Minkä leffan katsoit viimeksi ?

7,277 posts, 364 pages, 2,295,275 views

peikkolapsi

Posts: 1,180

#6361 • • peikkolapsi miisa the maskotti
miyazakin prinsessa mononoke tuli tsekattua viimeinkin.
joo, nam <3

--
mut hei, n&#039;hrään nniinku, tanssitaan koloissa
taI sit mennää pikahissilla prahaan&#039;
se on tanssilattialla

lopez

Posts: 1,972

#6362 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
MANIAC COP - Mielipuolikyttä
(1987)
*tähti**tähti**tähti**tähti*

"You have the right to remain silent... FOREVER!"

Viattomia siviileitä murhataan New Yorkin laitakaupungin yössä toinen toistaan brutaalimmin tavoin. Silmittömän teurastuksen ja painostavan pelon ikeessä harvat eloonjääneet ja itse murhia todistaneet, syyttävät murhista: poliisia, jonka kasvoja kukaan ei kuitenkaan kykene tunnistamaan.
Poliisilaitos pelkää etteivät kansalaiset luota pian virkavaltaan - "lain väärän käden" toimiessa tuomarina, valamiehistönä ja teloittajana - edes rikesakkoa tehtäessä eikä aikaakaan, kun ensimmäinen auktoriteetin edustaja saa luodin päähänsä juuri kaltaisen tapauksen yhteydessä.

Murha-aallon jatkaessa tsunamiaan, joutuu jutun tutkinnan johtajana toimiva Frank McCrae (Tom Atkins, mm. Halloween III: Season of the Witch - Pahuuden Yö, The Fog - Usva, Lethal Weapon - Tappava-ase) toteamaan tapauksen juontavan juurensa jo miltei unohdettuun rikosvyyhtiin, jonka seurauksena aikoinaan koko piirin kovimmaksi, mutta samalla oikeudenmukaisemmaksi tiedetyn konstaapelin maine ja kunnia häväistiin, kun liian lähelle suurta juttua päässyt lainvalvoja passitettiin pahamaineisimpaan vankilaan "kuolemaan".

Tällä välin miehestään pahaa aavistelevaa vaimoaan pettävä nuori lupaava poliisin alku Jack Forrest (aina yhtä loistava: Bruce Campbell, mm. Evil Dead -trilogia, Darkman, Intruder) lavastetaan syylliseksi vaimonsa murhaan. Homma haiskahtaa jo alkumetreillä, kun Jackin toinen pettäjäosapuoli osoittautuu niinikään virkasisareksi, joka on samalla miehen alibi. Pari lyöttäytyy yhteen henkensä uhalla McCraen kanssa saadakseen selville verentahriman virkapukupsykopaatin henkilöllisyyden vain huomatakseen, että kolmikon asema "ruokaketjussa" on uhatumpi enemmän kuin koskaan.
Kukaan ei ole enään turvassa, sen koommin poliisit kuin tavalliset kansalaisetkaan. Rivit harvenevat yksi kerrallaan ja jokainen pelkää.

Ohjaaja: William Lustig (mm. Maniac - Nukkemurhaaja, Vigilante - Yön Soturit) tarttui aiheeseen b-luokan ohjaajalegenda: Larry Cohenin (mm. Dial Rat for Terror a.k.a. Bone a.k.a. Housewife - Mustaa Terroria, Demon a.k.a. God Told Me To - Paholainen, Q - The Winged Serpent, The Private Files of J. Edgar Hoover - J. Edgar Hooverin salainen arkisto, Special Effects - Kalmansilmä, Full Moon High - Teenwolf Pallokentän kauhu, The Stuff, A Return to Salem's Lot - Paluu Kauhujen kaupunkiin) käsikirjoituksen pohjalta, jonka lisäksi Cohen myös samalla tuotti leffan menestyksekkäästi yhdessä toisen niinikään b-elokuvien ohjaajagurun: James Glickenhaus (mm. The Exterminator - Teloittaja) kanssa.

