Oltiin ravustamassa, tuli vaatimattomat 157 rapua ... 50 päästettiin menemään kun olivat niin pieniä. En tiedä monta söin, veikkaisin et about 30 :D
Tässä liemi, joka varmaan ollut täällä jo aiemmin, mutta laitetaan nyt uudelleen. Paljon parempi kuin perinteinen tilliliemi:
Kreolilaiset Ravut
25-35 elavaa rapua
5 l vetta
1 dl merisuolaa
4 sitruunan mehu
1 chili
10 maustepippuria
15 kokonaista neilikkaa
timjamia
10 laakerinlehtea
1 pala selleria
1 rkl sinapinsiemenia
rouhittua mustapippuria
Laita mausteet kylmaan veteen ja kuumenna kiehuvaksi. Keita 10 minuuttia.
Lisaa ravut yksitellen kiehuvaan veteen ja kypsenna 8-12 minuuttia.
Nosta ravut pois liemesta, jaahdyta liemi nopeasti kylmaksi ja laita ravut
takaisin. Anna rapujen maustua kylmassa 8-10 tuntia.
Tässä liemi, joka varmaan ollut täällä jo aiemmin, mutta laitetaan nyt uudelleen. Paljon parempi kuin perinteinen tilliliemi:
Kreolilaiset Ravut
25-35 elavaa rapua
5 l vetta
1 dl merisuolaa
4 sitruunan mehu
1 chili
10 maustepippuria
15 kokonaista neilikkaa
timjamia
10 laakerinlehtea
1 pala selleria
1 rkl sinapinsiemenia
rouhittua mustapippuria
Laita mausteet kylmaan veteen ja kuumenna kiehuvaksi. Keita 10 minuuttia.
Lisaa ravut yksitellen kiehuvaan veteen ja kypsenna 8-12 minuuttia.
Nosta ravut pois liemesta, jaahdyta liemi nopeasti kylmaksi ja laita ravut
takaisin. Anna rapujen maustua kylmassa 8-10 tuntia.