut pelkkä aineiden käyttö ei ole se ongelma, vaan aineiden idioottimainen käyttö ja diilaus, johon syyllistyy tosi marginaalinen osa kuosaajista.

Vika on kuosikulttuurin kehittymättömyydessä ja sun laisissa ihmisissä- eli ahdasmielisessä yhteiskunnassa.

Ja joo, mulla on todellakin "keinoja takataskussa", lue pari aikasempaa aiheeseen liittyvää topikkia ja palaa sit asiaan.

Fuusiokin vois parantaa osakkeitaan pikkuhiljaa vastaamalla.

[ 18 April 2001: Message edited by: jiiBoy ]
Avatar
#36 • • H.Abismo Guest

Originally posted by k0ne:
Pah, kurkkaappa vaan jotain tyyppiä mikä on ihan deekiksellä tai poltellut viimeiset pari vuotta.
---k0ne
Sota humehia vastaan...



Hmm, peili... tossa, väijytään... Sama heebo ku ennenki, päivitettynä vs.2K1, tosin...

Tietysti jos sanoo "katso deekua", kaikki ei välttämättä näe lasta vuosien takaa tai kirkasotsaista sinisilmäistä tervettä ja iloista ihmistä, joka oli ennen. Siinä on deeku, joka on juonut aivan liikaa erilaisia etanoliyhdisteitä yms.
Ihme ja kumma, et kuitenkaan julista sitä sotaasi alkoholille?

Sota humehia vastaan... no voihan v--tu, ottakaa selvää niistäki instansseista, jotka sitä "sotaa" käy. Massia siellä tahkotaan, myydään parannusta julkisuudessa lanseerattua tautia vastaan, kun selkein vaihtoehto on kuitenkin oppia elämään sen "taudin" kanssa, varsinkin kun tiedetään "parantumisen" hinta.

...RageAgainstTheMachine...

PeaceOut!

- sokeathymiöoppiihymiönäkemäänhymiöhudahymiöhuda -
Avatar
#37 • • Anonymous Guest
Eikös nyt ole vähän naurettavaa edes väittää, että huumeet ei kuulu tekno-skeneen. Ihmiset jotka niin tekevät, eivät ole kovin hyvin skeneen pureutuneet. Alusta asti biittien taustalla on kerrottu kaikennäkösiä esso yms. tarinoita... Mistä nää biisien tekijät olis nää aiheensa saaneet ellei todellisuudesta? Ja kaikki tietää myös varsin hyvin bileitten taustalla pyörivien tyyppien suhteen kuosaamiseen. Jos poliisi lopettais satunnaiskäyttäjien turhan raastamisen, ne vois keskittyä johonkin vähän tärkeämpiin asioihin... No more "resurssipula".
Avatar
#38 • • MikkiHiiri Guest
Olen tavannut henkilöitä, joita kiehtoo teknoskenessä se, että huumeita käytetään..
Muuten se ei olisi niin kiehtovaa.. aargh. Toivottavasti
en näe heitä bilettämässä samassa paikassa.

Mitä musiikin tekoon tulee, niin se epätodellinen olotila
voi olla vaikka krapula jossa ainakin minulla alkaa
ideapää toimimaan. Tai sitten ihan vaan joku masennus tms..
jota ei kyllä minulla pahemmin esiinny.
Avatar
#39 • • 029 Guest

Originally posted by jiiBoy:


Millä joku promoottori kuvittelee aineiden käyttöä estävänsä, KUN SIIHEN EI OLE PYSTYNYT YKSIKÄÄN VALTIO IKINÄ HISTORIASSA KAIKKINE POLIISEINEEN, LAKEINEEN JA VALISTUKSINEEN, EIKÄ EDES YHDYSVALLAT JOKA VALJASTI SIIHEN MAAILMAN TEHOKKAIMMAT SOTAVOIMANSA?!

Ja laby-joonas sitten kirjottaa flyeriin "kaikki huumeet on jyrkästi kiellettyjä." eiku ihan oikeesti herätkää nyt jo todellisuuteen. Mä ymmärrän, että pitää yrittää, koska on olemassa laki, mut mä en ymmärrä sitä että tätä pidetään tehokkaimpana ja ainoana keinona, kun se kerran ei toimi lainkaan. Tajuatko sä?



No tässä nyt on tarkotuksena lähinnä pelastaa suomen rave-skene eikä niinkään dissata ketään ryhmää tahallaan.

Jos olisi laitonta tulla bileisiin lippalakki päässä ja bailujen pitäminen olisi siitä kiinni - sanoisin itse yhtälailla asiakkaille, että pitäkää vaan lakkia kotona kunhan ette tuu hattu päässä mun bileisiin ettei multa mee kaikki järkkäysmahdollisuudet.

Nyt ongelmana on se, että jengi tulee bileisiin narahtamaan ja antamaan lisää aihetta viranomaisille polkea bileet maan alle ja lehdistölle vaan vettä myllyyn.
Avatar
#40 • • Anonymous Guest

Originally posted by Dani Cior:
Jaah, mitä helvettiä tuo tarkoittaa???

Huumanisuus ja suvaitsevaisuus ovat ehdottomia vahvuuksia jotka voi johtaa parempaan ja mukavampaan maailmaan. Piittaamattomuus on eri asia kuin suvaitsevaisuus. Mitä mieltä olet sosiaalidarwinismista sitten? Ai se ei johda piittaamattomuuteen ja pelonsekaiseen yhteiskuntaan? Määrittele mulle vahvuus? Määritelläänkö se penkiltä nostettujaen kilojen mukaan vai onko muita kriteereita?



Suvaitsevaisuus äärimmäisessä muodossaan on piittaamattomuutta. Suvaitsevaisuuden nimissä voisi suvaita esimerkiksi vaikkapa pedofiilit, narkkarit ja kaikki muut henkisesti epätasapainoiset. Nykytekniikalla heitä kaikkia ei voida auttaa. Niimpä heitä "autetaan" lääkkeillä niin ettei heistä ole harmiksikaan. Eikä lääkeiden käytössä mitään pahaa ole, sehän on sitä "humaania" toimintaa. Hulluushan on vaan aivojen kemiaa tai sitä miten yhteiskunta sen milläkin hetkellä määrittelee.

Vahvuus on aina suhteellinen käsite niipä sitä ei voi yksiselitteisesti määritellä.

Tämä ei liity huumeisiin mitenkään, mutta enyway...

[ 18 April 2001: Message edited by: Smile_Boy ]

[ 18 April 2001: Message edited by: Smile_Boy ]