.LABYRINTH // LASERPOINT 18.4.2009 @ Helsinki

947 posts, 48 pages, 252,062 views

peikkolapsi

Posts: 1,180

#701 • • peikkolapsi miisa the maskotti

HappyHC, 19.4.2009 22:54:
---
Myrkkyapina, 19.4.2009 04:29:
ja sali siat vois kyllä pitää ne paidat päällä, kyllä ne tytöt/naiset näkee että onko siellä puntilla käyty vai ei vaikka se paita on päällä <3

---


Sun kannattaa ehkä mennä punttisalille pumppaamaan omia lihaksia niin ei tarvis olla kateellinen "sali sioille" ja saisit tyttöjen katseita osaksi :-p



toisten silmää miellyttää, toisten ei mutta niinhän se on joka ihmisen kohdalla.
itseäni lähinnä nauratti nämä "salisiat" mitä siinä monia samassa sumpussa tanssimassa, siirryin toisaalle tanssimaan kun jotenkin tuli vaivautunut fiilis *nauru*
...eh, no toiset tykkää vähemmän pumpatusta!

--
mut hei, n&#039;hrään nniinku, tanssitaan koloissa
taI sit mennää pikahissilla prahaan&#039;
se on tanssilattialla

Sampson

Posts: 634

#702 • • Sampson Bujashaka

Caro², 19.4.2009 23:15:
[Caron sarkastinen viesti]



AAMEN JA AAAAAAAMEEEEENNNNN

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka

Tuukka-

Posts: 55

#703 • • Edited Tuukka-
Viime vuosi oli parempi, joskaan ei nääkään huonot... Lopun "klassikko" setti oli ihQ *sydän* Mut mit vit, kuka soitti rmb:n springin ja missä olin sillon! *ding*
Avatar
#704 • • hottium Guest

Caro², 19.4.2009 23:15:
Laaserit oli viihdyttäviä, kuten viimevuonna - mutta miksei niitä asenneta lattiatasoon. Ois vänkää kun laaserit heiluis jaloissa.


paska idea koska laserit näkyisivät vain about aivan edessä olijoille.. vai olikohan tää se sarkasmi

Caro², 19.4.2009 23:15:
Ensivuodelle toivoisin, että kaikki dj:t olisivat ulko-oven vieressä jonossa jakamassa nimikirjoituksia kaikille jotka pyrkivät ulos Kaapelilta. Se helpottaisi kovasti henkisesti epäkypsien, käsittämättömästä syystä eri julkisuuden henkilöihin takertuvien elämäntapafanien elämää kun ei tarvitse värjötellä kylmään mellakka-aitaan nojaten, tuhman portsari-sedän vieressä, että näkisi edes vilaukselta omasta idolista.


tää on loistava idea. :)
Dementation

Posts: 2,892

#705 • • Dementation wednesday?

Caro², 19.4.2009 23:15:
[varoitus, viesti saattaa sisältää sarkasmia]

Ps. Ilta oli haasteita täynnä ja kuvat tullee jossain kohtaa jakoon kunhan saadaan homma pakettiin



Jee, löysin sen sarkasmin sieltä ja boldasin sen tohon *pepsodent*

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

SESSIONS2

Posts: 532

#706 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
PREVIEW-gallery online @ SESSIONS2

This little preview-gallery is now online! It is just a little reminder that more photos are coming up: Photobooth and five event-galleries from six SESSIONS2-photographers!

013.jpg
[zuho]

Posts: 238

#708 • • Edited [zuho] Team Jorma

Caro², 19.4.2009 23:15:
[varoitus, viesti saattaa sisältää sarkasmia]

Sen lisäksi, ettei tarjolla ollut riittävästi kasvisruokaa ja progea soitettiin joka areenalla monen dj:n toimesta samanaikaisesti, eikä taksitolppaakaan ollut tuotu sisälle narikkaan - haluaisin huomauttaa, että olisin kovasti kaivannut kaapelitelevisioskreenejä ulos viihdyttämään jonossa seisovia. Tupakkakoppeihin pitäisi saada myös nahkaisia lepotuoleja ja sohvia, jotta siellä viihtyisi pitempäänkin. Pyrot oli muuten kivoja, mutta eturivissä tanssiessa tuli liian iso hiki kun liekit putkahti putkiloista ulos, voisiko ne seuraavalla kerralla asentaa 10metriä korkeammalle tai käyttää kylmempää polttoainetta. Laaserit oli viihdyttäviä, kuten viimevuonna - mutta miksei niitä asenneta lattiatasoon. Ois vänkää kun laaserit heiluis jaloissa.

