No ei se todellakaan ens alkuun ole kovin helppoa. Maalaisjärkeä toki kannattaa käyttää. Itse suosin intissä sellasta ns. hikipukua alimmaisena joka päästää kosteuden ulos ja tuntuu kuivalta ja lämpimältä vaikka hikoilis vähä enemmänkin. Omia kledjujahan voi ja kannattaa käyttää niin kauan kun ne ei vaan näy päälle: sukat, kalsarit, alusasut, lämpimät sormikkaat, ym.
Joo, tää on totta. Mulla oli myös parit kappaleet urheilukerrastoja ja samaa materiaalia olevia sukkia. Niiden etu vielä on, et ne mahtuu tosi pieneen tilaan, esim repun sivutaskuun sai helposti 2kpl kokonaisia asuja+pari sulkaapatukkaa. Ja muistaakseni 3l muovipussi oli just sitä kokoa, et sai suojattua koko sivutaskun sisällön :)
Ne vihreät paksut hanskat on kans tosi hyvät ja niiden alle kun laittaa omat sormikkaat niin ei palellu sormet vaikka joutuu leikkimään pyssyllä välillä
Merivoimien kamppeissa ei muuten ollu muistaakseni ollenkaan kauluria vaan surkea ja ohut kaulaliina.
No silläkin pärjäsi, ainakin vuonna 98 :)
Paleleminen ei kannata.
Niinpä, se on pahin motivaation laskija.
Ongelma imo on, et jengi on oikeesti niin laiskaa, että ne ei tajua omaa parastaan. Kun tauko tulee, mielummin istutaan lumihankeen kun välittömästi otetaan päälle sissitakki. Ja kun lähdetään liikkeelle niin sissitakkia ei jakseta ottaa heti pois vaan vasta sitten "joskus".
Se muuten mikä noissa intin varusteissa ainakin omasta mielestä oli takapakkia oli välihousut. Santiksessa oli vielä ainakin 98 käytössä perinteiset harmaat villahousut, mut RUK:ssa oli siirrytty jo vihreisiin välihousuihin. Ne vihreät välihuosut taas oli niin paksut, että ne ei hengittäneet kovin hyvin ja niissä tuli älyttömän kuuma jos joutui yhtään tetsaamaan. Vanhat villahousut hengitti hyvin tilanteessa kun tilanteessa ja yhdistelmä hikipuku+pitkät kalsarit+villahousut+62 oli sellainen jolla saattoi sekä hieman tetsata että pitää taukoa. Jos oikein tetsattiin niin pitkät kalsarit kun otti pois niin hyvin jaksoi taas painaa :)