- Cohenille käsikirjoitusten rustailu on rutiinia joiden pohjilta on tehty liuta lukuisia loistavia pätkiä mm. Richard T. Heffronin ohjaama ja vuoren varmasti vakuuttavan Armand Assanten tähdittämä aivan tykki, joskin nuoremmalta sukupolvelta varsin välistä jäänyt tylytys: I The Jury
- Minä olen Tuomari (1981) ..näin vain yhden ainokaisen julkituodakseni.

- Jo pian 25 vuotta kulttimainetta (erityisesti alan vannoutuneimpien fanien keskuudessa) ansaitusti nauttinut MANIAC COP on ohjaajansa parhaimpia pelottelukekkereitä herran ruuvipenkkiäkin vakaamman uran varrelta.
Se on synkän sadistinen kuilu oikeuden ja omankäden oikeuden välissä joka nielee ne, jotka ensimmäisinä lankeavat.

Synapse Filmsin 2006 julkaisema: Special Edition (R0, ntsc, dvd) on kuvanlaadullisesti HIENOIN mitä eteen on osunut. Virheetöntä anamorfista 1.85:1 High-Definition siirtoa tukee suorituskyvyiltään kattavat: DD 5.1, DTS 6.1 sekä alkuperäinen DD 2.0 joista jälkimmäinen oli allekirjoittaneen tarkkailun alaisena klassikkoa katsottaessa.

TÄTÄ ET ANTTILASTA SAA!! :D


Robert Z'Dar tekee elämänsä parhaimman roolin mielipuolikyttänä eli tarkemmin konstaapeli Matt Cordellina. HIEMAN häiritsevää autenttisuutta jo elokuvan uskottavuuteenkin tuo muassaan se fakta, että Z'Dar on toiminut oikeassa elämässä poliisina, for REAL.

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

laeski^

Posts: 478

#6363 • • Edited laeski^ LaiskaLäski
Inception

Aivan järkyttävän hyvä leffa pitkään aikaan!! tykkäsin todella. mukavasti mukaansa tempaava ja pisti aivonystyrät työskentelemään et missäs sitä nyt mennään, minne mennään seuraavaks ja mitä ne muut tekee sillä aikaa siellä ihan toisaalla vaikka onki samaspaikas*hymy*


4/5
Bio

Posts: 4,429

#6364 • • Edited Bio The Bullies / Pinky
Talvilomalla tuli nää leffat katottua. Ekana paras ja viimeisinä huonoin.

Black Swan

Todella ahdistava leffa. Jos ei tykkää peläytyskohtauksista niin tätä leffaa ei kantsi mennä kattoo. Pari kertaa sai niin paljon säikähtää! Kyl varmaan noilla isoilla tähtitanssijoilla (ja miksei muillakin) on aikamoiset paineet ja sit alkaa nuppi sekoamaan. Hyvä leffa oli.

Red

Aivot narikkaan, helppoa katsottavaa. Sopii hyvin etenkin lomapäiville. Muistaakseni Bruce Willisillä ei ollut niin paljon suu auki, kuten Die Hard-leffoissa.

Faster

The Rockin tähdittämä kostoleffa. Perusscheissea, ehkä hieman parempaa. Hyvä krapulaleffa.

The Tourist

Olin aika paljon kuullu muilta negatiivista tästä leffasta, joten mitään odotuksia ei ollut. Mut eihän tää nyt ihan pohjasakkaa ollu, tietty toi Angelica Jolien ois voinu vaihtaa johonkin toiseen. Kuitenkin ihan jees leffa ajantapoks.

The Last Airbender

Leffa poikkeaa tyyliltään M. Night Syamalanin muista leffoista. Ehkä se on yrittänyt toisenlaista jos sais sillä enemmän fyffeä. Ehkä liian lapsille suunnattu leffa vaan.

