Keneltä on varastettu mitä, missä, miten juttu selvisi ym.

163 posts, 9 pages, 18,651 views

Avatar
#1 • • Edited Elwira Guest
Jep eli onko sulta joskus jotain varastettu? Mitä? Kuinka juttu selvisi. Saatiinko tekijä kiinni?

Itseltäni vietiin auto tossa 2.7.2002 keskellä päivää 9.20-10.20 omalta parkkipaikalta. Autollani olin ajellu vain 4 päivää, kun sain sen korjaamolta ehjänä ja uudet autostereot oli asennettu juuri. Jep! Autovarkaalle ei riittänyt autolla ajelu vaan se kämmäs ja oli osunu ties minne sillä autolla. Kaikki oli viety. Parhaat cd:t ym. Auton ovet oli lukittu. Auto löyty vantaalta... great. :mad:
Avatar
#2 • • Zam Guest
jep, sama täällä. ostin nissanin ja kerkesin ajella kyseisellä maksalaatikolla 13 päivää ku joku jästipää pölli sen ja pölli poppikoneen ja jotkut cousticin keskiäänet (ei muuta poppikoneita ;) ja myöskin kolme 13" 155/80 peltivanteet renkaineen !! onko pieni dorka ? ei edes aluja alla ja piti pölliä ... siis se pölli vieläpä 3 kpl eikä edes kaikkia... vararengaskin oli jätetty alle tukemaan...
no ei siinä mitää mutta kaksi päivää myöhemmin siis poliisit ilmoittivat löytäneensä auton ja päästyäni katsomaan sitä, siellä pöpelikössä oli heitelty jotain kukkaruukkuja/amppeleita ympäriinsä --> johtopäätös: keikattu joku kukkakauppa ? kenties.. vastahan siitä oli haloo siitä kukkasesta, päivänsinestä....
mutta joo, tämä tapahtui 14.6. ja nyt viime torstaina sitten pöllittiin kaverin auto ja tietty varmaan poppikoneet otettu ja kaiken kunniaks poltettu :P
ehkäpä bonsai itse kertoo siitä jos lukee tätä ja tykkää niin..

että näin meillä.
Avatar
#3 • • Anonymous Guest

Originally posted by Elwira:
Jep hommaan cobralta hälärit. Se puhelinhälytys kuulostaa todella hyvälle.



Kaverin autosta vietiin keskellä päivää kohtalaisen vilkkaalla pysäköintialueella stereot reilua väkivaltaa käyttäen. Myöhemmin viilleltiin renkaat. Kerran naarmutettiin tuulilasi ja joku kerta mentiin vaan sisälle, muttei siellä ollut mitään irroitettavissa enää. Kaikki jotain vuoden sisään. Mies ei ole riidoissa kenenkään kanssa ja autoaan säilytti näkyvillä paikoilla. Sanoi vaan, ettei siihen kannata asentaa mitään hälyttimiä, sillä se ikkuna tai ovi on jo siinä vaiheessa rikki, kun ne pärähtää. Joku sähköshokkilaite olisi tullut paremmin kysymykseen.
Mitään ei kannata jättää autoon sisälle, varsinkin kun meidänkin talon parkkialueella on vilkkaampi liikenne yöllä kuin päivällä. Esimerkiksi yhtenä yönä murtauduttiin kolmeen autoon ja yhdessä käytiin vain pitämässä taukoa ja syömässä mäkkärin ateriat. Alue ei kuitenkaan ole mikään kovin iso edes. Onneksi kuitenkin pihalle tuodaan enemmän varastettuja autoja, kuin mitä niitä siitä viedään.

[ 09 July 2002: Message edited by: Pengo ]
Avatar
#4 • • Zeta Guest
Multa on pöllitty tässä parin vuoden sisään auto, ja sit kännykkä...
Kun sattuu omalle kohdalle niin v**utus on valtava.
Autovarkaita vihataan varmaan yhtäpaljon kuin willissä lännessä hevosvarkaita.

Varastaminen on kuitenkin halvin tapa saada tavaraa, ymmärrän tekijöitä.
En kulje itsekkään aina kaitaa polkua elämässäni.
Vakuutuspetoksia en laske rikoksiksi lainkaan


Thug life rok
Avatar
#5 • • kosminen romaani Guest
Raumanmeren juhannuksessa pöllittiin kännykkän, kengät ja poikuus.
se oli joku äijä , ei voi käsittää mut kivaa oli.
Avatar
#6 • • Kaum Guest
Ei ole mitään pöllitty, mutta auto yritettiin viedä kun pysähdyin liikennevaloihin. Sain puukon kaulaan ja melkein kuolin, mutta auto jäi mulle!
Avatar
#7 • • jUSSi Guest

