RENEGADE presents PENDULUM & NOISIA 15.11.2008 @ Voimala Helsinki FINAL INFO HERE!!!

361 posts, 19 pages, 82,589 views

Ober

Posts: 587

#281 • • Ober Dog shit taco
ei kyl toiminu mikään muu ku musa ja viina näis bailuissa.. tuntu koko illan et ois ollu jossai ihme jonotussimulaattorissa mitä nyt muistikuvia on
nuance

Posts: 1,963

#282 • • nuance cov ops, combat, sunrise

Sunshine^82, 16.11.2008 16:04:

siellä oli kaksi baaritiskiä......



neljä. hallin joka kulmassa yks. kahdessa niistä ei käyny kortit.
Chrisdyan

Posts: 479

#284 • • Chrisdyan
kjylläh, musallisesti kyl tuli nautittua koko illasta, ja vaikka kipeenä oliki nii jalka nous jatkuvasti.
MC oli kyl loistava, ei pitäny liikaa älämölöä, kotimaiset kyl veti potin kotii. huhhuh miten paljon oli kauniita naisia liikenteessä. omilta osin ilta meni mukavasti, paitsi flunssan ja lopun väsähtämisen osilta. tölkki pantti oli jees, ja juomat kerranki kylmiä.

huhhuh miten paljon oli kauniita naisia liikenteessä. *pihkassa*

--
Hikitomori

Druma

Posts: 416

#285 • • Druma En pidä itseäni juuri minään.

Chrisdyan, 16.11.2008 16:26:
kjylläh, musallisesti kyl tuli nautittua koko illasta, ja vaikka kipeenä oliki nii jalka nous jatkuvasti.
MC oli kyl loistava, ei pitäny liikaa älämölöä, kotimaiset kyl veti potin kotii. huhhuh miten paljon oli kauniita naisia liikenteessä. omilta osin ilta meni mukavasti, paitsi flunssan ja lopun väsähtämisen osilta. tölkki pantti oli jees, ja juomat kerranki kylmiä.

huhhuh miten paljon oli kauniita naisia liikenteessä. *pihkassa*



Älä! Mua harmittaa etten ottanut kontaktia tähän mysterious ladyyn. En varmaan näe sitä enää ikinä. :(
d3l

Posts: 60

#286 • • d3l Fully Global
Hyvät oli meiningit, en muista koska viimeks oon nähny Suomes moista reivimeininkiä. renegade, kiitos.

Ekaa kertaa kyykkäs serato keikan aikana ja voi vitun vittu sitä säädön määrää ekan 15 minsan aikana, tästä lähtien hallibileet pelkil ceedeil.
Snaggo

Posts: 1,147

#287 • • Snaggo ;__;
Noniin, junkkabileet!
Varsin onnistunut ilta kaikin puolin omaltakin kohdalta. Tuli vaa oltua ehkä hieman turhan kännissä, ku nyt ei oikee osaa arvioida artistien settejä*igor*. Mut kyl ne suomipojat tais tällä kertaa voittaa (taas). Harmittaa että noisia meni jotenkin aivan ohisektoriin, kuitenkin yksi ehdottomista lempiartisteista.
Oli tällä kertaa jopa kavereita liikkeellä, varmaan niitten syy kaikki. Tai sitten rupean olemaan vanha ja alkoholisoitunut.

Jotai ajatuksia;

-Äänentoisto ookoo
-Halli hieman tylsästi laitettu, mut mikäs siinä, musa se tärkein. Ja joo toi asettelu oli hieman kumma tollai sivuttain, näkyvyys estyi.
-Miesten vessan jonot siedettäviä, tai sitten osasin aina livahtaa sopivasta raosta.
-Yllättävän pitkä jono jo aika aikaisessa vaiheessa ovilla.
-Röökitys toimi, ulkovessa oli aika luxuskamaa sisältä *hih*

--
bojoing.

DnB-Soldier

Posts: 188

#288 • • DnB-Soldier
thank you RENEGADE*piis**vink*

--
Time to Drum n Bass!!!

