Windows 7

79 posts, 4 pages, 21,582 views

whispering

Posts: 871

#21 • • whispering Super Juusto

Replying to Windows 7:

akir0, 26.2.2010 17:22:
---
Ergilion, 26.2.2010 14:11:
Aiheuttaa harmaita hiuksia LANeilla ja muissa hakkerointioperaatioissa.
Joillakin osa-alueilla tietty voi olla parempi, mutta ei niillä joita me käytetään ja tarvitaan. *uros*

---


Herää kysymys, että mitä te käytette kun meidän laneilla ei oo seiskan kanssa mitään ongelmia edes niiden ware-pelien kanssa. Sekaisin xp:tä ja Vistaa ja seiskaa.

Ite skippasin Vistan kokonaan (poislukien RC) ja siirryin viime syksynä seiskaan kun ensimmäiset OEM:t tuli ulos. Siitä asti oon ollu tyytyväinen käyttäjä, ei oo xp:tä tullu juuri ikävä. Muutamia semi-nihkeitä asioita tossa on. Tärkeintä kuitenkin, että toi on tosi stabiili ja nopea, eli käyttöjärjestelmää ei juuri edes huomaa.



Vanhemmat pelit tuki pelkästään jotain sellasta protocollaa (IPX?) jota vista/7 ei tue. Tullu kans täällä vastaan joskus kun pitäny pelisession.
akir0

Posts: 2,554

#23 • • akir0 idleRPG champion 2009

Replying to Windows 7:

whispering, 26.2.2010 18:09:
Vanhemmat pelit tuki pelkästään jotain sellasta protocollaa (IPX?) jota vista/7 ei tue. Tullu kans täällä vastaan joskus kun pitäny pelisession.



Joo, mutta eiks toi ratkea dosboxilla tai virtuaalikoneella?
opmdevil

Posts: 1,136

#24 • • opmdevil 1337
Mulla on töissä W7 eikä siitä hirmuisesti ole löytynyt valittamista. Päivitän kotiin heti kun siihen tulee jotain tarvetta. XP on kuitenkin pelaamisessa ja muussa diipa daapassa niin vakaa ja toimiva alusta että en lähde ihan heti päivittämään. Joten odottelen jos jokin peli alkaisi vaatimaan W7 ja olisi pakko hankinta niin sitten.

--
KY-713

FunkyDee

Posts: 729

#25 • • FunkyDee
Winukka 7 löytyy ja pyörittää kevyemmin ja nopeammin kuin vista eikä kysy kokoajan "no oletko nyt ihan varma?"
tomii

Posts: 3,594

#26 • • tomii kallion herttua
Kait tänään asennetaan duunissa mulle illalla Win 7 (+ lisää muistia ja SSD-levy ja uusi normi-kovo). Innoissaan odotan. Porukka duunissa kehunut tota tosi paljon. Himaan en silti varmaan ole hommaamassa, kun pärjään XP:llä ja Vistalla näin kotihommissa.

--
reivaan kunnes kuolen

Ergilion

Posts: 751

#27 • • Ergilion
lueskelin tossa 32 bit vs 64 bit nii onko sillain, että jos asentaa ton 64bit version nii pitäis olla VÄHINTÄÄN 4gb Ramii et se toimii smoothisti?

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

Darkness

Posts: 518

#30 • • Darkness Spank~monkey
Eipä oma seiska ainakaan lopettanu kyselemistä ennen ku anto hiukan uusia ohjeita et ei tarvii kysellä joka ohjelman kohalla "ootko varma".
Olihan vista kuitenkin seiskan ns . beta joten samaa on kyllä.
Loistava käyttis ja kaatuu äärimmäisen harvoin ainakin omalla kokoonpanolla .
AMD Phenom 2 x4 955 4,1GHz 4 Gig ddr 3 1664MHz 2 Kpl 4890 OC Lankku on Gigabyte GA-MA790XT UD4P.

--
There aint no party like an alcoholic party!

Slim_Jim

Posts: 573

#31 • • Slim_Jim
Pieni derail / offtopic eli asiasta kukkaruukkuun:

Tänään duunissa tuli Microsoftin miltähänlie että koska rakas, kaikkitietävä hallintojohtajamme ei ollut kiinnostunut uusimaan käytössä olevan Windows Officen lisenssiä, Officet täytyy poistaa koneilta. Että heh heh.

Saavat kyllä Microsoftilta itse tulla poistamaan meikän työkoneelta sen Officen, katsotaan vaan lähteekö.
Arsk4_

Posts: 833

#33 • • Arsk4_ Lihis
7 käytössä ja pienen säätämisen jälkeen tosi hyvä!

--
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.GET WASTED!.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:

Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#34 • • Aziz Combat Fighter

Replying to Windows 7:

Ergilion, 3.3.2010 16:26:
lueskelin tossa 32 bit vs 64 bit nii onko sillain, että jos asentaa ton 64bit version nii pitäis olla VÄHINTÄÄN 4gb Ramii et se toimii smoothisti?



