Originally posted by switch one:
Mutta tosiaan kuten tony sanoi, monet pienemmät baarit ovat innoissaan jos sinne järkkää bailut ja takaa isot viinamyynnit.
Ei bileidenjärkkäys saa olla liian totista touhua, loppupeleissä bileet on bailut ja elämä on laiffii.. ja olut on beerii.
1) Miten takaat isot viinanmyynnit, kun et voi olla varma tuleeko jengiä tai että juoko se jengi viinaa? Jos teknoklubbaaja käyttää alkoholia keskimäärin 25% vähemmän kuin perus mainstream klubbaaja, tarkoittaa se sitä, että jengiä pitää olla reilusti enemmän kuin normaalisti...
2) Siinä vaiheessa kun tapahtumien tekemiseen kuluu tuhansia ja taas tuhansia euroja, alkaa se olla jo suht totista touhua, vaikkakin pilke silmäkulmassa.
Mutta olut on silti bissee.
Lil' tonyn kommentteihin,
Aistiiko tekstistä jonkinsortin katkeruutta, kun kadun toisella puolella, memphiksessä, on joka kerta ollut erinomaiset bileet, kun on ollut klubi-ilta nimeltä 404 - vastaavina iltoina kerma kuulemma ammottaa tyhjyyttään?
Sitäpaitsi, erottajan memphis on yksi tyylikkäimmistä 'klubi'-tiloista, vaikkakin se olisi päivisin ruokaravintola. Ylenpalttinen kerma-hypetys paistaa vähän läpi, ja se, että dissaat muiden tuomia ulkomaalaisia artisteja - entäs itse? Lähes joka iltaan pitää tuoda joku ulkomaalainen, oli sitten tiistai tai torstai tai sunnuntai. Eikö siitä nimenomaan mene maku? Samalla pystyt polkemaan hintoja mielesi mukaan, kun ihmiset käyttävät sen 5-10e erotuksen siihen että ostavat ne 1-2 olutta enemmän. Muilla ei ole tätä mahdollisuutta, ainakaan tällä hetkellä.
Ja mielestäni et ehkä ole oikea persoona puhumaan "UG:sta", vaikkakin tiloissasi sen niminen klubi pyörisikin. Myöskin se, että dissaat muita "kaupallisuudesta", hello, get real.
T: Lauri
(P.S. vielä lisätäkseni, kerma on erinomainen tila ja siellä on satunnaisesti myös kivaa, mutta sen paikallaan seisominen ja dynamiikan puute, sekä omistajien ylimielinen (?) asenne on kupua himmentäviä tekijöitä...)
[ 12 June 2002: Message edited by: lauri ]