Ensivuodelle toivoisin, että kaikki dj:t olisivat ulko-oven vieressä jonossa jakamassa nimikirjoituksia kaikille jotka pyrkivät ulos Kaapelilta. Se helpottaisi kovasti henkisesti epäkypsien, käsittämättömästä syystä eri julkisuuden henkilöihin takertuvien elämäntapafanien elämää kun ei tarvitse värjötellä kylmään mellakka-aitaan nojaten, tuhman portsari-sedän vieressä, että näkisi edes vilaukselta omasta idolista.



:D

--
-Juho

dj upi

Posts: 1,835

#709 • • Edited dj upi
Jaa'a. Oli jees mut ei kyllä 35-ekee-jees. Tällä kertaa parhaat kiksit tuli seurasta, BT:stä (jumaliste mikä setti vaik tais sähkökatkos (?) sitä vähän rikkoaki), Orkidean setin lopusta ja Nuance & Mufflerista.

Viime vuoteen verrattuna tapahtuman ilme oli todella sotkuinen ja amatöörimäinen. Isollakin stagella käytettiin valoja "kaikki täysillä"-periaatteella ja nyt voin jo todeta että Colors on vaan niin hemmetisti edellä tätä tapahtumaa tyylikyydessä ettei mitään rajaa. Viime vuonna en tätä olisi vielä sanonut. Esim. viime vuoden "emocion"-jääveistos, anniskelualueen design ja haardipuolen decot on just niitä juttuja miks näistä bileistä yleensä viittii pulittaa vähän enemmän kuin normikemuista samoilla artisteilla. Tänä vuonna nuo fiilikset oli kaukana.

Neljäs kerta putkeen Laserpointeissa saattaa olla riittävä, vaikka jälleen se fiilis kun ekaa kertaa pääsalin puolelle astui, narikassa kuului se ihana humina ja odotukset oli huipussaan, loivat sen niin uniikin Kaapelifiiliksen jota jaksaa aina vaan uudestaan.

Kiitos seurueelle ja deejiille. Ei se proge paha juttu oo, se vaan et siinä juustoversiossa on yhtä paljon kuunneltavaa kuin kertakäyttöpopissa mut niinpä on asian laita hyvin suuressa osassa tällaisten massatapahtumien musalinjaa. Laatuproge o laatuprogee ja laatutrance on laatutrancee. BT:n setissä oli jotenkin hauska yhdistelmä sitä juustoa ja laatua, toimi aivan loistavasti :P Kiitän!

EDIT: Sori kaikille joita tuli tönittyä matkalla eturiviin/tanssiessa. Oikeesti. Onneks oon sentään lyhyt ja ainakin toistaiseksi massaltani pieni :D
Riku

Posts: 3,187

#710 • • Edited Riku The Little Prince
Tätä palautetopiccia lukiessa joutu kyl raapimaan päätä moneen otteeseen. Wtf?

1) Progressiivisyys ja hypnoottisuus ovat hyvin monen konemusagenren kantava voima, ei mikään kirosana. Olkoonkin että kaikki musiikki ei ollut radiohittikädetilmaanjumalarakastaasuagospelia, niin ei se siitä vielä progea tee. Jos joku vielä sanoo että päälavan musiikki oli pelkkää progea, mä raahaan sen korvista saunan taakse ja pidän sille pitkän oppitunnin musagenreistä.
2) Järjestelyt tuolla olivat huippuluokkaa. Kaapelin seiniä ei oltu vedelty rakenteiltaan irti että kulkuväylät olisivat laajempia, mut se on voivoi.
3) Ääh, monta valitusta siitä että tanssitelineitä ei ollut dekottu... Sanooko sana 'warehouse' mitään? Mun päähän ei suoraan sanottuna edes mahdu se että tuollainen asia jää jollekin valittamisen arvoisesti mieleen.
4) Kuten täällä on todettu, Laserpointin organisaatio ei voinut mitään sille ettei koko kaapelitehdas ollut käytössä. (Ja ei, minulla ei ole mitään tekemistä kyseisen organisaation kanssa).

Risut:
- Jokunen alkuillan dj onnistui soittamaan ainakin semiomaperäistä settiä, mutta pääareenan loppuilta tuntui monelta osin vähän varman päälle pelaamiselta -> ei mitenkään erityisen erikoiselta
- Tietty junnaavuus soundissa on vain positiivista jos se pääsee sinne hypnoottisuuden asteelle, mutta jotenkin tuntui siltä että selkeää progressiota ei syntynyt, ja tarjonta jäi tavallaan erillisiksi seteiksi ilman että niistä syntyi kokonaisuutta. Olkoonkin että tuollaisissa bileissä on aika turha odottaa että kovin moni tanssii 20:00-03:30 samassa salissa. Ehkä puolet vähemmän dj:tä ja puolet enemmän soittoaikaa per naama ois korjannu asian, ehkä.
- Kun odotukset ovat taivaissa, niin luultavasti voi vain pettyä. Vaikka setti oli hyvä, niin olisin odottanut BT:ltä laajempaa materiaalia. Breiksit jäivät oikeastaan kokonaan pois etc. Se nerokkuus mikä tuottamisessa miehellä tulee aina esille, ei ainakaan täysin muuntunut setin rakentamiseen.