Ei ihan noin. Ainoa ero 32- ja 64-bit käyttöjärjestelmillä on se, että 32bit ei osaa käyttää keskusmuista kuin maksimissaan jonkun kolme gigaa, sillä prosessori toimii sellaisella käskykannalla, joka ei mahdollista tuota suuremman muistiavaruuden hyödyntämistä.

Itselläni on koneessa 64-bittinen prosessori, 64-bittinen käyttöjärjestelmä ja 8 gigaa muistia (4x2GB). 32-bittisellä winkalla tuosta ei olisi käyttöjärjestelmän käytettävissä kuin kolme piste jotain gigaa.

64-bittinen suoriutuu tietääkseni esim. gigan perusmuistilla samoista tehtävistä samassa ajassa kuin 32-bittinen, eli mitään "minimimäärää" sillä ei ole.

Toisaalta pöytäkonetta ei ole mitään syytä pyörittää ilman kahden gigan muisteja, muisti on sen verran halpaa nykyään.
speukka

Posts: 335

#35 • • Edited speukka

Replying to Windows 7:

Aziz Combat Fighter, 12.3.2010 10:02:
---
Ei ihan noin. Ainoa ero 32- ja 64-bit käyttöjärjestelmillä on se, että 32bit ei osaa käyttää keskusmuista kuin maksimissaan jonkun kolme gigaa, sillä prosessori toimii sellaisella käskykannalla, joka ei mahdollista tuota suuremman muistiavaruuden hyödyntämistä.



Tuo rajoitus on Windowsin oma rajoitus, ei prosessorin. 32bit prosessorit tukee PAE:a, jolla pystyy osoittamaan ohjelmille muistia yhteensä enemmän kuin 4GB (Linux -> max 64GB ja OS X -> max 32GB). Yksi 32bit prosessi ei pysty tosin hanskaamaan "kuin" max 4GB muistiosotteita. Tuotakin rajoitusta on kierretty tekemällä ohjelmasta monessa prosessissa toimivia (esim NI Kontakt 3.5+ tais olla ainakin), jolloin muistia on periaatteessa käytössä yhdessä ohjelmistossa yhteensä enemmän kuin 4GB, vaikka 32bit onkin.

Jossen väärin muista, niin 32bit Windows varaa 1GB kernelspacelle muistia ja userspacelle 3GB. Toinen rajoitus voi olla sitten emolevy.
Dobs

Posts: 23

#36 • • Dobs
Koikeilin seiskaa mutta palasin Vista:an. Ei mitään erikoista uutta mihin olisi jäänyt koukkuun. Kevyempi 7 tietysti on mutta kun en mitään pelaa ja konekkin on suht uusi pysyn Vistassa.
Yallu

Posts: 1,910

#37 • • Yallu The Bullies / www.ricerocketracing.fi
Eka seiska testi käynnissä, ei vielä mitään ongelmia.. Voi olla että lopullinen siirtyminen tapahtuu piakkoin..
Banda

Posts: 121

#38 • • Banda suloinen rääväsuu
Avokin koneella oli ensin windows 7 ja kun hankin uuden koneen itselleni, asensin sen omalle koneelleni myös. Tosi tyytyväinen oon :)

--
*jiihaa*

Septique

Posts: 441

#39 • • Septique
Tää on ihan ylivoimasesti paras windows, mitä on tehty. Kaikki toimii mallikkaasti ja ajureitaki pystyy vaihtaa lennosta ilman boottia.

Ittel käytössä 64bit ja kone on core i5-750, 2x 2gb ripjaws, gtx275 lightning jne.
astaroth

Posts: 8,873

#40 • • astaroth gohai
onko kenelläkään tullut vastaan ongelmaa, että windows update lakkaa toimimasta? hiffasin vasta äskettäin, että en ole saanut mitään ilmoituksia uusista päivityksistä pitkään aikaan, ja tässä vaiheessa seiskan elinkaarta noita luulisi puskevan vähintään joka toinen päivä

ohjauspaneelista kuitenkin updaten tilaa tarkistaessani huomaan, että sovellus ei ole päällä, enkä tiedä mistä voin asiaan vaikuttaa. yritin hakea manuaalisesti asennettavia päivityksiä, sekä käyttikselleni yhteen sopivan windows update readiness toolin ongelman ratkaisua varten, mutta winukka ei anna edes noita asentaa

ohessa ongelmaan liittyvä kuva. ja ei, koneen uudelleen käynnistäminen ei auta :D

--
Täällä laitetaan joka viikonloppu kiksukarvat jalkaan, glowstikkiin bensaa ja vedetään pirit nokkaan eikä vittuakaan välitetä kuka ne musiikit oikein on tehnyt. - Yana