DnB-Soldier

Posts: 188

#289 • • DnB-Soldier
hullut venäläiset drummerit)))

--
Time to Drum n Bass!!!

peikkolapsi

Posts: 1,180

#290 • • peikkolapsi miisa the maskotti
se on moro!
nyt jos jaksais pysyy sen viis minsaa hereillä ku tänne kirjottelee. suhteellisen nuutunut olotila. tulihan tolla reissulla kuitenkin se 26h valvottua. *igor*

en tiiä oliko ne aikataulut jotenkin vituillaan, vai miksi tuntui että välillä meni ihan ohi että kuka siellä lavalla nyt on *ding* meininki oli kuitenkin aika jees, muffler veti ihan mielettömän setin viimeseks, kiitos siitä *sydän*
baaritiskeistä kaksi takimmaista tuli huomattua vasta lopuksi, mutta ei se mitään. en juonu kun yhden siiderin ja vettä, niin ei tarttenu paljoa jonotella kun vesipullon sai taas vessassa täytettyä.
välillä tuli aikamoisia ahdistustunteita ku oli niin kauheesti ihmisiä! tila tuntui paljon pienemmältä kun neo:n viime bileissä, ehkä tykkäsin enemmän siitä lavajärjestelystä. tosin äänentoisto oli kyllä nyt parempi. jonossakaan ei ulkona mennyt mitenkään ärsyttävän kauaa.

hihhih ja jotain siirappia...
taidampa könyy takas unille *pepsodent*

--
mut hei, n'hrään nniinku, tanssitaan koloissa
taI sit mennää pikahissilla prahaan'
se on tanssilattialla

Oses

Posts: 10

#291 • • Oses
Järjestelyt täysin amatöörimäiset:
- Yksi poke vs. yli 1000 ihmistä. Tästä sitten johtui jonotuksen hitaus. Ja ne jotka alkaa taas vinkumaan että tulkaa aikasemmin, niin heille voin kertoa että kaikkia ei kiinnosta kiduttaa korviaan junkkatykityksessä sitä kolmea tuntia pidempään. Tai muuten vaan ei kiinnosta tulla heti klo 20.00 skarppina paikalle.
- Liian vähän sisäänottopisteitä, em. viitaten muutama poke lisää niin olis jo auttanut paljon.
-Ei mikään ihme että oli tunkua vain niille parille tiskille kun muilla ei käynyt kuin kylmä käteinen. Kyllä se visa e / diners on 2000-lukua eikä sille voi mitään.
-Joku ryssä tms. kansallisuuden omaava baariminna kaatoi minulle ensin tipan lempijuomaani Jägermeisteria shottikipon pohjalle, tämän jälkeen ilmoitti että lempijuomani Jägermeister oli loppu ja tarjolla oli jotain todella järkyttävän makuista viinaa. No ok otetaan viinat sitten ilmoitin ihanalle englantia huonosti puhuvalle tarjoilijattarelle, jolla muuten oli hyvät tissit ja perse. Se antoi jo aika paljon anteeksi paskasta palvelusta. Ja tosiaan viinani oli sitten semmoista terveellisen ja puhtaanoloisen kellertävää johtuen tästä lempijuomani Jägermeisterin kaatamisesta huonon viinan alle. Että kanpai vaan! Ja hintakin oli jotenkin pompsahtanut siinä vaiheessa listahinnoista.
- Onneksi en laskenut sen varaan että paikan päältä olisi saanut "jotain purtavaa", muuten olisi nälkäkuolema yllättänyt melko nopeasti. Ei pitäisi luvata jos ei pystytä järjestämään.

Erityismaininnan saa JÄRKYTTÄVÄN PASKA soundi! Epäilin jo tulleeni kuuroksi tietyille taajuuksille mutta myös kaverini kärsi samasta ongelmasta. Koko pendulumin setin aikana lähestulkoon pelkästään tylsät rumpubassobiitit kuului. Useimpia pendulumin biisejä kannattelevia melodioita en kyennyt tunnistamaan joten tuntui kuin olisi kuunnellut samaa jumputusta tunnin putkeen. Vaikka jokainen junkkahirmu siellä päätteen toisella puolella varmaan vetää herneen nenään tästä niin annan silti mennä: Pakko verrata tämän tapahtuman soundeja Nosturin soundeihin, kun olin siellä Stam1nan keikalla. Nosturi voittaa tuon hallisoundin 100-0. Siitä kun sai jotain selvääkin.