Valhalla Rising

Mä en tajunnu puoltakaan leffasta. Pääosan näyttelijällä tais olla helppo keikka kun ei ollut ollenkaan vuorosanoja, tyyppi ei sanonut sanaakaan koko leffassa :D Näistä kaikista leffoista huonoin.
UkeUke

Posts: 394

#6365 • • UkeUke
Tron: Legacy

Kaikki tutut kun oli tän haukkunu ja itellä oli daft punkin ansioista jonkilaiset odotukset, niin olihan se pakko sit kattoa. Alkuu vaikutti että leffan ainoot plussat tulee visuaalisuudesta, mut kyl sit ku alko tapahtumaa ni oii että <3
KeijoK

Posts: 1,495

#6366 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale
Faster

http://www.imdb.com/title/tt1433108/
Sellaista perus hömpänpömppää ei juuri muuta.
2/5

The Mechanic

http://www.imdb.com/title/tt0472399/
Vaikka Jason Statham on ihan hyvä näyttelijä niin ei tämä ollut kyllä sitä itseään...vai johtuikohan se sitten muusta elokuvasta ettei oikeen tämäkään uponnut.
2/5

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla

lopez

Posts: 1,972

#6367 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
CUT and RUN - Living Hell
Painajainen huumeleirillä
a.k.a. Inferno in diretta
a.k.a. "Straight to Hell"
a.k.a. Amazon: Savage Adventure
(1985)
*tähti**tähti**tähti*

Uncut, Uncensored & Unrated!

Ruggero Deodato:n vErtaviivainen väkivaltaorgia vähemmän kulturelleille valveutuneille. Varttuneempi väki muistanee tämän vuokratilastojen kärjessä pitkään kärkkyneenä kummajaisena hieman ennen surullisen kuuluisaa vuoden '87 videolakia. Tuolloinhan leffan leikelty R-versio kantoi nimeä: Kuvaa ja pakene, jonka jälkeen United Film julkaisi elokuvasta leikkaamattoman niinikään R-version.

Anyway..
Juoneltaan jokseenkin jonnin joutava ja näyttelijäsuorituksiltaan keskitasoa kaameampi kokonaisuus, lepää miltei yksinomaan rajoja - vai pitäisikö sanoa RAAJOJA - rikkovan vakivallan "viihteellisyydessä" jota tukee synkän soinnin syntikkakikkailut.
Sen suurempaa sanomaa filmi ei välitä vaan lyö katsojalle kontrastin jollaisen keskellä voi joko pahoin ja kestää koetun tahi alistuu pölkylle pätkittäväksi.
Tämän tason brutalismin Italo-ohjaajat hallitsevat poikkeuksetta eikä Deodato tuota pettymystä osaltaan tälläkään kertaa, vaikka mitäpä muutakaan voi odottaa Cannibal Holocaustin ohjaajalta.

No, lyhyesti:
Ison tv-aseman pomon poika on päätynyt eri mutkien kautta Amazon joen varella majapaikkaansa pitävän huumeleirin hoteisiin, josta ks. tv-aseman reportteri ja kameramies saavat vihiä erään kaupungissa tapahtuvan diilerien teurastuksen yhteydessä. Isä olettaa jo poikansa kuolleen aikapäiviä sitten kunnes kuva varsin virkeästä jälkikasvusta pärähtää päistikään päin pläsiä. Reportteri ja kuvaaja pestataan yksinoikeudella selvittämään jutun juuret ja mikä tärkeintä: tuomaan poika pois pahasta.
Hetkeä myöhemmin ollaankin jo matkalla vihreään helvettiin, jossa kilpailevan huumeleirin pääpahis on pestannut paikallisen alkuasukasheimon tekemään altavastaajille tylyt puolestaan tavalla, joka aiheutta närää sensoreissa kautta rantain.. yhäkin. Tuon kaiken keskellä katuu syntymäänsä sitten useampi kuin kymmenen ja meininki on sen mukaista. Välillä jänskätään saako poika tyttöä ja päinvastoin ja sitten taas tapellaan niin maan perkeleesti. Jotakuinkin näin..

