RENEGADE presents PENDULUM & NOISIA 15.11.2008 @ Voimala Helsinki FINAL INFO HERE!!!

361 posts, 19 pages, 82,550 views

Alttis

Posts: 7

#261 • • Alttis
Tunti 45 minutin jonottamisen jälkeen oli niiin iso kyrpä otassa, että ei mitään järkeä!! Infon perusteella odotti hyvin järjesteltyjä bileitä, mutta paikanpäällä pettymys oli todella suuri.

Miinuksi:
- Jonottaminen ennakkolipulla
- Liputtomien jonosta naiset pääsi muiden ohi
- Narikka ei toiminu
- Baaritiskin jonot
- Tölkkien 1e panttin, mitä uittua??

Plussat:
+++ Deejiit!!!
++ Musiikki oli riittävän lujalla!
+ Halli!!! <3
+ Ihmiset
Vexe

Posts: 1,016

#262 • • Vexe
Haistappa paska sinä piripäämulkero, joka ryntäilit "tanssien" oikean takabaarin suuntaan joskus puol kahen aikoihin. Löit kyynerpäällä minua silmäkulmaan ja silmälasit ovat nyt aivan mutkalla. Pääsit onneksesi suht vähällä, kun katosit tanssilattian suuntaan.

Tän jälkeen n. tunnin vitutus johon ei auttanut yhtää porukan sekoilu. mm. näin kun joku pässi heitti juomaa muiden niskaan sieltä ylätasanteelta. Harvinaisen paljon idiootteja liikenteessä.


Mut musiikillisesti kyl tykkäsin illasta... jatkoa palauteeseen varmaan myöhemmin.
Quu

Posts: 334

#263 • • Quu Mole RAM!
Ihmiset eivät selvästikään maksaneet tasarahalla narikkaansa! *hmph*
Aeslie

Posts: 356

#264 • • Aeslie
Ihmiset jos teitä vituttaa jonottaminen kattokaa peiliin... ite olin oven eessä 19.45 tjsp ja joutu venaa sen vartin ja pääs sisää :P Tulkaa ajois paikal saatte enemmin vastinet rahal eikä tarvi jonottaa .
ovv

Posts: 43

#265 • • ovv
Musa = +++ *jiihaa*
Bassoa = liikaa :/ Meni ihan liian murinapuuroks suurimmassa osassa paikkaa.

Ite onneks tultiin paikalle just noin 2130 jollon jonotus ei vielä mennyt kovin pahaksi. Kävi sääliksi niitä jotka oli siellä ulkona siinä vaiheessa kun se homma levis ihan käsiin. Mut kyllä se silti kesti hiukkasen liikaa. Roseenkin joutu jonotteleen melko paljon, mutta toisaalta sinne tulikin melkein kaikki paikalle ihan samaan aikaan joten kun ei pieni mesta vedä nopeempaa niin ei.

Ei näkyny naqqimyyntiä eikä jatkobussia (kävely tosin teki terää). *igor*

Oman illan meinas pilata se kun takki oli lähteny narikasta käveleen. Huppari (jonka häviäminen olisi tosin ottanut enemmän päähän) oli sentään löytänyt tiensä narikan päälle ilman mitään tunnusta, joten ihan viluissa ei tarttenu olla. Löysin takkini kuitenkin loppujen lopuksi sattumalta narikkaa vastapäätä joidenkin portaiden juurelta mytyssä muun paskan seasta, ripustuslenkki poikki. Ihmettelen vaan kovasti, miten takki ja huppari oli joutunut erilleen, huppari narikan päälle ja takki ihan muualle kuin missä vaatesäilytys sijaitsee? *ding* Toinen samassa koukussa ollut takki oli sentään paikalla ihan normaalisti. Näytti siinä olevan muutama muukin joiden rotsit oli hukassa. Jos tuun mestoille johon lippu maksaa ihan tarpeeks, juomat on kalliita, kaikki on mukamas järjestetty niin hyvin, niin mä oletan, että narikasta ei hukata toisten kamaa ihan muualle. *grr*
Peltsi

Posts: 129

#266 • • Peltsi ElectroHead

Aeslie, 16.11.2008 12:58:
Ihmiset jos teitä vituttaa jonottaminen kattokaa peiliin... ite olin oven eessä 19.45 tjsp ja joutu venaa sen vartin ja pääs sisää :P Tulkaa ajois paikal saatte enemmin vastinet rahal eikä tarvi jonottaa .



Aivan, samaa mieltä ku Aeslie :) Eli wine pois.

--
*sydän* Melbourne Shuffle *sydän*

Avatar
#267 • • Sunshine^82 Guest

Peltsi, 16.11.2008 13:02:
---
Aeslie, 16.11.2008 12:58:
Ihmiset jos teitä vituttaa jonottaminen kattokaa peiliin... ite olin oven eessä 19.45 tjsp ja joutu venaa sen vartin ja pääs sisää :P Tulkaa ajois paikal saatte enemmin vastinet rahal eikä tarvi jonottaa .