Originally posted by Silentium:
Ei ole mitään pöllitty, mutta auto yritettiin viedä kun pysähdyin liikennevaloihin. Sain puukon kaulaan ja melkein kuolin, mutta auto jäi mulle!



uuh, se lehtiin asti päässyt tapaus?
Avatar
#8 • • Majo Guest
Itse olen onnksi selvinnyt moisilta ilkivallan teoilta *koputtaa puuta*. Mut kaveri, joka on toiminut ravintolapuolen dj:iinä hmm.. joku 15 vuotta. Häneltä pöllittiin levystö. Oli väsyneenä jättänyt levyt autoon muutamaksi tunniksi. Niin ne oli lähtenyt sieltä kävelemään. Kaveri oikeestaan lopettikin soittelemisen sen jälkeen, kun huomasi että olisi pitänyt aloittaa taas kerämään levyjä.

Ikäviä hommia tollaset. Varkaalle ne levyt ei paljoo lämmittäny.. mitä nyt vanhoista cd:istä saa kirpparilla, mut kaverilta meni siinä harrastus / toinen duuni.'
Avatar
#9 • • Tapi T Guest
Multa ei olla ikinä pöllitty mitään. ..tai en ainakaan muista jos ollaan.

Originally posted by Elwira:
Auto löyty vantaalta...


Ylläri...

Originally posted by Silentium:
Ei ole mitään pöllitty, mutta auto yritettiin viedä kun pysähdyin liikennevaloihin. Sain puukon kaulaan ja melkein kuolin, mutta auto jäi mulle!


Tämän jutun jälkeen mä oon pitäny ovet lukossa aina itä-Helsingissä ajaessani. Ihme juttu, että täällä Suomessa sattuu tollasta...

[ 09 July 2002: Message edited by: Tapi T ]
Avatar
#10 • • Ezzy Guest

Originally posted by Tapi T:

Originally posted by Elwira:
[qb]Auto löyty vantaalta...



Ylläri...




noh noh

multa on joskus pöllitty pari fillaria...toisen sain pöllittyä takas

*koputtaa puuta*

[ 09 July 2002: Message edited by: Ezzy aka Chris Wicked ]
Avatar
#11 • • Tapi T Guest

Originally posted by Ezzy aka Chris Wicked:

noh noh



Espoo kuittaa!
Avatar
#12 • • Taedium Guest
Olisivatkin pöllineet, niin ei olisi niin paljon kutittanut pään sisäpuolelta.

Mulla oli sellanen '82 Escort. Kun ostin sen, niin siinä oli kaikki mahdollinen tilpehööri. Levikkeet ja tummennukset otin pois kun häiritsi ajamista. Ratin vaihdoin ralliratista, kun se oli raskas. Aluvanteet ja leveet nakit vaihdoin tavallisiin, kun en pidä vesiliirrosta. Sen juustohöylän otin pois takapaksista, kun se kolisi...

Sitten se oli mulla Kontulan parkkipaikalla. Joku dorka löi ikkunat sisään ja katto mun sterkkoja. Kasetti mankkahan se siellä. Varmuuden vuoksi repäisi irti ja mielenosoituksellisesti laittoi pelkääjän puolen etupenkille sen.

Siitä viisastuneena (mulla ei ollu mitään arvokasta autossa - asuinhan Kontulassa) pidin tästä lähin ovet lukitsematta. Jos sen raadon joku vie, niin vieköön. Muutin Siltamäkeen ja siellä lukitsin. - Ikkuna sisään ja sama juttu. Aloin taas pitämään ovia lukitsematta. Ja eräs talviaamu kun kouluun piti mennä, niin oli TAAS ikkuna sisällä. Joku liimanhaistelija nuori oli taas tolupäissään kiskassu ikkunan rikki kun ei vähäisiltä aivosoluiltaan huomannut, että ovi oli auki. Ja sitten kurkannut, että kasettimankkahan se siellä. Mihinkään ei TAASKAAN ollut koskettu. Rupesi korpeamaan noi teinien puuhat ja möin auton.
Avatar
#13 • • Kaum Guest

Originally posted by jUSSi:
uuh, se lehtiin asti päässyt tapaus?



Juuri se. Kuljettajan kauhunhetket Itäväylällä. Olin julkkis 15 min...ja hieno arpi jäi...


Originally posted by Tapi T:
Tämän jutun jälkeen mä oon pitäny ovet lukossa aina itä-Helsingissä ajaessani. Ihme juttu, että täällä Suomessa sattuu tollasta...



Joo, on tullu pidettyä ovet lukossa
Hyvä että se jätkä saatiin kiinni, ettei tapaus rohkaise uusia yrittäjiä.