Mielenkiintoisen mäskin pintaan pulpauttaa se tosiasia, että raaimmat kohtaukset kuvattiin KAHDESTI peräjälkeen. Toinen vähemmällä verellä ja toinen tylysti enemmällä joista jälkimmäinen oli alun alkaenkin kohdennettu Italian markkinoille. Mitähän esim. Peter Jackson olisi tuumaillut tästä ideasta paria vuotta myöhemmin valmistuneen esikoisensa Bad Taste esituotannon etkoilla? x))

"The one story you won't be seeing on the 6 o'clock news!"

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

akir0

Posts: 2,554

#6368 • • akir0 idleRPG champion 2009
The Town
Loistopätkä ja suosittelen kaikille!
KeijoK

Posts: 1,495

#6369 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale
Cocaine Cowboys II - Hustlin With Godmother

http://www.imdb.com/title/tt1176726/

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla

Timce

Posts: 5,381

#6370 • • Edited Timce

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

The Town
Loistopätkä ja suosittelen kaikille!



On kyllä hyvä. Suosittelin samaa pätkää muutama sivu takaperin. :)

--
-Cook the man some fucking eggs-

-Jake the Muss

epicuros

Posts: 7,734

#6371 • • epicuros
Muistaaks kukaan semmoista elokuvaa tyyliin 80-/90-luvun vaihteelta, mis ihmiset hyppäävät sellaisiin kerrostalojen kokoisiin mecheihin ja ottaa erää jollain areenalla?

--
Valid criticism does you a favor.

KitSu

Posts: 707

#6374 • • KitSu Kitsunegari

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

Tron: Legacy

Kaikki tutut kun oli tän haukkunu ja itellä oli daft punkin ansioista jonkilaiset odotukset, niin olihan se pakko sit kattoa. Alkuu vaikutti että leffan ainoot plussat tulee visuaalisuudesta, mut kyl sit ku alko tapahtumaa ni oii että <3



Joo eilettäin tuli itekki katottua toi..ja hitto..kyl huikee musapuoli..ja leffaki oli tod viihdyttävää! :)

--
A chic type, a rough type, an odd type - but never a stereotype

Chill0ut

epicuros

Posts: 7,734

#6375 • • epicuros
Leviathan. Parasta.

Parhaat palat lopusta:
#t=1m16s

#t=3m50s

--
Valid criticism does you a favor.

epicuros

Posts: 7,734

#6376 • • Edited epicuros


Hah-haa, hienoa havaita, että joku toinenkin tunnustaa katsovansa kasariklasareita! {>.<}/
Leviathanista on palttiarallaa parikymmentä vuotta ja rapiat päälle, kun sen itse viimeksi katsoin.



"If theres anything I've learned from 80's movies its that you should always keep a flamethrower near you." x)


Cosmatokseltahan tämä tosin on varsin vaisu välityö, kun vertaa esim. Rambo: First Blood Part II antia. :DD



Tarkoitus olis lähiaikoina tsiigaa just toi ja Cobra :)

--
Valid criticism does you a favor.

pirpeli

Posts: 5,533

#6377 • • pirpeli
Resident Evil- Afterlife

Kohtalaisen kökkö. Jatkoa odotellessa.

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

KeijoK

Posts: 1,495

#6379 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

Death Race 2

http://www.imdb.com/title/tt1500491/

Oli kyllä huono elokuva. Tästä ei ole muuta sanottavaa.



Komppaan! Lähinnä surkeeta pilantekoa kun vertaa ykköseen mutta kai se sitten vaan oli tehtävä...olis voinut jättää tekemättäkin

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla

KeijoK

Posts: 1,495

#6380 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

Resident Evil- Afterlife

Kohtalaisen kökkö. Jatkoa odotellessa.



Olenkohan mä ainoa henkilö maan päällä joka ei välitä ainuustakaan osasta? Milla on toki kaunis mutta ei se vielä ihan kaikkea ratkaise.

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla