P A C I F I Q U E : L U M I È R E 7.3.2009 @ Espoo

682 posts, 35 pages, 151,861 views

epicuros

Posts: 7,734

#561 • • Edited epicuros

lohikarme, 9.3.2009 09:24:
---


- pumpatut äijät jolla vissiin jääny käytöstavat kotiin tai sit aivot on jo korvautunu lihasmassalla



---


Itse en todistanut kertaakaan tällaista "pumpattujen äijien" ördäystä... päinvastoin se oli pääasiassa "kynäniskaosasto" joka siel puristeli ja käyttäytyi huonosti :)



Niin just. "Helvetin tyhjäpää-kynikset!" :D

--
Valid criticism does you a favor.

Lost-Soul

Posts: 3,107

#562 • • Lost-Soul los pallos

La Petite, 9.3.2009 09:21:
---
senso, 9.3.2009 09:18:

- pumpatut äijät jolla vissiin jääny käytöstavat kotiin tai sit aivot on jo korvautunu lihasmassalla


---

tulihan se eka bodarihaukkuminen sieltä :P Mä kyllä näin vain ja ainoastaan hyväkäytöksisiä lihaskimppuja!


Täytyy kyl myöntää, että lihaskimput käyttäyty hyvin. Ovat selkeesti jostain oppineet käytöstavat, koska näin hyvin käyttäytyviä lihaskimppuja en itse ole bileissä nähnyt.

--
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

Velttov

Posts: 216

#563 • • Velttov
*plur* nyt on jalat kipeet*plur**plur*

kiitos koko teemille, jäädää innolla odottaan NYT ROUDATAAN /ihanaa leijonat ihanaa remixiä.

Kyllä ihmiseten hymy ja tuo uusien leluljen määrä sai vaan sydämme sykkiin ja mikä yhteishenki.

ilo tehdä töitä kanssanne että kiitos ja anteeksi ystäväiset.*pihkassa*
Juhgu

Posts: 7,921

#564 • • Juhgu Virnistelijä

Epicuros, 9.3.2009 10:00:
---
Niin just. "Helvetin tyhjäpää-kynikset!" :D



Kynäniskabodarit taas pilas bileet >:|

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Saarre

Posts: 1,151

#565 • • Saarre

Vampyrella, 8.3.2009 04:59:


Baarijonossa väliin yrittivät kiilata pari jätkää, joille jo yksi ihminen sanoi, että aikovatko he todella ohittaa puoli tuntia jonottaneet ihmiset. Vastaus oli ''Joo'' nokka pystyssä.



Jep, ja tämä kyseinen tilanne vei maun koko loppubileistä iteltä,
Koska suoraan sanottuna, jos itsellä olisi tässä tilanteessa kokoa ja munaa riittänyt, bileistä uloslentäminen tollasen itsekkään apinan nenänmurtamisen takia olisi ollut varmasti sen arvoista.

--
*tähti* Full hearts cant lose

KitSu

Posts: 707

#566 • • KitSu Kitsunegari

Crazybattery, 8.3.2009 22:27:
Olin ensimmäistä kerta ja luultavasti viimeinen(ainakin toivon etten enää eksyy moisiin)
koska:
1. Jonotus hieman ärsytti
2. Ihan loistava "läppä" pokelta että hän ulospääsyä odottaa multa "taskurahaa" kun niiden palkkaus on huono*eiei*pisti miettimään missä se työmotivaatio oikein viipyy
3. Erityiskiitos sille kännimimmille joka kaatoi oma juoma mun päälle
4. Musiikki oli kiva vaan club puolella, pääareenalla soitti jotain hyvin epämäärästä ja seki tökki välillä
5. Ja tietty koska club puolella oli parempaa musaa niin se oli aivan tukkossa.
6. Last but not least AIVAN KAMALA LIHATISKIN MIENINKI, siis oikeasti jos tulen uima-allas bileisiin se ei tarkoittaa että haluan lähtee sieltä jonkun känni ääliön kanssa.*dissaa*

P.S Se joka vielä sanoo mulle "ompas sulla kivat uikkarit" saa turpaan*kissatappelu* kun sain sitä typerä iskureplikkia tarpeeksi loppuun elämään saakka.



no tuo oli kyl jtain jo sellast txtiä minkä takia ite en sit eksyny noihin kemuihin.. :D

--
A chic type, a rough type, an odd type - but never a stereotype

Chill0ut

Mai

Posts: 374

#567 • • Edited Mai Villikisu

Crazybattery, 9.3.2009 09:42:
---
Mai, 9.3.2009 09:31:
*igor* Niin hyvät vedenkestävät meikit olivat tiessään kun aloin sukeltelemaan, haha!


---


Useimmiten kun puhutaan vedenkestävistä, niin ne ovat VEDENkestäviä, eikä kloorivettä. Että suosittelen sitten vaikka kokeilee ennen bileitä laittamalla vähän ja menemällä uimahalliin, koska esim. Joe Blascon kestävä meikkivoide kestää vaikka kuinka hikoilisit tai vettä tulisi kasvoille, taas kun kloorin kanssa reaktio on hyvin ikävä.*hymy*


Niin no eihän tää blondi sitä tajunnut*nauru* Mut hah eipä tää mun maata kaada että olen "joutunut" olee meikittä. Hauskanpito onnistui siis ihan yhtä hyvin *pepsodent*
wiwi

Posts: 1,575

#568 • • wiwi Valtava vaaleanpunainen agenttiorava
Palautetta täältäkin, tuskin kovin rakentavaa.

Noista jo sataan kertaan mainituista miinuksista en jaksa avautua kun ei mua mikään paljon edes häirinnyt. Oma bilekokemus oli ihan huippulukokkaa! Ennen lähtöä oli niin paskat fiilikset etten odottanut illalta juuri mitään mutta onneksi hyvä meininki ja huippuhauska seura pelasti kaiken. Ei ole vähään aikaan tullut tanssittua noin paljon! Vieläkin on jalkapohjat hajalla.

Mulle musiikki ei ollut todellakaan pääosassa näissä bileissä. Päälavalla ei tullut missään vaiheessa sellasta settiä, joka normaalisti sais mua innostumaan, mutta puitteet (vedessä tanssiminen <3) korvas paljon. Luolassa kävin kerran, mutta kuivassa tilassa tanssiminen märissä uikkareissa ei ollut niin jees. Poliisin setin missaaminen kyllä harmittaa. En tosin edes nähnyt soittoaikatauluja, joten ei hajuakaan kuka soitti ja missä ja milloin.

Villivirta vei mukanaan....muutakin kuin ihmisiä. Aurinkolaseja näkyi jokuset vilahtavan ohi. Ja kuten täällä joku jo mainitsikin niin myös seksuaalista kanssakäymistä tuli todistettua. *justjoo*

En kokenut parin "vahingossa" perseenpuristamisen lisäksi ahdistelua tai muita suurempia ikävyyksiä. Ainoat ikävät tapaukset löytyivät naisten pukuhuoneen puolelta. Monelle siellä ei tuntunut olevan tuttu sellainen sana kuin "anteeksi" tai muuten vaan ystävällinen käytös muita kohtaan. Ehkä nekin vielä oppii.

Hyvä seura + hyvät puitteet = hyvä meininki!
Ensi vuonna ehdottomasti paikalla! :)

--
Yes, there is a world out there. And even if you decide you don`t want to meet it, it`s still going to hit you right in the face.

Avatar
#569 • • niomic Guest

Juhgu, 9.3.2009 11:16:
---
Epicuros, 9.3.2009 10:00:
---
Niin just. "Helvetin tyhjäpää-kynikset!" :D

---


Kynäniskabodarit taas pilas bileet >:|



Itse kyniskuningas on puhunut, TREMBLE IN HIS WAKE!

^___^
$

Posts: 1,802

#570 • • $ Destination weekend!
Pacifique oli mielenkiintoinen ja kaunis tapahtuma. Itselleni siis ensimmäinen ja tämäkin kerta olisi jäänyt väliin elleivät ystävät (jotka eivät siis normaalisti käy teknobileissä) olisi suostutelleet ahkerasti.

Polettisysteemi toimi mielestäni ihan hyvin. Tosin meinasi pistää vihaksi kun menin vaihtamaan niitä takaisin rahaksi: "No onnistuu vaihto jollei sulla ole kauheeta kasaa niitä!"

Pääsalissa viihdyin itse kaikista parhaiten.
SESSIONS2

Posts: 532

#571 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
The First gallery has been published!
by: Tuomas Lairila

SESSIONS2

SPLASH!!!

I finally outdid myself :) Pictures were done on sunday evening. Then just the waiting of aproval from organization. But here they are!

Pacifique is kinda strange place to shoot due to moisture and water. Just sand shot of beach in the tropic. Hard work as pulse shot trough the roof when simple things became taxing, but rewarding as the conditions and settings were so different from anything else.

Here's my contribution to Pacifique Lumíere hope you like the pictures, I certaily liked taking them.

- Tuomas


_MG_2463.jpg
SESSIONS2

Posts: 532

#573 • • Edited SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
Joni Rolig's Photos are now Online @ SESSIONS2.

[pieni]Tuula's photos are being uploaded and will be published in couple of hours![/pieni]

Hi! This was my second Pacifique event, so I already knew what to expect. Hot and humid environment and funky lights.

Well, after all the evening was quite good and quaranteed Pacifique quality. I was supprised that many people wanted a foto of themselves so I tried to full fill their wishes. After all I was quite busy and concentraded to my work so I don't actually have further comments of the evening.

So let's check the photos.

-Joni / Impezki


045.jpg
nekkis

Posts: 1

#574 • • nekkis
Pakko se on tulla vielä yksi turha kommentti kirjoittamaan, vaikkei mitään järkevää sanottavaa enää olekaan. Kaikki oleellinen on jo sanottu :)
Näin ekakertalaisen näkökulmasta joka tapauksessa mielettömät bileet! Musa ei ollut ollenkaan mun tyyppistä ja jengikin pääosin vähän outoa, muttei haitannut menoa yhtään. Ensi kerralla voisi ottaa mukaan vaikka jonkun kaverin, niin ei olis niin tyhmän yksinäinen olo koko ajan ;) Viina oli kyllä niin järjettömän kallista, ettei tullut paljon juotua. 7,5e vodkaredbullista? Ei kiitos.