Hyvää:
- Takana oli tilaa vetää vähän omalaatuisempaa settiä :D
- Ulos pääsi röökille ja kusemaan kapinoivasti ilman jonottelua.
- Infekto oli parempi kuin pendulum. Kaasunaamarivisuaalit ja muut asiaankuuluvat synkät graffat nosti tunnelmaa.

Loppusanat:
Vaikka huonoja puolia oli tapahtumassa enemmän kuin hyviä, en sen antanut menoani haitata paikan päällä. Parempi on sitten seuraavana päivänä haukkua internetissä anonyymisti tapahtumaa, hihi.
JaUHomAto

Posts: 395

#292 • • JaUHomAto väärä nimi
jee jee, täällä oltiin! mjoo, kuten tossa moni jo sanonut, nii valitettavasti huonoja puolia löytyi minunkin mielestä enemmän kuin niitä hyviä.. onneks musa oli loistavaa vaikka äänentaso ei mitää parasta mahdollista ollutkaa, mut oli se kyllä parempi kuin sillon im:n keikal. *joo* huh, tuli kyl tampattuu ehkä eniten ikinä, huilasin varmaan sen puoltuntii-tunnin koko aikana :D
baaritiskejä tosiaa löyty sielt perältäkin, mut eipä tarvinnut siitä jonottamisestakaan kärsiä, ku ei tullu juotuu mitenkään hirveesti. ahdasta tuli paikoin, mut sitä sit aina vaelsi johonkin mistä löyty hieman enemmän tilaa, ja taas pääs toteuttaan itseään kunnol *vink*
joo tuli jatkoillekkin selvittyä, se jonottaminen oli kyl vittumaist, ja hitsi siel oli täyttä, onneks löyty istumapaikka. muut, kiitoksia vaa kaikille kavereille, ja soittajille*hihu*
Vteich

Posts: 187

#293 • • Vteich
+ Infekto ja Muffler. Jälleen kerran nämä veivät illan isompia nimiä. Loistavaa settiä!
+ Juomaa sai baaritiskeiltä kiitettävän nopeasti. Vessaankin pääsi suht äkkiä, kun tajusi käydä siinä ulkona olleessa hökkelissä.
- Jonot. Voi jumalauta. Tulin paikalle 21:50, jonotin ensin 20 minuuttia liputtomien jonossa, kunnes rupesin miettimään, miksei se liiku ja tajusin siirtyä lipullisten jonoon, joka olikin siinä vaiheessa kasvanut reilusti Sörnäisten rantatien portin ohi. Sisälle n. 22:40. Oma mokakin tietysti, kun tulin ruuhkavaiheessa, enkä tajunnut olevani väärässä jonossa, mutta ehkä nämä olisi voinut jotenkin paremminkin järjestää ja tiedottaa vähän paremmin, missä jonossa kuuluu seistä.
- Pendulum. Toisin kuin moni muu junkkafani, diggaan oikeasti bändistä tosi paljon. Mutta eihän tolla nyt ollut yhtään mitään tekemistä Pendulumin kanssa, joten vähän nyppii, että mainostetaan Pendulumina. En tosin odottanut mitään erikoista ja olin Studiolla samanlaisen El Hornetin dj-setin jo nähnytkin, mutta silti. Bongasin koko 1,5 tunnin setistä 6 tai 7 Pendulumin omaa tuotosta ja loput jotain random-junkkaa. Ei toki ole järjestäjien vika, mutta jotenkin tyhmä olo tuosta jäi käteen. Mutta Renegadehan tietysti korjaa asian ensi kerralla ja hommaa itse bändin esiintymään ja pistää sitten vaikka lippuhinnat niin korkeiksi, että homma saadaan mahdollistettua!
- Lavan erikoinen asettelu. Ei tahtonut nähdä monestakaan paikkaa, ja niiltä paikoilta mihin mahtui näkemään, soundi tuntui vähän puuroutuvan. Miksei lavaa voinut pitää hallin pituussuunnassa keskellä niin kuin Flowssa?