Ruusut:
+ Anniskelualueet ja myynti oli hoidettu suurinpiirtein täydellisesti
+ Valot, visuaalit, tekniikka etc olivat sitä Taattua Laatua [tm]
+ Pakko kai sekin on tässä mainita vielä kerran: kulttuuriteko. Mad skillz prop checka.

Noin ylipäätään onnistunut ja mukava yö. Odotin paljon monestakin syystä, mutta eipä käteen jäänyt oikeastaan sen vähempää. Vähän vaan kyllä pistää ihmettämään että mstä kaikesta ihmiset jaksavat nitkuilla ja valittaa... Laserpoint on kuitenkin imho kaikkein laadukkain, toimivin ja ammattimaisin Suomen kaikista isoista produktioista, ja ei, mulle ei makseta tästä. Ton kokosen produktion kasaamisessa on suorastaan ihme jos jokin ei jossain vaiheessa anna vähän periksi, ja jos tuolla antoi, niin meni ainakin multa täysin ohi.

Kiitos Lauri, Joonas & muut, made my year. Ja Esa, sä et tainnu saada sitä memoo et skenemuumioille on aina varattu eturivi.

Yks huomionarvoinen lisäys vielä, eikö porukka millään jaksa olla loppuun asti bileis?

Nykyajan nuoriso...

<this message was brought to you by idealism, not realism>

--
Kyseenalaista aina kaikki.

Trancer

Posts: 46

#711 • • Trancer
Maailmanluokan meininkiä Suomessa,*aplodit*

Kiitoksia myös loistavalle matkaseuralle, en tiedä oliko kovemmat bileet bilebussissa vai bileissä but... loistavaa oli :)
Caro²

Posts: 5,301

#712 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Riku, 20.4.2009 01:22:
---
Yks huomionarvoinen lisäys vielä, eikö porukka millään jaksa olla loppuun asti bileis?
---
Nykyajan nuoriso...


nii just.. taksin jonotus ja kissan viikset.

Silloin kun minä olin nuori, niin bileisiin lähdettiin shortseissa kesät talvet. Aina oli ylämäki ja vastatuuli molempiin suuntiin. Mummot hakkas käsilaukulla ja rokkarit hyppi silmille - mutta aina jaksettiin taivaltaa 260 kilometriä maalta kaupunkiin ihan vaan sen takia, että jossain tapahtu jotain.

On se kumma kun ei jakseta 40minuuttia jonottaa räntäsateessa ja nollakelissä yhtä Ladaa, jota taksiksi kutsutaan, joka vie 8 kilometrin päähän kotiin. Silloin ku minä olin nuori, niin lumi satoi saatana viekööt vielä heinäkuussa nurkista sisälle kun kohmeisin sormin nauhotettiin kasettimankalle radiosta tripatin yövuoroa ja haaveiltiin edes kerran elämässämme näkevämme ihan ihka oikea promoottori!

-

PS. Mut sillon ku kävin ihan oikeesti bileissä aikoinaan, niin hoidin itelleni kyl aina jonkun järkevän kyydin sillai, että pysty olemaan ihan loppuun asti bileissä. Kait sitten kuulun niihin harvoihin tyyppeihin jotka tulee bileisiin kun ovet aukee ja lähtee pois ku ovet menee kiinni - samalla kaavalla tehny oikeestaan aina, jo ennen kun kannoin mukana kameraa :)
Riku

Posts: 3,187

#713 • • Riku The Little Prince
Sä unohit sen kun piti painia karhujen kanssa että pysy lämpimänä (voin vaan toivoa ettei kukaan täällä tunnista tätä läppää)

--
Kyseenalaista aina kaikki.

Avatar
#714 • • astaroth Guest

Caro², 20.4.2009 01:39:
Silloin kun minä olin nuori, niin bileisiin lähdettiin shortseissa kesät talvet. Aina oli ylämäki ja vastatuuli molempiin suuntiin. Mummot hakkas käsilaukulla ja rokkarit hyppi silmille - mutta aina jaksettiin taivaltaa 260 kilometriä maalta kaupunkiin ihan vaan sen takia, että jossain tapahtu jotain.

On se kumma kun ei jakseta 40minuuttia jonottaa räntäsateessa ja nollakelissä yhtä Ladaa, jota taksiksi kutsutaan, joka vie 8 kilometrin päähän kotiin. Silloin ku minä olin nuori, niin lumi satoi saatana viekööt vielä heinäkuussa nurkista sisälle kun kohmeisin sormin nauhotettiin kasettimankalle radiosta tripatin yövuoroa ja haaveiltiin edes kerran elämässämme näkevämme ihan ihka oikea promoottori!0


juuri näin! pussies!
Velttov

Posts: 216

#715 • • Edited Velttov
Olipahan taas kisat jossa puuhaa riitti oikein toden teolla.
Pakko vuotaa tieto että kyllä Lauri,Joonas,Terzi & co tekivät kaikkensa että olisivat saaneet
Kaapelilta Puristamon ja Valssaamon vuokralle JOPA TODELLA YLI HINTAAN.
Mutta jos paikan päälle on sovittu iso näyttely jonka tulee avaamaan Suomen presidentti
on aika selvää kuka tilat saa :)


Uskomattoman hauskaa ja suuri kunnia oli jällein olla mukana tekemässä, ja vaikka rakennus telineet olikin karut, toi ne ainakin minulle viboja Lepakosta ja karuudesta.

Ja aina pitää tehdä jotain uutta / vanhaa.


*aplodit*JA VOI MAHOTONO MIKÄ MENO OLI PROTSKUN JA NEONIN SETIN AIKANA *aplodit*
biletys tuli suoraan sydämmestä niin esiintyjiltä kuin yleisöltä.
ja minkäs teet jos soittajat ja yleisö on tulessa niin kuumahan siiinä tulee.
en ole koskaan nähnyt noin paljoa väkeä Hima&salissa.



Timo & David--- jäbät, nyt oli sävelkorvat kohillaan tuolle valo määräälle...miten se meni ... näitte musiikin ja kuulitte valot :)

Tapsan setin valo / spyro shown aikan tuli pikku stondis.


HYVÄ TEAM.
Hyät kisat ja näin tällä kertaa.

Denikselle myös pisteet illu jatkoista.



*pihkassa* kiitos ja anteex kaikille*pihkassa*
_Dj_Street_

Posts: 1,506

#716 • • _Dj_Street_ Spacehouse Resident
Bileet olivat aivan mahtavat, oli kiva nähdä vanhoja tuttuja ja sekä saada uusia tuttuja. Vaikakin kyllä viime vuotiset olivat kovemmat kuin nytten mutta ei tämäkään pettymys ollu, pidin erittäin paljon tapahtumasta.

Hmm... pikkasen harmitti ku siel ei ollu sille hardi puolelle isompaa puolta koska kun sinne meni niin huoh joutu tanssimaan sillee et kädet oli kehos kiinne ettei vahingossakaan lyönnyt kanssa tanssijaa *plur*

Hmm... kyllä se pää puolen muusiikki oli ihan ok mutta jotain puuttu, en nyt osaa nimetä mitä puuttu :D mutta jotain *jeesus*

Mutta kiitos järjestäjille ja ensi vuonna tavataan taas *pahis*
..no such user..

Posts: 1,106

#717 • • ..no such user..
Joo siis Morjensta pöytään hei MIKÄ MEININKI!!!

Epätodellismo!!! Aivan mahtavat bileet..

..todellakin, BILEET!!! :)

Tänks Laby/Laserpoint-posse.. *sydän* *sydän*
La Petite

Posts: 1,160

#718 • • La Petite Killed by selfish game, burned by acid rain...

HappyHC, 19.4.2009 22:54:
---
Myrkkyapina, 19.4.2009 04:29:
ja sali siat vois kyllä pitää ne paidat päällä, kyllä ne tytöt/naiset näkee että onko siellä puntilla käyty vai ei vaikka se paita on päällä <3

---


Sun kannattaa ehkä mennä punttisalille pumppaamaan omia lihaksia niin ei tarvis olla kateellinen "sali sioille" ja saisit tyttöjen katseita osaksi :-p


AIVAN! Paidattomat pojat on vaan plussaa :D

--
Rem tene, verba seqventur

pululu

Posts: 1,102

#719 • • pululu .jemmutti.

Caro², 20.4.2009 00:06:
---
Dementation, 19.4.2009 21:05:
---
pululu, 19.4.2009 19:51:
loput kuuluu sille komealle Sessions2:n kuvaajalle *tirsk*

---


Onko sessarille tullut uusia kuvaajia? *tirsk*

---

Hei!! Juki ja Bäck on vallan komeita uroksia! Jonekin on ollut moinen, mutta siit on jo kyl 20v aikaa.



...20 vuotta sitten tai ei, ei näyttäisi tätä sihteeriä haittaavan.

--
Ei ole enää pitkä matka
maisemaan jota en ole koskaan nähnyt.

DjAplusplus

Posts: 208

#720 • • DjAplusplus
joo. oli senverta tajunnanräjäyttävä kokemus toi BT:n setti et huhheijaa.. *jeesus*

--
Invaders must rave!!