PENDULUM WORLD TOUR 22.12.2007 @ Helsinki

189 posts, 10 pages, 43,959 views

plink

Posts: 1,405

#121 • • Edited plink team paska
ei ollu lähellekä yhtä hyvä keikka ku viime kesänä. pendulumin äijän setissä alku oli hyvä, mut muuten oli kyl melkosta paskaa. musta verseki sano välillä sille tyyliin et "mitä sä tällasta paskaa soitat", ku jotai elektrohousee lähti tiskiin. :D mut sen sijaan infekto ja muffler pelasti illan. infekton rewindi oli ihan saatanan hyvässä paikassa ja mufflerin aikana kastui maastopaita ihan läpimäräks (mut haistoin, ettei ainakaan itestä lähteny niitä hienhajuja, joita siellä välillä tuli vastaan:P) mut siis ei pendulumin äijä huono ollut, mut huonoin päälava-artisti illan aikana. ei ollu ainakaan samaa hurmosta ku edellisellä kerralla. äänentoisto pelitti hyvin ja muutenki oli puitteet kunnossa. joku vois samalla konseptilla järkätä juhlat, joissa olis pelkästään infekto, genki ja muffler päälavalla, jolloin ei menis rahat turhaan australiaan:) ihan jees bileet, vaikkakaan ei vuoden top5:n pääse. nyt vois jatkaa kännin poisnukkumista.

ps. yhellä studion myyjättärellä tuntui olevan aika reilusti hiekkaa pillussa. ens kerralla voin tarjoutua nuolemaan huolellisesti ne pois, niin ei tarvi enää tiskillä olla vittumainen.

--
en ollut paikalla silloin kun seksikkyys keksittiin.

DaVinci Oliivi

Posts: 51

#122 • • DaVinci Oliivi Anarkiaa ja pään takomista jo vuodesta 1980!
Pendulum rokkas ilmakitarallaan ja Jari Sarasvuo tyylinen hypetys toimii yleisöön kuin rasva porsaaseen jouluna. Tyttöjä kaipasin herra Pendulumin esitykseen....näin joulu aikaan sehän olisi "liian kallista"! Oma "fvhiilis" oli joulun kärsimykseen nähden hjuva! Toivomus pukille; lisää tuttöjä ja sellasii, jotka bailaa kuin elämä olisi pelkkää anarkiaa ja seksiä.

PS.Kyllä....STUDIO 51 have invented new fragrance for the Santa Claus...piss and sweat with hint of smoke! Try it, fragrance of the year 2008!!

--
Hei, talipäät! Suomileijona on kotoisin Ruotsista, tatuoikaa se otsaanne ja kuulukaa vähemmistöön!

Yoji

Posts: 3

#123 • • Yoji
Oli kyllä omasta mielestä hyvät kekkerit. Alkuilta näytti huolestuttavalta, kun ihmiset istuskeli sohvilla ja siemaili skumppaa. Mutta viimeistään Infekton soittaessa (joka oli mulle täysin uus tuttavuus, mutta yllätti 100% !!!*jiihaa*) meno muuttui positiivisempaan suuntaan.
Infekton ja Pendulumin putkeen siin lavan edessä jammailin ja loistavasti veti molemmat. :)
lohikarme

Posts: 1,730

#124 • • lohikarme RitariVittupää
Infekto <3
Pendulum *eiei*

Itse ihailen seteissä myös teknistä puolta ja Pendulumin keikka meni rock-henkiseksi leikkimiseksi. Infekto sen sijaan....siinä on mies paikallaan soittimien taakse. Ihan uskomatonta nostatusta koko setti *plur* Pitkästä aikaa oli kyllä kiva käydä jumppaamassa.

--
Qualis artifex pereo

Ober

Posts: 587

#125 • • Ober Dog shit taco
en muista kyllä koko illasta yhtään mitään
AlexS

Posts: 1,389

#127 • • Edited AlexS kummasetä
Laos, Physics, Infekto ja Pendulum tuli kuunneltua ja hypittyä, sitten tuli väsy. Kaikkien edellä mainittujen setit uppos ja osu...ehkä ne Calabria sun muut electrohousevedot ois voinu jättää pois mutta muuten oikein messevää ja etenkin tyylillisesti vaihtelevaa menoa :) Tykkäsin!

Ja vielä tosta jonkun mainitsemasta "rock-meiningistä" = ehkä just se paras juttu Pendulumissa *nauru* Harmittiko se Infekton soittama loistava Nirvana-rokkisekoilukin? :) Oli ehkä illan paras vetäsy. Enkä huomannut ihmeempää eroa Infekton tai Pendulumin settien aikana ns. menossa. Samalla tavalla vaihtelevaa ja freesin kuuloista. Suomipojat soittaa aina hyvin mutta oikein mielellään kuuntelee näitä ulkomaan eläviäkin vaihtelun vuoksi...etenkin tämä Pendulumin dj+mc homma toimii helvetin hyvin omaan makuun enkä tainnut olla ihan ainoa.

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

Oblivius

Posts: 108

#128 • • Oblivius
Kyllä suomipojat taas veti sen pidemmän korren, varsinkin Infekton setti oli mahtava. *aplodit*
Pendulumin djsetit ei oo kyllä vakuuttanu tähän asti, kesälläkin oli pienoista sekoilua, ja tänkertaset elektrohouset tuli kyllä vähän puuntakaa, mutta kai sen piti vähän harjoitella aamuja varten. *ding*
Mutta muuten toimi hyvät, hienot visuaalit ja jengi oli messis. Lisää vaa tämmösiä bileitä, vaikka jollain ihan oikeesti kovalla ulkomaalaisella junkkadeejiillä sit ens kerralla.
Avatar
#129 • • astaroth Guest
että sellanen ilta :D
Sallakat

Posts: 2,220

#130 • • Edited Sallakat jungle, baby !
siis auuuuh mun jalat ja selkä ja ja ja. Tosi kipeet. Jotenkin ristiriitainen kommentti varmaan mutt siis oli aivan sairaan hauskaa taas vaikka musa olikin suurimmaksi osaksi kuraa. Tarkotan siis lähinnä Pendulumia. Genki ja Wiljam soitteli aika maukasta breaksii siinä jossain vaiheessa mitä siinä tuli oltua *jiihaa*
Joutu kyl pariin otteeseen lopettaa hillumisen tanssilattialla ja alkaa ihmettelemään että mitäs helvettiä se oikein soitti jotaa electroa tms se Pendulumin äijä (kuka ei tainnu olla Elhornet niinku viimeks, vai???). Lopunkin tyyppi veti ihan läskiksi vaikka ois vielä voinu _kunnolla soitetulla_ Slam:illa vähän korjata muuten epätoimivaa settiä.
Vituttaa aivan sairaasti, että siinä vaiheessa kun Muffler aloitti soittaa niin jalka nousi enää ehkä puolen biisin verran ja sitte oli pakko luovuttaa. Olin jorannut nivelsiteet toisesta jalasta vähän mutkalle jossain vaiheessa, tai ainakin nilkkaa särki ja pohkeet oli tulessa. Kuulemattakin tiedän, että Mufflerin setti on saletisti ollu parhautta taas *sydän* Infektokin oli tosi kova, jonka aikana sinne tanssilattialle tuli oikeasti lähdettyäkin, koska Physicsin ja Laosin setti ei ihan vakuuttanut, paitsi loppu puolella kun alkoi tulemaan raffimpaa saundia.

Pirun hyvä ilta silleen, että rahaa meni tosi vähän kun ei ehtiny juomaan tanssimiselta. Seuraavaksi sitte jätkät livenä, eiks jee *vink* kyl mä ainakin voin maksaa paljo enemmän jos saa ne livenä. Tai no itse asiassa voisitte tuoda Noisia stadiin mielummin, livenä tai ei, ihan sama *sydän*

Ainii, kiitti bileist.
epicuros

Posts: 7,734

#131 • • epicuros
Monta kertaa Slam soi?

--
Valid criticism does you a favor.

Potaatti

Posts: 16

#132 • • Potaatti

Orza, 23.12.2007 12:41:
Monta kertaa Slam soi?



Vissii kerran, mutta pojat miksaili sitä siinä aika rankasti :D laskettii kans kotimatkalla että monta kertaa ne sitä pyöritteli.

--
Jiujitsu:
Its only gay if you make eye contact.

Potaatti

Posts: 16

#133 • • Potaatti
Aivan tajuttomat bileet!

Jalat ihan turtana. Porukkaa oli melkeen liikaakin, mutta onneks iltaa myöten lattia väljeni mukavasti ja tilaa löyty taas.
Terveisiä vois kyllä pistää yhdelle porukalle joka osasi tehokkaasti pilata välillä tunnelman ryntäämällä niskaan, nilkoille tai naamalle. Vähemmän viinaa kts.

Pendulum oli Infektoon verrattuna vähän vaisu. Jo pelkkää Infekton esiintymistä katsomalla sai fiiliksen päälle. Kokonaisuudessaan mahtava ilta. Videot ja valot oli kohallaan, tykkäsin!

ps. Samaa mieltä noista lasituopeista. Täytyy tänää seuloa noi kenkien pohjat läpi, ko ne on iha täynnä sitä sirua. Lähtiessä sai taas liukastella ku ei kengissä pito riittäny lasinsirujen takia :D

--
Jiujitsu:
Its only gay if you make eye contact.

Foxmagon

Posts: 1,329

#136 • • Foxmagon Iso Paha Ad..
Pitkästä aikaa oli ihan mielettömän kivaa kekkeröimässä. *hihu*

--
...Fly me to the moon, and let me sing among the stars.. Let me see what spring is like, on Jupiter and Mars.. In other words, please be true, in other words, I love you. *nuotti*

Yoji

Posts: 3

#137 • • Yoji
Oikeestaa nyt muistu Pendulumin keikasta ärsyttävä judu. Ku sitä voodoopeoppelia (tai pelkkää alkua) tungettiin joka väliin ja just ku pankki oli räjähtämässä niin vaihdettiinki jo biisiä. Suoraansanottuna alko vituttaa :)

Ja mikä tossa 51:ssä niin huonoa oli/on. Jostain oon vaa lukenu, että porukka sitä on haukkunu jne jne.. ?
Elias

Posts: 434

#138 • • Elias Elias
lisää roccciii pow!

--
Because &quot;moo&quot; just doesn&#039;t sound right&quot;

Potaatti

Posts: 16

#139 • • Potaatti

Yoji, 23.12.2007 14:02:
Oikeestaa nyt muistu Pendulumin keikasta ärsyttävä judu. Ku sitä voodoopeoppelia (tai pelkkää alkua) tungettiin joka väliin ja just ku pankki oli räjähtämässä niin vaihdettiinki jo biisiä. Suoraansanottuna alko vituttaa :)



sama, kaks kertaa veti sen saman, alko vähä nakertaa. sama fasten your seatbeltsin kanssa. Lopulta ei sitte soittanu sitä ollenkaa. Tai no sen 1-2min alkua.

--
Jiujitsu:
Its only gay if you make eye contact.

tunnuksen_saa_poista

Posts: 24

#140 • • tunnuksen_saa_poista
Tulin, näin ja sokaisin...
Kiitokseni esitän paikalla olleille, toivottavasti viihdyitte. :)
Itse olin aika raato illan päätteeksi, niin bileiden, kuin taudin takia...