Jäin kyllä kotimatkalla miettimään, että olinko erityisen ruma bikineissä vai onko tämä konemusa-jengi vaan erilaista siinä mielessä, ettei yksikään miespuolinen henkilö osoittanut minkäänlaista kiinnostusta - ei tullut edes röyhkeitä perseenpuristuksia! Kyllä nainen on vaikee, puristelusta ois saanut bitchslapit mutta nyt jäi paha mieli kun kukaan ei tykänny musta, yhyy angst viil :)


Enkä ole muuten koskaan nähnyt noin montaa noin uskomattoman upeaa vartaloa samana päivänä. Wow! Kuntoilumotivaatio nousi +1000.

Kiitos kaikille, mieletöntä, ensi vuonna todellakin uudestaan!
Caro²

Posts: 5,301

#575 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

nekkis, 9.3.2009 13:20:
Jäin kyllä kotimatkalla miettimään, että olinko erityisen ruma bikineissä vai onko tämä konemusa-jengi vaan erilaista siinä mielessä, ettei yksikään miespuolinen henkilö osoittanut minkäänlaista kiinnostusta - ei tullut edes röyhkeitä perseenpuristuksia! Kyllä nainen on vaikee, puristelusta ois saanut bitchslapit mutta nyt jäi paha mieli kun kukaan ei tykänny musta, yhyy angst viil :)


Se on se tavallisen yökerhobilettämisen ja klubbaamisen ero :) Vastaavaa ihmettelyä on tullut vuosien varrella enemmänkin vastaan, mutta klubibileisiin jengi tulee lähinnä musan ja tanssimisen takia, osa ihan vaan musan ja pousailun. Klubipuolella pojatkin tanssii ja vielä yleensä ihan nätisti (verrattuna ravintolailtoihin) - mutta tähän klubikulttuuriin ei yleensä kuulu vastakkaisen sukupuolen kouriminen *hihu*

(kaikilla hyvännäkösillä jätkillä on sitäpaitsi jo poikaystävät).
Jone

Posts: 8,258

#576 • • Jone Archibald Haddock

Caro², 9.3.2009 13:26:
(kaikilla hyvännäkösillä jätkillä on sitäpaitsi jo poikaystävät).



Now you made me sad. :(
Combo

Posts: 128

#578 • • Edited Combo Tunemasterz
Olipa loistavat bileet*plur*! Toista kertaa Pacifiquessa ja ei harmita yhtään, että tuli lähdettyä. Kavereita oli paljon ja fiilis oli ihan loistava*jiihaa*. Pääareenalla tuli vietettyä suurin osa ajasta ja musa siellä oli viime vuoteen nähden huomattavasti parempaa*aplodit*.

Harmi kun aina tuntuu siltä, että bileet loppuu liian nopeesti. Olis mukavaa, jos nämä bileet saatais venymään 04:ään*täh*. 2 sisääkäyntiä voisi olla kanssa, ettei sisään tarvitsisi jonottaa aina niin kauan.

Polettisysteemi tuntui toimivan ihan hyvin, vaikka aluksi vaihto-pisteellä jonottelu ottikin päähän.
Anniskelu-alueilla juomien ostaminen ärsytti, kun jonoissa meni aikaa niin kauan. Piti ostaa aina 2 juomaa kerralla*pahis*.

Tupakointi-alueella olis voinu olla lämpölamppuja. Ei hirveesti huvittanu käydä siellä kylmyyden vuoksi*eiei*.

Luolassa ei ehtiny tänä vuonna sit käymään ollenkaan, kun 1,5 tuntia bileissä meni siihen, kun seuralainen oli hieman ottanut liikaa ja päätti kadota johonkin*eiei*. Onnex löyty kumminkin*nauru*.


...Ja sit lyhyt kertaus plussista ja miinuksista...


Plussat:

-Pääareenan musa.
-Polettisysteemi.
-Fiilis.


Miinukset:

-Tupakka-alueella ei lämpölamppuja.
-Polettien vaihto-pisteen ja baaritiskien jonot.
-Ehkä hieman liikaa ihmisiä.
-Serenassa voisi olla 2 sisäänkäyntiä, niin ei tarvitsisi jonottaa sisään niin kauan.



Kiitokset järjestäjille ja Dj:lle aivan loistavista bileistä. Ensi vuonna taas uudestaan!*jiihaa*
Avatar
#579 • • niomic Guest

Caro², 9.3.2009 13:26:
(kaikilla hyvännäkösillä jätkillä on sitäpaitsi jo poikaystävät).



Joo, vitun äijät ku vie meidän jätkät! eiq what :F
-Casper-

Posts: 1,363

#580 • • -Casper- FADE / React^ resident DJ
Ensimmäinen tunti tuli soitettua tyhjälle salille kun sisäänpääsy tökki :/ mutta over all varsin hienot hipat:)