Vaikka tulikin nyt vähän negasävytteinen viesti, niin kaiken kaikkiaan ihan onnistunut ilta, eikä mitään sen suurempaa valittamista. Joka tapauksessa kiitos Renegadelle tästäkin kerrasta!
JaUHomAto

Posts: 395

#294 • • JaUHomAto väärä nimi

Vteich, 16.11.2008 20:06:
Oma mokakin tietysti, kun tulin ruuhkavaiheessa, enkä tajunnut olevani väärässä jonossa, mutta ehkä nämä olisi voinut jotenkin paremminkin järjestää ja tiedottaa vähän paremmin, missä jonossa kuuluu seistä.



joo, ihmeteltiin kanssa kun saavuttiin, et kummas jonon perälle sitä asettua.*ding* olis voinu vaikka siinä sisääntulooven yläpuolella olla jonkinmoiset kyltit.. esim. vasemmanpuoleinen liputtomille oikean puoleinen lipullisille
rastas

Posts: 62

#295 • • rastas kraak

Vteich, 16.11.2008 20:06:
- Jonot. Voi jumalauta. Tulin paikalle 21:50, jonotin ensin 20 minuuttia liputtomien jonossa, kunnes rupesin miettimään, miksei se liiku ja tajusin siirtyä lipullisten jonoon, joka olikin siinä vaiheessa kasvanut reilusti Sörnäisten rantatien portin ohi. Sisälle n. 22:40. Oma mokakin tietysti, kun tulin ruuhkavaiheessa, enkä tajunnut olevani väärässä jonossa, mutta ehkä nämä olisi voinut jotenkin paremminkin järjestää ja tiedottaa vähän paremmin, missä jonossa kuuluu seistä.



Monesti auttaa se että jonossa kysyy et onko lipullisten vai liputtomien.
Jos ne ei tiedä niin pyytää kaverin pitämään paikkaa ja käy rohkeasti kysymässä pokelta.
Itselläni toi on toiminut aina ;)

--
Rupikonnan verta, lepakon kynsiä ja
taikasanoja!

Rocca

Posts: 3,064

#296 • • Rocca Diiva UG / Superfint Crew

Zenni, 16.11.2008 13:31:
Mitäs vittua täällä tapahtu?



Ton lauseen oon joskus kuullukkin ;)

--
Dj Rocca

yes, ROBIN, i`ve become a human fish!

Amma

Posts: 2,383

#297 • • Amma Hapanimelä. On-Off. Kennurupoliisi tungelissa.

GrEeN, 16.11.2008 20:14:
---
Vteich, 16.11.2008 20:06:
Oma mokakin tietysti, kun tulin ruuhkavaiheessa, enkä tajunnut olevani väärässä jonossa, mutta ehkä nämä olisi voinut jotenkin paremminkin järjestää ja tiedottaa vähän paremmin, missä jonossa kuuluu seistä.
---
joo, ihmeteltiin kanssa kun saavuttiin, et kummas jonon perälle sitä asettua.*ding* olis voinu vaikka siinä sisääntulooven yläpuolella olla jonkinmoiset kyltit.. esim. vasemmanpuoleinen liputtomille oikean puoleinen lipullisille


Niin, asiahan oli raapustettu (alas) ulko-oviin A4-kokoisiin lappuihin about fonttikoolla 10 (ok vähän, muttei paljon isommalla....) ja tekstin pystyi lukemaan ilman kiikareita muutaman metrin päästä. Sehän ei hirveesti lämmitä, kun parhaimmillaankin lyhyemmän jonon hännänpää oli jossain 10 metrin päässä näistä lapuista...
Onneks sain etukäteisvaroituksen, että se piiiiiiitkä jono oli todellakin ennakoille, joten osasin suunnistaa suoraan sen hännille.

rastas, 16.11.2008 20:15:
Monesti auttaa se että jonossa kysyy et onko lipullisten vai liputtomien.
Jos ne ei tiedä niin pyytää kaverin pitämään paikkaa ja käy rohkeasti kysymässä pokelta.
Itselläni toi on toiminut aina ;)


Kysyminen saattaa auttaa ratkaisevasti. Muuten todettakoon, että toiset saapuvat paikalle yksin. Ja kun poket on siellä lähellä ovia hirveen väkimassan takana, niin siinä ei oo kovin kiva lähteä tunkemaan läpi ja kyselemään - se kun saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa turhaa närää ja jopa järjestyshäiriötä kanssaeläjien keskuudessa.
IMHO kun on iso tapahtuma ja paljon ihmisiä, niin sen nyt vaan kuuluis olla perusjuttu pystyä ohjaamaan ihmiset esim. selkein kyltein oikeaan suuntaan.
Eikä se nyt oikeesti vaan toimi, että tommonen ihmismäärä tungetaan sisään yhdestä pienestä ovesta loppupeleissä yksi kerrallaan.