---


Aivan, samaa mieltä ku Aeslie :) Eli wine pois.



joo kyllä kannatti mennä heti kasilta paikan päälle. *joo* *piis*
Foxmagon

Posts: 1,329

#268 • • Foxmagon Iso Paha Ad..
Sisuskalut tärisee vieläkin ja takaraivossa jyskyttää basso. Kivat kemut oli, poislukien jotkut tosi nolot ihmiset.

--
...Fly me to the moon, and let me sing among the stars.. Let me see what spring is like, on Jupiter and Mars.. In other words, please be true, in other words, I love you. *nuotti*

asdf

Posts: 3,155

#269 • • asdf
Mitäs vittua täällä tapahtu?
Duckling

Posts: 3

#270 • • Duckling
Mahti bileet! Eka kerta kun olin tollasessa tapahtumassa. Tuli kuultua kyllä paljon hyviä biisejä. Mites, näkeekö jostain tracklistit?
tomts

Posts: 77

#271 • • Edited tomts
Empä tiedä miks posse jaksaa ottaa niin suuren haloon tost jonottamisesta, itse siin 21.oo paikal ja jonottamisessa meni max se 5min..

tosin aluks oli hieman hukassa (huonosti inffottu) että kumpi on ennakko -ja kumpi lipunmyynti jono.. ja kuten tossa joku jo mainitsi niin ennakkolipun ostaneet tosiaan saivat odotella himpun verran pitempään ulkona.

+ hyvä meininki, jengi jakso vetää sata lasissa loppuun asti.
+ se mc lakupekka (?) *plur*
+ musiikin laatuun oli panostettu enemmän mitä viime kerralla. (NEO:ssa)

- lava oli isketty sivusuuntaisesti, ylhäältä ei ilmeisesti nähnyt lavalle.. (paikka vaikutti pienemmältä mitä NEO:ssa)
- ei tainnut pikkupurtavia olla myynnissä tai sit niistä ei vaan ollu inffottu tarpeeks. :D

Lopuks vois viel täs kysästä et oliks siel lavan lähettyvil yhtään järkkäriä. Katto sitä turvaaitaa nii se oli ainaki yleisön toimesta työntyny sinne aivan eteen *pahis* ja jengiä pomppi siel kajareitten pääl välillä, jos en aiva vääräs ole :D noh eipä tuo itseä häirinnyt..

mitä tohon volan lujuuteen tulee niin pienemmäl olis kyl voinu olla imo (korvissa soi vielläkin, tietää ainaki olleensa jossain) paikalla tosin myytiin korvatulppia niitä haluaville.

Tampattua tuli se reilut 6h -> Jalat rakkuloilla ja polvet mustelmilla. *jiihaa*
turha

Posts: 105

#272 • • turha
Jäi kyl vähän paska maku näistä bileistä. Kallista, jonotusta, känniääliöitä, pa liian kovalla... Mutta enpä tiedä sit mitä muuta tän kokoluokan bileiltä odottais.
nuance

Posts: 1,963

#273 • • Edited nuance cov ops, combat, sunrise

Zenni, 16.11.2008 13:31:
Mitäs vittua täällä tapahtu?



sä annoit mulle pusun!

siihen ne illan hyvät puolet tais sitten jäädäkin.
Valar

Posts: 108

#274 • • Valar starscream
oliha mahtavat bileet!! vieläki ihan täpinöissään *jiihaa*

--
some people have a bad habit chewing their finger nails, i seem to have developed bad habbit of breaking collarbones ;)

tiberiuz

Posts: 302

#275 • • tiberiuz Afecto // Rex Terrazza // Baleric Sunset
Kun saavuttiin paikalle jonotus vähän yllätti koko porukan, mutta kuitenkin siinä vajaan puolentunnin sisään päästiin kuitenki holleille. Sisääntuloon ois voinu panostaa paremmin, meinaan ruuhkautti aika pahasti ne jotka meni röökille ja ne jotka tulivat sisään vaikka siinä oli se jononjakaja..

Mutta muuten ihan mellevät kemut, Noisia oli hyvä niiku saattoi odottaa ja puski aika tiukkaa soundia ja MC oli kans hyvin messissä. Venue toimi paremmin tällasissa kemuissa kuin esim. vuoden takainen 51. Jotenki toi soundi vaa kuuluu tollaseen halli/varasto tilaan kuin ns. yökerho tyyppiseen ratkaisuun.