[ 09 July 2002: Message edited by: Silentium ]
Avatar
#14 • • Anagonda Guest
Multa joskus miekka ja kivi pöllittiin mopo. Olin järjestämässä yläasteen limudiskoa. Joskus 4-5(illalla) aikaan jotain tyttöjä tuli puhumaan, että onkos toi sun mopo mitä noi pöllii? Lähdin perään ja juoksin mopovarkaat kiinni Kerrankin oli hyötyä siitä, että oli viritetty mopo. Niin tiukka nokka sun muuta että ei lähtenyt käyntiin kuin sellasella jännällä jipolla. Olivat sitten juosseet mopon kanssa yli puoli kilometriä.
Onneksi olen/olin nopea juoksemaan. Kyllä poliisit ihmettelivät kun raahasin mopoa ja varasta niille.

Kerran myöskin autosta varastettiin stereot. Onnea vaan oli taaskin pelissä, sain korvauksia enemmän kuin olin maksanut niistä laitteista. Sain paljon paremmat. Joku pieni kämmi vissiin niillä käynyt. Jostain ihmeen syystä ei auto kelvannut. Taisivat olla venäläisiä tai jotain.
Avatar
#15 • • 029 Guest
Multa varastettiin housut kesken live-setin omissa bileissä Tampereen pakkahuoneella... Oli meinaan arsesta kun setin jälkeen mun sveitsistä ostamat housut oli viety - kiristää edelleen se juttu.

[ 09 July 2002: Message edited by: 029 ]
Avatar
#16 • • Taedium Guest

Originally posted by Silentium:
Juuri se. Kuljettajan kauhunhetket Itäväylällä. Olin julkkis 15 min...ja hieno arpi jäi...



AUUU! Tossa on valtimo ollu lähellä. Tänään otettu kuva ilmeisesti? On se kummallista, kun Suomessakin nykyään tollasta tapahtuu. Täälläpäin toi on sen verran tavallisempaa, että takseissa alkaa olemaan jo suojuksia, ja etuovet lukossa. Väkivaltasuudet täällä on vielä raaempia kuin Suomessa. Mitenköhän muutaman vuoden päästä?
Avatar
#17 • • miiko Guest
miulta vohkittiin laukku.. noh, omaa typeryyttä.. humalassa ja muuta. laukussa oli lompakon( l. kaikkien papereiden), avaimien ja tupakoiden lisäksi matkapuhelin... pari vuotta vanha 7110. onneksi matkapuhelimessa on varkausvakuutus, jonka ansiosta sain kohtuuhintaan uuden, "vastaavan" puhelimen... liki parasta mitä rahalla saa. ei siis harmita muu kuin ajokortin, pankkikortin, ym. korttien hankkiminen... ei ole helppoa, eikä edes halpaa.

puolileikilläni vannoin, että jos saan tämän varkaan joskus kiinni, vien sen kadulle ja pistän avaimella reiän vatsaan. oikeasti luulisin ilmoittavani poliisille, että nyt se on napattu..

eihän varasteta... viha synnyttää vihaa.
Avatar
#18 • • KelloEpeli Guest
Auto pöllittiin tossa pari kuukautta sitten.
Löytyi samana päivänä sellaselta soramontulta stereoista kattolampun polttimoihin putsattuna, ja pikkasen muuten tärveltynä.
Kaikista eniten v*tutti kun olin hölmöyksissäni unohtanut lompakon yms. kamat autoon, joita auton vakuutus ei tietystikkään korvaa. Muuten koko pirssi meni lunastukseen, vaik ei niin kauhean pahassa kunnossa ollutkaan, hyvä niin...
Tekijät on poliisinkin tiedossa, mutta niiden pitäisi se vielä pystyä jotenkin todistamaan...
Avatar
#19 • • Remotion Guest
Multa on pöllitty joskus lapsena lompakko keskustassa, harmi meni ainakin 8 mk rahaa, kirjastokortti ja hieno poronnahka lompakko. Tietysti 3 jotain tummaa kaveria.
Koulussa tietysti pöllittiin sillontällön aina jotain pientä.
Sit äidin auto varastettiin kerran, mut siitä on aikaa jo about 5vuotta.
Avatar
#20 • • Reijo Perniö Guest
GRRRR...
Ottaa päähän vieläkin. Vkl:na Hangon Regatassa multa pöllittiin harmaa Bolb-be:n "muovireppu", jossa oli sisällä kaikki mahdollinen !!! Eli, lompakko kaikkine mahd. kortteineen, kännykkä, uudet Dieselin aurinkolasit, avaimet, kamera, vaatteita ja 5 cd-levyä (mm.CafeDelMar 9, AVB 003, Moby:18...)

Eli voitte arvata ottaako päähän?!

Onneks oli sentään matkavakuutus...

Mutta joo, toivottavasti edes jotain sais joskus takaisi

[ 09 July 2002: Message edited by: Reijo Perniö ]