Ylipäänsä ois toivonut lisää näkyvää infoa:
- tölkki- (ja pullo?)panttijuttu on menny kyllä ihan kokonaan ohi. Oliko siitä tietoa jossain?
- Soittoajat ois saanu olla seinillä näkyvillä (siitäkin huolimatta, että ennakkoon ilmoitetut aikataulut ei tainneet pitää paikkaansa). Olisi edes tiennyt soittajien järjestyksen.
- Extrana ois voinu vielä olla jossain näkyvillä aamujen soittoajat/-järjestys.

--
*etsiskel*

Vteich

Posts: 187

#298 • • Edited Vteich

rastas, 16.11.2008 20:15:
Monesti auttaa se että jonossa kysyy et onko lipullisten vai liputtomien.
Jos ne ei tiedä niin pyytää kaverin pitämään paikkaa ja käy rohkeasti kysymässä pokelta.
Itselläni toi on toiminut aina ;)



Joo, siis kuten sanoin, oma mokani se sinänsä oli, kun En Vaan Tajunnut. Toisaalta tämä johtui siitä, että siinä kävi yksi yksittäinen poke huutamassa epämääräisesti jotain "teillä kaikilla on siis lippu" -tyylisiä huutoja, ts. varmisti, että porukka on oikeissa jonoissa. Satuin vaan kuulemaan tuon väärin ja luulin ihan oikeasti olleeni oikeassa jonossa. Jossain vaiheessa sitten heräsi ajatus, että ei helvetti ja tajusin asiaa kysyä muilta jonossa olleilta ja siirryin sitten oikeaan jonoon. Siis tiivistettynä: omaa tajuamattomuutta, mutta olisihan ton nyt voinut hoitaa järjestävä taho helvetisti paremminkin, jolloin mitään sekaannuksia minulle ja monille muille ei olisi sattunut.
Eruska

Posts: 70

#299 • • Eruska

Eyebreak, 16.11.2008 16:59:
---
Chrisdyan, 16.11.2008 16:26:
kjylläh, musallisesti kyl tuli nautittua koko illasta, ja vaikka kipeenä oliki nii jalka nous jatkuvasti.
MC oli kyl loistava, ei pitäny liikaa älämölöä, kotimaiset kyl veti potin kotii. huhhuh miten paljon oli kauniita naisia liikenteessä. omilta osin ilta meni mukavasti, paitsi flunssan ja lopun väsähtämisen osilta. tölkki pantti oli jees, ja juomat kerranki kylmiä.

huhhuh miten paljon oli kauniita naisia liikenteessä. *pihkassa*

---


Älä! Mua harmittaa etten ottanut kontaktia tähän mysterious ladyyn. En varmaan näe sitä enää ikinä. :(



no mekin tutustuttiin kiinnostavaan henkilöön..jotenki otan osaa :(

--
"CyBeRNeTiC TrOlL

Displacer

Posts: 1,828

#300 • • Displacer

Amma, 16.11.2008 20:43:


Ylipäänsä ois toivonut lisää näkyvää infoa:
- tölkki- (ja pullo?)panttijuttu on menny kyllä ihan kokonaan ohi. Oliko siitä tietoa jossain?
- Soittoajat ois saanu olla seinillä näkyvillä (siitäkin huolimatta, että ennakkoon ilmoitetut aikataulut ei tainneet pitää paikkaansa). Olisi edes tiennyt soittajien järjestyksen.
- Extrana ois voinu vielä olla jossain näkyvillä aamujen soittoajat/-järjestys.



Tiskeillä oli infoa että tölkkipantti euron, ja kyllähän sen viimeistään siinä vaihessa huomasi kun se bisse maksokin egen enemmän ;)

Soittoaikoja oli seinillä kyllä, ainakin yhdessä niistä salin keskellä olevista tukipylväistä ja jossain muuallakin muistan nähneeni kyl :P Ois tietyst voinut olla useampikin..

Ja tähän toiseen keskusteluun niin kauniita naisia oli kyllä liikenteessä reippahasti, which was nice.