Tekniikasta sen verran että soundia kyllä löyty, mutta risuja joutuu antamaan. Huomasin että siinä ennen pendulumia noisian aikaan tansssilattialta takavasemmalta olevat kaapit oli pois pelistä, en sitte tiedä mitä tapahtunu, kävin siitä tekniikallekki informoimassa. Ja jotenki vähä yllätti se että pendulumin keikan alussa oisko toisen vai kolmannen biisin aikana ääni lähti edestä hetkeksi aikaa, Pendulumin dj:ki katteli vähä ympärille et mitä tapahtuu... mutta onneks se saatiin kuitenkin fiksattuja ja jalat lähti porukalla taas nousemaan iloiseen tahtiin. *tanssittel*


Itse jouduin luovuttamaan siinä kahden jälkeen jalat oli jo niin poikki ja eilinen paino vielä päällä mutta Pendulum ei pettänyt, tuli niitä ns. hittejä ja tuli muutakin... Blood Sugar iskee aina! *hymy*
Displacer

Posts: 1,828

#276 • • Edited Displacer
Pendulum oli aikamoinen pettymys viime kertaan verrattuna. ei vaan iskeny kuin ajoittain. Parasta musaa (imo) soitteli laos siihen settinsä loppuun, sit Noisia, Muffler ja Burma. Milla ei kerennyt kuulemaan kun muutaman minuutin :(

Muuten musaa oli tarpeeksi, tilaa oli tarpeeksi, korvatulppiakin oli myynnissä jos jollain ei ollut omia (niitä tarvitsi) bisse sen hintaista mitä odottikin ja mitään ei joutunut jonottamaan kolmea minuuttia kauemmin, thanks.

muoks: nii se tumma MC oli tosi jees mutta se jälkimmäinen ei oikein napannut...
caramelo

Posts: 61

#277 • • caramelo
Olipahan aika mielnkiintoset kekkerit.. äänentoistoon en voi muuta kuin *joo* mut olihan se aika hemmottelua korville sillon 4 aikaa ku oli lähös ulos ja ei enää musa soinu *nauru*

mut tosiaan, olis voinut jättää kyl illan väliin. En kokenu sitä se 25 e arvoseks, eka jonottaa 1.5h ulkona kylmässä, poke ottaa koko ajan sisään vaa ennakkolipun ostaneita. Ymmärtää toki mut kyl olis voinu vaik kaks pokee olla ovella *igor*

--
.la música electrónica es el corazón de la vida.

caramelo

Posts: 61

#278 • • caramelo

Aeslie, 16.11.2008 12:58:
Ihmiset jos teitä vituttaa jonottaminen kattokaa peiliin... ite olin oven eessä 19.45 tjsp ja joutu venaa sen vartin ja pääs sisää :P Tulkaa ajois paikal saatte enemmin vastinet rahal eikä tarvi jonottaa .



joskus täytyy työnantajaa moittia tästä ettei vaan sitten yksinkertasesti pääse aikasemmin..*whaat*

--
.la música electrónica es el corazón de la vida.

Sallakat

Posts: 2,220

#279 • • Sallakat jungle, baby !
ois voinu mennä aikasemmin paikalle, joo. mutt ois voinu olla kyllä paljon parempi ja tehokkaampi narikka. Nythän homma kusahti totaalisesti sen osalta. pitäisi pystyä ennakoimaan ihmisten pakkautumista samaan aikaan niinkuin aina käy. myöskään baarille jonotus sai vitutuksen nousemaan. Yksi baari tolle porukkamäärälle?!?! ajoittain siellä sai venata tosi kauan.

huomasi kyllä tuolla, että oli vaikka kuinka hyvä pa niin toi paikka on akustisesti paska.

vaikka siellä tuli juteltua tuttujen kanssa niin keskusteluissa vilahti usein "yhdet huonoimmin järkätyistä kemuista" -tyylisiä heittoja, oli loppujen lopuksi tärkein asia kunnossa: musiikki. iski itselle tosi hyvin, harmi ettei pe-la välisen juhlinnan tuloksena jaksanu niin hurjasti revitellä tanssilattialla.
suomen poikia ei tullut kuultua ollenkaan kun porukalla lähdettiin menemään hieman sitä ennen.

kiitti musasta ja hyvästä menosta tanssilattialla, muu homma ja Voimala paikkana jätti kusahtaneen maun suuhun.
Avatar
#280 • • Sunshine^82 Guest

Sallakat, 16.11.2008 16:03:
ois voinu mennä aikasemmin paikalle, joo. mutt ois voinu olla kyllä paljon parempi ja tehokkaampi narikka. Nythän homma kusahti totaalisesti sen osalta. pitäisi pystyä ennakoimaan ihmisten pakkautumista samaan aikaan niinkuin aina käy. myöskään baarille jonotus sai vitutuksen nousemaan. Yksi baari tolle porukkamäärälle?!?! ajoittain siellä sai venata tosi kauan.

huomasi kyllä tuolla, että oli vaikka kuinka hyvä pa niin toi paikka on akustisesti paska.

vaikka siellä tuli juteltua tuttujen kanssa niin keskusteluissa vilahti usein "yhdet huonoimmin järkätyistä kemuista" -tyylisiä heittoja, oli loppujen lopuksi tärkein asia kunnossa: musiikki. iski itselle tosi hyvin, harmi ettei pe-la välisen juhlinnan tuloksena jaksanu niin hurjasti revitellä tanssilattialla.
suomen poikia ei tullut kuultua ollenkaan kun porukalla lähdettiin menemään hieman sitä ennen.

kiitti musasta ja hyvästä menosta tanssilattialla, muu homma ja Voimala paikkana jätti kusahtaneen maun suuhun.



siellä oli kaksi baaritiskiä......